Telos

Spirituális hírek, fordítások

Jelentés a Chimera helyzetről

Cobra Logo

  1. szeptember 15., csütörtök


A Fényerők jelentős áttörést értek el a Chiméra csoport megtisztításában. Az izraeli Urim katonai bázis alatt lévő fő Chiméra-üreg (pit – üreg, verem, itt: földalatti bázis) kivételével az összes olyan földalatti üreget megtisztították, ahol a Chiméra jelenléte kimutatható volt. A fő Chimera katonai parancsnokság tizenkét tagja (a Chiméra orioni alcsoportjának utolsó megmaradt tagjai), akik ebben az üregben élnek, egy fizikai/éteri kvantum-szuperszámítógépen keresztül irányítják a felszíni lakosság biochipjeinek és implantátumainak hálózatát.

A Fényerők teljes erővel megkezdték a felszíni lakosság biochipjeinek és implantátumainak megtisztítását célzó műveletet a fejlett Mjölnir kvantumágyú-technológiák alkalmazásával. Ez a művelet eltart egy ideig, de nagyon jótékony hatással lesz a felszíni lakosság programozottságának megszüntetésére, és a művelet befejeztével a felszíni lakosság tömeges spirituális ébredése várható.

A Mjölnir-technológiát használják arra is, hogy a felszíni emberiség éteri, asztrális, mentális és kauzális testének auramezejéből kitisztítsák a mikró fekete lyukakat. Ezeket a mikró fekete lyukakat egzotikus sötét technológiákkal kényszerítették bele az emberi auramezőkbe a trauma-disszociációs események során (egy trauma során a személyiség részekre válik szét vagy szétesik, szétdarabolódik, és az énrészek attól kezdve elkülönülten, egymástól elzárva élnek tovább, olykor teljesen külön életet élő alszemélyiségekként – a ford.), és ezek az elmúlt 25.000 év sötét mátrixának egyik fő elemei. Ezek a mikró fekete lyukak, az implantátumokban lévő nagyobb fekete lyukakkal együtt, a Kerr-metrikához igazodva torzítják a felszíni embereket körülvevő nem-fizikai téridőt:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kerr_metric

Magyarul:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kerr-metrika


A Leskelődőt (vagy Ólálkodót - the Lurker) egyszerűen a megnyilvánulatlan szubkvantum anomália tartalékának kimerítésével éheztetik ki, ami szintén a fejlett Mjölnir technológiával történik, amely a megnyilvánulatlan szubkvantum anomáliát kvantumfluktuációként való megnyilvánulásra készteti, ami aztán könnyen kitisztítható.

E blog egyik olvasója igen pontos leírást adott a Leskelődőről:


Lurker

Képfelirat:

  1. Ez az entitás a magja, a lényege az általunk anomáliának (dualitásnak) nevezett véletlenszerű ingadozásoknak. Azóta létezik, amióta az anomália létezik.

  2. Ez a sötét erők valódi erőforrása. Amikor egyesítik az élet (Forrás) tudatossági energiáit, melyeket az akkumulátoraikból szüretelnek le, és kombinálják ennek az entitásnak a véletlenszerű ingadozásaival, az anomália manifesztálódik a valóságunkban.

  3. Az anomália magjának a fizikai, plazma, éteri, asztrális és mentális síkon való hatásának elfojtása drasztikusan csökkenteni fogja az új anomália mennyiségét, amely az ebben a karanténban lévő lelkek szenvedéséből és traumájából keletkezik. Ez drasztikusan befolyásolhatja a Mjölnir kvantumágyú technológia hatékonyságát is a bolygó felszíne körüli anomália megtisztításában.

Ez a szubkvantum entitás gyakran szolgál mintául a Főgonosz ábrázolásához a különböző művekben. De a Legfőbb Gonosznak nevezni nem egészen pontos. Ez az a potencialitás (lehetőség), amely ebben a kozmikus ciklusban a Főgonoszt manifesztálta.


Már csak a felszínen élő Illuminátusokhoz tartozó mintegy 300 üreg maradt meg, amelyekről itt nagyon pontos leírás található:

https://binsider.bond/i-was-in-the-illuminati-im-going-to-tell-you-everything-shocking-expose/


Sajnos néhány ilyen üregben még mindig vannak fogságban lévő plejádi túszok.

A bolygó felszínén létező rendszerben még mindig sok emberi klóntestekben élő, az Androméda alfrakcióhoz tartozó nagyon erős Chiméra tag van beépülve, a hierarchikus felépítésük pedig nagyjából így néz ki:

Structure

A Cabal vezető tagjainak terve most az, hogy világháborúval és az ellátási láncok megsemmisítésével pusztítják el a felszíni civilizációt, majd a felszín alatti üregekbe költöznek, hogy átvészeljék az összeomlást és az azt követő napkitörést. A megtisztulás után azt tervezik, hogy újra benépesítik a felszínt. Mondanom sem kell, hogy a tervüknek számos súlyos hibája van, és NEM lesz sikeres:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/war-with-russia-war-with-china-civil-war-congress-is-literally-trying-to-get-this-country-destroyed-because-they-are-broke-and-need-debt-forgiveness

https://www.theautomaticearth.com/2022/08/eu-controlled-demolition/


Megpróbálnak kirobbantani egy új világháborút, kihasználva a Római Birodalom kettészakadásának energiáit, amely 395-ben történt, Theodosius római császár halála után, aki az egyik legfőbb arkhón volt. Ő pusztította el az istennői misztériumokat és juttatta érvényre a kereszténységet, mint fő és egyetlen elfogadható vallást:

Partitio.png

A vezető fekete nemesi családok most szét akarják zúzni a gazdag nyugati USA-EU-Ausztrália tengelyt, amely a Római Birodalom nyugati részéből származik, és amely közvetlen Rothschild-irányítás alatt áll. A nyugati emberek túlságosan függetlenné és túlságosan boldoggá váltak az ő ízlésüknek:

https://www.zerohedge.com/personal-finance/it-appears-money-can-buy-happiness-after-all

https://www.theguardian.com/world/2022/aug/24/macron-warns-of-end-of-abundance-as-france-faces-difficult-winter


Most egy kínai irányítás alatt álló Új Világrendet hirdetnek, Oroszországot pedig Kína fő alárendeltjeként emlegetik (amely kulturálisan a Római Birodalom keleti részéhez igazodik):

https://starlight432.blogspot.com/2022/09/rt-news-promotes-china-and-new-world.html


A kínai befolyás csendben terjed mindenfelé:

https://www.theepochtimes.com/china-creates-digital-twin-of-americans-cybersecurity-expert_4713756.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

https://www.zerohedge.com/technology/tiktok-weaponized-military-application-hands-our-kids-casey-fleming


Eközben Kína készül a napvillanásra…

https://www.space.com/china-world-largest-solar-research-array


a legutóbbi tudományos tanulmányok megerősítik a néhány ezer évente előforduló napkitörést, ami most esedékes:

https://iopscience.iop.org/article/10.3847/1538-4357/abc8f5


A földönkívüliek már csak karnyújtásnyira vannak tőlünk:

https://thehill.com/opinion/3610916-congress-implies-ufos-have-non-human-origins/


És bár a jelenlegi felszíni civilizációnk hamis és ostoba …

https://caitlinjohnstone.substack.com/p/our-entire-civilization-is-fake-and


… a Fény már átragyog a Mátrix repedésein keresztül.

Az Ibolyaláng meditációval segíthetitek a Fényt a bolygó felszínének megtisztításában:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/09/violet-flame-meditation.html


Magyarul is elérhető:

https://www.youtube.com/watch?v=LLyr4K2MRpg


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások