Telos

Spirituális hírek, fordítások

Kozmikus közzététel S01E03: Hold Műveleti Parancsnokság

Message to Humankind
  1. július 14., kedd

Kozmikus közzététel S01E03: Hold Műveleti Parancsnokság

2015 Corey and Wilcock

DW: David Wilcock vagyok a házigazda, és itt van velünk ismét Corey Goode. Ez egy nagyon érdekes beszélgetés, amelyet a Titkos Űrprogram kapcsán folytatunk. Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy ez az anyag nagyon ellentmondásos, és valószínűleg még nem hallottak semmi ilyesmit, hacsak nem követték az előző beszélgetéseinket. Még egyszer szeretném világossá tenni, hogy sok-sok éven át vizsgáltam ezt a témát. Több mint 20 éve vagyok kapcsolatban bennfentesekkel, és több tucat, különböző típusú minősítéssel rendelkező emberrel beszéltem. Arra a következtetésre jutottam, hogy a komoly ipari fejlesztések történtek a Naprendszerünkben és azon túl is, amelyet a kormánynak vagy a katonaságnak tulajdoníthatunk, attól függően, hogy hogyan akarjuk megfogalmazni.

Szóval Corey, jó, hogy újra visszatértél. És úgy tűnik, abból, amit mondasz, a Hold Műveleti Parancsnokság (Lunar Operations Command), az LOC olyan, mint egy csomópont, ahogyan a Föld kapcsolódik a nagyobb űrprogramhoz és általában a világűrhöz. Szóval, mesélj egy kicsit többet a LOC-ról. Először is, hogyan néz ki, ahogy berepülsz?


CG: Nos, elmondhatom, hogy az '50-es évek óta elég sokat építették hozzá. Teljesen beépült a kráterekbe és benyúlik a sziklás területre is. Bizonyos részei bele vannak építve a sziklába. Nagyon kevés része van a föld felett.


DW: Oh! Rendben.


CG: A legnagyobb részéhez nincs hozzáférésem. Láttam egy ábrát, ahol a bázis alakja leginkább harang alakúra hasonlított, kiszélesedik és mélyen kiterjed lefelé. Csak a felsőbb szintekhez kaptam belépőt.


DW: Szóval, harang alakú? Még sosem láttam harangot a Hold felszínén.


CG: Nem. Olyan, mintha lenéznénk egy harang vagy egy piramis tetejéről. Csak a jéghegy legfelső kis részét vagy csúcsát látjuk, úgy mondanám. A többi lent van a föld alatt, és lefelé terebélyesedik ki.


DW: Ha ennyi űrjármű megy a LOC-ba és jön ki onnan, és azt mondod, hogy a Hold túlsó oldalán van, akkor hogyan lehet titokban tartani előttünk? Nem látják az emberek a távcsöveikkel ezeket a hajókat, amelyek a Holdról jönnek és mennek?


CG: Az emberek látják ezeket. A Hold túlsó oldalán tulajdonképpen van egy másik bázis is, amely az emberekhez tartozik. Ez a bázis az egyik, Sötét Flotta nevű titkos űrprogram bázisa, amelyről sokan látják a hajókat. Meg tudom adni ennek a bázisnak a helyét. Ha a Holdat nézed, akkor körülbelül 10:00 óránál van. Az emberek lefilmezték, és látták a hajók kirajzását, ahogy meglehetősen sokat jönnek és mennek... amatőr csillagászok, akik videokamerákat csatlakoztattak a távcsöveikhez. Ilyesmit lehet látni.


DW: Van valami a Hold felénk néző oldalán is, vagy minden a túlsó felén van, hogy kevésbé legyen látható a Hold felszínén.


CG: A legtöbb a túlsó oldalon van. Vannak olyan területek az elülső oldalon, ahol a hajók ki tudnak jönni, és vannak bejáratok. Vannak olyan területek is, amelyeket az ET-csoportok valamilyen hologram-árnyékolással fednek le, amely megakadályozza, hogy ezeket lássuk. Legtöbbje nyilvánvaló okokból a Hold hátsó oldalán található, akik a bolygó felszínén vannak és nem kellene látniuk ezeket, ne lássák.


DW: Mikor épült a LOC tulajdonképpen?


CG: Az LOC egy meglévő náci létesítményre épült, amelyet a ’30-as évek végén, ’40-es évek elején építettek.


DW: Szóval, ilyen messzire nyúlik vissza.


CG: Igen, ilyen régi. Miután az Egyesült Államok ipari ereje is bekapcsolódott, akkor kezdték kibővíteni, mint az őrült. Az ’50 -es évek végén kezdtek el igazán komolyan építkezni.


DW: Igen, néhány későbbi epizódban szeretnék sokkal többet beilleszteni erről az űrprogram történetébe. Most pedig hadd tegyek fel még egy kérdést. Ha ez egészen az 50-es években történt, akkor miért kellettek az Apollo-küldetések? Miért szálltunk le a Holdra? Mi értelme volt?


CG: Különböző szintű programok léteznek. Vannak ilyenek a NASA-ban, és vannak a NASA-nak megfelelő katonai programok, amelyek mind azt gondolják magukról, hogy ők a legfejlettebbek. Azt hiszik, hogy ők állnak a piramis csúcsán, olyan magasan, mint a biztonsági besorolásuk, és nekik "tudniuk kell" a Naprendszerben zajló eseményekről.

És ezek az emberek szó szerint neked esnének, ha közölnéd velük, hogy ez nem így van. Tehát ... gondolom, a hazugságnak sok szintje van, és az egyes szinteken álló embereknek azt mondják, hogy ők vannak a csúcson. Persze ez nem így van, de elhiszik, mert minden teljesen szét van osztva. Mindegyik rekeszben mindenki azt gondolja, hogy a legfontosabb élvonalbeli munkát végzi, és a legszélesebb ismeretekkel rendelkezik, és az összes többi rekesz és csoport alattuk van.


DW: Gondolom, ha valaki különlegesnek érezi magát, akkor keményebben fog dolgozni, mert azt hiszi, hogy a teremtés koronája.


CG: Rendben, mint a Hübrisz.


DW: Igen. Gondolod, hogy az Apollo-missziók pénzmosási műveletek voltak?


CG: Egy része biztosan az volt, mert rengeteg pénzt átirányítottak át a Titkos Űrprogramba. Azok az emberek, akik ezeket a programokat alacsonyabb szinten futtatták, valóban hittek abban, amit csináltak, és valóban azt gondolták, hogy ez csúcstechnika és a rendelkezésünkre álló legmagasabb technológia.


DW: Gondolod, hogy az alkalmazottak elől eltitkolhatták, hogy valójában mennyibe kerül, amin dolgoznak?


CG: Ó igen! Megtévesztették az információval és minden ... Minden szinten megtévesztették őket.


DW: Szóval szerinted ez mondjuk csak a 10 százalékába került, mint amit nekünk mondtak?


CG: Ez spekuláció lenne. Nem tudnám megmondani, de ...


DW: De mindenképpen biztosította volna „fekete pénzt” az űrprogram további fejlesztéseire.


CG: Igen. Mindenféle módokon ... a drogok, mindenféle módjai annak, hogy készpénzt szerezzenek az infrastruktúra kiépítéséhez az elején.


DW: Gondolod, hogy a NASA egyáltalán megtudott valami érdekeset, amit a fősodratú médiában nem mutattak meg a Holdról?


CG: Sok mindent felfedeztek az Apollo-küldetések során. Az elején felfedezték, hogy nem igazán jó ötlet az egyik leszálló moduljukat a Holdnak ütköztetni, hogy teszteljék a Holdra helyezett eszközöket, és a holdrengéseket.

A Hold egy nagyon szigorú zóna, amely olyan, mint egy óriási Svájc. Teljesen semleges zóna, és ezzel a lövedékkel eltalálni nagyon rossz ötlet volt. Azt olvastam, figyelmeztették őket, hogy ne térjenek vissza többet.


DW: Furcsa, hogy ezt mondod, hogy a Hold egy semleges, svájci típusú terület, mert közvetlenül a Föld mellett van. Ha ez a mi holdunk, akkor nem lehet a mi tulajdonunk? Nem kaphatjuk meg az irányítást a Hold felett?


CG: Nem.


DW: Nem így van?


CG: Nem. Ha már láttad az Antarktisz térképét, hogyan osztották fel az összes nemzet között. A Hold túlsó oldala is ilyen. És ezek a különböző régiók nagyjából a különböző ET csoportok tulajdonában vannak, akik jelen is vannak a területeiken.


DW: Tényleg?


CG: Vannak olyan rosszindulatú csoportok is, akik sok-sok-sok ezer évre visszamenőleg háborúznak egymással, és mégis vannak a Holdon olyan létesítményeik, amelyek csak pár kilométerre vannak egymástól. És sok ezer éve ott állnak, békében.


DW: A Naprendszerünkben rengeteg hold van, miért olyan fontos pont a Föld melletti Hold ezeknek a srácoknak?


CG: Tökéletes megfigyelési és terület, ahonnan könnyen el lehet érni a Földet a kísérleteik elvégzése érdekében.


DW: Tehát sok földönkívülinek nevezhető jármű nem is olyan messziről jön, hanem olyan helyről, amely valójában a közelben van.


CG: Pontosan.


DW: Visszatérünk oda, amiről az előző epizódunkban beszéltünk, a küldöttségről és az úgynevezett "kísérletről", ahol ezt a 22 különböző programot futtatták?


CG: Rendben. És a különböző ET-k mindegyike ... ide tartoznak az emberi típusú ET-ek és a nem-emberi típusúak, akik nem nagyon szeretik egymást. Valamiféle diplomáciai megállapodás van a Holdról. Van valami nagyon különleges abban, hogy a Hold diplomáciailag teljesen semleges zóna. Egyikük sem fogja ezt megsérteni.


DW: Tehát beszéljünk erről a Szuper Konföderációs konferenciáról, ahol azt mondtad, hogy legalább 40 különböző csoport van, nem mind értenek egyet abban, amit csinálnak. Mindegyiknek megvan a saját programja


CG: Saját programjuk.


DW: Tehát ezek a küldöttségek olyanok voltak, mint akik valamilyen módon összevetik az érveiket, és valahogy megtalálták a közös pontot?


CG: Helyes, nem akadályozzák egymást folyamatosan a különböző programjaikkal.


DW: Hogyan tudják ezek a korábban egymással háborúzó csoportok elviselni egymás jelenlétét egy ilyen kicsi helyen - a Hold csak 3476km széles. Hogyan tűrik ezt?


CG: Ez olyasmi, ami évezredek óta zajlik. Felállították ezt a diplomáciailag semleges zónát, amelyet még a legrosszabbak sem fognak megsérteni. Egyikük sem fogja megsérteni. Ezt nem fogják - ahogy hallottam - nem fogják soha megsérteni.


DW: Van-e valamiféle kényszer, valamiféle katonaság, rendőrség, vagy ilyesmi?


CG: Nincs rá szükség. Egyszerűen - senkinek nem kell kikényszerítenie. Egyszerűen nem történik ilyesmi.


DW: Nos, ez azt jelenti, hogy a múltban valami olyan szörnyűség történt, hogy a hibáikból tanultak, gondolom.


CG: Igen. Vannak olyan területek a Holdon, ahol rengeteg törmelék, és ősidőkből származó dolog maradt az előző háborúkból.


DW: Nem takarították el?


CG: Nem. Otthagyták emlékműnek, a múltban történt események bizonyítékaként. A cuccok még mindig ott vannak, és általában nem engedélyezett a meglátogatásuk.


DW: Tehát olyasmi lehet, mint az ostoba a nukleáris fegyverkezési verseny, ahol két ország harcol azon, hogy kinek van még több robbanófeje, amikor ennek az arzenálnak még egy kis százaléka is elpusztítaná az egész bolygót.


CG: Igen.


DW: Tehát ezek a fajok mind kiirtanák egymást, ha háborúzni akarnak. Valószínűleg sokkal fejlettebb fegyvereik vannak, mint a mi nukleáris robbanófejeink.


CG: Rendben. Egész bolygókat képesek elpusztítani ...


DW: Hűha! Tehát, a LOC csak egy kis része a Holdon lévő összes lakóhelynek?


CG: Igen.


DW: Ez nem igazán egy csomópont, csak számunkra fontos, a Föld számára?


CG: Igen. Ide összpontosul az emberi tevékenység.


DW: Tehát más ET-csoportoknak megvannak a saját LOC verzióik, amelyek olyanok, mint a mi csomópontunk.


CG: Pontosan.


DW: Mások nem használják az LOC-t?


CG: Nem, nem, nem, nem. Nem láttam ET-ket a LOC-n, csak akkor, amikor megjelentek a Gömblény Szövetség tagjai.


DW: Szóval csak gyorsan, milyen az LOC belülről? Vannak olyan apartmanjaik, ahová bemehetsz, ha egyszer már ott vagy? Csak nyitott konferenciatermek és kis székek? Mi történik, amikor bemész?


CG: Nos, egészen a legutóbbi időkig még soha nem jártam VIP a területen. Mindig csak arra a területre voltak kedvesek beengedni, ahol kicsi lakások voltak, ahol két-négy priccs van. A termek valóban keskenyek. Ha átköltözöl a VIP területre, a termek szélesebbek, a falakon faburkolat van, szép a cseresznyefa falak - nagyon előkelő. Drámai változás, amikor az egyik területről a VIP területre átmész.


DW: Szabadon sétálgathatsz, amíg nem találsz egy lezárt területet, vagy katonai kíséretet kapsz, akik körbevezetnek. Hogy van ez?


CG: Nos, bizonyos területekhez kapsz engedélyt. Vannak olyan jelek, festékvonalak a padlón, amelyek különböző színűek, különböző területekre vezetnek.


DW: Tehát, ha piros színűt kapsz, akkor csak sétálsz, követed a piros vonalat és oda mész, ahova vezet?


CG: Igen. És, mint mondtam, én csak felül voltam ... A legfelső emeleten történik a legtöbb minden. A következő két emeleten az orvosi és néhány még fejlettebb orvosi dolog zajlott. Soha nem voltam lejjebb ezeknél.

Vannak olyan emberek, akiket nemrég vittek fel egy bemutatóra, akik sokkal többet láttak, mint én.


DW: Nyilvánvalóan a legérdekesebb dolog az emberek számára, a szövetség gondolata. Tehát röviden kitértünk erre, szeretnék egy kicsit részletesebben képet alkotni számunkra. Mi a szövetség? Vajon ott volt az űrprogram elején, vagy később alakult ki, és mik a céljaik, ilyesmi.


CG: A szövetség az idő múlásával valahogy lassan létrejött. A Solar Warden inkább egy olyan csoport volt, amely az SDI-korszakra nyúlik vissza, vagy valamivel korábbra.


DW: SDI - Stratégiai Védelmi Kezdeményezés (Strategic Defense Initiative).


CG: Igen.


DW: A Csillagháborús terv.


CG: Még a 70-es évek végén, a 80-as években, és a 90-es évek elejéig kaptak frissítéseket. De ők voltak sokkal inkább az öregedő flotta.


DW: Milyen céllal hozták létre a Solar Wardent eredetileg?


CG: Védelmezik a Naprendszert a behatolóktól és ...


DW: Ők lennének azok a csoportok, akik nem részei ennek a 40 tagú Szuper Szövetségnek?


CG: Igen. És az űr-forgalomirányítás, légi forgalmi irányítás is a feladataik közé tartozik.


DW: Lehet, hogy valamelyik ET csoport beavatkozik és betör a nagyon fejlett fegyvereivel és technológiáival? Úgy értem, hogy a 80-as évekbeli csoportok hogyan tudnák a Naprendszerünket megvédeni bárkitől, aki megpróbál betörni ide?


CG: Nos, egy nagy, invazív erővel szemben nem tudtak volna fellépni, de az áthaladó csoportok többsége általában egy maroknyi hajóból áll. Nagyon sokféle csoport halad át a térségünkön.


DW: És azt hiszem, ez olyan, mint egy bandaháború, ahol van 40+ ET csoport, akik valamiért ezt állítják, hogy ez az ő területük, bármilyen technológiával rendelkezzenek is, megvédik a „felségterületüket” bármilyen inváziótóval szemben.


CG: Igen.


DW: Tehát a Solar Warden nem feltétlenül rendelkezik taktikai erővel. Nincs fegyveres harcállásuk, amikor azt mondod, hogy a Naprendszert felügyelik - vagy igen?


CG: Kis számban lépnek harcba, amikor muszáj, de soha nem voltak olyan hatalmas erők, amelyekkel számolniuk kellett volna.


DW: Tehát a legtöbb ilyen nem kívánt behatoló a Naprendszerünkbe inkább kis ET csoport vagy magános jármű volt, amelyek megpróbált alattomosak beosonni.


CG: Igen.


DW: Be akarnak surranni?


CG: ... fosztogató csoportok, amelyek bejönnek és rajtunk ütnek és elfutnak. Azért jönnek, hogy elvegyék a dolgokat és távozzanak.


DW: Rendben. Szóval, hogyan kerül képbe a szövetség, amikor a Solar Wardenről beszélünk? Azt mondtad, hogy a Solar Warden a ’70 -es évek végén indult, és rengeteg Star Wars technológiát kaptak?


CG: Hm, hm (Igen).


DW: Hogyan viszonyulnak tulajdonképpen a Szövetséghez?


CG: Rendben. Nos, kezdetben az ilyen fajta csoportokból jött létre a szövetség. Mostanra csatlakoztak szakadárok a többi űrflotta-csoportból, és néhányan a különféle sötét katonai katonai űrprogramokból. Ott van még az ICC, a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum, amely a legnagyobb méretű. Jórészt a Naprendszer összes infrastruktúrájával ők rendelkeznek. Neked van...


DW: És melyik vállalatok?


CG: Szinte minden repülésben érdekelt és a hozzájuk kapcsolódó hatalmas mennyiségű ...


DW: Lockheed, Boeing, McDonnell Douglas, Hughes Aircraft?


CG: Igen. A fentiek mindegyike. És nemcsak amerikai vállalatok. És akkor meg van még a Sötét Flotta. Nagyon titokzatos társaság, amely nagyon fejlett technológiával rendelkezik, és túlnyomórészt a Naprendszeren kívül tevékenykedik. Aztán van még az ENSZ-szerű flotta minden olyan országból, amelyre csak gondolsz, és ők ...


DW: Földi országokról beszélsz?


CG: Földi országok. És úgy tűnik, hogy ez sokkal inkább egy laza, és nem túl nagy katonai csoport. A Solar Warden majdnem egy újabb hidegháborút indított, mert elkezdtek elrepülgetni a Nemzetközi Űrállomás előtt, hogy „véletlenül” megmutassák a hajóikat, ilyen apróságokkal kezdték.


DW: Ha a Solar Warden megpróbálja elkezdeni a nyilvánosságra hozatalt, amelyet nyilvánvalóan az űrprogramok más részei nem akarnak, nem vezethet ez a frakciók közötti lövöldözéshez, háborúhoz?


CG: Igen. Ennek a küszöbén álltunk. Ekkor a Gömblény Szövetség aktivizálta magát és felvette a kapcsolatot a Titkos Űrprogram Szövetséggel, amely éppen akkor kezdte el befogadni a többi csoport dezertőreit, és így többé már nem csak egy Solar Warden csoport volt. A szövetséghez csatlakoztak a többi űrprogramból érkezők is. Tehát ez a nagy rakás disszidens az összes űrprogramból, akik közös célja, hogy megszüntessék a Földi zsarnokságot, alapvetően a „babilóniai pénzvarázs-rabszolgarendszert” irányító titkos földi kormányt. A Földre hozzák az általunk kifejlesztett technológiákat, a szabad energiát, mindenféle orvosi technológiákat, amelyek szinte bármit meggyógyítanak, amit csak el tudsz képzelni, és megtisztítják a környezetet. Egyik napról a másikra ezektől a technológiáktól összeomlik a pénzügyi rendszer. Nincs szükség pénzügyi rendszerre. És ezt a Földre akarják hozni, és teljes körűen nyilvánosságra akarják hozni mindazokat az emberiség elleni bűncselekményeket, amelyeket az elit sok-sok éven át követett el. Ez a céljuk.


DW: Tehát, mikor tűzte ki a Titkos Űrprogram Szövetség ezeket a célokat, és tudomásod szerint mikor kezdte keresni a megvalósítás módját?


CG: Tudomásom szerint valószínűleg a 90-es évek végén kezdték el kidolgozni az ötleteiket, és a 2000-es évek elején kezdtek el ténylegesen cselekedni. Ekkor próbálták meg a véletlenszerű nyilvánosságra hozatalt kiprovokálni az élő videót közvetítő kamerák előtt elrepülve, hogy az emberek kérdezéseket tegyenek fel.


DW: Milyen kapcsolata van az űrprogramnak azzal, ami itt a Földön történik? Be tudnák fogni a kábeltelevíziót, és nézhetnék a tévét, és megnézhetnék, mi történik a műsorokban?


CG: Egy bizonyos időszakig semmit sem tudtak elérni. A Föld felé irányuló minden kommunikációt blokkoltak.


DW: Tényleg?


CG: Igen. Nem volt ... Az internet elterjedése után az internet-hozzáférést blokkolták. Van internet adás a Naprendszerben.


DW: Internet a Földről, vagy saját internetük az űrprogramban?


CG: Saját internetük van, és hozzáférésük van az mi internetünkhöz is.


DW: Oh! Képesek rá?


CG: Hmm-Hmm. Nagyon sokszor, de csak olvasható.


DW: Csak olvasható?


CG: Igen.


DW: Gondolom, hogy csak a legmegbízhatóbb emberek képesek feltölteni valamit az internetre, akikben megbízhatnak annyira, hogy nem szivárogtatják ki az igazságot.


CG: Igen. Akkor, amikor beosztattak a kutatóhajóra, mindannyian ... Minden rádió- és televíziós adást blokkoltak. Nem engedélyezték a valós idejű, vagy nem túl régi hírekhez való hozzáférést nekünk.


DW: Tehát a Szövetség tisztában van azzal, hogy mi történik a Földön? Néhány ember legalább a Szövetségben tudja, hogy mi folyik itt.


CG: Igen. Miután végül eljutottak a tényleges elszakadásig, további információkhoz fértek hozzá a Szövetségben lévők. Látva, hogy mi folyik itt, még nagyobb ösztönzést kaptak arra, hogy el akarják hozni ezeket az információkat, technológiákat az emberiség számára.


DW: Milyen lenne az átlagember élete, ha a Szövetség elérné a céljait? Milyen lenne a Földön az élet?


CG: Olyan lenne, mint a „Star Trek” éra, amit a „Star Trek”-ben láthattunk..


DW: Tehát lehet-e az embereknek olyan portál-állomásuk, ahonnan elmehetnének bárhová ahelyett, hogy repülőgépre ülnénk? Valamilyen csillagkapu típusú rendszert vihetnének oda, ahová csak utazni akarunk?


CG: Biztos. Igen. Vannak replikátorok. Nem lenne éhenhalás. Szó szerint a sivatagokat zölddé tehetnénk a sótalanított vízzel.


DW: Mi a helyzet az óceánban úszó műanyaggal, ezzel az óriási hulladékmennyiséggel?


CG: Az anyag könnyen átalakítható valami mássá. Csak az a kérdés, hogy hogyan, milyen technológiával kell ezt megtenni. És megvan ez a technológia, csak nem teszik közzé.


DW: Lehet, hogy egyes embereket nagyon kiborít az a gondolat, hogy nincs többé pénz. Azt fogják mondani, hogy ez a szocializmus, ez a kommunizmus. Ez még nagyobb ellenőrzés alá von minket, mert senkinek nem lesz pénze ellenállni ennek az új dolognak, amelyet megpróbálnak bevezetni.


CG: Így vagyunk beprogramozva.


DW: Gondolod, hogy nem ez a helyzet?


CG: Úgy értem, ha ennyire akarsz pénzt, használhatsz egy replikátort, és replikálhatsz némi ezüstöt vagy aranyat, esetleg egy 100 dolláros bankjegyet, ha így kényelmesebben érzed magad, és zsebre teheted. Nincs szükség semmiféle pénzügyi folyamatra.


DW: Azt gondolom, hogy egy tipikus régi vágású politikus úgy vélné, hogy ha mindenkinek ilyen dolgokat adnánk a Földön, akkor mindannyian csak söröznénk, és senki nem akarna csinálni semmit, és a semmittevés megölne mindenkit. Ez tönkretenné az életünket.


CG: Nos, lesz egy átmeneti időszak, amikor az emberek valószínűleg egy ideig megbolondulnak az új technológiától.


DW: Mármint amikor az emberek nyernek a lottón, igaz? Ez nem jó nekik.


CG: Pontosan. Nos, amikor mindenki egyszerre nyer a lottón, mindenkinek van replikátora. Mindenki minden nap megnyomja a gombot, és kipróbálja a különféle ételeket. Mindenki be akarja járni az egész világot, és miután megtisztítottuk az egész Naprendszert, és megtaláljuk a különféle romokat, amelyek mindenhol ott vannak. Úgy értem, sok mindenre rá fogunk jönni. De először át kell mennünk a múltunk feltárásának folyamatán.


DW: Nem lehet, hogy valakinek lenne egy replikátora, és felépíthetne vele egy nagyon hatékony fegyvert, majd megölhet egy csomó embert?


CG: Erre szolgál a puffertechnológia.


DW: Mi az a puffertechnológia?


CG: Bizonyos temporális hajtóműveket visszatartanak az emberektől, hogy ne tudjanak olyan hajókat építeni, amelyeknek időbeli hajtóműve van, úgy gondolom. |

DW: Tehát nem tudsz kinyomtatni atombombát a 3D replikátorral vagy hasonlóval.


CG: Pontosan.


DW: Rendben. Tehát vannak korlátozások. Nem te készíthetsz akármit.


CG: Igen.


DW: Mit akar tenni a Szövetség ezzel a titoktartással és az okkultizmussal, amelyet ma a világban látunk? A furcsa dolgok miatt, amelyek annyira felkavarók és nyomasztók? Hogyan akarják ezt kezelni?


CG: Nyilvánosságra akarják hozni. Minden emberhez egyszerre akarják eljuttatni az igazságot, az információt a bolygón. Ne csak bizonyos emberekhez jusson el az igazság, hanem mindenkihez. Adjanak mindenkinek hozzáférést ehhez a technológiához és az információkhoz. .. |

DW: Tehát nincs több titkosítás?


CG: Nincs több titkosítás, nincs több részleges közzététel. Csak hozd el az egészet, hozd el az egészet az emberiségnek.


DW: Igen, ez hihetetlen. De ennyi időnk volt erre az epizódra. Sokkal többről kell majd beszélnünk. Nyilvánvaló, hogy csak most kezdtük. De még egyszer, Corey, köszönöm, hogy itt voltál. Ez valóban hihetetlen információ.


CG: Köszönöm.


DW: Viszlát!.


https://spherebeingalliance.com/

Hozzászólások