Telos

Spirituális hírek, fordítások

A plejádiak

Cobra Logo

  1. március 22., csütörtök


A plejádiak a Szeretet és a Fény teremtményei. A felszíni lakosság java részét annyira behálózza az ezen a bolygón lévő működésképtelen helyzet, hogy nehéz nekik elhinni, hogy tényleg léteznek olyan lények, akik tele vannak Szeretettel és Fénnyel, és nem rendelkeznek semmiféle hátsó szándékkal.


Pedig léteznek! Valójában ebben a galaxisban a lények többsége ilyen. És a plejádiak is közéjük tartoznak.


A plejádiak angyali evolúcióból származnak, akik a Galaktikus Központi Nap portálján keresztül léptek be, és kerültek ebbe a dimenziós univerzumba.


Ezt követően angyali Fénytestükben fedezték fel a galaxist, míg végül a Plejádi csillaghalmazban telepedtek le, amely plazmából alakult ki a fizikai síkon, nagyjából 18 millió évvel ezelőtt.


Tudatosan próbálták plazma anyabolygójuk egyikét a fizikai sűrű anyagba tömöríteni, és a bolygó felrobbant.


Felrobbant otthonuk darabjai szétszóródtak a galaxisban, és néhányuk a Földet is elérte Moldavitként.

https://heavenandearthjewelry.com/Moldavite-Starborn-Stone-of-Transformation1.aspx


Egy nagy darab moldavitból, 144 000 földi küldetésben részt vevő önkéntes, 144 000 fénykódjával lett később a szent grál kifaragva.


Sok százezer évvel ezelőtt a plejádiak megtanulták, hogy az erőszak nem oldja meg a problémákat, és eldöntötték, hogy többé nem vesznek részt a Galaktikus háborúkban, így a érdeklődésüket inkább egy békés társadalom felépítésére fordították, amely több száz bolygóra terjedt ki a Plejádi csillaghalmazban, amely a Plejádi Konföderációt alkotja.


Ők a szépségben és a harmóniában hisznek, és életstílusuk is ezt tükrözi. Folyékony fénnyel veszik magukat körül.

http://www.theliquidcrystals.com/atlantian-and-lemurian-topics/the-pleiadian-influence-and-liquid-light-technology


Gyönyörű műalkotásokkal veszik magukat körbe:


Opal-Goddess

És zenével:

https://www.youtube.com/watch?v=6sK0wT0C_7k


Kristályvárosokban élnek, amelyek apró kvarckristályokként csillognak a természet zöldjében:


Pleiadian-City

A Plejádok csillaghalmaz bolygóin lévő föld alatti és óceán alatti városaik közül sok olyan, mintha kristályból lenne.


Nincs szükségük sok alvásra, a fizikai testüket pedig egy speciális elixírrel tartják karban:


Elixir

Értik a halhatatlanság titkait, mégis ritkán határoznak úgy, hogy 1000 évnél tovább tartják meg ugyanazt a fizikai testet.


Nagyon pozitívak, vidámak és érzékiek.


Az erotikus szerelem életük egyik legfontosabb része, és tudják, hogy hogyan gyógyítsanak azzal az energiával:

http://www.dolphinstartemple.org/product/the-pleiadian-tantric-workbook-awakening-your-divine-ba/


A Plejádiak évezredek óta kapcsolatban állnak a felszíni lakossággal:

(https://www.pyradyne.com/collections/education-books/products/the-promise)

https://www.amazon.com/Promise-Story-Visitors-Humankind-Steiger/dp/B004LYUNIK

https://www.pyradyne.com/products/the-promise-paperback-book-by-dr-fred-bell-about-how-pleiadians-gave-him-the-nuclear-receptor-necklace-technology


Annak érdekében, hogy megtörjék e bolygó karantén státuszát, felvették a kapcsolatot a Vril lányokkal (die Vrilerinnen), hogy elkezdjék a német titkos űrprogramot:

http://1stmuse.com/maria_orsitsch/


Miután a sötét erők eltérítették a német titkos űrprogramot, a plejádiak kimentették a Vril lányokat a bolygó felszínéről 1945-ben, egy titkos projekt keretében, mely a "Niemand bleibt hier" (senki sem marad itt) kódnevet viselte.


Vrilerinnen2

A plejádiak 1954-ben felvették a kapcsolatot Eisenhower Elnökkel, hogy megakadályozzanak egy nukleáris háborút:

http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_Q_0.htm


A Plejádiak 1977-ben kapcsolatba léptek velem, ezzel szintén egy nukleáris háborút próbáltak megakadályozni:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/03/notes-from-cobra-konstanz-conference.html


A Plejádiaknak sikerült megakadályozniuk a nukleáris háborút, de nem voltak képesek megakadályozni az arkhón inváziót 1996-ban..

http://2012portal.blogspot.com/2015/10/the-great-forgetting-of-1996.html


Az arkhónok képesek voltak rövid időre még a Plejádok csillaghalmazt is megszállni 1996 és 1999 között:

https://www.youtube.com/watch?v=-OTryGzS-G8


Miután a Plejádok csillaghalmaz 1999-ben felszabadult, és a plejádi túszok java része kiszabadult a Föld bolygón lévő föld alatti katonai bázisokról, a Plejádiak kapcsolatba léptek velem 2001 vége felé, és instrukciókat kaptam tőlük Tachyon gyógykamrák építésére:

http://tachyonis.org/Chamber.html


Nem voltak azonban képesek megakadályozni a lélektársam meggyilkolását.

http://2012portal.blogspot.com/2018/02/situation-update.html


Éppen ezért nem fér a fejembe, hogyan hihetik egyesek, hogy ez a blog valamiféle alaposan kidolgozott átverés, és hogy én manipulálom az embereket. Ezeknek az embereknek komoly problémájuk van a bizalom terén, és terápiára lenne szükségük. Azok az emberek pedig, akik összevissza, értelmetlen megjegyzéseket tesznek közzé ezen a blogon, azok mindörökre le lesznek tiltva a hozzászólástól. Ha pedig nem tudod, milyen az összevissza vagy értelmetlen megjegyzés, akkor jól gondold meg, mielőtt bármit is közzéteszel, és számolj a következményekkel.


Ez nem tréfa, ez egy komoly háború, amelyben én messzemenően többet adtam egy nemes célért, mint a legtöbb ember, és messzemenően többet veszítettem, mint a legtöbben. És ezért megérdemlem a tiszteletet.


Ennek a bolygónak a felszíne sokkal több sötétséggel rendelkezik, mint amire én, az Ellenállás, vagy a plejádiak valaha számítottak volna. Ennek a komplex helyzetnek a kitakarítása elkerülhetetlenül csúszásokkal jár. Ez nekem sem tetszik. Neked sem tetszik. Senkinek sem tetszik. Ne légy többé pancser, fejezd be a nyavalygást és a panaszkodást, és TÉGY végre valamit, hogy elviselhetőbb legyen a bolygó felszíne. Nem engedhetsz meg magadnak saját birtokot, hogy a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projekt részese lehessél, mert "csak a Cabal engedheti meg magának, hogy saját birtoka legyen"?


Itt egy eladó földdarab, amelyet 500 dollárnál kevesebbért kínálnak, amely alkalmas lenne a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektben való részvételre, és amelyet a google-on 20 másodperc alatt találtam:

https://www.landcentury.com/under-1000-land-deals


Valaki megosztott egy briliáns hozzászólást és ezzel gyönyörűen az Esemény kontextusába helyezte a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektet:


"A kulcs az, hogy multidimenzionálisan gondolkodjunk ezzel kapcsolatban... nem létezik egyetlen lineáris, lépésről-lépésre vezető út az Eseményig. Sok különböző idővonal váltakozik valószínűség és alternatív módok tekintetében a megvalósulást illetően. Azzal, hogy felfedik ezeket a projekteket, társteremtenek abban a mezőben, amelyet az Ellenállási Mozgalom és mi mindannyian teremtettünk. Ez az idővonal stabilizálás aztán megemeli összességében a rezgést és a kvantum mezőt, amely aztán támogatja az összes pozitív idővonalat. Beleértve ebbe azt is, amelyen az Esemény megtörténik."


Most mire számíthatunk? Vért, verejtéket és könnyeket ígérhetek:

https://en.wikipedia.org/wiki/Blood,_toil,_tears,_and_sweat


És aztán, megígérhetem a Fény Győzelmét.


Mikor? Senki sem tudja. Az Esemény addig NEM fog megtörténni, amíg a plazma toplet bombák túlnyomó része eltávolításra nem kerül.


Addig pedig, nagy szeretettel várunk, hogy csatlakozz hozzánk Budapesten, Magyarországon, április 14-15-én a 2018-as év első Felemelkedés Konferenciáján:

http://portal2012.org/Hungary.html


(A magyar fordítása itt található:

https://web.archive.org/web/20180528075635/https://2012portal-hungary.blogspot.com/p/felemelkedeskonferencia-2018.html - a ford.)


Vagy csatlakozhatsz hozzánk Tajpejben, Tajvanon a második konferenciára, május 12-13-án:


http://portal2012.org/Taiwan.html


A Fény Győzelme!


Fordította: Takács Anikó, MCCS


https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/03/plejadiak.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások