Telos

Spirituális hírek, fordítások

Kozmikus közzététel S01E02: Az első találkozás

Üzenet az Emberiségnek
  1. július 14., kedd

Kozmikus közzététel S01E02: Az első találkozás

2015 Corey és Wilcock

DW: Nos Corey, ez egy igazán vad kaland volt. Mikor is kezdtünk először beszélgetni? Azt hiszem - mikor is volt - talán az elmúlt év októberében, 2014-ben.


CG: Igen, október körül volt.


DW: Valahogy úgy. És amikor először elkezdtünk erről beszélni, akkor csak egy bennfentes voltál a sok közül, aki előlépett. Azután úgy döntöttél, hogy megadod a nevedet, mert néhány ember kinyomozta. Belekerültél ebbe a szövetségbe, amellyel addig valóban nem volt nagyon sok kapcsolatod. Így volt? Új dolgok kezdődtek, miután elkezdtük - miután megjelent a neved, elkezdtél még több információt kiadni.


CG: Igen. A nevem nyilvánosságra hozását ez az új szövetség és a Kék Aviánok új csoportja kérte. És ezek a Kék Aviánok megemlítettek név szerint, azt akarták, hogy összekötő legyek köztük és más csoportok között. Szóval belementem a dologba.


DW: Beszéltek-e valaha ezek a Kék Aviánok az űrprogram embereivel?


CG: Igen, kapcsolatba kerültek egy másik személlyel is - akit más néven hívok, ami hasonló az övéhez - González ezredessel.


DW: Tehát González, találkoztál vele, mielőtt ez az új eseménysorozat elindult volna, ahol a nevedet személy szerint kérték?


CG: Nem.


DW: Oké.


CG: Új volt számomra. Körülbelül ugyanannyi ideig voltak kapcsolatban vele a Kék Aviánok, mint velem.


DW: Mennyi ideig voltak veletek kapcsolatban?


CG: Kicsit több, mint négy éve.


DW: Oké.


CG: Kapcsolatban állt velük. Ő vetette fel a nevemet a Titkos Űrprogram Szövetségben.


DW: Mondták neki a neved?


CG: Igen, mondták...


DW: És arra kértek, hogy mondja el a Szövetségnek, hogy név szerint téged kérnek?


CG: Igen. És...


DW: Szóval jó hosszú idő óta nem dolgoztál velük, igaz?


CG: Igen. Már egy jó ideje nem volt kapcsolatom velük. Átvilágítottak, megvizsgálták a hátteremet, és a szolgálati nyilvántartásomat is bekérték. Néhány dolog aggasztotta őket. Nagyon szerették volna, hogy valamelyik saját emberük legyen a küldött vagy összekötő az új csoport felé.


DW: Hogyan lehetséges egyáltalán, hogy egy fekete illegális csoport hozzájuthat az információkhoz valakinek a biztonsági dossziéjából.


CG: Ezek védett dokumentumok. Állítólag nem lehetséges.


DW: Jól kiborulhattak. |

CG: Igen, azt hiszed, hogy nem lehetséges. A dokumentumok védettek.


DW: És azt gondolnám, hogy a saját rendszerükön belül mindenféle szabály, törvény és óvintézkedés létezik arra vonatkozóan, hogy kit engednek közel a tűzhöz. Mivel ilyen sokáig kiléptél a szolgálatból, akkor - azt hinném - nem nagyon fognak örülni annak, ha felhoztak téged.


CG: Rendben, és nem az a valaki voltam, akiben teljes megbíztak volna, aki betű szerint betartja a szabályokat és végrehajtja az összes parancsukat. Olyan valakit akartak, akit teljesen az ellenőrzésük alatt tudnak tartani.


DW: Hűha, a nevedet csak úgy odadobták nekik. Honnan tudtad meg, hogy felkértek? González keresett meg, vagy valaki más vette fel veled a kapcsolatot?


CG: González keresett meg. Végül felvettek az egyik hajó, az egyik űrsikló fedélzetére.


DW: Rendben.


CG: Tájékoztattak arról, hogy engem választottak a Kék Aviánok. A Kék Aviánok már tájékoztattak, hogy ez be fog következni, és...


DW: És hogy történik ez? Milyen a tipikus Kék Avián kapcsolat?


CG: Vagy megjelennek a házamban, vagy a kis gömbök jönnek értem, és elvisznek. |

DW: Azt mondtad, hogy két és fél méter magasak, akkor hogyan férnek be a házadba?


CG: Magas boltozatú mennyezetes a házam. Rengeteg helyük volt, hogy beférjenek. Megjelentek a házamban.


DW: Amikor megjelentek, volt súlyuk? Behajlott a padló alattuk, vagy ilyesmi?


CG: Nem, nem nyomódott be a padló alattuk.


DW: Lebegnek, vagy a padlón állnak?


CG: Nem, épp úgy állnak, mint egy normális ember.


DW: És teljesen szilárdnak és valóságosnak tűnnek? Nem úgy néztek ki, mint egy szellem?


CG: Rendben.


DW: Hűha.


CG: Igen, olyanok, hogy odaléphetsz hozzájuk és megérintheted őket.


DW: Hogy érezted magad, amikor először megtörtént? Megdöbbentél?


CG: Nos, úgy értem, hogy egy ideje kapcsolatban álltam velük, de ez inkább személyes jellegű volt.


DW: Igen, négy évet mondtál.


CG: Négy évvel előtte.


DW: Szóval négy éve csinálják ezt, hogy néha megjelennek a házadban?


CG: Igaz, ez nem volt túl rendszeres kapcsolat.


DW: Tehát González azt üzente neked, hogy fel fognak vinni téged, és te azt mondtad, hogy jött egy szállítójármű. Röviden leírnád, mi az a szállítójármű? Hogyan történik ez?


CG: Igen, van az a kis sikló, amelybe öt ember fér. A személyzet két fő elöl és három ülőhely van hátul. Háromszög alapterületű, és kissé piramis alakú felfelé. Az oldala ki tud nyílni, így tudsz beszállni. Amikor az udvarban lebeg, odamész hozzá és beülsz. Amikor rálépsz a küszöbre, kicsit lesüllyed és mozog.


DW: Nincsenek leszálló kerekei?


CG: Nem használják. De vannak neki -


DW: Milyen színe volt?


CG: Fekete-szürkés színe volt, amelyet a lopakodó bombázókon szoktál látni, amiket sok ember ismer. Néhány percen belül dokkol a LOC-on (Lunar Operations Command*).


DW: És mi is az LOC?


CG: A Hold Műveleti Parancsnokság (Lunar Operations Command).


DW: Ismerős volt?


CG: Ilyennel még nem találkoztam. Ez a fajta sikló új volt nekem. Valamivel újabb technológia volt, mint amit régebben láttam, amikor még náluk voltam.


DW: Mondd el, kérlek, hogy mi történt ezután. Voltak-e olyan ablakai, amelyeken keresztül láthattátok a repülést, vagy mindent elsötétítettek, miután beszálltatok?


CG: Nos, időnként áttetszővé tudták tenni a paneleket, ahonnan ki lehetett látni, de általában olyan rövid út volt, hogy nem kellett kilátni.


DW: És meddig tart eljutni a Holdra?


CG: Három-négy perc.


DW: Hú, szóval kezdjük onnan, hogy meghívtak, hogy legyél a Kék Aviánok küldöttje. A siklóban felvittek a Holdra. Mi járt a fejedben? Mi történt ezután?


CG: Szóval nem - igazán nem tudtam, mire számíthatok. Tudod, sosem kaptam előre sok infót. Nagyon gyorsan felöltöztem. Fogtam az első sapkát a fogasról, ami felül volt. A sapka amit találtam, az a sapka volt, amit akkor kaptam, amikor a családommal Houstonba mentem.


DW: Ekkor még mindig a házban voltál -


CG: Igen.


DW: - Mielőtt felvettek? Szóval felöltöztél.


CG: Amikor kirándultunk a NASA-nál a texasi Houstonban, turistaként vásároltunk egy NASA inget és egy NASA sapkát. Felvettem a NASA sapkámat. Előző este pedig - nem is gondoltam rá - a lányom arcokat akart festeni. Szeret arcokat festeni. És meg akarta festeni az arcomat, de tudtam, hogy másnap reggel találkozóm lesz fent a LOC-n, így nemet mondtam neki, nem hagytam befesteni az arcomat. Akkor arra kért, hogy a kezemet hadd fesse be. Igent mondtam. Egy zöld dinoszauruszt festett, egy tirannoszaurusz rexet a kezemre, tizenegy éves. Nem mostam le, és egész éjjel a kezemen maradt. Eléggé meg is száradt, és ez még mindig a kezemen volt. Nem tartottam túl fontosnak az első találkozót. Ahogy leszálltam a járműről, volt ott egy másik jármű is. És amikor beszálltam abba a bizonyos járműbe, egy másik utas, egy tágra nyílt szemű hölgy ült bent. Úgy nézett ki, mint aki most kelt fel az ágyból. "Hogy nem izgalmas? Hát nem csodálatos?" kifejezés látszott az arcán. Egészen eksztázisban volt. Csak ő és én voltunk a három hátsó ülésen, amikor felszálltunk. És akkor csak -


DW: Volt elöl két pilóta?


CG: Igen.


DW: Tehát két ember kell a sikló működéséhez.


CG: Igen. Két ember volt elöl. Plusz a három - általában három nyitott ülés van hátul. És rendszerint csak engem vesznek fel. Így meg is lepődtem, amikor kinyílt az ajtó, hogy valaki mást is láttam odabent. Amikor leszálltunk a hangárban, mindketten kiszálltunk. És nagyon sok más ember is érkezett erre a konferenciára, mindegyik teljesen átlagos fickó volt. És mindannyian beálltak a sorba, hogy a Hold Műveleti Parancsnokság VIP területének egyik részére menjenek. Találkoztam González-szel, aki elsétált mellettük - jobbra mellettük volt a konferenciaterem. Besétáltunk a nagyon zsúfolt terem első részébe, és azt mondta, hogy álljak oda. Azt mondta, hogy oda álljak. Majdnem a konferenciaterem elején voltunk. Így hát ott álltam. A hüvelykujjaimat a farmernadrágom elejébe dugtam, nagyon furcsán éreztem magam, mert az összes tekintet rám szegeződött. Felnéztem és elkezdtem körülnézni. Néztem ezeket az embereket, ahogy a forgószékeikben ültek ebben a katedrálisban - olyan konferenciateremben, amelynek a hátsó része nagyon magasan van. A helyiség körülbelül 300 ember befogadására volt alkalmas. Voltak emberek a világ minden tájáról. Voltak emberek - voltak indiai politikusok gallér nélküli ingben.


DW: Bőrkabátban?


CG: Azt hiszem. Olyan emberek, akik úgy néztek ki, mint akik a világ azon területéről jöttek. Voltak emberek különböző katonai egyenruhákban, különböző légierők overáljában. Nagyon sokféle ember volt. Néhányuk pedig úgy nézett ki, mintha ismernék egymást. Csoportokat alkottak, beszélgettek egymással vagy sugdolóztak. Én meg ott álltam legelöl és próbáltam észrevétlen maradni. Fogalmam sem volt, mit fogok csinálni, miért vagyok ott. Felkeltettem néhány ember figyelmét elöl. Mogorva katonák voltak, akik azt kérdezték tőlem: Hé, ki a fene vagy te? Nem pontosan így mondták. Ki a fene vagy? Mit csinálsz itt? Azt mondtam, csak azt mondták, álljak itt. És egyikük azt mondta: miért viseled ezt a nevetséges sapkát? Utalva a NASA-s sapkámra, amit viseltem. Azt mondták, vegyem le. Nem pont így mondták. Levettem a sapkámat, megfordítottam és a földre dobtam. Egy másik azt kérdezte, miért van a kezedre festve egy reptilián? Én is megnéztem, és megpróbáltam letörölni, de túl száraz volt. Kicsit elkenődött. Akkorra már kezdtem ideges lenni. Fogalmam sem volt, mi fog történni.


DW: Ott voltál és elkezdtek heccelni.


CG: Igen, elkezdtek heccelni.


DW: Egyedül voltál a színpadon?


CG: Egyedül voltam a színpadon. Nem volt felkészítés. Csak odasétáltam, azt mondták, hogy álljak ott. És akkor hirtelen mindenki elcsendesedett, visszaült a helyére, és elkezdtek valamit nézni mögöttem. És nem láttam villanást, vagy valami különöset, de azért magam mögé néztem. És ott állt az egyik Kék Avián, akit Raw-Tear-Eir néven ismertem meg. Volt vele egy másik lény a Gömb Lény Szövetségből, akit még soha nem láttam, akiket ma aranyháromszög-fejűnek hívunk, csak azért, mert még nem adtunk nekik nevet. Ők nem túl jók a névadásban, de ...


DW: A testük tetején egy arany háromszög van?


Háromszög fejű lény

CG: A lény feje arany lefelé néző háromszög volt. Hatalmas feje volt, hatalmas kék szemekkel. A válla nagyon keskeny volt, körülbelül ugyanolyan szélességű, mint a feje. Körülbelül 3 méter magas volt, majdnem egy méterrel magasabb a Kék Aviánnál. A karjai pedig rendkívül hosszúak és vékonyak voltak. És a lába is. Nem viselt ruhát. Semmi nemi szerv, vagy ilyesmi. És a bőre barna volt, arany fényű. A lábán három ujja volt és ezen a három ujjon állt úgy, mint egy tripod. Egyszerűen csak ott állt, nem kommunikált, nem csinált semmit. És nagyon úgy tűnt, hogy a testében nincsenek csontok. Igazán furcsa megjelenése volt. És akkor Tear-Eir elkezdett telepatikusan beszélni hozzám felemelt kézzel, ezzel mutatva a kommunikációt.


Kék Avián

DW: Hova néztél, rá vagy a közönségre?


CG: Rá néztem. Úgy értem, felkeltette a figyelmemet, akárcsak a közönség figyelmét.


DW: A közönség látott már ehhez hasonlót?


CG: González és pár ember kivételével senki sem látta a Kék Aviánt. Ez volt az első találkozásuk egy Kék Aviánnal.

És az ottlévők mindannyian tudták, hogy mi fog történni. Mindenki más tudta, hogy miért van ott. Én voltam az egyetlen, aki egyáltalán nem tudta, hogy mi történik. A dolgok valamiért így működnek. Sokszor dobtak be olyan helyzetekbe, ahol nem tudtam, hogy mi történik. Furcsa, de megtanultam együtt élni ezzel.


DW: Nos, azt hiszem, senki sem heccelt téged, miután megjelentek.


CG: Nem. És ekkor azt mondta Tear-Eir, hogy forduljak meg, mutatkozzak be, és ismételjek el szóról szóra mindent, amit elmond. Bizonyosodjak meg arról, hogy mindent szóról szóra megismétlek, és hogy ne változtassak semmin. Mindennek pontosan szóról szóra pontosnak kellett lennie. Így hát a közönség felé fordultam, nem emlékszem pontosan arra, amit kellett elmondanom a megnyitón. De aztán megnyílt a kérdések előtt. Számos kérdés merült fel. Sok kérdés technikai jellegű volt. Olyan dolgokról volt szó, amiket nem értettem. Azt sem értettem, hogy mit kérdeztek. De Tear-Eir értette. Azt sem értettem, amit visszamondtam nekik. De volt néhány érdekes kérdés, amire emlékeztem, és amikor hazaértem, azonnal leírtam, nehogy elfelejtsem. Van egy listám ezekről, ha ...


DW: Igen, persze. Ha felolvasnád, szívesen meghallgatnánk.


CG: Volt egy egyenruhás személy, aki megkérdezte, hogy igaz-e, hogy az Aviánok azonosak Ré-vel (angolul Ra) Az Egység törvénye című könyvből. Érdekes volt, hogy ezt megkérdezte. És az egyetlen válasz, amit Tear-Eir mondott nekem válaszként, az volt, hogy "Raw-Tear-Eir vagyok" ("I am Raw-Tear-Eir."). Ez volt az egyetlen válasza.


A könyv magyarul a következő helyről tölthető le:

https://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_hungarian/hungarian_translation.aspx


DW: Nos, amint tudod, Az Egység törvényében az összes kérdésre a válasz "Ré vagyok"-kal kezdődik. Szóval ez elég nyilvánvaló.


CG: És így van - az illető kissé csalódottnak tűnt a választól. Folytatódtak a kérdések. A következő olyan ember volt, aki leginkább úgy nézett ki, mintha a Földről származna, nagyon fontosnak, méltóságteljesnek tűnt. Megkérdezte, hogy miért van szükség ilyen sok gömbre, miért van 100 gömb a Naprendszerben, és miért van szükségük ezekre a nagyon nagy hajókra? És Raw-Tear-Eir - én csak Tear-Eir-nek hívom - a következőképpen válaszolt: "Nincs szükségünk szállító járművekre. Sokkal több, mint 100 gömb van, amelyek egymástól egyenlő távolságra helyezkednek el a Naprendszerben. Ezek a gömbök azért lettek telepítve, talán legjobban úgy írnátok le, hogy puffereljék a cunamiként érkező, erősen töltött, magas rezgésű energiákkal járó viharokat, amelyek belépnek a Naprendszerbe. Így nem képesek hátrányosan befolyásolni a csillagotokat, a bolygókat és az ottani életet, amikor a rendszer belép a galaxis ezen részébe."


DW: Ejha!


CG: Egy másik személy megkérdezte: "Ha nem a gömbökben éltek, hova mentek, amikor dematerializálódtok?" És a válasz így hangzott: "Sokan közülünk visszatérnek a saját valóságunkhoz, míg mások itt maradnak olyan állapotban, amit álcázásnak neveztek. Megfigyelik észrevétlenül a Földet és a többi kolóniátokat, létesítményeiteket." Tehát kivonulnak vagy álcázzák magukat. A többiek pedig visszatérnek a valóságukba. Nem maradnak ezekben a gömbökben. Másvalaki azt kérdezte: "Miért történt a közelmúltban beavatkozás, miután disszidensek érkeztek más szakrális űrprogram csoportokból, és a magukkal hozott bevethető hírszerzési információk jelentős változást hozhattak volna és segíthettek volna jelentős győzelmeket elérni?" Erre a válasz olyan információt tartalmazott, amelyet a különféle SSP-csoportok (titkos űrprogram csoportok) megértettek, de én akkor nem. Azóta már megtudtam, mi a helyzet. Válasza pedig a következő volt: "Az átállások óta a taktika megkérdőjelezhető irányba változott. A Marson és a Földön rendkívül pusztító incidensek történtek, amelyek nagy veszteséget okoztak az ártatlanok körében. Ezek nyugtalanító jelek voltak, hogy a szövetséghez került új módszerek olyan irányba mozdultak el, ahol az ekkora mértékű járulékos veszteséget elfogadhatónak tekintették."


DW: Milyen mértékben?


CG: Később megkaptuk az adatokat, de pl. az egyik Mars-létesítményben negyedmillió ember volt - azt hiszem -, aki meghalt.


DW: Egy katonai csapásban, amelyet a szövetséghez átállt új disszidensek hajtottak végre?


CG: Igen, a tanács engedélye nélkül. Maguktól cselekedtek.


DW: Azt mondtad, bevethető hírszerzési információk?


CG: Pontosan. Más titkos űrprogramoktól érkezett disszidensek által hozott információk.


DW: Tehát megtámadhatnak akármit, amikor csak akarnak?


CG: Nem, a magukkal hozott információk csak egy rövid időablakban alkalmazhatók, később már nem indítható a művelet. És ők úgy döntöttek, hogy egyedül cselekszenek.


DW: És Tear-Eir és a társai nagyon fel voltak háborodva emiatt?


CG: Igen. Van néhány titkos űrprogram csoport, akik nem tudnak visszajutni a külső-Naprendszerben felállított blokád bevezetése óta. Ezért az emberek egy része lobbizott, hogy néhányukat megpróbálják visszahozni. Valaki közülük felvetette a kérdést, hogy a Galaktikus Nemzetek Ligáját akarják-e létrehozni - NATO-típusú SSP-csoportként tudnám leírni őket. Akkor hallottam először, hogy a Galaktikus Nemzetek Ligájára hivatkoznak. Kijelentették, hogy a csoport visszatér, bármilyen feltételt is szab a Gömblény Szövetség.


DW: Mit gondolsz, a Galaktikus Nemzetek Ligájának mekkora része volt kívül a Naprendszerünkön, amikor a blokád létrejött?


CG: Szinte mindenki.


DW: Ezek ugye emberek?


CG: Igen, emberek.


DW: Innen?


CG: Igen, és szinte teljesen a Naprendszeren kívül állomásoztak és tevékenykedtek. Tehát szinte teljesen odakint vannak, és nem tudnak visszajönni. És a válasz - a kérést elutasították. Közölték, hogy a Naprendszeren belülre innen kívülre induló utazások belátható időn belül szünetelnek. És ez sokaknak nem esett jól, mert a jelenlévő emberek közül sokan valóban petíciót akartak benyújtani, hogy ez az egy csoport visszatérhessen. Mert inkább semleges csoportnak tekintették őket.


DW: Gondolod, hogy az intelligens civilizációk, amelyekkel az űrprogram az emberei kapcsolatba kerültek, hogy ezek a civilizációk tudták, hogy ilyesmit lehet tenni, hogy ilyen korlátot lehet építeni a Naprendszer köré? Mert nekem úgy tűnik, eléggé meglepte őket.


CG: Mindenkit meglepett.


DW: Tehát nem szokványos dolog történt?


CG: Nem hiszem. A kevés ezoterikus kérdés egyikét az egyik katona tette fel, ami furcsa volt egy katonától. Az interneten keringő dologgal kapcsolatban tett fel kérdést: "Állítottak-e fel lélekcsapdát számunkra, miután meghalunk?"


DW: Lélekcsapdát?


CG: Igen, lélekcsapdát. Azóta beszéltem erről González-szel, azt mondta, hogy a fehér fényre utalt - van egy halál utáni lélekfogó fehér fény, amelyről az emberek beszélnek. Ha a fehér fény felé mész, elakadsz valamilyen inkarnációs lélekcsapdában vagy ilyesmi.


DW: Nos, Art Bell ezt mondta még az 1990 -es években: "Ne menj a fény felé. Az egy csapda."


CG: Rendben, akkor erre utalt ez a kérdés. Akkoriban egyáltalán nem tudtam, miről beszél. És a válasz Tear-Eir-től érkezett: "Csak olyan csapdákkal találkozunk, amelyeket saját magunknak állítottunk. Az az elképzelés, hogy a fehér fény végén van egy csapda, a lélektani hadviselés része, és torzításként állították elénk, amit aztán a tudatunk alkotó erejével létrehozhatunk. Ezzel a szándékkal hozták létre ezt a torzítást." Látod, így beszélnek. Nagyon frusztráló.


DW: Valaha elmagyarázták neked, miért kell így kommunikálniuk?


CG: Nem, nem. A kérdező -


DW: Mit mondtak neked, amikor megpróbáltál pontosítást kérni?


CG: Egyszerűen folytatták, amiről eredetileg akartak beszélgetni. Néha feltettem egy kérdést, és ha nem volt releváns, vagy ilyesmi, akkor csak folytatták. Úgy tűnt, a kérdező nem volt elégedett a magyarázattal. De ezzel nagyjából vége is volt azoknak a kérdéseknek, amelyeket hazatérve írtam le utólag. A kérdések többsége technikai és taktikai jellegű volt, és fogalmam sem volt arról, hogy mit kérdeznek, vagy mi volt annak tartalma, amit visszamondtam.


DW: Mit gondolsz, mit várt a szövetség ezektől a Gömblényektől? Arra számítottak, hogy katonai támogatást kaphatnak a titoktartás feloldásáért és a teljes nyilvánosságra hozatalért cserébe? Mit akartak elérni?


CG: Kezdetben azt hiszem, arra számítottak, amire odakinn sokan várnak. Arra számítottak, hogy idejönnek és szétrúgják az ellenség seggét. Arra számítottak, hogy ők lesznek a megmentők. Technológiákat adnak át, támadó technológiákat az ellenség megsemmisítésére. Idejönnek és bilincsbe verve viszik el a földönkívülieket, segítenek legyőzni és kiebrudalni az Elitet. De nekik is csalódniuk kellett. Meg voltak rökönyödve, azt várták, hogy teljesen katonai megoldás lesz - katonákról beszélünk, katonai gondolkodásúakról. Erre jöttek ezzel a hippi szöveggel a szeretetről, a megbocsájtásról és a tudatossági szint megemeléséről. Nem számoltak ezeknek az embereknek a gondolkodásmódjával. Így aztán a többség nagyon aggódott és összezavarodott.


DW: Amikor azt mondod, hogy sok olyan technikai kérdés merült fel, amelyeket nem igazán értettél, úgy tűnt, hogy lényegében megpróbálták megnövelni a katonai erejüket és a taktikai képességeiket?


CG: Igen, a taktikával és a támadó képességekkel volt összefüggésben, ki akarták használni a Gömblények képességeit a jövőbeli események megismerésére. Sok különböző időbeli kérdés volt, olyan dolgok, amelyek megértése messze felettem állt, mert nem tudtam a kulisszák mögött zajló dolgokról. Semmiféle referencia-alapom nem volt, hogy miért teszik fel ezeket a kérdéseket.


DW: És ez a Kék Avián, Tear-Eir azt mondta, hogy energia cunami jön a Naprendszerünkbe?


CG: És azóta azt is mondta, hogy az energia hullámokban érkezik, mint az apály és a dagály. A Naprendszerünk, a helyi csillaghalmazunk is a galaxis torziós mezejében helyezkedik el. Hullámokban jön, amikor belépünk a galaxisnak erre a részére, a magas energiájú területre.


DW: Mondott valamit arról, hogy ennek milyen közvetlen rövid távú hatásai lennének? Mint például, hogy mi lesz velünk, amikor a szökőár megérkezik? Hogy hogyan vennénk észre?


CG: Nos, ha nem tompítanák le ezt az energiát, katasztrofális naptevékenységekre kellene számítani. Az emberek és az állatok furcsán viselkednének. Nagyon rossz lenne az időjárás, földrengések és hasonló dolgok történnének, ha ezek a gömbök nem szórnák szét. Valószínűleg csillapítják számunkra a beérkező energiát.


DW: Milyen lenne a furcsa viselkedés? Mire számíthatnánk?


CG: Alapvetően hasonlít a végidők őrületéhez - az emberek nem képesek kezelni, elviselni az energetikai változásokat.


DW: Tehát a cunami valahogyan hat az elmére?


CG: A tudatra, az emberek tudatára. Felébrednél, és ahelyett, hogy a környékeden megszokott egy-két lövöldözésről hallanál, felkelsz és mindenféle lövöldözésről, zavargásról és őrült dolgokról hallanál, az emberek reaktívak lennének, és furcsán viselkednének, minden nyilvánvaló ok nélkül.


DW: Azt gondolom, hogy az emberek többsége úgy gondolja, hogy a gondolataik saját szabad akaratukból születnek, és más nincs hatással a gondolkodásmódjukra, az érzéseikre, mint ami a saját fejükben van.


CG: Mindannyian kapcsolatban vagyunk egymással. Mindannyiunknak van egy közös tudata, amit a kozmosz energetikai háttérzaja vagy háttérenergiája befolyásol.


DW: Mi fog történni, ha ez tovább folytatódik? Ha megakadályozzák az emberek megőrülését? Mit nyerünk ezzel, ha az energetikai változás tovább fokozódik?


CG: Nos, ezzel időt nyerünk, hogy megemeljük a tudatosságunkat, hogy váljunk ... - szóval, az az üzenetük, hogy szeretetteljesebbé, elnézőbbé váljunk önmagunk és mások iránt. És azt mondják, hogy ez megállítja a karma kerekét. Mások szolgálatára kell összpontosítanunk, és ne annyira önmagunkra és saját igényeink kielégítésére, hanem hogy segítsünk másoknak. Nem kell mások lábtörlőivé válni, meg kell próbálni empatikusnak lenni, és segíteni másokon, és naponta meg kell próbálni emelni a tudatszintünket és a rezgésszintünket.


DW: Tehát nem próbálnak új istenként tetszelegni.


CG: Egyáltalán nem. És az egyik dolog, amit a fejembe vertek, az az, hogy meg kell győződnöm arról, hogy nem leszek semmiféle guru, hogy alázatosnak kell maradnom, és arról, hogy ez az egész ne váljon kultusszá vagy vallássá. Én nem ismerem a történelmet annyira, de a múltban már háromszor megpróbálták. És minden alkalommal eltorzították az üzeneteiket, és az emberek irányítására használták, kultuszokká és vallásokká változtatták.


DW: Mondanál példát arra, hogy mivel lépnéd át a határt, amiért elfenekelnének?


CG: Nos, volt, amikor elvesztettem a nyugodtságomat a gyűlölködők miatt, és azt mondták, hogy ebben a nagy energiájú időszakban a karma sokkal gyorsabb. Az azonnali karmától szenvedek, támadásokat nyitok magamnak. És beszélgetni fognak velem arról, hogy tudod, gyakorolnom kell a beszédet, összpontosítanom kell a szavakra, amelyeket mondok, és jobban meg kell próbálnom megtestesíteni, amit mondok. És légy szeretőbb, bocsáss meg másoknak, könnyen hangzik... De ez egy nagyon nehéz út. Ez nagyon...


DW: Nos, úgy tűnik, az ellentéte annak, amiben az Elit hisz.


CG: Nos, az. És bárki, aki megpróbált ezen az úton járni, eléggé botladozik. Emberi lénynek maradni nehéz, olyanokat szeretni, akik gyűlölnek. És nehéz megbocsátani az arcodba köpködő embereknek. Hát ez nem a könnyebbik út. De ha emelni akarod a tudatosságodat, és magasabb rezgésű emberré vagy lénnyé akarsz válni, akkor ezt az utat kell választanod.


DW: Azt mondták, hogy van kapcsolat a tudat és a fizikai valóság között?


CG: Abszolút.


DW: Hogyan működik, aszerint, amit személyesen neked mondtak el?


CG: Nos, ez ugyanaz a módszer, mint amit arra használtak, hogy rabszolgává tegyenek minket.


DW: Nem értem.


CG: Nos, a tömegtudatunkat eszközként használták ellenünk, hogy rabszolgává tegyenek bennünket. A hatalom a média segítségével ültet el magot az emberek tömegtudatába. Később, hamis zászlós műveletekkel, vagy valami hasonló módon eseményeket hoznak létre, amik arra késztetik az embereket, hogy a tömegtudatunkon keresztül, az érzelmi energiáik segítségével megteremtsék és megvalósítsák a szituációkat.


DW: Azt mondod, hogy olyan, mint az "imagineering"? (képzelet mérnökség - Walt Disney)


CG: Pontosan.


DW: Tulajdonképpen a társteremtő képességünket próbálják kihasználni, hogy megteremtsünk nekik mindent, amit csak akarnak?


CG: Igen. Ezek az erők teljes mértékben ismerik a tudatunk erejét. Tudják, hogy körülöttünk minden - a gondolataink, a fény, az energia, az anyag - mind állapotok, mind vibrációs állapotok. A tudatunk is vibrációs állapot. A közös tudatunk pedig egy nagyon erőteljes társteremtő mechanizmus, amely hatással van a körülöttünk lévő összes többi vibrációs állapotra. És miután megtanuljuk ezt használni, megváltoztathatjuk a valóságot. Különösen most, amikor a galaxis magasabb energiájú része felé haladunk, ahol a tudatunk megváltozik, egyre magasabb rezgésűvé válik. Egyre nagyobb erőnk lesz foglalkozni az Elittel vagy bármely más csoporttal, ami megpróbál bennünket ketrecben tartani.


DW: Beszéltél az itt folyó 40 különböző - 22 különböző genetikai programról. Tehát a DNS-ünk egy része más intelligens civilizációktól származik. Mi történik, amikor ez a sokféle DNS összekeveredik bennünk? Milyen változáson megyünk keresztül?


CG: Nos, az történt, hogy ebből az egyvelegből lett egy spektrumunk - szélesebb érzelmi spektrumunk, mint a legtöbb körülöttünk élő lénynek. Nekik is ugyanolyan érzelmeik vannak, mint nekünk, de a fénytestünkkel is hasonló babrálások történtek, mint a genetikánkkal, ezért itt már nem csak genetikáról kell beszélnünk. Széles érzelmi spektrummal rendelkezünk, ami áldás is és átok is. Úgy értem, hogy most már tudjuk irányítani ezeket az érzelmeket. És hatással van a ... -, és a tudatosságunk szintje nincs szabályozva, ezért van ez a zűrzavar mostanában.


DW: Tehát ha valaki ezért akar elítélni minket, és így néz ránk, mint [DW grimaszol a videóban], emiatt a genetikai keverék és az érzelmek ilyen széles spektruma miatt, amiről beszéltél, ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen erősebb érzelmi reakciót fogunk átélni, mint más intelligens civilizációk általában?


CG: Igen, a lelki felépítésünk miatt szinte mindenre erősebb érzelmi reakcióval válaszolunk, mint más társadalmak tagjai.

DW: Ez óriási gyengeségnek tűnik.


CG: Ez nagyszerű dolog is lehet, ha megtanuljuk, hogy hogyan tudjuk irányítani a tudatunkat, mert az érzelmek olyanok, mint egy aktivátor a tudatunkban. Kéz a kézben járnak, ami segít aktiválni a tudatunkat, és így nagyon erős társteremtő lényekké válhatunk. Csodálatos új világot teremthetünk, ha megtanuljuk, hogy hogyan kell - ha egyszer nem manipulálnak minket, és elsajátítjuk az érzelmeink és a tudatunk irányítását.


DW: Ha a Gömblény Szövetség nem engedi - hogy akiket jó fiúknak hívunk, a Titkos Űrprogram Szövetség (SSP) - tényleges katonai csapásokat hajtson végre, akkor hogyan gondolhatják, hogy egyszer valami megváltozik? Nem a Szövetség terve az, hogy meg kell támadniuk az itt lévő negatív földönkívüliek csoportjait, hogy valaha változtatni tudjanak a dolgokon?


CG: Igen, az SSP a teljesen katonai megoldást szerette volna választani, de a negatív dolgok negatív dolgokat hoznak létre. A negatívból nem lehet pozitív. Rendkívüli technológiákat kaptak, amelyek védekező jellegűek, nem támadók.


DW: Ez a Szövetség az Űrszövetség?


CG: A Szövetség. A Titkos Űrprogram Szövetség (SSP) védelmi technológiákat kapott, és azt is mondták nekik, hogy ne hajtsanak végre többet ezekből a támadásokból, amelyek nagy emberveszteségeket okoznak, és ne rombolják tovább azt az infrastruktúrát, amit a nyilvánosságra hozatal után átadnak az embereknek, ami az új, "Star Trek" típusú civilizáció alapja lesz.


DW: A nyilvánosságra hozatal valóban kulcsszó ebben a helyzetben.


CG: Igen, a teljes nyilvánosságra hozatalra törekszenek.


DW: Tényleg, ezek a Gömblények segítenek nekünk a nyilvánosságra hozatalban?


CG: Igen, ez a céljuk. Azt akarják, hogy az emberiség felszabaduljon a nyilvánosságra hozatal révén, és azáltal, hogy felemelkedünk és felszabadítjuk önmagunkat. És remélhetőleg ..., szóval zűrzavar felé haladunk, mert sokan dühösek lesznek. Lesz néhány kellemetlenebb rész, de azt akarják tőlünk, hogy az emberiség egy teljesen új korszakának alapját fektessük le.


DW: Nos, ez egy igazán lenyűgöző téma, és még csak most kezdtünk hozzá. Teljes sorozatot fogunk készíteni. Biztos rengeteg kérdés merül majd fel, és még csak most engedtük ki a szellemet a palackból. Ez nagyon lenyűgöző, Corey. Tapsolok a bátorságodért és a merészségedért, hogy előálltál, és hajlandó vagy erre. És azt hiszem, hős vagy, és mindannyian köszönettel tartozunk neked. Szóval köszönöm, hogy itt voltál, Corey!


CG: Köszönöm.


DW: Rendben.

100


https://spherebeingalliance.com/

Hozzászólások