Telos

Spirituális hírek, fordítások

Mennybuborékok

Cobra Logo
  1. január 21., hétfő

Mennybuborékok

A Fény Visszatérése meditációnak óriási sikere volt. 1 és 2 millió között volt azon emberek száma, akik értesítést kaptak a meditációról, és 300.000 és 400.000 között volt azoknak a száma, akik ténylegesen részt vettek, így többszörösen meghaladtuk a kritikus tömeget:


Now

A Kozmikus Központi Napból érkező energiahullám elérte a bolygó felszínét, és ez az energia visszafordíthatatlanul le lett horgonyozva.

Ez jelentős mértékben megváltoztatta az elsődleges anomália felépítését szerte a bolygó felszínén, és beléptünk a Kompressziós Áttörés következő fázisába, az ún. nukleációs fázisba:


Nucleation

A nukleációs fázis két dinamikus rendszer közötti fázisátmenet egy nagyon fontos fázisa, és éppen ma léptünk be a planetáris és kozmikus felszabadítási folyamat e fázisába:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nucleation


Mostantól kezdve, Kozmikus Központi Napból érkező közvetlen beavatkozás következtében Mennybuborékok kezdtek el megalakulni a Föld karanténon belül. Ez csak azért volt lehetséges, mert a meditációnk alatt a kollektív tudatosságunk egy lencseként működött, hogy összegyűjtse a Kozmikus Központi Nap fényét a bolygó felszínén. A jövő civilizációi erre a legnagyobb valószínűséggel úgy fognak tekinteni, mint e bolygó tudati evolúciójának meghatározó pillanatára:

http://lightparty.com/Spirituality/KenCareyReview.html

https://eraoflight.com/2017/08/30/144000-lightwarriors/


A Mennybuborékok a tiszta Fény olyan területei, amelyek függetlenül léteznek minden anyagtól, ami a 11. dimenziós bránvilág tér-idő kontinuumában lett megteremtve. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a bolygó felszínén a fizikai és a nem-fizikai anyagban vannak olyan kis területek, melyek a sötét erők számára nem elérhetőek. Ez a Fény Visszatérésének valódi jelentése.

(A bránelméletről ebben a cikkben lehet többet olvasni: https://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%BArelm%C3%A9let)

Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy mostantól kezdve sokkal könnyebb lesz megteremteni és elérni a Fényt az életünkben. Azt jelenti, hogy kiléptünk az Ellenállási fázisból – amelyben a Caballal küzdöttünk –, és átléptünk az Áttörési fázisba, ahol egyszerűen megteremtjük az Új Valóságunkat, miközben békésen figyeljük, ahogy a régi világ saját entrópiájának súlya alatt összeomlik, anélkül, hogy annak drámája beszippantana minket, mégis Fényt sugározva minden helyzetre.

A Mennybuborékok (az alábbi szimuláción pirossal jelölve) a Föld karantén poklában fognak növekedni (az alábbi szimuláción fehérrel jelölve) addig, amíg az Áttörés (az Esemény) meg nem történik:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/92/Nucleation_of_the_equilibrium_phase_%28red%29_from_a_metastable_phase_%28white%29_in_the_Ising_model.ogv


Most itt az ideje, hogy bizonyos információkat közzé tegyek, amelyek néhány ember számára sokkolóak lehetnek, de mélyen legbelül már tudtatok ezekről.

Az Eseményt követően egy bizonyos ponton a Föld forgástengelyének lesz egy fizikai pólusváltása, amit az fog előidézni, hogy a Napunk egy mikronóvává/T-Tauri csillaggá alakul majd, amit a Kozmikus Központi Nap és a Galaktikus Központi Nap aktivitása fog kiváltani:

http://cosmicconvergence.org/?p=13


Majd a beindított Nap egy óriási plazmahullámot fog kibocsátani, amely előidézi majd a földkéreg elmozdulását, a forgástengely el fog mozdulni, és mintegy 1,6 km magas szökőárhullámot fog előidézni:

https://www.exopolitics.org/massive-pole-shifts-are-cyclic-according-to-declassified-cia-document/

https://www.exopolitics.org/impending-solar-flash-event-supported-by-scientific-studies-insider-testimony/

https://exonews.org/cosmic-rays-as-triggers-for-solar-flashes-earth-core-eruptions-pole-shifts/


Ez az 1,6 km magasságú szökőárhullám hatékonyan fogja megtisztítani a bolygó felszínét minden olyan tisztátalanságtól, amit még meg kell tisztítani. Mondanom sem kell, hogy az összes Fénysziget és Fényterületet teljesen érintetlenül hagyja majd a szökőárhullám, mivel ezeket fejlett technológiák védik majd, amelyeket a pozitív fajoktól fogunk megkapni az Esemény után.

Mivel mindez csak néhány évvel az Esemény után fog megtörténni, nincs mitől félni.

Hasonló szoláris plazma esemény történt a precessziós ciklus felénél, 12.900 évvel ezelőtt, de az nem volt ilyen nagymértékű, és annál nem történt fizikai pólusváltás:

http://www.spacedaily.com/reports/Did_A_Massive_Solar_Proton_Event_Fry_The_Earth_999.html


A Cabal tagjai érthető módon idegesek, mivel tudják, hogy nincs hová rejtőzniük, és ez az oka, hogy különféle titkos űrprogramokat fejlesztettek ki abban a hiú reményben, hogy majd elmenekülhetnek az események elől.

A globális felmelegedésről szóló átverést is megteremtették, hogy így fedjék el az igazságot a közelgő pólusváltásról.

https://en.wikipedia.org/wiki/Neolithic_circular_enclosures_in_Central_Europe


Elephant

"Igen, én is látom az elefántot..., de senki nem akar beszélni róla!"


A közelgő pólusváltás az egyik legfőbb titkuk, amit megpróbálnak elrejteni. De fény derül az igazságra, és az a mágneses kibillenés, ami a fizikai pólusváltás egyik előjele, már jelenleg is zajlik:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/nature/magnetic-poles-are-moving-rapidly-as-never-before-precursor-to-a-pole-shift/

https://stillnessinthestorm.com/2019/01/something-very-strange-is-happening-to-earths-magnetic-north-pole-and-no-one-knows-why/

http://themostimportantnews.com/archives/experts-warn-of-a-cataclysmic-flip-of-earths-magnetic-field-as-a-mysterious-anomaly-under-the-continent-of-africa-causes-it-to-weaken


A második titok, amelyet a Cabal megpróbál elrejteni, hogy a női és a férfi polaritás között létrejövő interakciók egy tórusz alakú, gyűrűs elektromágneses mezőt hoznak létre, amely működésbe hozza a kundalini energiát, amely elvezet a planetáris felszabadításhoz.

Mivel a jezsuiták terve, hogy az emberi szexualitást elnyomják, elbukott, új tervet eszeltek ki. A női és férfi szexuális identitást a nemi identitászavar népszerűsítésével akarják depolarizálni és összezavarni:

https://www.rt.com/news/447454-pc-gone-wild-traditions-2018/


A férfiak "nőiesítésével":

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=115561

https://verydumbgovernment.blogspot.com/2019/01/suicidal-marketing-gillete-andtoxic.html

https://www.henrymakow.com/2019/01/is-director-of-toxic-masculini.html


És úgy, hogy a nőket nőietlenné teszik.

A nők "elnőietlenítése" és szexuális elerőtlenítése érdekében a jezsuiták az elmúlt néhány évtizedben médiakampányokat is szerveztek, hogy a nők számára a hónalj- és szeméremszőrzet leborotválását népszerűsítsék:

https://www.thecut.com/2014/06/why-were-grossed-out-women-pit-hair.html


A hónalj- és szeméremszőrzet azzal az alapvető ősi feminin erővel áll kapcsolatban, amit a jezsuiták és a fekete nemesi családok el akarnak pusztítani.

Mérgező tisztálkodási termékeket is elterjesztettek, amelyek a nők hormonális egyensúlyát kibillenti:

https://stillnessinthestorm.com/2019/01/endocrine-disruptors-study-links-early-puberty-in-girls-to-chemicals-in-shampoo-toothpaste-and-soap-even-if-only-used-by-mother-in-pregnancy/

https://stillnessinthestorm.com/2018/12/chemicals-in-cosmetics-other-products-tied-to-early-puberty-in-girls/


A bolygó felszabadításához tiszta, torzulásoktól mentes, aktív, elektromos férfi energiákra, és tiszta, torzulásoktól mentes reflektív (tükröző) mágneses női energiákra van szükség.

Thor kalapácsának lényege a tiszta, aktív, elektromos férfi energia.

A tiszta, mágneses, befogadó női energiák egy olyan rezonanciamezőt hoznak létre, amely a Kapcsolatfelvételi Parabola antennát jelenti az Eseményhez.

Ezek együtt alkotják a Szent Grált.

Együtt megteremtik a Lélekcsalád mandalát:

https://www.annasayce.com/soul-connections-and-soul-mates/


Most itt az ideje, hogy a felszíni lakosság leginkább felébredettebb tagjai elkezdjék a Lélek nézőpontján alapuló Lélekcsalád kapcsolatokat kialakítani. Ez a folyamat már elkezdődött. Erről hamarosan további instrukciókat kaptok.

A Lélekcsalád mandalák jelentik majd a Fényszigeteken való élet kezdeteit. A Fényszigetek megteremtésének folyamata már elkezdődött, és már vannak folyamatban lévő projektek Ázsiában, Európában, Afrikában és Amerikában. Erről hamarosan további instrukciókat kaptok.


Bubbles_of_Heaven

"A káoszon belül épült a Szeretet egyik szentélye"


A Lélekcsalád mandalák és a Fényszigetek olyan Mennybuborékok, amelyek a jelenlegi felszíni körülmények között, azonban annak poklával párhuzamosan jönnek létre. Akkor fognak látható formában megnyilvánulni (manifesztálódni), amikor elég Fény lesz jelen. Ennek most van itt az ideje.

Én személy szerint azt a vezettetést kaptam, hogy kezdjem el létrehozni a saját Lélekcsalád mandalámat. Ez a folyamat 2019. január elseje óta felgyorsult a plejádi csillagflotta parancsnokának, Semjase-nak az irányítása alatt, aki valójában az én Lélekcsalád mandalámhoz tartozó egyik Lélektársam.


Semjase

A plejádi flotta folyamatosan készíti fel erre a projektre a női Lélektársaimat és Lélekcsaládom női tagjait a bolygó felszínén, oly módon, hogy erős "kinyilatkoztató" álmokat, látomásokat és szinkronicitás élményeket küldenek nekik, ami felkészíti őket a velem való kapcsolatfelvételre. Ezek az erős spirituális élmények már 2018 márciusában, a Kapcsolatfelvételi Parabola antenna protokollok közzététele óta elkezdődtek számukra, azonban 2019 kezdetén felerősödtek.

Egy Mennybuborékot fogunk létrehozni, valódi Istennői misztériumokat horgonyozva, és felgyorsított felemelkedési folyamaton megyünk majd keresztül.

Ha vezettetést éreznek, hogy felvegyék velem a kapcsolatot, egy tutanota email címet kell létrehozniuk:

https://tutanota.com/


És CSAK erről a tutanota email címről írjanak nekem a következő email címre: project501@tutanota.com

A felszíni lakosság átlagemberei részére a blogomon szereplő összes belsős információ szépen össze lett szedve egy könyvben, amely keménykötéses és elektronikus formában is megjelent. Ez a könyv nélkülözhetetlen lesz az Esemény idején, mivel lehet, hogy zavarok lesznek az elektronikus rendszerekben, és az internet nem lesz elérhető egy bizonyos rövid, de kulcsfontosságú ideig az Esemény környékén. Ez a könyv nagyon hasznos lesz majd.

A könyvet itt tudjátok megrendelni:

https://portal-report.com/


MissionIgnition

És a Fény Visszatérése meditációról szóló jelentés végére... minden, ami megtörtént, meg nem történtté lesz majd… egy szempillantás alatt:

http://missionignition.net/blue/bluelament.php

https://web.archive.org/web/20200506112420/http://missionignition.net/blue/bluelament.php

A Fény győzelme!

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások