Telos

Spirituális hírek, fordítások

Új információk a titkos űrprogramról: az Orion Csoport és szövetségeseik a Holdműveleti Parancsnokságot támadják

  1. augusztus 27., szombat


SSP

Hűha, épp most kaptam egy másik hihetetlen hírt. Épp másnap vagy a napokban akartam felvenni az új videót a zulu helyzetről, de úgy döntöttem, előbb inkább ezt az új információt osztom meg. Szerettem volna egy írásos összefoglalót adni, mielőtt videót forgatnék erről a témáról.

Mint mindenki, aki nyomon követte az általam megosztott információkat, tudja - a Holdműveleti Parancsnokság (LOC) valójában 3 különböző bázis, amelyeket LOC-Alpha, LOC-Bravo (más néven Béta) és LOC-Charley néven neveznek (magyarul LOC-A, LOC-B, LOC-C). Az Alpha bázis az, ahol az összes találkozót tartják, ahol az űrkikötő van, és ahol az összes űrforgalmat nyomon követik és irányítják. A Bravo és Charley bázisok a Hold felszíne alatt vannak, és saját rendeltetésük van. Az LOC ezen részei műveleteik jellege miatt még szigorúbban titkosak, mint a LOC-Alfa.

Néhány évvel ezelőtt, miután először látogattam el a LOC-B-re és a LOC-C-re, alaposan körbevezettek a Hold belsejében. Erről a túráról közzétettem egy terjedelmes beszámolót, és amit mondtak és láttam, az megtalálható a YouTube csatornámon vagy a SphereBeingAlliance.com weboldalon.

https://telos.hu/posts/2015/CosmicDisclosure/s01e03/


A LOC-B-t és a LOC-C-t eredetileg az 1950-es években építette a náci rezsim, amely az eredeti LOC báziskomplexumot is építette. A LOC-A építése során kezdték el felfedezni a hatalmas lávacsöveket - amelyeket a meteorbecsapódások hoztak létre, amelyek megolvasztották a Hold felszínét, és felfedezték a Hold belsejének méhsejtszerű szerkezetét. Felfedezéseik során rendkívül fejlett ajtókat és lejárókat fedeztek fel, amelyek, ha egyszer kinyíltak, a Hold belsejébe vezettek. Miután bejutottak, a német tudósok egy mega-űrbázist találtak, amely tele volt rendkívül magas szintű technológiával, de úgy tűnt, hogy katasztrofálisan lepusztult. Ott voltak annak az általunk "preadamita" fajként emlegetett földönkívüli csoportnak a testei, akiknek civilizációjuk volt a Marson és a Szuperföld bolygón, amely a Mars körül keringett - amíg a preadamiták vissza nem éltek ezekkel a technológiákkal, majdnem elpusztítva ezzel az egész Naprendszerünket.

A német tudósok kapcsolatba léptek az Orion Csoporton belüli szövetségeseikkel, akik azt mondták nekik, hogy saját biztonságuk érdekében maradjanak távol a Hold belsejétől, és rákényszerítették őket egy Hold-szerződés aláírására, amely szigorú rendelkezéseket tartalmazott arra vonatkozóan, hogy az emberek hová utazhatnak a Holdon vagy a Holdon belül. A németek engedelmeskedtek a szövetségeseik kívánságának, de csak azután, hogy saját kiterjedt expedíciót indítottak a bázis belsejébe, ahol olyan technológiák maradványait találták meg, amelyek túlélték a Nap-mikro-novát, amely hatalmas és katasztrofális károkat okozott ezen a hihetetlenül fejlett mega-űrállomáson, amit mi Holdnak hívunk.

Ha további részleteket szeretnél megtudni a preadamitákról és arról, hogy hogyan használták a Holdat óriási bárkaként, hogy a túlélőket a haldokló bolygójukról - a Marsról - a Földre szállítsák, mielőtt kötött keringésű pályára állították volna a bolygónkkal, nézd meg a következő frissítést: Utolsó jelentés - A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum Szakadár Civilizáció az Antarktiszra utazik, hogy a "régi isteneket" felébressze alvó állapotukból:

https://www.youtube.com/watch?v=dWWo02PAimI

https://telos.hu/posts/2021/Corey/16/icc_travels_to_antarctica_final_report/


Az ezt követő évtizedekben a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum (BVK) - egy szupervállalat, amely a kormány felügyeletének hatáskörén kívül létezik - lefoglalta a megkötött egyezményekben szereplő náci űreszközök nagy részét, és hivatalosan, titokban megalakult a Sötét Flotta, amely olyan mentességeket kapott, amelyeket soha egyetlen más program sem kapott azelőtt. A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum - amely most az Orion Csoport szövetségese - ezután kiépítette a titkos űrprogram hatalmas infrastruktúráját a mi Naprendszerünkben és több tucat egyéb rendszerben, számos titkos űrprogram keretében.

Később a BVK további Hold-szerződéseket írt alá, ahol egy sor nagyon összetett mérnöki tervet kaptak, és hozzáférést az ősi holdbázis egy részéhez, ahonnan több százezer kiszáradt pre-adamita (Ádám-előtti) testet távolítottak el. Egy alkalommal katalogizálták a bázis technológiáit is, és térképeket készítettek erről a hihetetlenül hatalmas báziskomplexumról. A BVK ezután bányászati műveleteket és gyártóüzemeket hozott létre a Holdon, az aszteroidaövben és a Marson, hogy egzotikus és ritka ásványi anyagokat szerezzenek, amelyeket aztán komplex technológiákká alakítottak, amelyeket a Holdra vittek, hogy ott fejezzék be a javításokat, amelyekre az Orion Csoport utasította őket, hogy végezzék el.

Gyorsan előretekerve néhány évtizedet a jelenbe (2022. augusztus 25.) - miután a BVK tájékoztatta az Orion Csoportot, hogy a mérnöki terveikben szereplő javítások és felújítások 90%-át elvégezték, megtörtént az elképzelhetetlen - az Orion Csoport erőszakosan megszegte a Hold-szerződéseket, és megszállta az ősi holdbázis területét, pillanatok alatt elpusztítva a BVK tudósainak, munkásainak és katonai személyzetének ezreit. A BVK vezetése és dolgozói, akik a támadást a LOC-A báziskomplexumból figyelték, erősítést küldtek a LOC-C és a LOC-B bázisokra, és megkezdték a bázisok nem létfontosságú személyzetének kiürítését.

Megmutatták nekem az incidensről készült biztonsági felvételeket, amelyeken magas, szürke idegeneket, hüllőket és magas, ember kinézetű északiakat (az Androméda Szindikátus, más néven a Világok Galaktikus Föderációja) látjuk előbukkanni a semmiből, akik hosszú varázspálcáknak és zseblámpának látszó fegyverekkel nyitnak tüzet. Nekem azt mondták, hogy ezek a fegyverek olyan technológiával és képességgel rendelkeznek, amelyek elpusztítják a szerves anyagokat, és megállítják a célpont testének neurológiai rendszerében a jelek feldolgozását - kikapcsolják őket, mint egy villanykörtét - és azonnal megölik őket, anélkül, hogy bármi mást megrongálnának a támadó zónában.

A videón láthatjátok, ahogy a sokkot kapott BVK személyzet reagál a betolakodó földönkívüliek hirtelen megjelenésére, épp amikor fényes villanások kezdődtek, és az emberek vagy a földre zuhantak, vagy eszeveszetten futottak a kijáratok felé. Az Orion Csoport támadói azonban a báziskomplexum stratégiai helyein tűntek fel, lehetetlenné téve a menekülést. Végignéztük, ahogy a BVK személyzetének ezreit ölték meg ezekkel az egzotikus fegyverekkel, anélkül, hogy módjuk lett volna megvédeni magukat. A BVK katonái tüzet nyitottak a támadókra, de az ellenség soraiból csak maroknyi áldozatot tudtak szedni, mielőtt az ellenségük teljesen átvette az irányítást az ellenük használt egzotikus fegyverekkel.

Ezután láttuk, ahogy a magas északiak és a kis szürke bio-androidok körbesétálták a létesítményt, és a zseblámpának látszó fegyvereikkel megolvasztották a BVK személyzetének testét. A testek fölé álltak, és egy sugárral világítottak rájuk, folyadékká zsugorítva őket, amely a padlón megszilárdulva egy aszfalttal kijavított kátyúhoz vált hasonlóvá.

Miután az Orion Csoport eltakarította az emberi testeket a létesítményből, azonnal bio-droidokat és magas szürke tudósokat küldtek be, hogy befejezzék a javításokat, amelyekkel a BVK már majdnem végzett. Annak is tanúi lehettünk, ahogy a magas északiak (a Világok Galaktikus Föderációja) valamiféle gyárat építettek. Miután konzultáltunk a Nemzetek Globális Galaktikus Szövetségének (NGGSZ) tudósaival a zászlóshajójukon - a Vándorcsillagon - megtudtuk, hogy ezek agyi chipek, nanitok és génmanipulációs technológiák gyártásához használt gyárak voltak, amelyeket a Nemzetek Globális Galaktikus Szövetségének kolóniáinak és bázisainak tucatjai ellen használtak a galaxisunk külső peremén. További információkért a NGGSZ-ről, a BVK-tól való függetlenségi nyilatkozatukról és a Világok Galaktikus Föderációjáról, amely majdnem rabszolgasorba taszította őket - nézzétek meg ezt a videófrissítést a YouTube csatornámon:

A Nemzetek Globális Galaktikus Szövetsége kinyilvánítja függetlenségét a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumtól és a társult földi kormányoktól:

https://www.youtube.com/watch?v=IG8QKDtT5Yg

https://telos.hu/posts/2021/Corey/11/ggln/


Ekkor fedezte fel az Orion Csoport a rejtett kameráinkat, és kikapcsolta őket. Nem sokkal később a LOC-B-t és a LOC-C-t is hasonlóan megszállták, és a LOC-A, illetve a BVK minden kapcsolatot elvesztett velük és 2 másik, a BVK által ellenőrzött bázissal a Holdon. A LOC-A-t csak a legszükségesebb személyzettel zárták le. Hogy további káoszt okozzanak – a BVK vezetőségének 1/3-át orvul meggyilkolta az Orion Csoport úgy, hogy a BVK által használt agyi implantátumokat – amelyekre oly büszkék – használta fel ellenük, amelyekkel mindannyiuknak halálos aneurizmát (verőértágulatot) okoztak. Mindez azután történt, hogy a BVK vezetőségének hasonló létszámú része egy évvel korábban nyomtalanul eltűnt. Úgy gondolják, hogy a BVK vezetőségének 1/3-a, amely még megmaradt, az Orion Csoporthoz tartozó földönkívüliek, akik emberként inkarnálódtak a BVK és a bolygónk átvételére irányuló stratégiájuk részeként.

Úgy tűnik, hogy az Orion Csoport kétségbeesett intézkedéseket tesz, hogy biztosítsa a naprendszerünket és felkészüljön a Nemzetek Globális Galaktikus Szövetsége és a szövetségeseink elleni háborúra a helyi csillagszomszédságunkban. Az Orion Csoport és szövetségeseik csapdába estek a naprendszerünkben, és beássák magukat az eljövendő nagy csatára. 2022. augusztus 26-án este ez a jelenlegi helyzet a Holdon. Azt is megtudtuk, hogy amikor a NGGSZ zászlóshajója - a Vándorcsillag - megtámadott és felszabadított egy termelőüzemet és egy kolóniát a Marson – amelynek tagjaiba agyi chipeket akartak beültetni -, néhány másik kolónia a Marson fellázadt, és kikiáltotta függetlenségét a BVK-tól, csakhogy a BVK genetikailag módosított és feljavított szuperkatonái megszállták őket, és erőszakkal leverték a lázadásokat. A kolóniákat még jobban elzárták, mint korábban, most már szuperkatonákból álló helyőrségek állomásoznak náluk, és erődítménnyé változtatták a kolóniákat, mintha arra számítanának, hogy megtámadják őket. A BVK elborzadt attól, hogy a NGGSZ Vándorcsillagának legutóbbi támadása a Mars többi kolóniájának megszállása és felszabadítása előtti próba volt - ez a feltételezésük helyes.

Készüljetek a zulu földönkívüliekről szóló videóriportomra a helyi csillagszomszédságunkból. Ez a jelentés annyira sürgős volt, hogy elsőbbséget kellett élveznie. Hamarosan közzé fogom tenni e jelentések videó verzióit, bár addig is biztos, hogy több ilyen sürgős hír fog felbukkanni.


Még több is jön – HAMAROSAN!


Corey Goode


LOC Alpha

https://ascensionworks.tv/members/corey/


https://t.me/ascensionworkstv/

Hozzászólások