Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rövid helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. március 2., péntek


Maximális sebességgel halad a föld alatti Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC) megtisztítása.

A Fényerők senkinek sem adhatnak ki sok információt a felszíni műveletekkel kapcsolatban anélkül, hogy ezzel magukat a műveleteket veszélyeztetnék. A Fényerők arra figyelmeztettek, hogy lényeges információk hiányában sok összevissza információ fog keringeni az interneten. Ezért erősen javasolt, hogy használjuk az ítélőképességünket. A Fényerők attól is óva intenek, hogy azt találgassuk, mikor fog megtörténni az Esemény.

Az egyetlen dolog, amit kértek tőlem, hogy tegyek közzé, az alábbi: "a Mjönir technológia egy ötödik dimenziós Clifford-tórusz, amelyet a negyedik és a harmadik dimenziókba vetítenek ki. A bolygó felszínének felszabadítása a Goldilocks-alapelvet fogja követni."

(Az alacsony dimenziós topológiáról itt olvashattok – de komoly szakszöveg, ezért kimondottan matematikusoknak ajánlott: https://hu.wikipedia.org/wiki/Alacsony_dimenzi%C3%B3s_topol%C3%B3gia – a szerk.)

(A Goldilocks-alapelvről itt olvashattok: http://szalayadam.hu/a-goldilocks-alapelv/ - a szerk.)


Darboux

Ha tanulmányozni szeretnétek a Kompressziós Áttörés felszíni topológiáját, érdekes lehet számotokra elolvasni az alábbi könyvet:

https://www.amazon.com/Deaths-End-Remembrance-Earths-Past/dp/0765377101

(Magyarul még nem jelent meg, csak a trilógia első része. A fenti könyv a trilógia 3. része. - a szerk.)


A közeljövőben sok olyan információt fogok tudni nyilvánosságra hozni, melyek nem közvetlenül a felszíni műveletekkel kapcsolatosak. A Fényerők arra kértek, hogy tegyek közzé információt az Istennő misztériumokról és néhány "egyéb" információt, amelyek eddig szigorúan titkosak voltak. Ez az információ komoly reakciókat válthat ki sok olyan emberből a felszíni lakosság körében, aki ezt a blogot olvassa.


Maradjatok nyugodtak!


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások