Telos

Spirituális hírek, fordítások

Jelentés a fejleményekről

Cobra Logo
  1. szeptember 15., kedd

Jelentés a fejleményekről


Meditációinkkal sikerült némileg stabilizálni az Esemény felé vezető pozitív utat.

Néhány nappal az augusztus 31-i egzakt Eris-Plútó heliocentrikus kvadrát meditáció előtt felhőhajók és ritka többszörös szivárványok jelentek meg Tajvanon:

Taiwan2

Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo
  1. augusztus 22., szombat

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

A következő két hét tartalmaz néhány olyan meghatározó pillanatot, melyek nagy mértékben meghatározzák, hogy a pozitív és a negatív idővonalak közötti harc hogyan dől el.

Habár a pozitív végkifejlet biztosított, az oda vezető út nem, és a Fényerők azt kérik mindenkitől, hogy végezze az Élet Virága meditációt olyan gyakran, amilyen gyakran vezettetést érez különösen a következő két hétben:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html


Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html


Arra is kérik az embereket, hogy vizualizálják az Élet Virága rácsot ahogy körbeveszi a bolygót és segítsék harmonizálni a helyzetet:

Grids

Read more …

Plejádi protokollok és Cintamani

Cobra Logo
  1. augusztus 16. szerda

Plejádi protokollok és Cintamani

A protokollokat ismertebbé kell tenni és szélesebb körben kell terjeszteni.

Az embereknek nem szükséges hinni a Plejádiakban, nem kell hinniük semmiben, hanem csak ki kell próbálni a protokollokat és meg kell nézni, hogy működik-e. Lehet, hogy sokak számára nem működik, de sok más ember számára a protokoll meglehetősen hatékony és ez az, amit a Plejádiak szeretnének.

100

Olvass tovább …

Planetáris Beavatás

Cobra Logo
  1. augusztus 12. szerda

Planetáris Beavatás

A Naprendszerünkön túli világegyetem hatalmas szerkezetátalakuláson megy keresztül, mert már belépett az új kozmikus ciklusba, amikor az összes teremtés igazodik az Egyhez. Eközben a Naprendszerünkben és különösen a Föld bolygón még az elsődleges anomália végső kitisztítása folyik. Most minden figyelem a Föld bolygóra irányul, ahol 2020-ban erős planetáris inicializálás folyik:

2020 Stargate

Olvass tovább …

A Szférák zenéje

Cobra Logo
  1. július 21., kedd

A Szférák zenéje

A holdpálya alatti tér megtisztítása a Drákó flotta maradványaitól a terv szerint szépen halad. A Holdpályán túli terület már teljes megtisztításra került a drakonidáktól, ezért minden, a Holdpályán túli helyet már felszabadított területnek nyilvánítottak. Számos angyali lény lép be a Szeretet kozmikus tengeréből a Naprendszerbe, amely most galaxis-szerte megtölti a csillagközi teret, az úgynevezett "szférák zenéjét" hozva létre, mely a Kuiper övtől egészen a Holdpályáig terjed:

https://en.wikipedia.org/wiki/Musica_universalis

https://www.youtube.com/watch?v=AhWNUdlOh8o

Victory

Olvass tovább …

Az Ibolyaláng

Aurelia Louse Jones
  1. július 6., hétfő

Az Ibolyaláng

AZ IBOLYALÁNG A KÉK ÉS A RÓZSASZÍN FÉNYSUGARAK KOMBINÁCIÓJA, NEM EGY SZÍNBŐL ÁLL. A KÉK (HATALOM - Férfi) ÉS A RÓZSASZÍN (SZERETET - Női) ENERGIÁK ÖSSZESSÉGE ... ❤ ❤

Olvass tovább …