Telos

Spirituális hírek, fordítások

Mjölnir Művelet

Cobra Logo

  1. január 16., kedd


A Mjölnir Művelet a Fényerők speciális művelete. Célja, hogy elősegítsék a Galaktikus Kódex bevezetését a karantén alatt álló Földön.

Mjölnir, vagy más néven Thor kalapácsa (vesd össze: a norvég Thort, a római Iuppiterrel, a görög Zeusszal, az egyiptomi Wsirrel, és a késő atlantiszi Astarral) a Galaktikus Konföderáció titkos technológiája, amely biztosítani fogja a karantén Föld szektorban a galaktikus Kódex betartását.

Mjöllnir

https://hu.wikipedia.org/wiki/Mj%C3%B6lnir

A Mjölnir technológia egyik tulajdonsága, hogy bármilyen sötét lényt képes észlelni egyszerűen csak azáltal, hogy megméri a lény a kvantum anomáliának a mértékét, melyet a lény sugároz ki gondolataival, érzelmeivel és tetteivel. Másrészt a Mjölnir technológia része egy olyan bombabiztos "energiacsapda-tartály" és "feldolgozó" technológia, amely bármilyen sötét lényt el tud távolítani a saját területéről és "fel tud dolgozni" a Galaktikus Kódex értelmében. Ez a "feldolgozás" általában a Ganümédészi "szétválogató" létesítményben zajlik.

A Mjölnir művelet 2017 novembere óta teljes kapacitással zajlik.


Enough

A holdpálya alatti térben azok a Fényerők, akik a Galaktikus Konföderációhoz tartoznak, óvatosan közelítik meg a különféle sötét frakciók tagjait és lehetőséget adnak számukra, hogy elfogadják a Fényt, különben elviszik őket a Galaktikus Központba, hogy szétbontsák és "újraépítsék" őket:

https://www.youtube.com/watch?v=wpqPECXn3jM

https://www.youtube.com/watch?v=t6Y84PF-1yE


A fő frakció, akik mostanában problémákat okoznak, az ún. Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC). Az IBC egy chiméra irányítás alatt álló negatív frakció, akik elszakadtak a felszíni illuminátus hálózattól és az 1996-os arkhón invázió idején a föld alá költöztek. Létrehozták a saját föld alatti városokból álló hálózatukat, melyeket nagy sebességű vonatok kötnek össze. A földalatti hálózatuk független az Egyesült Államok hadseregének föld alatti hálózatától (melyet az 1950-es évektől építettek és az Ellenállás 2000. után megtisztított), független a chiméra föld alatti hálózatától (melyet 26.000 évvel ezelőtt építettek és mostanra már szinte teljesen megtisztított az Ellenállás) és független az Agartha földalatti hálózattól (melyet 26.000 évvel ezelőtt hoztak létre és az elmúlt néhány évtizedben terjesztettek ki, amikor az Ellenállás csatlakozott ehhez a hálózathoz):

https://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-undersea-bases.html

https://web.archive.org/web/20180602092957/https://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-undersea-bases.html


A felszín alatt, az Illuminátus Szakadár Komplexum összeállt az őslakos földi és az 1996-1999 között, az utolsó arkhón invázió során a Naprendszerbe érkezett drakonidákkal és reptiliánokkal. 2014-ben az Illuminátus Szakadár Komplexum legfelső szintjeit átvette a Chimera. 1996 óta, az IBC saját titkos űrprogramot fejlesztett ki, amely együttműködött mind a drakonida flottával, mind pedig az úgynevezett sötét flottával. Jelenleg ez a titkos űrprogram - az álcázott hajóik jelentős flottájával - a holdpálya alatti térben jelenlevő legerősebb negatív frakció, a Mjölnir Művelet ezekre helyezi a fő hangsúlyt.

Pillanatnyilag az Illiminátus Szakadár Komplexum kb. 200.000 illuminátus és drakonida tagból áll, akiket a chiméra irányít. Az IBC felelős a gyerekek többségének eltűnéséért 2015. óta, akiket rabszolgaként használtak föld alatti bázisaikban.

https://www.icmec.org/press/activities-in-more-than-29-countries-around-the-globe-will-remember-missing-children-on-may-25/

https://web.archive.org/web/20160927211848/https://www.icmec.org/press/activities-in-more-than-29-countries-around-the-globe-will-remember-missing-children-on-may-25/


Az IBC-vel kapcsolatos információkat eddig nem lehetett közzétenni, mivel azt ezekre a foglyokra mért elmondhatatlan mértékű szenvedéssel torolták volna meg. A Mjölnir Művelet egyik része, e foglyok többségének kiszabadítása volt az Ellenállás által, 2018 elejétől kezdődően, a plejádiak pedig a Plejádi csillaghalmaz közelében található egyik bolygóra viszik őket regenerálódni és gyógyulni. Az Illuminátus Szakadár Komplexum felelős nagyrészt a Fénymunkásokat és Fényharcosokat érő skaláris és irányított fegyverek általi támadásokért, különösen a 2017. novemberében kezdődött támadáshullámért. Az Illuminátus Szakadár Komplexum kapcsolatban áll körülbelül 1 millió őslakos reptiliánnal is, akik a felszínen élnek, főleg Afrikában és Latin-Amerikában, de más kontinenseken is, és vámpírokként ismertek:

https://onvampires.wordpress.com/who-am-i/

http://qvrc.blogspot.com/


Más titkos űrprogramok jellemzően a Földhöz közelebb működnek alacsonyabb föld körüli pályákon és ezek eltávolítása felelős a jelenleg zajló űrháború látható jelenségeiért:

http://siberiantimes.com/other/others/news/stunning-bright-light-turned-night-to-day-over-vast-swathe-of-russia/

https://www.rt.com/usa/415833-hawaii-ballistic-missile-alert/

https://solarismodalis.com/solaris-modalis-commentary-photographs-taken-during-hawaii-missile-incident/


A hawaii-i rakéta egy Hawaii-ra irányított titkos űrprogrambeli fegyver volt, amelyet a Galaktikus Konföderáció eltávolított mielőtt belépett volna a légkörbe.

A rejtélyes Zuma műholdat (USA 280) sikeresen pályára állították és részt vesz a jelenleg zajló űrháborúban. Egészen a közelmúltig itt lehetett lekövetni ennek a műholdnak a pozícióját:

http://www.n2yo.com/satellite/?s=43098


Egy másik műhold, az NROL-47, szintén be van vonva az űrháborúba az Alacsony Föld körüli Pályán (Low Earth Orbit):

https://www.nasaspaceflight.com/2018/01/ula-delta-iv-nrol-47-launch-vandenberg/


Ezt a műholdat vagy a chiméra által irányított Nemzeti Felderítő Hivatal (NRO) pozitív frakciója fejlesztette ki, vagy sem:

https://en.wikipedia.org/wiki/National_Reconnaissance_Office


Magyarul:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Nemzeti_Felder%C3%ADt%C5%91_Hivatal

- a ford.


Az NRO az egyik olyan fő szervezet, melynek elsődleges célja, hogy fenntartsa a Föld karantén státuszát és folyamatosan figyelje a Galaktikus Konföderáció közbelépését a karantén földi területen.

Az NROL-47 küldetésének emblémáján a következő olvasható: Mali Nunquam Praevalebunt, ami latinról lefordítva annyit jelent, hogy "a gonosz sosem nyer", vagy "a sötétek sosem győzedelmeskednek".

NROL47Patch

Az emblémán lévő kép Szent Györgyöt ábrázolja, aki legyőzi a sárkányt, amely emberi áldozatokat követelt:

https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_George_and_the_Dragon


Ha ezt mai modern nyelvezetbe helyezzük át, a pozitív humanoid fajok győzelmét jelenti a ragadozó drakonida fajok felett a galaktikus háborúk ezen utolsó fázisában.

Ezt a bejegyzést a Mjölnir Műveletről szóló videóval zárjuk, ami sokak számára érdekes lehet:

https://www.youtube.com/watch?v=0NuFJ4KMV5U

https://www.youtube.com/watch?v=GCVqd_tTsWE


A Fény győzelme!


Fordította: Takács Anikó


https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/01/Mjölnir-muvelet.html


Victory of the Light!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások