Telos

Spirituális hírek, fordítások

Jelentés a Lélekcsaládok workshopról és bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. április 4., csütörtök

Jelentés a Lélekcsaládok workshopról és bolygószintű helyzetjelentés


A budapesti Lélekcsaládok workshopunk rendkívül sikeres volt. Sok kulcsfontosságú instrukció a bolygófelszíni Mátrix áttöréséhez sikeresen lett átadva a workshop nagyon felébredett résztvevőinek, ahogy azt azokban a workshopról készült jegyzetekben is láthatjátok, amelyeket sok blogon már közzé is tettek:

https://penzu.com/public/bae38058

(https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html)

https://web.archive.org/web/20190406050302/https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html

(https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html)

https://web.archive.org/web/20190405235601/https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html

https://peterpansblog.com/2019/03/27/personal-notes-of-soul-family-conference-budapest/

https://peterpansblog.com/2019/03/20/the-goddess-is-alive-and-well-in-budapest/


Sok új jelentkező jött fel a színpadra, hogy új Rózsa Rendje csoportokat alakítsanak ki szerte a bolygón.

Instrukciók számukra: ha a csoportodban több mint 3 ember van, akik rendszeresen találkoznak fizikailag, nyilvánossá teheted a csoportodat, hogy még többen tudjanak hozzátok csatlakozni a lakóhelyed környékéről. Ezt úgy teheted meg, ha írsz egy email-t a sotrplanetarynetwork@gmail.com email címre, és kéred a felvételedet a fő Rózsa Rendje listára, ami itt található: https://www.sisterhoodoftherose.network/groups.

A csoporttalálkozókról szóló összes információ itt lett közzétéve:

http://2012portal.blogspot.com/2018/06/sisterhood-of-rose-planetary-activation.html


Eddig több mint 170 Rózsa Rendje csoport alakult meg bolygószerte:


Sisterhood

A workshopunk során egyéb speciális munkacsoportok is megalakultak, amelyeket akkor lehet majd nyilvánosságra hozni a jövőben, ha a helyzet készen áll erre.

A workshopunk alatt, pontosabban az első nap ebédszünetétől a második nap ebédszünetéig, a bolygó körül a plazma aktivitás elszabadult:


Plasma-Schumann

Kevesebb, mint 24 órával a workshop után „véletlenül” ez a cikk jelent meg a Forbes magazinban a Föld karanténról:

https://www.forbes.com/sites/jamiecartereurope/2019/03/18/are-we-in-a-galactic-zoo-protected-by-aliens-scientists-meet-to-investigate-the-great-silence/#75faa4e41ce7


Egyszerűen fogalmazva, a workshopunk hatalmas repedést teremtett a Mátrixon, és az arkhónok a rá következő hetekben megőrültek, és könyörtelenül megtámadták a kulcsfontosságú embereket.

E támadások közül sokat irányított energiafegyverekkel hajtottak végre, valamint negatív társadalmi machinációval:

https://www.syti.net/GB/SilentWeaponsGB.html


Eközben a Cabal sötét okkult elmeprogramozó gyakorlatai kezdenek nyilvánosságra kerülni, és az emberek harcolnak ellenük:

https://stillnessinthestorm.com/tag/svali-speaks/

https://www.collective-evolution.com/2018/05/25/survivors-from-the-mk-ultra-program-come-together-with-plans-to-sue-the-federal-government/


A Cabal pedig folyamatosan semmisíti meg a bizonyítékokat, jócskán bepánikolva:

https://mysteriousuniverse.org/2019/02/the-us-navy-is-destroying-evidence-of-its-secret-laser-weapons-research/


A Kozmikus Központi Fajhoz kapcsolódó források közölték, hogy az a mély kétségbeesés érzés, amely átjárja a bolygó felszínét, tulajdonképpen egy mesterséges intelligencia alapú distressz jel, amelyet a Cabal sugároz, mert a január 21-i meditációnk után a matematikai jövő-előrejelző modelljeik 100%-os bizonyossággal a bukásukat jósolják. Ezért S.O.S. hívást generálnak az Univerzum még meglévő összes sötétségéhez, hogy jöjjenek és segítsenek nekik az elkerülhetetlen vereséggel szemben. Mivel semmilyen sötét megerősítés nem érkezik a Föld bolygóra a Naprendszerünkön túlról, teljes rettegés és pánik érzés kezd elterjedni a Cabal legfelső vezetőitől – mint a Chiméra és a fekete nemesi családok – kiindulva, le egészen a Cabal középvezetői és talpnyalói felé, ahogy kezdenek ráébredni arra, hogy terveik nem fognak megvalósulni.

Közeleg a vereségük, és a bukásukkal együtt sok változás lesz, és ez az oka ennek az álomnak:

https://truthearth.org/2019/03/26/dream-about-huge-importance-of-cobras-information-cobra-blog-synchronicities-possible-memory-before-quarantine-earth-surfacing/


A Chiméra csoport tisztítása, valamint a plazma toplet bombák eltávolítása tovább folytatódik. A toplet bombák eltávolítása ahhoz a fázishoz közeledik, amikor " a nem túl távoli jövőben lehetségessé válik a Fényerők bizonyos példa nélküli intézkedése ".

Az egyetlen itt engedélyezett komment az, hogy a planetáris felszabadításra vonatkozó Terv 2018. január 27-e óta szigorúan titkos, és SEMMILYEN ezzel kapcsolatos információ nem lát napvilágot (kivéve a kémműholdakról szóló rövid kiszivárogtatás 2018 augusztusában). Ezért a lepecsételt vádiratokról szóló történetet érdemes fenntartással kezelni:

https://wmerthon6.wixsite.com/website-1/home/who-started-the-60k-sealed-indictment-claim


A Tervet NEM fogják az interneten népszerűsíteni. Mindenkit váratlanul fog érni.

A jelenleg folyamatban lévő egyik sarkalatos helyzet a bolygó körül lévő energiarácsért a SURFACOM és a fekete nemesi családok között folyó harc, főleg az Istennő Ley-vonalért folyó harc, amely a bolygó feletti irányítás mesterkulcsát jelenti:


Leyline

A szíriai Istennő Örvény ezen a Ley-vonalon helyezkedik el, és közvetlenül a workshopunk után a nyugati médiában bejelentették a Daesh (az Iszlám Állam egyik rövidített elnevezése) felett aratott győzelmet Szíriában:

(https://www.foxnews.com/world/isis-has-officially-crumbled-and-last-stronghold-liberated-fox-news-has-learned)

https://web.archive.org/web/20190323223819/https://www.foxnews.com/world/isis-has-officially-crumbled-and-last-stronghold-liberated-fox-news-has-learned

https://www.bbc.com/news/world-middle-east-45547595

Daesh-territory

Még pontosabb források szerint még mindig van néhány kisebb, a Daesh által ellenőrzött terület Szíriában és Irakban:

https://isis.liveuamap.com/

Akkori állapot:

https://web.archive.org/web/20190406213854/https://isis.liveuamap.com/


Bár a béke végre kezd visszatérni Szíriába:

https://www.rt.com/op-ed/447856-christmas-syria-west-media/


Meg kell értenetek, hogy a Daesh a nyugati (RIIA)/szaúdi (Wahhabi) Cabal kreálmánya:

(http://www.conspiracyschool.com/blog/isis-are-not-sunnis-they-are-british-and-salafi-plot-create-neo-caliphate)

https://web.archive.org/web/20190410004440/http://www.conspiracyschool.com/blog/isis-are-not-sunnis-they-are-british-and-salafi-plot-create-neo-caliphate

(http://www.conspiracyschool.com/blog/globalists-created-wahhabi-terrorism-destroy-islam-and-justify-global-state)

https://web.archive.org/web/20180602170913/http://www.conspiracyschool.com/blog/globalists-created-wahhabi-terrorism-destroy-islam-and-justify-global-state


Egy másik fontos örvénypont az Istennő Ley-vonalon a kis ország, Szlovénia.

A Frigidus menti csata volt az a kulcsfontosságú történelmi pillanat, amely a nyugati civilizáció sorsát alakította, és amely i. sz. 394. szeptember 6-án történt a szlovéniai Vipava közelében.

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_the_Frigidus

Magyarul:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Frigidus_menti_csata


Ez a csata jelentette Eugenius, az utolsó olyan római császár bukását, aki az Istennő misztériumokat támogatta, akit Theodosius győzött le, aki a Cabal egyik ügynöke volt, és az arkhónokat felügyelő Ambrosius, Milánó püspökének parancsainak engedelmeskedett. Theodosius nagy szerepet játszott az Istennő misztériumok teljes eltörlésében azzal, hogy i. sz. 391-ben olyan törvényeket hozott, amelyek megtiltották és halállal büntethették az Istennő imádatát, és hogy i. sz. 392-ben elrendelte a Szerapeum (ősi egyiptomi templom Szakkara közelében) és az alexandriai könyvtár megsemmisítését. A Frigidus menti csata az Istennői energiarács teljes összeomlását jelentette az egész nyugati civilizáció számára, amely csupán néhány hónappal később a Római Birodalom szakadásához vezetett, és végül 1.000 évig hátráltatta a fejlődést az ún. sötét (közép) korban.

Theodosius császár a theodosiusi vérvonalhoz tartozott, amelyet most Theodoli családként ismerünk, amely a fő fekete nemesi családok egyike:

https://www.reddit.com/r/ConspiracyII/comments/6mudlw/theodoli_crime_family/


Theodoli.jpg

Broken-Wheel

Van egy bizonyos Ley-vonal, ami a Vipava-völgyet köti össze Alexandriával, és a 20. század fordulóján sok nő költözött a Vipava-völgyből Alexandriába, hogy ott dolgozzon. Van egy bizonyos okkult titok ezekkel a nőkkel kapcsolatban, amit még nem szabad felfedni.

Egy másik fontos örvény Szlovéniában a fővárosa, Ljubljana. Ljubljana egy fontos Fényváros volt a késő-atlantiszi időszakban, és hamarosan újra Fényváros lesz az Új Atlantisz idején:

http://www.stankovuniversallaw.com/2018/08/the-city-of-light-in-ljubljana-slovenia/#more-24230


Történtek 1995-ben bizonyos planetáris és kozmikus események Ljubljanában, amelyeknek most még titkosítottnak kell maradniuk.

Az 1996-os utolsó arkhón invázió során Ljubljanát éteri és plazma nukleáris bombákkal bombázták, ami az ország energiarácsának teljes összeomlásához vezetett, és az ország spirituális fejlődését évtizedekkel meghosszabbította. Mostanában zajlanak bizonyos tevékenységek annak érdekében, hogy ezt az energiaörvényt újra felélesszék.

Az a fekete nemesi család, amely Ljubljanát, Szlovénia bizonyos más részeit és Olaszország bizonyos részeit irányítja, az Orsini család:

(https://izrealzeus.weebly.com/home/orsini-rosenberg-alchemical-mafia)

https://web.archive.org/web/20190407035307/https://izrealzeus.weebly.com/home/orsini-rosenberg-alchemical-mafia

https://web.archive.org/web/20180417124924/https://ahuwahzeus583992924.wordpress.com/2018/02/04/orsini-and-rosenberg-alchemical-mafia/

http://2012portal.blogspot.com/2014/01/fall-of-archons-update.html


Az Orsini család nagy vereséget szenvedett 2010-ben, és bizonyos források azt állítják, hogy az Orsinik ölték meg Isis Astara-t, a vereségük miatti bosszúként.

Az Orsini család nagyon erősen lép fel az Istennői energiával szemben, és ez az oka, hogy beépültek a Rózsakeresztes mozgalomba, amely korábban a pozitív Rózsa Rendje erős hatása alatt állt, és az Istennői misztériumokat támogatta:

http://www.crystalinks.com/rosicrucian.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Chymical_Wedding_of_Christian_Rosenkreutz

Magyarul:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Christian_Rosenkreutz_k%C3%A9miai_menyegz%C5%91je


Az Orsini család irányítja a Rózsakereszteseket, főleg a Rosenberg águkon keresztül, és néhány évszázaddal ezelőtt létrehoztak egy negatív tükörcsoportot, a Rózsa és Kígyó Rendje (Sisterhood of the Rose and Snake) néven. Ez a csoport női Illuminátus tagokból áll, akik fekete mágiás okkult rituálékat használnak az Istennő pozitív papnői ellen:

http://www.femaleilluminati.com/


Egy másik kiemelkedő fekete nemesi család, amely negatív női archetípusokat használ az Istennő energiával szemben, a Sforza család:

(https://izrealzeus.weebly.com/home/biscione-bloodlines)

https://web.archive.org/web/20190412133026/https://izrealzeus.weebly.com/home/biscione-bloodlines


Meg kell értenetek, hogy a fekete nemesi családok irányítják az emberi társadalmi ranglétra legfelsőbb szintjeinek legalább 80%-át az ún. görög testvériségeken keresztül, amelyeket a jezsuiták hoztak létre:

http://continuingcounterreformation.blogspot.com/2011/05/since-1825.html


Maguk a jezsuiták a Farnese család teremtményei:

http://continuingcounterreformation.blogspot.com/2009/08/romes-pentagon-forerunner-to-washington.html


Nemrégről a blogomról ennek a cikknek egy kivonata a Farnese családról:

http://2012portal.blogspot.com/2014/01/fall-of-archons-update.html


Fulford blogján újra ki lett posztolva:

https://benjaminfulford.net/2019/03/06/farnese-family/


A Fényerők nemrégiben egy kampányt indítottak, hogy a fekete nemesi családokat felfedjék.

Ezekről a családokról sok információ van összegyűjtve az alábbi oldalon:

https://mirrorsoftruth1.blogspot.com/


És itt:

(https://izrealzeus.weebly.com/)

https://web.archive.org/web/20190407181342/https://izrealzeus.weebly.com/


Bölcs dolog lenne ezekről a blogokról tükörmásolatot készíteni arra az esetre, ha levennék őket, mivel a fekete nemesi családok nem szeretik, ha leleplezik őket.

Azonban jelenleg egy meditációs kampány zajlik annak érdekében, hogy a Buddhikus oszlopok Fényét lehozzuk ezeknek a családoknak a tagjain keresztül, hogy felgyorsítsuk a bolygó megtisztítását:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/03/time-sensitive-buddhic-columns-on.html

https://www.welovemassmeditation.com/p/blog-page_31.html


Ahogy a Mátrix kezd szétesni:

https://findthelightcouk.wordpress.com/2019/03/01/a-journey-outside-the-matrix/


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások