Telos

Spirituális hírek, fordítások

Kozmikus közzététel S01E01: Üzenet az emberiségnek

Üzenet az Emberiségnek
  1. július 14., kedd

Kozmikus közzététel S01E01: Üzenet az emberiségnek

2015 Corey és Wilcock

Alább adjuk közre David Wilcock és Corey Goode, Gaia TV-n bemutatott műsorának átiratát


DW : A mai sorozatindító beszélgetésünk egy igazán rendkívüli emberrel, Corey Goode-val készül, aki 45 éves és Texas államban született és ott lakik jelenleg is. Azért jött ma el, hogy bennfentesként arról beszélgessünk, hogy mi minden történik valójában a színfalak mögött a titkos kormányzati és titkos katonai programokban. Szó lesz arról is, hogy milyen fejlesztések és ipari tevékenység folyik a Naprendszerben.

Azért is rendkívüli történet az övé, mert bennfentesek tucatjait interjúvoltam az elmúlt években, némelyikük 35 betekintési fokozattal magasabbal rendelkezik, mint az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Ezeknek az információknak a 90 százalékát visszatartottam a nyilvánosságtól, mert először is, emberek életébe került volna; másodszor mert ezek nyilvánosságra tétele után szinte lehetetlen lett volna különbséget tennem, hogy ki a valódi bennfentes és ki az, aki csak másképp megismétel engem.

Corey bejött a képbe és nemhogy magától tudta a 90%-ot, de a kirakójáték olyan darabkáit is össze tudta nekem rakni, amiket régóta kerestem. Tudtam, hogy van valami, amit az emberek nem árultak el nekem, de így összeállt a kép.

Corey, Isten hozott a műsorban. Köszönöm, hogy itt vagy velünk.


CG : Köszönöm.


http://tinyurl.com/TitkosUrprogramokVideo


DW : Tisztában vagyok vele, hogy a megosztani valód olyan mese habbal dolognak tűnhet az embereknek, hogy sokaknak nehézséget jelenthet ezeknek a befogadása, különösen, ha még nem rendelkeznek háttér információval. Viszont azokra építve, akik jobban informáltak, haladjunk és vágjunk bele a közepébe.

Kérlek röviden avass be minket, hogy hogyan kerültél kapcsoltba a titkos űrprogrammal?


CG : Rendben. Az én esetemben ez hat éves koromban kezdődött, amikor a MILAB programba kerültem, legtöbben ezt “májleb”-nek, néhányan “mileb”-nek ejtik. Intuitív empataként azonosítottak.


DW : Az mit jelent pontosan?


CG : Intuitív azért, mert mély megérzésed van arról, hogy mi fog valószínűleg történni.


DW : Egy egy pszichikus képesség?


CG : Igen, ez a prekogníció (jövőérzékelés). Aki empatikus, empata, annak nagyon erős érzelmi kötődése van a körülötte levők felé. Érzi, amit mások éreznek. Így érzelmi szinten is tud hozzájuk kapcsolódni. Ez egy kívánatos készség-együttes volt a program számára. A kiképzésem során is ezeket erősítették bennem.

Addig fejlesztették, hogy 12-13 éves korom körül én és néhány másik ember, akikkel együtt képeztek ki, bekerültünk egy programba ahol intuitív empata támogatói lettünk a földi delegációnak az ET Szuperföderációba. Ez a Szuperföderáció nagyon sok földönkívüli szövetség együttese volt, akik a Nagy Kísérlet megvitatására gyűlnek össze rendszeresen.


DW : Mi ez a kísérlet? Mit csinálnak ezek a földönkívüliek?


CG : Volt egy 40 emberszerűnek látszó lényből álló csoport, akik szinte mindig jelen voltak és úgy összesen 60, akik a többi alkalmakkor lehettek ott. 22 genetikai programban vettek részt.


DW : Mit jelentsen ez? Milyen genetikai program?


CG : Olyan programok, amelyekben a saját genetikájukkal módosítják a mi genetikánkat.


DW : Ez folyamatban van?


CG : Igen, jelenleg folyamatban van. És gyakorlatilag ennek alakulásáról szóltak a találkozók. A földi delegáltak már régóta ki akarták venni a részüket ebből. Végül sikerült helyet kapniuk. Mint intuitív empata tolmácsok, ott ültünk, de nem értettük, hogy mi történik, mert sok minden egy ősi, nagyon monoton hangzású földönkívüli nyelven történt, amit nem értettünk. A dolgok másik része telepatikus kommunikációval zajlott. Szóval csak ott ültünk és az ET-k a kezünkbe adtak egy eszközt, egy üvegből készült okostömböt — ami leginkább egy iPad-ra hasonlított és hozzáférése volt az ET-k adatbázisához. Azt mondták, hogy foglaljuk el magunkat, nézzük végig az anyagot. Ez segített minket az intuitív empata képességeinkben is, hogy a lehetséges veszélyeket vagy megtévesztéseket felismerjük.


DW : Milyen anyagokat kaptatok ezeken a tableteken?


CG : Elsősorban azt akarták, hogy a folyamatban lévő 22 genetikai kísérletről tájékozódjunk, de minden más információhoz is hozzáfértünk.

Egyéntől függően – hiszen mindenkinek meg volt a maga érdeklődési köre – mindenféle dolog után kutakodtunk rajta. Rengeteg információ volt, mint mikor az ember az összes főiskolai anyagába, könyveibe beleolvas újra és átnéz mindent és azon gondolkodna, hogy vajon mennyit képes mindebből megjegyezni. Ilyesmi. Rengeteg információ volt ezeken keresztül elérhető.


DW : Olvasás közben volt olyan kérdésed, amire ott nem tudtál választ találni, amire azt a hibaüzenet kaptad, hogy "nem tudom"?


CG : Nem volt ilyen. Gyakorlatilag minden létező elérhető információt rendelkezésünkre bocsátottak. Olyan dolgokba is belefutottunk mi empaták, amikhez az emberi delegációnak - a mi csoportunknak - nem adtak hozzáférést. De szinte minden információt a rendelkezésünkre bocsátottak.


DW : Hogy nézett ki a képernyője? Hasonló volt egy iPad-hez vagy tablethez?


CG : Nem, úgy nézett ki az egész, mint egy átlátszó plexi lap. Teljesen jelentéktelen első ránézésre. Ha kidobnák az ablakon és megtalálnád egy mezőn, a kezedbe vennéd és semmi említésre méltót nem találnál rajta. A kezünkbe kellett tartanunk és egy mentális összetevővel kellett aktiválnunk. A saját nyelveden jelent meg a felület. Az információt, az adatbázist az elménken keresztül értük el és azt mutatta, amit akartunk. Volt rajta szöveg, kép, videó. A a videó és a képek holografikusak voltak, abban a tekintetben, hogy kicsit kiemelkedett a képernyőből. Nem jött ki teljesen, nem úgy, ahogy most első hallásra eszünkbe jut. De egy 3D-s mélységű holografikus kinézete volt.


DW : Közben láttad a kezed az üveg alatt?


CG : Nem.


DW : Először elsötétült?


CG : Igen, előtte teljesen átlátszatlanná vagy feketévé vált, vagy ilyesmivé, mielőtt képeket vagy szöveget jelenített volna meg.


DW : Volt bármiféle beépített korlát vagy biztonsági tűzfal, hogy bizonyos kérdésekre az lett volna a válasz, hogy hozzáférés nem engedélyezve vagy ilyesmi?


CG : Nem, nagyon, nagyon ritkán volt olyan képernyő, hogy teljesen üres lett volna vagy azt mutatta volna, hogy nem hozzáférhető. De szinte minden elérhető volt. Ugyanilyen eszközeink voltak a kutató-űrhajónkon, amikkel a saját adatbázisainkhoz fértünk hozzá.


DW : Tehát ez egy elterjedt technológia a titkos űrprogramokon belül?


CG : Igen és sokkal nagyobb ilyen képernyőik vannak a konferenciákhoz és a bemutatókhoz.


DW : Így akkor rengeteg információra tettél szert ezeken az okostömbökön keresztül. Volt olyan információ, ami nagyon szembetűnő volt, ami olyan jelentőségteljes volt, hogy megrázott annak ellenére is, amiket már addigra tudtál?


CG : Igen, nagyon érdekes volt. Az információ úgy volt tálalva, visszatérve a főiskolai analógiához, mintha 22 záródolgozat versenyzett volna egymással, és ez a 22 genetikai kísérleti program ilyen módon prezentálta a saját információit. Mintha versenyeztek volna egymással. Nem mindegyik működött együtt a többiekkel, távolságot tartottak.


DW : Ebben benne voltak ezek az emberszerű földönkívüliek is ...


CG : Igen.


DW : ...akik beültették a DNS-üket a miénkbe?


CG : Igen, megváltoztatták a DNS-ünket. Van spirituális összetevője is ennek a kísérletnek. Ők nagyon is részesei a Kísérlet egy részének. Nem csak rajtunk kísérleteztek, hanem ők saját maguk is alanyai a Nagy Kísérletnek.


DW : Volt valami céljuk? Miért teszik ezt? Miért foglalkoznak ezzel az egésszel?


CG : Ezt nem tudom. Nem tudom, hogy csak azért-e, mert megtehetik, vagy mert valami szuperlényt akarnának fejleszteni. Gondolj bele, miért akarnák összemixelni a genetikájuk legjavát velünk, hogy aztán manipuláljanak minket és az egész civilizációnkat elnyomják?


DW : Tudomásod szerint mióta aktív ez a program?


CG : A 22 különböző program nem egyszerre indult, de a genetikai befolyásolásunk már minimum 250 ezer éve megy.


DW : Ejha!


CG : De ezek a programok, ezek hossza 5000 évtől kezdve... mind különböző időtartamúak.


DW : Nekem ez nem tűnik olyannak, hogy erre a titkos földi kormányzás vagy a választott kormányok nyugodt szívvel rábólintanának. Meg tudnánk őket állítani?


CG : Én sem hiszem. Eleve, csak mostanában tudtuk kikönyörögni, hogy odaülhessünk az asztalukhoz és egyáltalán részesei legyünk a diskurzusnak.


DW : És akkor ezek negatív földönkívüliek, vagy semlegesek, nem annyira pozitív típusúak?


CG : Ez nézőpont kérdése. Minden azon múlik, hogy merről nézzük. Nehéz megállapítani, hogy ez a csoport pozitív, ez a csoport negatív, a többivel összevetve, mert mindegyik csoport pozitívnak tartja amit csinál.


DW : Témaváltásként, említed a weboldaladon a LOC-t. Elmondanád nekünk, mi ez?


CG : Lunáris Műveleti Parancsnokság. (Lunar Operations Command). Ez egy létesítmény a mi Holdunk (Luna) túlsó oldalán, egy olyan diplomáciailag semleges terület, amelyhez a különböző titkos űrprogramoknak mind hozzáférése van és használhatják. Van néhány ember, aki ott állomásozik és dolgozik, de sokkal inkább egy állomás. Az emberek itt állandóan csak átjárnak, hogy tovább induljanak a Naprendszerbe és a többi még távolabbi állomás, bázis felé, hogy aztán a kijelölt űrhajóikra érkezzenek.


DW : Avass be minket kérlek, hogy otthonról hogyan jutottál el végül a Naprendszer távolabbi részeire a kutató-űrhajóra, csak röviden, hogy mégis hogyan történt.


CG : A texasi otthonomból az éjszaka közepén hagyományos közlekedési eszközökkel a Carswell Légitámaszpontra szállítottak. A Carswell Légitámaszpont alatt, a támaszpont egy titkos részében van egy lift, ami nagyon messzire levisz. Sok ember tud arról a vasúti rendszerről, ami az Egyesült Államok alatt fut.


DW : Hallottam, hogy földalatti ingajáratnak hívják (sub shuttle) .


CG : Egyfajta közlekedési rendszer. Egysínű mágneses gyorsvasút egy csatornában, mágneses levitációval (maglev) egy vákuumcsőben. Innen egy másik helyre szállítottak, ahonnan a holdi LOC bázisra vittek, egyfajta csillagkapu típusú vagyis portál technológiával. Így kötöttem ki a LOC-nál, a Lunáris (Holdi) Műveleti Parancsnokságnál. Aztán felraktak egy manta alakú űrhajóra.

100

DW : Mint egy közönséges mérges rája?


CG : Igen, mint egy rája vagy manta, olyan alakú volt az űrhajó. Egy rakás másik emberrel együtt. És ezzel a Holdtól kivittek bennünket egész messzire a Naprendszerben.


DW : Tehát lehetett valamiféle hangár a holdi Műveleti Központban?


CG : Igen, egy sor hangár van ott. Ez egy nagyobb fajta hangár volt.


DW : Rendben, és milyen méretű volt ez a manta kinézetű űrhajó a hagyományos mértékegységek szerint?


CG : Körülbelül 600 ember tudhatott vele repülni.


DW : Ejha, akkor elég hatalmas lehetett.


CG : Igen, ez vitt minket a célunk felé.


DW : Mennyi ideig voltatok a LOC-n, mielőtt felszálltatok a manta alakú űrhajóra?


CG : Egyáltalán nem sokat. Ott írtam alá a papírokat, annak ellenére, hogy ekkor túl fiatal voltam bármilyen hivatalos papírt is legálisan aláírni. Elmagyarázták, hogy egy húsz éves elköteleződést vállalok. “Húsz plusz visszá”-nak hívták.


DW : A bázis olyasmi futurisztikusnak tűnt, mint a “Star Trek, Az új nemzedék” sorozatban, amikor bent voltál? Hogyan nézett ki?


CG : Csak főleg igen keskeny folyosók és hagyományos ajtók, semmi olyan ajtó, mint a Star Trek-ben, hogy automatán nyílna, záródna. Ebben az értelemben egyáltalán nem volt szuper fejlett a LOC.


DW : Tehát ha lefilmeznéd belülről, akkor könnyűszerrel meg tudnál győzni valakit, hogy ez csak egy normál épület.


CG : Ó igen, határozottan.


DW : Milyen volt a hangár? Volt valami különleges kinézete?


CG : A hangár nagyon hasonlított egy tengerészeti telepre, mint egy tengeralattjáró-hangár és egy repülőgéphangár keveréke.


DW : Miután beléptél a manta alakú űrhajóba, mennyi ideig repültetek?


CG : Talán 30-40 percig.


DW : És mi volt a következő dolog, ami történt?


CG : A következő dolog, ami történt, hogy mentünk megnézni a kutatóhajót, amin aztán az első küldetésemet töltöttem.


DW : Mennyi ideig szolgáltál ezen az űrhajón?


CG : Hat évig szolgáltam a kutatóűrhajón.


DW : És azt mondtad ugye, hogy a teljes szolgálati időd 20 év volt?


CG : Igen.


DW : Van valami oka, hogy csak hat évig tartottak a kutatóűrhajón?


CG : Az intuitív empata képességekre más programokban is szükség volt, így számos más programba rotáltam a 20 év hátralevő részében.


DW : Tudnál példát mondani nekünk ezen programok közül?


CG : Egyik volt a Behatolás Elhárítási és Vallatási program.


DW : Mit értünk behatoló alatt?


CG : Valakik, akik a Naprendszerbe vagy a Föld légkörébe jönnek hívatlanul, vagy engedély nélkül.


DW : A te feladatod volt megérezni a behatolókat és kifaggatni őket?


CG : A program egy résztvevő csoportja végezte ezt a feladatot. Én a kikérdezési folyamatban voltam jelen mint intuitív empata.


DW : Ahogy korábban említetted, a te feladat a hazugságvizsgálat volt?


CG : Igen, olyasmi. Amikor néha kommunikáltunk ilyen másfajta lényekkel, azt kikérdezésnek hívtuk. Valamikor a kikérdezéshez volt rám szükség, és valamikor csak olvastam őket, olvastam az érzelmeiket, hogy igazat beszélnek -e, mint egy humán hazugságvizsgáló.


DW : Tehát a tudatosság eléggé hasonlóan működik ahhoz, hogy tudunk földönkívülieket is olvasni, és úgy olvashatók az érzelmeik, mintha emberek lennének?


CG : Határozottan.


DW : Húsz év után szereltél le a programból?


CG : Néhány utólagos munkán kívül, amire még köteleztek, igen, ennyi idő után szereltem le.


DW : A weboldaladon (SphereBeingAlliance.com) megemlíted a titkos űrprogramok öt csoportját. Felvázolnád nekünk ezt az öt frakciót, hogy mi különbözteti meg őket egymástól?


CG : Persze. A legrégebbi a Solar Warden (Naprendszer Őrzői Űrprogram). Ezt a kései ’70-es, ’80-as években indították, a Csillagháborús Terv (SDI) részeként – emlékeim szerint – közvetlenül Ronald Reagan elnök előtt és után.

https://htka.hu/2008/04/30/csillaghaborus-tervezet-sdi/


Aztán van az ICC, a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum Űrprogram, ami a nagyvállalatok összefogása a világ minden részéről. Küldötteik vannak a szuper-vállalati legfelsőbb bizottságban, amely a titkos űrprogram hatalmas infrastruktúráját irányítja kint az űrben.


Van a Sötét Flotta Űrprogram (Black Fleet), amely egy nagyon titkolózó flotta és főleg a Naprendszeren kívül tevékenykedik. Számos Sötét Hadműveleti (black ops) titkos katonai űrprogram létezik, amelyeket egy nagy csoportként tartunk nyilván.


Van a Nemzetek Globális Galaktikus Szövetsége Űrprogram, (“Galaktikus ENSZ/NATO”) ami egy csali fedőprogram, egy gumicsont, amit az összes többi nemzetnek ajánlottak fel, hogy így vegyék rá őket a titoktartásra az űrben folyó dolgokról. Adtak nekik egy titkos űrprogramot és egy olyan fedőtörténetet, hogy "Vannak bizonyos fenyegetések vagy lehetséges inváziók, össze kell jönnünk és együtt kell működnünk". Annál a létesítménynél, ahol voltam néhányszor, nagyon olyan volt a látvány, mint a “Stargate Atlantis” TV sorozatban: igazi nyugodt környezet volt, az emberek overallban jártak, a világ minden országát reprezentáló jelvényekkel. Ők is szinte teljesen a Naprendszeren kívül tartózkodnak.


DW : Sokat emlegetted a "szövetség" kifejezést. Azt hiszem, hogy félreérthető lehet.


CG : Létezik a Földi Szövetség, akiknek teljesen más forgatókönyvük van. Ez alapvetően egy új pénzügyi rendszer létrehozása, valamint a Cabal megdöntése és ilyen dolgok.

Ott van az Titkos Űrprogram Szövetség (SSP), amely először a Solar Warden részeként indult, majd egyre többen csatlakoztak hozzá a többi űrprogramból. Ezek a "dezertőrök" a többi űrprogramból magukkal vitték az űrhajóikat, kutatási eredményeiket, hírszerzési információkat és csatlakoztak a Titkos Űrprogram Szövetségéhez.


DW : Milyen események sorozata vezetett a kiszivárogtatóvá válásodhoz, hogy előállj a leleplezéseiddel?


CG : Kapcsolatba lépett velem egy magasabb sűrűségbeli / dimezióbeli földönkívüli csoport, akiket ma a Kék Aviánoknak hívunk.


DW : Az avián madárfélét jelent?


CG : Igen, madárfélét.


DW : Hogyan néznek ki ezek az aviánok?


CG : 2 és fél méter magasak. Nagyon madárszerűnek néznek ki. A testüket kéktől indigóig terjedő színű tollak fedik.


DW : Azt mondod, nagyon madárszerűek, ténylegesen szárnyakkal rendelkező madarak?


CG : Nincsenek szárnyak. Nagyon emberszerű törzsük, karjaik, kezük, lábuk van.


DW : Tehát emberszabásúak. Olyan, mint egy madárfej egy embertesten?

Raw Tear Eir

CG : Igen, de nincs hosszú csőrük, szemben azzal, ahogy sokan megpróbálták őket ábrázolni az interneten. Nagyon puha, rugalmas csőrük van, beszéd közben a kezükkel gesztikulálnak vagy jelnyelv szerű mozgást végeznek. Mozgatják a szájukat, de telepatikusan kommunikálnak.


DW : Kik is ezek a Kék Madárszerűek és honnan jönnek? Mik a terveik?


CG : A Kék Aviánok azt mondták nekem, hogy ők és a többi lény, akikkel együtt dolgoznak, a hatodik és a kilencedik sűrűség között vannak, és hogy ...


DW : Mi az a "sűrűség"?


CG : Körülöttünk minden anyagból és energiából áll. A gondolatok rezgésekből állnak. Ahogy a gondolat az anyaghoz képest, úgy ők hozzánk képest magasabb rezgésekből állnak.


DW : Ez olyan, mint egy magasabb létsík?


CG : Igen.


DW : Ez valahol a Galaxisunkban vagy Univerzumban van, vagy körülvesz minket?


CG : Ez nem egy távoli bolygón található, közel a galaxis központjához, vagy ilyesmi. Minden körülöttünk van. Valóban közeli és távol is ugyanabban az időben.


DW : Mi a tervük? Miért vannak itt?


CG : Már jó ideje itt vannak. Megfigyelik a dolgokat. Azért jöttek, mert beléptünk a galaxisunk nagyon magas energetikájú részébe, ami megemeli a Naprendszerünk és a közeli csillaghalmazunk rezgését / sűrűségét.


DW : Ezt csak ők mondják, vagy a titkos űrprogramoknak kézzel fogható bizonyítékaik is vannak erről?


CG : Szilárd bizonyítékaink voltak erről a titkos űrprogramban. Ezt már jó ideje tanulmányozták, de ezek a lények is mondták ezt nekem.


DW : Rendben és ha ebbe a magasabb sűrűségbe lépünk, mit mondanak ezek a Kék Madárszerűek, hogy mi fog történni a ma ismert emberi élettel?


CG : Átalakító folyamaton megyünk keresztül, ami a tudatossági szintünkben fog változást hozni leginkább.


DW : Hogyan képzeljük ezt el? Több pszichikus képességgel fogunk rendelkezni, telepatikusak leszünk?


CG : Igen, de rengeteg teória van. Nem mondtak nekem olyat, hogy konkrétan ezt vagy azt tudnánk majd tenni. Számos különböző elképzelést hallottam. Nem tudom, hogy mindenkivel egyszerre fog megtörténni a nagy váltás vagy akik lelkileg fejlettebbek, azoknál hamarabb mutatkoznak-e majd a jelek. [ford: fokozatos változás, lelkileg fejlettebbeknél jobban-hamarabb]. Nem tudom mindenre a választ még én sem. Nem vagyok guru. Tényleg nem tudok mindenre válaszolni.


DW : Ezek a Kék Madárszerűek a számunkra legjobbat akarják, vagy van valami rejtett tervük? Honnan tudhatnánk, hogy megbízhatunk bennük?


CG : Határozottan a pozitív polaritáshoz tartoznak. Amiket én tudok a hatodik és magasabb sűrűségi szintű létezőkről, ők már nem terv-orientáltak, ahogy mi ezt rájuk próbáljuk vetíteni. Bármi, amit mi a harmadik és negyedik sűrűségi szintű gondolkodásunkkal teszünk, okkal vagy céllal, trevek szerint történik: Pénzhez vagy előnyökhöz jutni, befolyásolunk másokat, hogy azt tegyék vagy azt gondolják, amit mi. Nem vetíthetjük rá a mi gondolkodási szintünket magasabb rezgésű lényekre, hogy ők majd úgy fognak viselkedni és gondolkodni, ahogy mi tennénk a helyükben.

Azért vannak itt a gigantikus méretű gömbjeikkel, hogy eloszlassák a Naprendszerbe behatoló hatalmas, szökőárszerű energiahullámokat. Lecsökkentsék az energiákat annyira, hogy ne kapjunk túl sokat egyszerre és több időnk legyen felkészülni.


DW : Ha nem használnák a Gömbjeiket, mit mondanak, mi történne?


CG : Rengeteg ember megőrülne, és nagyon nagy káosz lenne.


DW : Amikor említed ezeket a gömböket, mit kellene keresnünk? Az emberek nem látnak ilyesféléket a távcsöveikben.


Orbok és Rombuszok

CG : Nem. Ezek is más sűrűségűek, és sokan azt gondolják, hogy ezek óriási űrhajók. Én szinte biztos vagyok az ezekben a gömbökben eltöltött utazásaim után, hogy ezek a gömbök a hatalmas makro méretű változatai (a fotókon látható) kis orboknak. Ezek a kozmikus méretű gömbök is ilyen gömbalakú lények, mint a kis orbok.


DW : Mik az orb lények, az orbok?


CG : A Gömbszövetség öt lényének egyikei, akik az öt lény közül is a magasabb rezgésszintet képviselik.


DW : Akkor neked személyes találkozóid voltak ezekkel a Kék Aviánokkal?


CG : Igen. Felmerült az én nevem is, mint küldött, hogy én is része legyek a Gömblények Szövetsége és a Titkos Űrprogram Szövetség (SSP) Tanácsa közötti kommunikációnak, ezen kívül beszéljek a nevükben a Földönkívüliek Szuperföderációs Tanáccsával, akikkel korábban intuitív empataként dolgoztam, már fiatal tinédzser koroban.

Megpróbáltam kitérni ez elől a delegátusi pozíció elől. Nem vagyok előadői alkat. Gyenge a hangom. Minden kifogással előrukkoltam, hogy ne én legyek a megbízott. Ezekkel a kifogásokkal azután hozakodtam elő, amikor felvittek egy ilyen gömbben az űrbe, ahol találkoztam ezzel a Raw-Tear-Eir nevű Kék Aviánnal (ejtsd: rá tiör er). Ahogy megpróbáltam kidumálni magam a küldetésem elől, odasétált hozzám nagyon közel, megfogta az alkaromat és azt kommunikálta felém telepatikusan, hogy: El kell engednünk mindent, ami negatív és abba kell hagynunk a negatívról való gondolkodást. A keze nagyon puha tapintású volt a bőrömön. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy fizikailag megérintettek. Aztán elmondta, hogy ami fontos, az az üzenet.


DW : Mi volt az üzenetük?


CG : Az az üzenetük az emberiségnek - amely sok vallás alapja is - hogy szeretetteljesebbekké kell válnunk. Megbocsátóvá kell válnunk önmagunk és mások felé, mert csak így szabadulhatunk meg a karma körforgásából. Arra kell összpontosítanunk, hogy jobban másokat szolgálókká (service-to-other) váljunk hétköznapi szinten. Figyelnünk kell a rezgésünk és a tudatossági szintünk emelésére.


DW : Az én cikkeimen (DivineCosmos.com) számos agresszív kommentelő üzengeti, hogy a világelit egy világvallásba akar minket kényszeríteni. Honnan tudhatnánk, hogy ez nemcsak megint egy újabb pszichológiai hadművelet, hogy együttesen meneteljünk egy új nagyfőnök előtt?


CG : Erre ők azt mondták, és én ezt fel is raktam a weboldalamra (SphereBeingAlliance.com), hogy nem kell megváltoztatnod a hitedet vagy a vallásodat. Megtarthatod, mert ezek minden fő vallás alapját képező elgondolások. Tehát ez igazából semmi új. De kevés az idő és meg kell lépni ezeket a kollektív belső változásokat, összpontosítanunk kell erre. Ha Keresztény, ha Muszlim, ha Buddhista vagy, maradhatsz ez. Maradhat ez a vallásod.


DW : Szóval akkor nem akarják magukat az új istenként beállítani?


CG : Abszolút nem. Amit jól belevéstek a fejembe, hogy győződjek meg róla, hogy ez nem válik valami szektává vagy vallássá. Nem tudom a történtét ezeknek, de úgy tűnik, hogy már háromszor próbálkoztak velünk a múltban. Minden egyes alkalommal eltorzításra került az üzenetük, és az emberek azt hatalmi irányításra használták és szektákká és vallásokká alakították.


DW : Épp csak elkezdtük a beszélgető-sorozatunkat és máris rendkívül izgalmas témákat érintettünk. Saját magam számára rengeteg dolgot igazol, amiket éveken át kutattam és mindent megtettem, hogy tudományos bizonyítékokkal támasszam alá. Még rengeteg dolog van, amiről beszélni fogunk. Csak most kezdünk belemelegedni, de én máris nagyon örülök, hogy meg akartad ezt csinálni a nyilvánosság elé álltál. Tisztellek a bátorságodért és a merészségedért. Két gyermeked van. Hat számjegyű (dollárban) éves fizetésű munkát adtál fel ezért. Mérföldkő az életedben, hogy nyilvánosság elé léptél és ezt én nagyon becsülöm benned! Köszönjük Corey!


CG : Köszönöm.


DW : Köszönöm.


https://spherebeingalliance.com/

Hozzászólások