Telos

Spirituális hírek, fordítások

Implantátumok

Cobra Logo
  1. június 19., péntek

Implantátumok

Ha valaki megint megkérdezi, hogy miért nem történt meg még az Esemény, akkor ismét leírom a választ:

A Föld elsődleges anomáliájának kvantumingadozásai, vagy más szavakkal, a Föld elsődleges anomáliájának akkréciós örvénye, amelyet a plazma implantátum rács tart fenn, és amelyet plazma strangelet és toplet bombák megtorlási mechanizmusai támogatnak, a chiméra háttér-meta-stratégiája. Ezekkel tartják fenn a Föld karantén állapotát, és képesek még mindig megakadályozni az Eseményt, a közzétételt és az első kapcsolatfelvételt.


Vortex

Olvass tovább …

A Cintamani kövek

Cobra Logo
  1. június 8., hétfő

A Cintamani kövek

A Cintamani kövek szent kövek, amelyek a Szíriusz csillagrendszerből érkeztek. Évmilliókkal ezelőtt egy Galaktikus szuperhullám miatt felrobbant a Szíriusz A körül keringő bolygó. A bolygó darabjai szétszóródtak minden irányba és néhányuk elérte a Földet hosszú csillagközi utazásuk során.

Olvass tovább …

A Ganümédész Portál

Cobra Logo
  1. április 19., Vasárnap

A Ganümédész Portál

A Jupiter legnagyobb holdján található Ganymede portál a Naprendszerünk legfontosabb helye.

A legerősebb energetikai átjáró Naprendszerünkben, amely a Galaktikus Központi Naphoz vezet. A Szíriusz az egyik egy köztes állomás a Galaktikus Központ és a Ganümédész Portál között, amely lecsökkenti a Galaktikus Nap energiájának rezgését olyan szintre, amelyet a Naprendszerünk magába tud szívni.

Olvass tovább …

A szövetségi flotta

Cobra Logo
  1. március 31., kedd


Az 1996-os arkhón invázió óta intenzív háború folyik ebben a Naprendszerben.

Közvetlenül 1996 után a közös drákó-reptilián flotta, az Illuminátusok titkos űrprogramjának számos frakciójával együtt, szinte teljes mértékben átvette az irányítást ebben a Naprendszerben. Sok embert arra kényszerítettek, hogy rabszolgaként dolgozzon nekik, és aszteroidákat bányásszon. A drákó seregek inkább a külső Naprendszer kolóniáit foglalták el, míg az Illuminátusok inkább az aszteroidaövre, a Marsra és a Holdra koncentráltak.

A Holdon a közeli és a távoli oldal között hagyományosan megosztottság volt jellemző. A közeli oldalt többnyire pozitív fajok foglalták el, a fő kivétel ez alól a korábban, 1977-ben lerombolt Archimédesz bázis volt, amely a Solar Warden programhoz tartozott. A drákók, a reptiliánok és az Illuminátusok bázisai többnyire a túlsó oldalon voltak. Ennek az az oka, hogy tevékenységüket el akarták rejteni a felszíni emberiség kíváncsi szemei elől, ugyanakkor nem rendelkeztek olyan fejlett álcázási technológiával, mint a Fényerők. Ugyanezen okból festették titkos űrhajóikat fekete színűre, hogy csökkentsék albedójukat (fényvisszaverő képességüket), hogy a felszíni hivatásos és amatőr csillagászok ne észleljék őket. Emellett a repülési pályákat is módosítaniuk kellett, hogy az észlelés kockázatát minimalizálják.

SSPLunar

Olvass tovább …

Az Újraindítás Napja (2015. március 17-e)

Cobra Logo
  1. március 6., péntek


Miközben készülünk az Eseményre, el kell végeznünk a belső újraindítást (magunkban is vissza kell állítanunk, újra kell indítanunk valamit – a ford.).

A belső újraindítás minden adósság megbocsátását jelenti, legyen az fizikai, energetikai, érzelmi vagy spirituális. Ez azt jelenti, hogy megbocsátunk önmagunknak és másoknak. Ez ebből következően a pénzügyi adósságok elengedését fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege ismeri fel, hogy nem tartozunk a bankároknak semmivel. Ez pedig ennek következményeként a karma végét fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege ismeri fel, hogy spirituálisan semmivel nem tartozunk sem az arkhónoknak, sem a guruknak, sem Istennek:

(http://americankabuki.blogspot.com/2015/03/why-should-i-continue-to-pay.html)

A szerkesztő megjegyzése – a fenti blogbejegyzés már nem létezik, itt még megtalálható:

https://web.archive.org/web/20150313040406/https://americankabuki.blogspot.com/2015/03/why-should-i-continue-to-pay.html

Olvass tovább …

Ordo Bucintoro

Cobra Logo

Thursday, October 14, 2014

Ordo Bucintoro

Van egy bizonyos pozitív titkos társaság, akik drámai hatással voltak a Bolygó sorsára, mivel létrehozták a jelenlegi energiát, amely közvetlenül felelős az űrkutatásért, és amely eredménye lesz az Első Kapcsolatfelvétel is.

Olvass tovább …

Plazma és bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. október 7., kedd

Plazma és bolygószintű helyzetjelentés

A Kiméra csoport felszámolása folytatódik. A Long Island-i erődjüket nem könnyű eltávolítani, mert kapcsolódik a Fátyol gerincét alkotó plazma skaláris hálóhoz, amely a felszín felett 8,6 mérföld magasságig terjed. Pontosan ez az pont, ahol a Kiméra és az Arkhónok egyesítik erőiket, hogy megvédjék a Föld körüli karantént.

Olvass tovább …