Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rövid helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. október 29., hétfő


Folytatódik a Galaktikus Központ megnövekedett tevékenysége. A naprendszerünk körül lévő kvantum Dyson-gömb eltávolítása felgyorsította a bolygónkra érkező Felemelkedési energiákat.

Ezek az energiák az eljövendő Aranykor energetikai lenyomatát hozzák.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Aranykorm%C3%ADtosz


Az 1996-os arkhón invázió óta először térnek vissza tömegesen angyali lények a bolygó felszínéhez közeli asztrál és éteri területekre. Nagyban támogatná az Új Atlantisz pozitív energiarácsát, ha meditációitokban kapcsolódnátok ezekhez a beérkező angyalokhoz. A másik meditáció, ami támogathatja az Új Atlantisz energiarácsot, a Buddhikus Oszlop meditáció. A bolygó bármely olyan helye vagy szituációja fölött elhelyezhetitek a Buddhikus Oszlopot, melynek gyógyulásra van szüksége:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/10/buddhikus-oszlop-meditacio-minden-nap.html

https://www.youtube.com/watch?v=KDthWvEOU80


Ezek az új Galaktikus energiák sok Istennői archetípus aktiválását is elhozzák. Az első archetípus, ami aktiválódik, Astraea archetípusa. Ez az energia fogja elhozni az Új Reneszánszt és a magas színvonalú kultúra megújulását:

https://en.wikipedia.org/wiki/Astraea


A másik Istennő archetípus, ami jelenleg aktiválódik, Abundantia archetípusa. Ez az energia spirituális és fizikai bőséget fog hozni a felszíni lakosság számára:

https://en.wikipedia.org/wiki/Abundantia

https://angelsandmasters.net/A1.html


Abundantia

Olvass tovább …

Helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. szeptember 26., szerda


A Galaktikus Központban fokozódik a tevékenység, amely minden sötétség végső megtisztulásához és a Fény Galaktikus Hálózatának kiteljesedéséhez vezet, a Központi Faj pedig galaktikus magas kultúrát hoz még az olyan elmaradott helyekre is, mint a Föld bolygó.

Growth

Olvass tovább …

Planetáris Felemelkedési Folyamat

Cobra Logo

  1. július 17., csütörtökAz Esemény után el fog kezdődni a tényleges planetáris Felemelkedési folyamat. A Fátyolt fel fogják oszlatni az örvény technológia felhasználásával:

http://soul1.org/buddhiccol.htm

A Földet körülvevő energiatér valahogy így fog kinézni:

https://www.youtube.com/watch?v=msi6bnxYxTE&feature=share

Addigra el fog tűnni az összes pókszerű plazma entitás, melyek jelenleg körbezárják a Föld felszínén lévő nagyvárosokat. Nem véletlen, hogy a felszíni nagyvárosok az űrből nézve úgy néznek ki, mint a pókok.

City

Read more …

Szentséges Egyesülés

Cobra Logo

Sunday, July 8, 2018


Ez a bejegyzés az utolsó a "társadalmi dinamika" cikkek közül, amit a Plejádiak kértek, hogy tegyek közzé a Felemelkedési folyamatra való felkészülés részeként. Engedélyt kaptam arra, hogy nem sokkal július 13. után "más" információt is nyilvánosságra hozzak.

A Szentséges Egyesülés a lélektársak és ikerlelkek spirituális, mentális, érzelmi, éteri, plazma és fizikai testeinek egybeolvadása.

Olvass tovább …

A plejádiak

Cobra Logo

  1. március 22., csütörtök


A plejádiak a Szeretet és a Fény teremtményei. A felszíni lakosság java részét annyira behálózza az ezen a bolygón lévő működésképtelen helyzet, hogy nehéz nekik elhinni, hogy tényleg léteznek olyan lények, akik tele vannak Szeretettel és Fénnyel, és nem rendelkeznek semmiféle hátsó szándékkal.


Pedig léteznek! Valójában ebben a galaxisban a lények többsége ilyen. És a plejádiak is közéjük tartoznak.

Olvass tovább …

Kapcsolatfelvétel

Cobra Logo

  1. március 18., vasárnap


A Galaktikus Konföderáció Fényerői úgy határoztak, hogy a Galaktikus Kódex IV/2-es fejezete alapján e bolygó felszínét Konföderációs területté nyilvánítják.

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/04/04/20120404/

Nyilvánvaló okokból nem sok információ kerülhet nyilvánosságra a felszíni műveletekről. Az egyetlen, amit mondhatok az az, hogy elég magas számban léteznek olyan chiméra által irányított drákó és reptilián hibridek, akiket az utolsó arkhón invázió alatt, 1996 és 1999 között inkarnáltak emberi klón testekbe, föld alatti bázisokban. A 2001. szeptember 11-i hamis zászlós eseményt követően elkezdtek feljönni a felszínre és beszivárogtak az emberi társadalom felsőbb hatalmi rétegeibe. A Fényerők jelenleg ennek a helyzetnek a megoldásán dolgoznak a Mjölnir Művelet részeként.

Csupán annyit hadd mondjak el, hogy a bolygó felszínén lévő túszhelyzet nagyon bonyolult és a felszabadítás lehet, hogy a vártnál egy kicsit tovább fog tartani.

Ez az oka annak, hogy a Fényerők nem tanácsolnak semmiféle találgatást az Esemény időpontjával kapcsolatban a csalódások elkerülése végett és azt javasolják, hogy inkább kezdjünk a küldetésünkre koncentrálni és arra, hogy a Mostban éljünk teljes életet:

Warrior

Senki sem születik Harcosnak. A saját döntésed által válsz azzá, amikor nem maradsz ülve. A saját döntésed által válsz azzá, amikor nem vagy hajlandó meghátrálni. A saját döntésed által válsz azzá, amikor felállsz, miután kiütöttek. A saját döntésed által válsz azzá, mert ha te nem, akkor ki más?

Olvass tovább... …

Szexuális energia

Cobra Logo

  1. március 6., kedd


A szexuális energia az egyik legmélyebb istennői misztériumokhoz kapcsolódik, a női és férfi polaritások újra-integrálásának misztériuma a Felemelkedésbe. Ez a valódi jelentése az alkímiai "oldás és kötés" formulájának.


Chandela Key

Olvass tovább …

Rövid helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. március 2., péntek


Maximális sebességgel halad a föld alatti Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC) megtisztítása.

A Fényerők senkinek sem adhatnak ki sok információt a felszíni műveletekkel kapcsolatban anélkül, hogy ezzel magukat a műveleteket veszélyeztetnék. A Fényerők arra figyelmeztettek, hogy lényeges információk hiányában sok összevissza információ fog keringeni az interneten. Ezért erősen javasolt, hogy használjuk az ítélőképességünket. A Fényerők attól is óva intenek, hogy azt találgassuk, mikor fog megtörténni az Esemény.

Az egyetlen dolog, amit kértek tőlem, hogy tegyek közzé, az alábbi: "a Mjönir technológia egy ötödik dimenziós Clifford-tórusz, amelyet a negyedik és a harmadik dimenziókba vetítenek ki. A bolygó felszínének felszabadítása a Goldilocks-alapelvet fogja követni."

(Az alacsony dimenziós topológiáról itt olvashattok – de komoly szakszöveg, ezért kimondottan matematikusoknak ajánlott: https://hu.wikipedia.org/wiki/Alacsony_dimenzi%C3%B3s_topol%C3%B3gia – a szerk.)

(A Goldilocks-alapelvről itt olvashattok: http://szalayadam.hu/a-goldilocks-alapelv/ - a szerk.)


Darboux

Read more …

Mjölnir Művelet

Cobra Logo

  1. január 16., kedd


A Mjölnir Művelet a Fényerők speciális művelete. Célja, hogy elősegítsék a Galaktikus Kódex bevezetését a karantén alatt álló Földön.

Mjölnir, vagy más néven Thor kalapácsa (vesd össze: a norvég Thort, a római Iuppiterrel, a görög Zeusszal, az egyiptomi Wsirrel, és a késő atlantiszi Astarral) a Galaktikus Konföderáció titkos technológiája, amely biztosítani fogja a karantén Föld szektorban a galaktikus Kódex betartását.

Mjöllnir

Olvass tovább …