Telos

Spirituális hírek, fordítások

Pénzügyi Újraindítás

Cobra Logo
  1. november 14., csütörtök

Pénzügyi Újraindítás

Az Ezüst Beindító aktivációnk a kritikus tömegnek mintegy 80%-át érte el. Bár nem értük el célunkat, de jelentős teljesítményt vittünk véghez, mivel ez így is meg fogja könnyíteni a pénzügyi Újraindításhoz vezető utat.

Fénymunkások tízezrei vásároltak ezüstöt, ami majd jövőbeli jólétük megteremtésének alapjául fog szolgálni, ahogy azt majd egy későbbi blogbejegyzésemben fogom részletesen elmagyarázni.

Olvass tovább …

Az Ezüst Beindító – frissítés

Cobra Logo
  1. október 22., csütörtök

Az Ezüst Beindító – frissítés

Ahogy közeledünk a november 11-i kritikus ponthoz, alapvető mély szerkezeti változások zajlanak a globális pénzügyi rendszerben.

Bedőlt a jezsuiták pénzügyi összeomlásra vonatkozó terve, amely később a Librához hasonló globális kriptovalutához vezetne.

Először is, a Libra projektet elvetették:

https://www.bbc.com/news/technology-50023008

https://www.rt.com/business/471244-facebook-libra-europe-ban/


Másodszor, elvetették azt a tervet is, melynek értelmében november 11-én Kína saját versenyképes kriptovalutát vezetett volna be:

Olvass tovább …

TERJESSZÉTEK! AZ EZÜST BEINDÍTÓ 2019. 11. 11.

Cobra Logo
  1. október 10., csütörtök

TERJESSZÉTEK! AZ EZÜST BEINDÍTÓ 2019. 11. 11.

Ideje, hogy újra cselekedjünk! Ideje, hogy a világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük! Mind egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség számunkra, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a november 11-i Merkúr tranzit adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, amelyen keresztül egyesíteni fogjuk tudatosságunkat, és világosságba borítjuk a globális pénzügyi rendszer energiáját.

Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Kérlek, jelentessétek meg a honlapjaitokon és blogjaitokon! Hívjatok meg spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk! Ha ismertek valamilyen alternatív média lehetőséget, nekik is elküldhetitek. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, amelyek a lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek erről egy videót is, amit kitesztek a YouTube-ra.

A tudományos vizsgálatok megerősítették a tömegmeditációk és aktivációk pozitív hatásait az emberi társadalomra, így közületek mindenki, aki részt vesz ebben az aktivációban, valóban segíthet közelebb hozni számunkra az Áttörést:

Olvass tovább …

Békemeditáció Szíriáért

Cobra Logo
  1. október 10., csütörtök

Békemeditáció Szíriáért

A következő néhány nap alapvetően meghatározó lesz abból a szempontból, hogy hogyan alakul a török invázió Észak-Szíriában.

A Fényerők arra kérnek mindenkit, aki vezettetést érez rá, hogy olyan gyakran végezze a békemeditációt Szíriáért, amilyen gyakran csak lehetséges.


Read more …

2020

Cobra Logo
  1. szeptember 5., csütörtök

2020


A kozmikus skálán folytatódik a váltás a következő kozmikus ciklusba. Az elsődleges anomáliák kvantumingadozásaitól teljesen mentes területek, amelyek többnyire az intergalaktikus térben léteznek (az úgynevezett mennyország szigetek), még mindig nem stabilizálódtak, de a csillagközi hírszerzési források az egész világegyetemben hatalmas pozitív változásokról számolnak be, amelyek a kozmikus fázisátmenet mutatói.


MACS_J0717

Olvass tovább …

Rövid felhívás a felszíni lakosság számára

Cobra Logo
  1. július 29., hétfő

Rövid felhívás a felszíni lakosság számára

A következő két hét döntő fontosságú lesz abból a szempontból, hogy meghatározza, hogy a bolygó felszabadítása hogyan fog folytatódni.


A Fényerők mindenkitől azt kérik, hogy olyan gyakran meditáljon, amilyen gyakran csak tud, és amilyen gyakran vezettetést érez erre, azért, hogy a folyamat a következő két hétben pozitív, harmonikus és békés módon folytatódjon a bolygó, az emberiség, és főleg azok számára, akik a Fényt tartják a bolygóért.


Olvass tovább …

Helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. május 15., szerda

Helyzetjelentés


Az utolsó arkhón invázió pillanatában, 1996 januárjában, a sötét erők három fő sötét féreglyuk belépési pontot hoztak létre, hogy előidézzék a planetáris Fényrács összeomlását.


Ez a három sötét féreglyuk belépési pont a következő helyeken volt:


Bukavu, Kivu-tó, Kongó

Ljubljana, Szlovénia

Santa Monica, Kalifornia állam, USA

Olvass tovább …

Jelentés a Lélekcsaládok workshopról és bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. április 4., csütörtök

Jelentés a Lélekcsaládok workshopról és bolygószintű helyzetjelentés


A budapesti Lélekcsaládok workshopunk rendkívül sikeres volt. Sok kulcsfontosságú instrukció a bolygófelszíni Mátrix áttöréséhez sikeresen lett átadva a workshop nagyon felébredett résztvevőinek, ahogy azt azokban a workshopról készült jegyzetekben is láthatjátok, amelyeket sok blogon már közzé is tettek:

https://penzu.com/public/bae38058

(https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html)

https://web.archive.org/web/20190406050302/https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html

(https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html)

https://web.archive.org/web/20190405235601/https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html

https://peterpansblog.com/2019/03/27/personal-notes-of-soul-family-conference-budapest/

https://peterpansblog.com/2019/03/20/the-goddess-is-alive-and-well-in-budapest/


Sok új jelentkező jött fel a színpadra, hogy új Rózsa Rendje csoportokat alakítsanak ki szerte a bolygón.

Instrukciók számukra: ha a csoportodban több mint 3 ember van, akik rendszeresen találkoznak fizikailag, nyilvánossá teheted a csoportodat, hogy még többen tudjanak hozzátok csatlakozni a lakóhelyed környékéről. Ezt úgy teheted meg, ha írsz egy email-t a sotrplanetarynetwork@gmail.com email címre, és kéred a felvételedet a fő Rózsa Rendje listára, ami itt található: https://www.sisterhoodoftherose.network/groups.

A csoporttalálkozókról szóló összes információ itt lett közzétéve:

http://2012portal.blogspot.com/2018/06/sisterhood-of-rose-planetary-activation.html


Eddig több mint 170 Rózsa Rendje csoport alakult meg bolygószerte:


Sisterhood

Olvass tovább …