Telos

Spirituális hírek, fordítások

Implantátumok

Cobra Logo
  1. június 19., péntek

Implantátumok

Ha valaki megint megkérdezi, hogy miért nem történt meg még az Esemény, akkor ismét leírom a választ:

A Föld elsődleges anomáliájának kvantumingadozásai, vagy más szavakkal, a Föld elsődleges anomáliájának akkréciós örvénye, amelyet a plazma implantátum rács tart fenn, és amelyet plazma strangelet és toplet bombák megtorlási mechanizmusai támogatnak, a chiméra háttér-meta-stratégiája. Ezekkel tartják fenn a Föld karantén állapotát, és képesek még mindig megakadályozni az Eseményt, a közzétételt és az első kapcsolatfelvételt.


Vortex

A plazma akkréciós örvény szerkezetének egyes részeit a közelmúltban észlelte a tudomány:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3107166/Giant-plasma-tubes-SPACE-Huge-structures-spotted-circling-Earth-filled-charged-particles-sun.html


Ennek a plazma akkréciós örvénynek az aktivitása minden hónapban megnő a telihold idején, amikor kinyílik a Föld-Hold plazma átjáró:

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2008/17apr_magnetotail/


Amikor a Föld-Hold plazmaátjáró kinyílik, mind a Fény jelenléte, mind a sötétség tisztulása megnövekszik.

A plazmaimplantátumokat először 26 000 évvel ezelőtt helyezték el az emberi felszíni populációban. Mindannyiszor közvetlenül az egyén leszületése előtt újból beültették. Ily módon a felszíni populációt amnéziában tartották az egész 26 000 éves ciklus alatt.

Az implantátumokat a bolygó felszíne alatt, és az egész Naprendszerben jelenlévő implantátum állomások tartották fenn, és a bolygóközi és csillagközi térből származó, friss anomáliás plazmával töltötték fel.

Az implantátum egy plazma fekete lyuk, amelynek hozzávetőleges átmérője hasonló az elektron átmérőjéhez (10-17 méter). Erős mágneses mezőben forog, amely antigravitációs hatást vált ki a plazmában.

A felszíni emberiség plazma energiatesteiben lévő implantátumok hálózata a kollektív tudatalatti legmélyebb üregeként szolgál, és a bolygó plazma anomália akkréciós örvényének alapja.

Az agy elülső lebenyében lévő implantátumok megnehezítik a döntéshozatali folyamatot, és elkülönítik a személyt a Forrástól. A hüllő agykéregében lévő implantátumok túlélési félelmekbe zárják és így elősegítik a központi bankrendszer rabszolgájává tenni az egyént. A köldök feletti implantátumok elválasztják az eget a földtől, a férfit a nőtől, az érzelmeket az elmétől és a szeretet a szexualitástól. Széttördelik a személyiséget és blokkolják a kundalíni életerő áramlását. Elnyomják az érzelmeket, emiatt lecsökkentik a vibrációs frekvenciát örömből fájdalommá, majd tovább dühbe, szomorúságba, azután félelembe, majd apátiába és végül tudattalanságba süllyesztik. Ez az oka annak, hogy sokan nem éreznek semmit.


Kundalini

A Galaktikus Központi Napból áradó fény feloldja az implantátumokat. A Cintamani kövek a fény fókuszlencséjeként szolgálnak, és megkönnyítik a plazma oldódási folyamatát.

Ezzel a nagyon hatékony meditációval gyorsíthatjuk fel az implantátum eltávolításának folyamatát:

http://www.imagerynet.com/ties/ties.html


Ebben a meditációs gyakorlatban, helyezd magad a nyolcadik ábra egyik részébe, az implantátumokat pedig a nyolcadik ábra másik részébe, amint azt a fenti link leírja.

Itt van egy másik érdekes protokoll az implantátum tisztítására:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/implants-clearing-protocol.html


A karma iskola, mint a büntetés és a jutalom rendszere a Föld bolygón, fogalmát az arkhónok alkották meg, hogy megakadályozzák az embereket az igazság felfedezésében az arkhón / chiméra kontrollrendszerről és az implantátum rácsról.

Igaz, hogy mindenki felelős a cselekedeteiért, és hogy tanulhatunk hibáinkból, de azt sugallni, hogy a jelenlegi életkörülményeink megtapasztalásával "kifizetjük" a múltbeli negatív cselekedeteink karmáját, a manipuláció nagyon finom és mély formája. Ezenkívül nagyon hasznos kifogás a cabal számára, hogy folytassa azt, amit csinál, mivel egyszerűen »leckét adnak nekünk az élet iskolájában«.

Az elsődleges anomália minden szenvedés kiváltó oka. Az összes érző lény minden negatív cselekedete a generációs trauma láncreakciója, amelyet az eredeti kegyelemtől való elesés okoz, az évezredekkel ezelőtti elsődleges anomáliával való eredeti találkozástól, és a beültetési folyamatnak abban a távoli múltban való megkezdését követően.


Ascension12

Mindez a Galaktikus Központi Nap energetikai beavatkozásának eredményeként oldódik meg.


Az Áttörés közel!


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások