Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. szeptember 26., szerda


A Galaktikus Központban fokozódik a tevékenység, amely minden sötétség végső megtisztulásához és a Fény Galaktikus Hálózatának kiteljesedéséhez vezet, a Központi Faj pedig galaktikus magas kultúrát hoz még az olyan elmaradott helyekre is, mint a Föld bolygó.

Growth

A Galaxis egy többdimenziós Fénymandala, és a mi Naprendszerünk ennek a mandalának az egyik legfontosabb metszéspontjában helyezkedik el.

Galaxy1

A Galaktikus Központi Nap megnövekedett tevékenységének következtében a földkéreg tektonikus lemezei kezdenek nyugtalanná válni.

https://stillnessinthestorm.com/2018/09/signs-of-shift-the-number-of-global-earthquakes-over-the-last-30-days-is-over-50-above-normal/


És a tehetős "elit" egyre jobban kezd félni az Eseménytől:

https://deusnexus.wordpress.com/2018/07/27/do-wealthy-elite-fear-the-event/


Galaxis szerte, a szomszédos csillagrendszerben és a Naprendszerünkben Galaktikus Konföderációs flották sorakoznak fel a végső felszabadításért:

http://www.discerningthemystery.com/2018/09/did-hundreds-of-ufos-just-portal-into.html


Sajnos s sötét erők a megtévesztés mesterei és képesek voltak arra, hogy a Galaktikus haloból - amely a Tejút galaxis szélén helyezkedik el - rendellenes plazmát koncentráljanak plazmaszálakon keresztül (Szét/Seth alagútjai) a Naprendszerünkben élő lények implantátumaiba az 1996-os arkhón invázió óta egészen napjainkig. Ez volt az egyik fő oka a sok késésnek és az egyik fő oka annak, hogy a dolgok rosszra fordultak:

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2044260/Better-connected-Huge-cosmic-filament-link-galaxy-rest-Universe.html

Delay

AZ ERŐ ÉBREDEZIK - AZ ERŐNEK SZÜKSÉGE VAN MÉG 5 PERCRE


Ezt a problémát nemrégiben orvosolták, és a dolgok mostantól gyorsabban fognak haladni.

Jelenleg megmaradtak a bolygó felszínéhez közeli plazma toplet bombák, a plazma Yaldabaoth fejének és sok kisebb plazmoid entitásnak a maradványai, főleg a pókszerű plazmoid entitásoké, melyek a felszíni emberi lakosság nagyvárosaihoz kapcsolódnak.

A pókszerű plazmoid entitások kastélyokhoz, palotákhoz és a fekete nemesi családok vezetőihez kapcsolódnak energetikailag:

https://www.geni.com/projects/Black-Nobility-Family-Heads/45989

Pyramid

Chiméra -> Interdimenzionális földönkívüliek -> Archónok -> Jezsuiták -> Reptiliánok, drákóiak -> Illuminátusok, kazár maffia -> Titkos társaságok, mélyállam, kormányok, katonák, rendőrök, bíróságok...


Sok fekete nemesi kastélynak hatalmas pincéi és a felszínhez közeli, kiterjedt földalatti alagúthálózatai vannak, amelyeket a gyermekek ellen elkövetett erőszak központjaiként használnak.

A kazár negatív örvényt - amely a Fekete-tenger és a Kaszpi-tenger között helyezkedik el - használják fel arra, hogy adrenokróm termelésére építsenek fel létesítményeket (figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képeket is tartalmazó anyag):

https://www.zerohedge.com/news/2018-09-16/us-diplomats-involved-trafficking-human-blood-and-pathogens-secret-military-program

http://humansarefree.com/2018/09/the-horrible-truth-about-drug-called.html


A chiméra és arkhón kontroll alatt álló negatív katonaság továbbra is sok földönkívülit tart fogságban rendkívül durva körülmények között, így erősítve meg a karantén Föld egyik vetületét:

https://www.exopolitics.org/extraterrestrials-interrogated-tortured-in-secret-underground-space-prisons/


Az arkhón fekete nemesi családok arra használják Trumpot, hogy mesterségesen polarizálja az embereket a baloldali/jobboldali paradigmába és hogy elterelje a figyelmet a probléma valódi forrásáról:

https://www.wanttoknow.info/g/donald-trump-polarizer


Trumpot részben a jezsuita/SMOM (Máltai lovagrend)/Gaetani tagjai irányítják:

https://ahuwahzeus583992924.wordpress.com/2018/09/02/trump/


Részben pedig (ritkán) a pozitív katonaság hírszerzésének útmutatására is hallgat. A pozitív katonaság hírszerzése taktikai módszerekkel cirógatja Trump egóját, oly módon, hogy Trump imádatra biztatnak az alternatív médiában QAnonon és más alternatív csatornákon keresztül, a Rothschildok által ellenőrzött fősodratú médiában folyó Trump kritizálással szemben. Ezáltal Trump még inkább hajlandó arra, hogy a pozitív katonaság hírszerzésének javaslatait kövesse.

A baloldali/jobboldali paradigma mesterségesen kreált. Mindkét csoportot a sötét erők irányítják. Ahogy azt már évekkel ezelőtt is elmondtam, a fekete nemesi családok és a jezsuiták a Rothschild és a Rockefeller frakciót áldozzák be annak érdekében, hogy sértetlenül túléljék az átmenetet és a jelenlegi politikai megosztottság is pontosan ezt a célt szolgálja.

A politikai baloldal (Rothschildok által irányított) inkább a liberalista luciferizmus felé hajlik, melynek alapját az a mély okkult félreértés adja a szabad akarat használatával kapcsolatban (Thelema), amit mintegy engedélyként értelmeznek ahhoz, hogy bármit megtehetnek, amit csak akarnak önző céljaikhoz. A luciferiánusok a misztériumiskolák azon kitaszítottjai, akik nem mentek át a beavatási vizsgán.

A politikai jobboldal (a Vatikán által irányított) inkább a sátánizmus felé hajlik, melynek alapelve a sötétség okkult módon való imádata. Hisznek a szabad akaratban, mint a sötétségnek való egyfajta áldozathozatalban.

A Fényerőknek egy briliáns tervük van arra, hogy mindezt megállítsák és teljes rádiócsendet kértek e tervvel kapcsolatban 2018. január vége óta.

Először fordult elő, hogy ezt a kérést nem tartották tiszteletben, amikor augusztus végén QAnon információkat szivárogtatott ki a kémműholdak meghekkeléséről (Keyhole művelet). Később David Wilcock is közzétett néhány információt a Tervről a legutóbbi cikkében, de szerencsére semmi lényegeset. A Fényerők azt közölték, hogy megértik azt a lelkesedést, ami olyankor jön, amikor befejeződnek fontos műveletek, de nincs vége. Amíg nincs vége és teljes mértékben csöndben kell maradnunk a Fényerők folyamatban lévő műveleteivel kapcsolatban.


Hamarosan véget ér ez a rémálom.


A Fény Győzelme!


Magyar Cobra Csoport

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/09/helyzetjelentes.html


https://theeventhub2015.blogspot.com/2023/08/the-portal-2018-09-27-situation-update.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások