Telos

Spirituális hírek, fordítások

Szexuális energia

Cobra Logo

  1. március 6., kedd


A szexuális energia az egyik legmélyebb istennői misztériumokhoz kapcsolódik, a női és férfi polaritások újra-integrálásának misztériuma a Felemelkedésbe. Ez a valódi jelentése az alkímiai "oldás és kötés" formulájának.


Chandela Key

Az arkhónok a késő atlantiszi időszak óta manipulálták az emberi szexuális energiát, és megpróbáltak annyi elkülönülést teremteni, amennyit csak lehet. Ezt úgy érték el, hogy eltérő módon helyezték el az implantátumokat a nőkbe és a férfiakba, lélektani elválasztást és hasadást hozva létre a női és a férfi személyiségek között. Az ebből az időszakból származó elsődleges hasadás a fő oka a férfi-nő kapcsolatokban lévő félreértéseknek.

A nőkbe olyan speciális módon helyzetek el implantátumot, ami érintetlenül hagyta az ikerlelkükkel való kapcsolatukat, és az implantátum elfojtotta az összes többi férfival való szexuális kapcsolatot. Ez monogámiára kondicionálta a nőket, amikor a nők hajlamosak az ikerlelküket a jelenlegi partnerükre kivetíteni.

A férfiakba olyan speciális módon helyeztek el implantátumot, ami megakadályozta az ikerlelkükkel való kapcsolatot, de az implantátum lehetővé tette a szexuális kapcsolatot az összes többi nővel. Ez a poligámia felé kondicionálta a férfiakat, amikor a férfiak hajlamosak megtagadni ikerlelkük létezését, és ezt úgy kerülik el, hogy egyszerre sok nővel tartanak fenn kapcsolatot.

Ezenkívül mind a nőkbe, mind a férfiakba olyan implantátumokat helyeztek el, amik elválasztották a szexuális energiát a szív energiájától és homlokegyenest ellentétes implantátumokat kaptak, hogy így biztosítsák közöttük a maximális elkülönülést és a konfliktust.

A nőkbe olyan implantátumot helyeztek el, melynek programja csak a szerelmet teszi lehetővé, szex nélkül. Csak különleges körülmények között - ahol sok feltétel teljesül - fogja egy nő eléggé biztonságban érezni magát ahhoz, hogy hagyja a szexuális energiát a szerelmével összeolvadni.

A férfiakba olyan implantátumot helyeztek el, melynek programja csak a szexet teszi lehetővé, szerelem nélkül. Csak különleges körülmények között - ahol sok feltétel tejesül - fogja egy férfi eléggé biztonságban érezni magát ahhoz, hogy hagyja a szerelem energiát összeolvadni szexuális vágyával.

Mindennek tetejébe, az arkhónok elkezdték a bolygón erőszakosan elnyomni a női szexuális energiát a nők szisztematikus traumaalapú programozásával úgy, hogy brutális nemi erőszakot követtek el ellenük a kurgán arkhón invázió alatt, több mint 5000 évvel ezelőtt:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kurgan_hypothesis

http://www.public.iastate.edu/%7Ecfford/342Chalice.htm

https://webruhan.files.wordpress.com/2014/08/eisler-the-chalice-and-the-blade.pdf


Embrace

Az i. e. 3000 és i. sz. 300 közötti időszakban a nők még képesek voltak kifejezni magukat szexuális gyógyítókként az Istennő templomokban:

http://hobbithills.blogspot.com/2013/10/the-sacred-prostitute.html

http://www.moondance.org/1997/summer97/nonfiction/sacred.htm

https://www.confidentlovers.com/sacred-prostitute/


Majd a 4. századi kazár kurgán invázió brutálisan véget vetett ennek a hagyománynak, és tovább fokozta a nők szexuális elnyomását. Ezután a középkorban az inkvizíció még tovább ment, amikor máglyán égették el a nőket.

Ez a traumaalapú programozás tovább folytatódott az elmúlt 5000 évben, és mély sebeket ejtett a bolygó női pszichéjén. Sajnos ez a programozás 2018. márciusában még mindig folytatódik világszerte, ugyanazokkal az elkövetőkkel:

https://jonrappoport.wordpress.com/2018/03/05/uk-conspiracy-of-silence-rape-gangs-exposed-truth-tellers-twitter-account-shut-down/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5440775/Anti-hijab-protesters-Iran-inciting-PROSTITUTION.html


Az arkhónok manipulálják a Cabalt is és szorgalmazzák a Cabal tagok közötti homoszexualitást, mert jól tudják, hogy egy férfi Cabal tag és egy nő között kialakuló őszinte szexuális kapcsolat a leghatalmasabb erő, ami tulajdonképpen át tudja fordítani a Cabal tagokat a fény támogatásának irányába.

Sok Cabal tag elferdítette és eltorzította az alacsonyabb szintű Istennői misztériumokat, amit okkult tanulmányaik részeként kaptak meg. Az ókorban sok Cabal tag lemorzsolódott az ősi misztériumiskolákból múltbeli inkarnációjuk során, amikor megbuktak azokon a vizsgákon, melyek során hozzáférést nyerhettek volna a magasabb szintű misztériumokhoz, az alacsonyabb szintű misztériumokat pedig, melyekhez már volt hozzáférésük, megtartották, eltorzították és visszaéltek velük:

http://humansarefree.com/2014/09/who-are-illuminati-renegades-of-mystery.html


A Cabal megpróbálta rákényszeríteni az átlagemberre az alacsonyabb szintű misztériumokkal kapcsolatos eltorzult felfogását Hollywoodon és a tömegmédián keresztül, ezért felszíni lakosság nagyon széttagolt állapotba került.

Sok férfi, akik csalódottak ettől a helyzettől, elkezdték játszani a "Játékot":

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Game:_Penetrating_the_Secret_Society_of_Pickup_Artists

https://en.wikipedia.org/wiki/Seduction_community


Az emberi szexualitás széttöredezett állapotának igazi gyógyulása csak az istennői energiáinak a bolygó felszínére való megérkezésén keresztül fog megtörténni.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, engedni kell magunknak érezni és kifejezni az érzéseinket:

http://www.stillnessinthestorm.com/2018/02/inspirational-the-power-of-true-strength-in-emotion-keys-to-an-enlightened-planet.html#more


OH

99%-ban angyal vagyok, de... oh, az az 1%!


A bolygó gyógyulásának fő kulcsa abban rejlik, hogy a nők megengedjék maguknak, hogy érezzék és kifejezzék szexuális energiájukat. Sokszor ezt nem szexuális egyesülés útján szükséges kifejezni, hanem érzéki érintés útján vagy tánc által:

https://www.youtube.com/watch?v=AZ013aNc1Q8


A szexuális energia célja a női és férfi polaritásnak az EGY-ben való egyesülése. Ez a halhatatlanság és a Felemelkedés kulcsa.

A szexuális egyesülés, a felemelkedési folyamat részeként, a nagyobb istennői misztériumok részét képezi.

Ez tökéletesen le volt írva a Spiritus Eros-ban, ami egy pozitív Templomos csoport, az Ordo Bucintoro titkos tana:

http://2012portal.blogspot.com/2014/10/ordo-bucintoro.html


Németül itt olvasható a Spiritos Eros szövegének leírása:

http://www.mental-ray.de/Lolla/Mag_Erotik/magie_der_sexualit%C3%A4t.htm

http://www.mental-ray.de/Lolla/Mag_Erotik/geheimnis_der_liebe.htm

http://www.mental-ray.de/Lolla/unsterblichkeit.htm


Az EGY-ben való szexuális egyesülés sok titka van mélyen elzárva a Kaula Tantra rendszerben:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kaula


És végül, lehet, hogy el szeretnétek olvasni ezt a könyvet:

https://www.amazon.com/Secret-Sex-Life-Angels-Mysteries/dp/0982932286/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1472836624&sr=8-1&keywords=Secret+Sex+Life+of+Angels


Fordította: MCCS


Magyar Cobra Csoport


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások