Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Cintamani kövek

Cobra Logo
  1. június 8., hétfő

A Cintamani kövek

A Cintamani kövek szent kövek, amelyek a Szíriusz csillagrendszerből érkeztek. Évmilliókkal ezelőtt egy Galaktikus szuperhullám miatt felrobbant a Szíriusz A körül keringő bolygó. A bolygó darabjai szétszóródtak minden irányba és néhányuk elérte a Földet hosszú csillagközi utazásuk során.

Cintamani2

Az elmúlt 26 000 évben a pozitív Agarthaiak vigyáztak a Szent Kövekre. A történelem során a Cintamani darabjait adták azoknak az egyéneknek, akiknek a legnagyobb lehetséges pozitív hatása volt az emberi történelemre. Salamon király, Nagy Sándor és Akbar birtokában volt egy darab Cintamani kő.

Cintamani egy darabja, amely korábban a Templomosok birtokában volt, Edward Bulwer-Lyttonhoz került, aki Agartha létezését mutatta be az emberiség számára a The Coming Race (A jövő nemzedéke) című híres regényében:

https://www.gutenberg.org/files/1951/1951-h/1951-h.htm

Magyarul:

http://oszkdk.oszk.hu/DRJ/1576/cedulas

Később ugyanez a kődarab egy bizonyos Templomos csoporthoz került, Untersberg közelében, majd a Vril lányoknak (die Vrilerinnen) adták, akik Atlantisz bukása óta a bolygó felszínén az első működő űrprogramhoz adták a technológiai háttértudást.

Egy másik darabot Nicholas Roerich kapott, aki a kő segítségével megkísérelte elérni a világbékét. Jól ismert jelképe a Sirius hármas csillagrendszeréhez kapcsolódó szimbólum:

http://en.wikipedia.org/wiki/Banner_of_Peace

Pax Cultura

Pax Cultura

A sötét erők az inkvizíciótól a Jezsuitákon át Hitlerig, sikertelenül próbáltak egy darab Cintamani követ eltorzított kezükbe kaparintani..

A Cintamani a Csillagtestvériség szent köve. A Csillagtestvériség az Atlantiszi időkből megmaradt utolsó igazi Fény misztérium iskola:

http://2012portal.blogspot.com/2012/09/brotherhood-of-star-this-blog-post-will.html

Számos Fénymunkás és Fényharcos a 144 000 Csillag-Fénylény mandalájához tartozik, akik sok inkarnációval ezelőtt jöttek a Föld bolygóra, hogy segítsék a bolygó felszabadítását és a Korok Változását.

Az IS:IS portál 2014. decemberi megnyitása óta a Fény a Galaktikus Központi Napból áramlik a Szent Grál lencseként szolgáló, moldavit kelyhén keresztül a 144 000 Fénylény felé, megindítva az ébredésüket.

A Cintamani kő az energetikai folyamat következő lépése. A MOSS kezdete óta a Fényerők felkértek, hogy osszam ki a Cintamani kövek darabjait a leginkább felébredt Fénymunkások és Fényharcosok között.

Az Esemény során a Galaktikus hullám átáramlik a Cintamani köveken. A Cintamani kő minden egyes tartója energiavezetékként szolgál majd, amely a kompressziós áttörés energiáit továbbítja a bolygó energiahálózatába. Az egyik adag Cintamani kő értékesítésre került, de egy másik adagot fenntartottuk azoknak a Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak, akik pénzügyi nehézségekkel küzdenek és ők ingyenesen megkapják a köveket.

Nagyon kis mennyiségű Cintamani követ helyeztünk el a StratoProbe 3 szondára, amelyet a csapatommal együtt lőttünk fel. A StratoProbe 3 elérte a 40 km-es (25 mérföld) maximális tengerszint feletti magasságot és az ebben a magasságban készített fényképek világosan mutatják a Föld görbületét:

Nearspace

Remélem, ez a legtöbb ember számára elégséges bizonyíték arra, hogy a Föld nem lapos, vagy legalábbis hogy a fénykép készítésekor - 2015. május 19-én, nem volt lapos.

A Cintamani kövek tiszta fénye és energiája nem használható fel rossz célokra. Segítenek az implantátumok feloldásában és erősítik a belső útmutatást. De nem szabad elfelejteni, hogy ezek erősítők és nagyító lencsékként szolgálnak. Megmutatják, hogy mi van bennünk legbelül azért, hogy megváltozzunk és készen álljunk a küldetésünkre, hogy így részt vehessünk a bolygó felszabadulási folyamatában.

Az áttörés közel van!

Frissítés:

Egy adag Cintamani kő készen áll azoknak a Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak, akiknek nincs pénzük a megvásárlásukhoz. Ingyenesen megkapják a követ, csak a tényleges szállítási költségeket kell fizetniük. Ha Ázsiában vagy Ausztráliában élnek és szeretnék megkapni a követ, kérjük, vegye fel a kapcsolatot anthem.chang@gmail.com. Észak- és Dél-Amerikából az emberek kapcsolatba léphetnek a cittamani777@gmail.com e-mail címen.

Frissítés: Az összes szabad követ kiadták, és hamarosan kiszállítják.

A Fény győzelme!

Victory of the Light!

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások