Telos

Spirituális hírek, fordítások

Szabadítsátok fel a gyarmatokat! Beszámoló és rövid planetáris helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. június 2., kedd


A Szabadítsuk fel a kolóniákat! aktiválás nagy sikert aratott. Az aktiváláshoz szükséges felszíni lakosság kritikus tömeg alacsonyabb volt, mivel egy bolygón kívüli helyzettel volt dolgunk, és ezt könnyen elértük. A Naprendszerünkre vonatkozó áttörési műveletek legkritikusabb része május 28. és június 2. között zajlott, és mostanra befejeződött.

A chiméra bázisok és implantációs állomások túlnyomó többségét, beleértve az Iapetuson, az Enceladuson és a Mimason lévő implantációs állomásokat is, mostanra eltávolították. A kolóniák összes túszát szabadon engedték. A Naprendszerünkben most már csak néhány megmaradt chiméra bázis és implantációs állomás van, amelyek többnyire bizonyos aszteroidákon (sok közülük földközeli objektumon - röviden NEO) található, és ezek azok, amelyek közvetlenül irányítják a Föld bolygót és annak lakosságát. Velük a MOSS (Naprendszer Multidimenzionális Művelet) egy későbbi szakaszában foglalkozunk majd.


Mimas

A Naprendszerünk fő negatív plazma meridiánja (a Szaturnusz-Föld Szét/Seth alagútja) felbomlott.

A Föld/Hold rendszerek L4 és L5 Lagrange-pontjainál lévő chiméra implantációs állomások közelmúltbeli eltávolítása nagy győzelem. A Lagrange-pontoknál kialakítandó űrkolóniára vonatkozó javaslat évtizedes múltra tekint vissza:

(http://www.nss.org/settlement/MikeCombs/SCTHF.html)

https://web.archive.org/web/20160205090147/http://www.nss.org/settlement/MikeCombs/SCTHF.html

http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/mechanics/lagpt.html


Ezt a javaslatot a titkos űrprogram frakcióinak túlnyomó többsége elutasította, mivel ezek a kolóniák túl nagyok lennének, és így a Földről könnyen észlelhetők. A chiméra viszont az elmúlt 26 000 évben különböző Lagrange-pontokba rejtett kis méretű, de nagy teljesítményű implantációs állomásokkal rendelkezett.


L

Az L1 és L3 implantációs állomásokról szóló információk még mindig titkosak.

A Földről kiinduló és az egész Naprendszerre kiterjedő plazmaakkréciós örvény sűrűsége nagymértékben csökkent. Ennek az elsődleges anomáliás plazmaakkréciós örvénynek a sűrűsége a heliopauzán (A Naprendszer plazma burka a ford.) kívül gyakorlatilag elhanyagolható, és már nem terjed ki a csillagközi térbe.

Az aktiválás napján egy új, gyönyörű gabonakör jelent meg az Egyesült Királyságban, Dorsetben, egy új, a műveletek sikeres befejezéséről szóló kódolt üzenettel:

(http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/free-colonies-crop-circle-may30th.html)

https://web.archive.org/web/20150602191819/http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/free-colonies-crop-circle-may30th.html


Az emberiség egy puha nyilvánosságra hozatali folyamat során lassan felkészül az űrkolóniák tényleges létezésére, különösen a Marson:

(http://www.nasa.gov/feature/nasas-exploration-plans-include-living-off-the-land/)

https://web.archive.org/web/20150603065425/http://www.nasa.gov/feature/nasas-exploration-plans-include-living-off-the-land/

(http://www.examiner.com/article/the-house-passes-the-space-act-covering-commercial-space-mining)

https://web.archive.org/web/20150609132107/http://www.examiner.com/article/the-house-passes-the-space-act-covering-commercial-space-mining

http://www.spacesafetymagazine.com/space-exploration/space-colonization/food-leisure-social-life/


Miközben a Fényerők a Naprendszeren végigvonulnak, a felszíni Szövetség felkészül az Eseményre. A háttérben zajló előkészületek az Újraindításhoz a végső szakaszukhoz érnek:

http://www.businessinsider.com/r-exclusive-chinas-international-payments-system-ready-could-launch-by-year-end---sources-2015-3#ixzz3ZfOX3Ieb

http://sputniknews.com/asia/20150520/1022369120.html


A visszaállítással kapcsolatos remények és félelmek elérték a mainstream médiát, különösen Oroszországban:

http://english.pravda.ru/business/finance/15-05-2015/130611-china_gold_dollar-0/

http://rt.com/business/russian-lawmaker-dollar-ban-663/

Ha blokkolják az rt.com-ot:

https://web.archive.org/web/20150617024742/http://rt.com/business/russian-lawmaker-dollar-ban-663/


Amint azt már sokszor elmondtuk, a jezsuiták (sikertelenül) megpróbálják eltéríteni a folyamatot:

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=18080


Még nyugtalanítóbb, hogy az Iszlám Állam, a jezsuiták kreációja, megpróbálja lerombolni Palmürát, az ókori római várost Szíriában, és már ledózerolta az ősi, iszlám előtti istennőkkel kapcsolatos szobrokat:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3101031/ISIS-destroys-famous-lion-god-statue-captured-Syrian-city-just-days-promising-locals-not-obliterate-Palmyra-s-ancient-monuments.html


Az Istennő-örvények elpusztításán kívül ennek a szervezetnek az a célja, hogy eltitkolja azt a tényt, hogy az izraeliták egy arab törzs voltak, akik Szaúd-Arábia és Jemen területén éltek, és soha nem tették be a lábukat Palesztinába, és elhallgatják és megsemmisítik a régészeti bizonyítékokat:

(http://www.oneworldofnations.com/2015/04/isil-helps-israel-conceal-historical.html)

https://web.archive.org/web/20150705165733/http://www.oneworldofnations.com/2015/04/isil-helps-israel-conceal-historical.html


Itt érdekes megjegyezni, hogy Palmüra fontos központ volt az arab törzsek egyik fő kereskedelmi útvonalán, és sok régészeti bizonyíték található itt az izraeliták valódi történetéről.

A jelenlegi jemeni háború a jezsuiták kísérlete arra, hogy eltöröljenek minden bizonyítékot az izraeliták igaz történetéről. Ha ez a történet valaha is ismertté válik, az darabokra fogja törni a római katolikus egyházat.

Ami pozitívabb, hogy olyan új házépítési technológiákat vezetnek be, amelyek forradalmasítani fogják az infrastruktúra tervezését, és drasztikusan csökkenteni fogják a lakások árát:

(http://www.zerohedge.com/news/2015-05-17/chinese-firm-reveals-worlds-first-3d-printed-five-story-apartment-building)

https://web.archive.org/web/20150602044646/http://www.zerohedge.com/news/2015-05-17/chinese-firm-reveals-worlds-first-3d-printed-five-story-apartment-building


Az Áttörés közel!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások