Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rövid helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. október 29., hétfő


Folytatódik a Galaktikus Központ megnövekedett tevékenysége. A naprendszerünk körül lévő kvantum Dyson-gömb eltávolítása felgyorsította a bolygónkra érkező Felemelkedési energiákat.

Ezek az energiák az eljövendő Aranykor energetikai lenyomatát hozzák.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Aranykorm%C3%ADtosz


Az 1996-os arkhón invázió óta először térnek vissza tömegesen angyali lények a bolygó felszínéhez közeli asztrál és éteri területekre. Nagyban támogatná az Új Atlantisz pozitív energiarácsát, ha meditációitokban kapcsolódnátok ezekhez a beérkező angyalokhoz. A másik meditáció, ami támogathatja az Új Atlantisz energiarácsot, a Buddhikus Oszlop meditáció. A bolygó bármely olyan helye vagy szituációja fölött elhelyezhetitek a Buddhikus Oszlopot, melynek gyógyulásra van szüksége:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/10/buddhikus-oszlop-meditacio-minden-nap.html

https://www.youtube.com/watch?v=KDthWvEOU80


Ezek az új Galaktikus energiák sok Istennői archetípus aktiválását is elhozzák. Az első archetípus, ami aktiválódik, Astraea archetípusa. Ez az energia fogja elhozni az Új Reneszánszt és a magas színvonalú kultúra megújulását:

https://en.wikipedia.org/wiki/Astraea


A másik Istennő archetípus, ami jelenleg aktiválódik, Abundantia archetípusa. Ez az energia spirituális és fizikai bőséget fog hozni a felszíni lakosság számára:

https://en.wikipedia.org/wiki/Abundantia

https://angelsandmasters.net/A1.html


Abundantia

Az overunity (többletenergia) alapelvein keresztül:

http://www.thegoldenagegoddess.com/2018/10/free-energy-healing-technology-pyramids_12.html?m=1


Szükséges megértenünk, hogy mind Astraea, mind Abundantia nem csak olyan archetípusok, melyeket behívhatunk, hanem valódi Felemelkedett lények, akik erős gyógyító Galaktikus energiákat közvetítenek a bolygó felszínére. Abundantia Saint Germaint segíti a pénzügyi újraindítás projektjében.

Az új Galaktikus energiák megnövekedett áramlása szükségszerűen elkezdi beindítani a földkéreg elmozdulásait:

https://web.archive.org/web/20190131084653/https://www.foxnews.com/science/the-massive-2017-mexican-earthquake-split-a-tectonic-plate-in-two-and-geologists-are-shaken

https://web.archive.org/web/20190708103305/https://www.foxnews.com/science/big-one-coming-earthquakes-off-the-west-coast-could-eventually-trigger-a-global-event


A Galaktikus Parancsnokság flottái folyamatosan ellenőrzik és stabilizálják a tektonikus lemezeket és megelőzik a földrengések globális következményeit.

Ezek az új Galaktikus energiák intenzíven tisztítják az elsődleges anomáliát a bolygó felszíne körül. Jelenleg erről tisztítási folyamatról nem oszthatók meg részletek. E tisztító folyamat egyik része az, hogy a cabal legmélyebb sötét titkai napvilágra kerülnek.

Sok év után újra felszínre került egy megbízható cikk, mely nagyon precíz áttekintést nyújt a cabal hálózatairól, melyekben gyermekek ellen követnek el különféle erőszakos cselekményeket.

http://www.gailallen.com/theo/Secrets-of-the-CIA-Global-Sex-Slave-Industry-by-Dr-Sue-Arrigo.html


Fény derül arra is, hogy a cabal irányított energiafegyvereket használ:

https://web.archive.org/web/20171108214552/https://www.freedomsos.com/papers.html


Sok ország aktívan készül a pénzügyi újraindításra:

https://www.rt.com/business/441807-emerging-countries-stockpiling-gold/


Sok minden történik a színfalak mögött, amit nem árulhatok el.

Talán hamarosan közzé fogok tudni tenni néhány új információt és szeretettel várunk benneteket a következő Felemelkedés konferenciánkon, amely Brazíliában, Sao Paoloban lesz december 1-jén és 2-án. Ez lesz az első konferenciánk Dél-Amerikában.

http://portal2012.org/Brazil.html


A Fény győzelme!


Magyar Cobra Csoport


https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/10/rovid-helyzetjelentes.html


Victory of the Light!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások