Telos

Spirituális hírek, fordítások

Új Cobra-interjút készített a párizsi / versailles-i Rózsa Rendje

Cobra Logo
  1. március 23., kedd

Új Cobra-interjút készített a párizsi / versailles-i Rózsa Rendje


Itt érdemes elolvasnia az új Cobra-interjú a francia okkult történelemről szóló átiratát, amelyet a Rózsák párizsi / versaillesi csoportja készített:

https://www.lavoixdelarose.com/interview-de-cobra-histoire-occulte-de-la-france-et-retour-de-la-deesse/


Vagy hallgasd meg a Youtube-on itt (angolul, francia felirattal):

https://www.youtube.com/watch?v=8dCRsGkQQPQ

Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo
  1. március 10., szerda

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak


Mivel a sötét erők Nagy Újraindításra (Great Reset) vonatkozó terve nem úgy halad, ahogy kívánták, visszatértek ősrégi stratégiájukhoz: háborút terveznek.


A fekete nemesi családok és a jezsuiták hisznek a közel-keleti háború Armageddon világvége próféciáiban, mely Izrael és Irán, valamint Oroszország, Kína és a NATO közötti harmadik világháborúba torkollik. Ezt próbálják most megteremteni:

Olvass tovább …

Bolygószintű Helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. február 17., szerda

Bolygószintű helyzetjelentés


A chiméra csoport eltávolítása folytatódik. Az Ellenállásnak sikerült megtisztítania a chiméra földalatti bázisainak zömét, ahol jelentős villámháborús áttörést értek el február 10-én, és most a bolygó földalatti területein átvették az irányítást.

A Fényerőknek gyakorlatilag sikerült elpusztítania a chiméra összes negatív kvantum szuperpozíciós egzotikus fegyverét és technológiáját, és megszüntették az ún. Schwab kvantum mátrix éterikus skaláris technológiát, a Pénzügyi Újraindítás mögötti fő energiamezőt.

Olvass tovább …

Rövid üzenet a Felszíni Lakossághoz

Cobra Logo
  1. január 28., csütörtök

Rövid üzenet a Felszíni Lakossághoz


Különböző okok miatt semmilyen hírszerzési információ nem adható most ki.

Mind a fősodratú, mind az alternatív média majdnem teljes mértékben dezinformációval telített, és vakon követni a külső forrásokat, csak csalódottsághoz vezethet.

Az Alfa idővonal 2018. januári összeomlása óta a planetáris felszabadítás részletei nem adhatóak ki, és nem is lesznek publikálva sehol sem az interneten. Csak ismételni tudom, hogy a bolygószintű felszabadítás NEM függ attól, hogy ki az Egyesült Államok elnöke.

A legmagasabb cél az emberek számára, hogy csökkentsék a polarizációt, határolódjanak el a napi politikától, és kezdjenek el kapcsolódni a Fényhez.

Olvass tovább …

2021

  1. január 19., kedd

2021


Universe

A 2021-es év még csak most kezdődött, és a várakozásoknak megfelelően a kaotikus körülmények egyre szaporodnak.

A lezárásokat egymás után hosszabbítják meg, szigorítják, és az emberek mozgástere is egyre korlátozottabbá válik. Az oltások sem változtatnak ezen:

Olvass tovább …