Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. május 15., szerda

Helyzetjelentés


Az utolsó arkhón invázió pillanatában, 1996 januárjában, a sötét erők három fő sötét féreglyuk belépési pontot hoztak létre, hogy előidézzék a planetáris Fényrács összeomlását.


Ez a három sötét féreglyuk belépési pont a következő helyeken volt:


Bukavu, Kivu-tó, Kongó

Ljubljana, Szlovénia

Santa Monica, Kalifornia állam, USA


Ljubljana és Santa Monica két olyan Felemelkedési örvény volt, amelyek a legnagyobb potenciállal bírtak a bolygószintű Felemelkedéshez, és el kellett nyomni őket, hogy a sötét erők folytathassák uralmukat.


Számos, az éteri és plazma síkon történt hagyományos nukleáris robbantás féreglyukakat hozott létre az előbb említett helyszíneken és azok felett (összesen mintegy 200 éteri/plazma atombomba robbant fel szerte a világon), amelyek egy, a Rigel csillagrendszerbe nyíló multidimenzionális féreglyukat nyitottak meg:

https://alloya.wordpress.com/2013/11/05/archons-infection/


Ezeken a Rigelt és a Földet összekötő féreglyukakon keresztül sok negatív entitás jött a Föld bolygóra, akik megfertőzték a Földet.

A legveszélyesebb ilyen entitások között a voltak a Chiméra pókok, amelyek olyan óriás, a plazma síkon élő pókszerű lények, melyek bőréhez plazma toplet bombák tapadnak. A kisebbek 10-100 méter (yard) átmérőjűek, a legnagyobbak pedig néhány kilométer (mérföld) átmérőjűek:


100

Senki se be, senki se ki – Föld sorompó


A legtöbb ilyen pók a bolygó legnagyobb városai fölött helyezkedett el.

Mivel a Kozmikus Központi Faj most olyan mértékben gyengíti az energiájukat, ahol már a kihalás fenyegeti őket, a Chiméra egy tervet eszelt ki, hogy negatív energiamezőjüket az 5G technológia segítségével erősítsék meg, amelyet nagyvárosokban terveznek működtetni sok mikroműhold segítségével:

https://pfcleadership.org/blog/2019/04/30/20000-satellites-for-5g-will-send-focused-beams-of-intense-microwave-radiation-over-entire-earth/


Azt is tervezik, hogy ezt a technológiát nanobotok segítségével erősítik meg:

(Nanobotok - a nanotechnológiában használatos, általában 100 nanométernél kisebb méretű robotok, amelyeket egyre több területen alkalmaznak. Irányításuk vezeték nélküli (5G) interneten keresztül történik. - a szerk.)

https://stillnessinthestorm.com/2019/05/designer-nanobots-changing-humanity/


A Fényerők intézkedéseket tesznek, hogy mindezt ellensúlyozzák.

Az Alfa idővonal 2018 januárjában bekövetkezett összeomlása óta nehéz helyzetben vagyok, mivel nem adhatok ki semmilyen fontos információt, mégis elvárják tőlem, hogy folytassam ezt a blogot. Az Alfa idővonal összeomlása óta a Fényerők műveletei felpörögtek és teljesen titkossá váltak.

Csak néhány dolgot mondhatok el. Először is, 2017 decembere óta a Mjölnir hadművelet Tisztogató stratégiái oly mértékben feldühítette a sötét erőket, hogy mindent hajlandóak voltak kockára tenni. A helyzet úgy elfajult, hogy egy teljes katonai ütközet esélye is fennállt, amely olyan rövid, nyílt háborúhoz vezethetett volna a Fényerők és a sötét erők között, ami lakatlanná tette volna e bolygó felszínét.

A toplet bombák láncreakciója (sokkal inkább, mint a strangelet bombák láncreakciója) képes elpusztítani a bolygónkat, hogy azt ebben a videóban nagyon egyszerűen elmagyarázzák:

https://www.youtube.com/watch?v=p_8yK2kmxoo


Ezért a Fényerők visszavonulásra kényszerültek, és 2018 tavaszán abba kellett hagyniuk a Mjölnir hadműveleteket, amelyek a Béta idővonal összeomlásához vezettek.

Jelenleg a Gamma idővonalon vagyunk, amely egy lassú, de biztos úton vezeti el a bolygót a felszabadításhoz, anélkül, hogy ebben a folyamatban elpusztítaná a bolygó felszínét.

Bár a sötét erők rossz célra használták a Fényerők visszavonulását, és a Felszíni Szövetségbe erősen beszivárogtak sok sötét drakonida ügynökkel, akik klónozott testben jöttek ide az Illuminátus Szakadár Komplexum – IBC (eredetileg a Bika csillagkép sötét felhőjéből érkeztek) föld alatti bázisairól, a Fény már bizonyos intézkedéseket tesz ezek ellensúlyozására.

Foglalkoznak a toplet bombák okozta problémával, és folyamatban van, hogy lassan megoldódjon ez a probléma. Erről semmi többet nem mondhatok.

A felszíni lakosság kezd egyre inkább tudatába kerülni, hogy a nem is olyan távoli múltban kataklizmaszerű események történtek:

https://www.researchgate.net/publication/251235294_Large_Pt_anomaly_in_the_Greenland_ice_core_points_to_a_cataclysm_at_the_onset_of_Younger_Dryas

https://www.exopolitics.org/antarctic-ice-core-records-resolve-competing-pole-shift-theories/


A felszíni lakosság arra is kezd rájönni, hogy tulajdonképpen egy tömeges kipusztulás eseményének kellős közepén tartunk:

(http://endoftheamericandream.com/archives/earths-ecosystems-are-on-a-collision-course-with-extinction-insect-populations-have-declined-by-up-to-98-percent-in-some-areas-of-the-world)

https://web.archive.org/web/20190731115138/http://endoftheamericandream.com/archives/earths-ecosystems-are-on-a-collision-course-with-extinction-insect-populations-have-declined-by-up-to-98-percent-in-some-areas-of-the-world


Mindez annak a jele, hogy olyan kozmikus méretű esemény felé tartunk, amely radikálisan meg fogja megváltoztatni az életet ezen a bolygón:

A legpontosabb terv erre az Eseményre itt látható:

https://www.youtube.com/watch?v=jtUjMxCdKw0


A Fényerők mindenkit arra kérnek, hogy vizualizálja az Aranykor fényes jövőjét, hogy felgyorsítsuk és felpörgessük annak megvalósulási folyamatát.


Return

A Fény Visszatérése


A Fényerők azt is kérik az emberektől, hogy lépjenek túl az elméjükön és lépjenek kapcsolatba a Lelkükkel.

Sok ember tapasztalja meg a tachyon kamrák előnyeit:

(https://prepareforchange.net/2019/03/26/tachyon-chambers-big-upside-to-these-tiny-things/)

https://web.archive.org/web/20190518040756/https://prepareforchange.net/2019/03/26/tachyon-chambers-big-upside-to-these-tiny-things/

http://www.galacticchannelings.com/english/about-sheldan-and-veronica-27-01-19.html


Itt tisztáznunk kell néhány félreértést a tachyon kamrákról. A tachyon kamrák NEM medbed-ek (gyógyító ágyak). Csak egyetlen olyan megerősített forrás van, amely elérhetővé teszi a tachyon gyógyító kamrákat, és itt található az összes nyilvános kamra listája:

http://tachyonis.org/Chamber.html


A tachyon gyógyító kamrák NEM arra lettek tervezve, hogy tárgyakat tachionizáljanak bennük, és azok az emberek, akik azt állítják, hogy képesek tárgyakat tachionizálni a tachyon gyógyító kamráikban, vagy azok az emberek, akik azt állítják, hogy saját tachyon kamrát terveztek, sőt árulják is vagy reklámozzák azokat, nem mondanak igazat.

A magyar tachyon kamráról itt olvashatsz bővebben:

http://www.tachyonhungary.com/


Néhány ember már közvetett módon kapcsolatban áll az Ellenállási Mozgalommal:

(https://thenexuspoint.blogspot.com/2019/05/experiences-with-resistance-movement.html)

https://web.archive.org/web/20190524030440/https://thenexuspoint.blogspot.com/2019/05/experiences-with-resistance-movement.html


Ezeknek a kapcsolatfelvételeknek a száma csak tovább nő, ahogy egyre közelebb és közelebb kerülünk a Kompressziós Áttörés pillanatához.


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások