Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rövid felhívás a felszíni lakosság számára

Cobra Logo
  1. július 29., hétfő

Rövid felhívás a felszíni lakosság számára

A következő két hét döntő fontosságú lesz abból a szempontból, hogy meghatározza, hogy a bolygó felszabadítása hogyan fog folytatódni.


A Fényerők mindenkitől azt kérik, hogy olyan gyakran meditáljon, amilyen gyakran csak tud, és amilyen gyakran vezettetést érez erre, azért, hogy a folyamat a következő két hétben pozitív, harmonikus és békés módon folytatódjon a bolygó, az emberiség, és főleg azok számára, akik a Fényt tartják a bolygóért.


Olvass tovább …

Helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. május 15., szerda

Helyzetjelentés


Az utolsó arkhón invázió pillanatában, 1996 januárjában, a sötét erők három fő sötét féreglyuk belépési pontot hoztak létre, hogy előidézzék a planetáris Fényrács összeomlását.


Ez a három sötét féreglyuk belépési pont a következő helyeken volt:


Bukavu, Kivu-tó, Kongó

Ljubljana, Szlovénia

Santa Monica, Kalifornia állam, USA

Olvass tovább …

Jelentés a Lélekcsaládok workshopról és bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. április 4., csütörtök

Jelentés a Lélekcsaládok workshopról és bolygószintű helyzetjelentés


A budapesti Lélekcsaládok workshopunk rendkívül sikeres volt. Sok kulcsfontosságú instrukció a bolygófelszíni Mátrix áttöréséhez sikeresen lett átadva a workshop nagyon felébredett résztvevőinek, ahogy azt azokban a workshopról készült jegyzetekben is láthatjátok, amelyeket sok blogon már közzé is tettek:

https://penzu.com/public/bae38058

(https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html)

https://web.archive.org/web/20190406050302/https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html

(https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html)

https://web.archive.org/web/20190405235601/https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html

https://peterpansblog.com/2019/03/27/personal-notes-of-soul-family-conference-budapest/

https://peterpansblog.com/2019/03/20/the-goddess-is-alive-and-well-in-budapest/


Sok új jelentkező jött fel a színpadra, hogy új Rózsa Rendje csoportokat alakítsanak ki szerte a bolygón.

Instrukciók számukra: ha a csoportodban több mint 3 ember van, akik rendszeresen találkoznak fizikailag, nyilvánossá teheted a csoportodat, hogy még többen tudjanak hozzátok csatlakozni a lakóhelyed környékéről. Ezt úgy teheted meg, ha írsz egy email-t a sotrplanetarynetwork@gmail.com email címre, és kéred a felvételedet a fő Rózsa Rendje listára, ami itt található: https://www.sisterhoodoftherose.network/groups.

A csoporttalálkozókról szóló összes információ itt lett közzétéve:

http://2012portal.blogspot.com/2018/06/sisterhood-of-rose-planetary-activation.html


Eddig több mint 170 Rózsa Rendje csoport alakult meg bolygószerte:


Sisterhood

Olvass tovább …

A Kozmikus Központi Faj

Cobra Logo
  1. február 19., kedd

A Kozmikus Központi Faj

A Fény Visszatérése meditációnk olyan koherens tudat jelet hozott létre az Univerzumon keresztül, amely felkeltette a Kozmikus Központi Faj figyelmét.


A Kozmikus Központi Faj a legfejlettebb faj, a Kozmikus Központi Nap körül fejlődött ki. Most figyelmüket elkezdték a Föld bolygóra és annak felszabadítására helyezni, mert most már elegendő tudatosság van a bolygó felszínén ahhoz, hogy lehetővé vált az ilyen fejlett lényekkel való együttműködés.


Olvass tovább …

Mennybuborékok – frissítés

Cobra Logo
  1. február 6., szerda

Ennek a bejegyzésnek az a célja, hogy magyarázattal szolgáljon a felszíni lakosság számára a Mennybuborékok c. cikkel kapcsolatban.


Először is, részletesebben el fogom magyarázni az átalakulás hat fázisát. E fázisok mindegyike a planetáris Felemelkedési folyamat egy-egy teljes szakaszát jelenti és előreláthatólag néhány hónaptól néhány évig fog tartani. Ennél többet soha nem fogtok megtudni ezen a blogon azzal kapcsolatban, hogy "Mikor lesz az Esemény?".


Forrás

Olvass tovább …

Mennybuborékok

Cobra Logo
  1. január 21., hétfő

Mennybuborékok

A Fény Visszatérése meditációnak óriási sikere volt. 1 és 2 millió között volt azon emberek száma, akik értesítést kaptak a meditációról, és 300.000 és 400.000 között volt azoknak a száma, akik ténylegesen részt vettek, így többszörösen meghaladtuk a kritikus tömeget:


Now

Read more …

Interjú a Fény Visszatérése Meditációról

Cobra Logo
  1. január 14., hétfő

Interjú a Fény Visszatérése Meditációról

A Fény Visszatérése meditációnk energiái már kezdenek felépülni, és ez lehet az eddigi legsikeresebb és legerőteljesebb meditációnk.

Együtt teremtjük a történelmet. Ez a meditáció képes kijelölni az utat a gamma idővonal számára. Ez az idő most van.


Flash18

Olvass tovább …