Telos

Spirituális hírek, fordítások

TERJESSZÉTEK! SZABADÍTSUK FEL A KOLÓNIÁKAT!

Cobra Logo

  1. május 21. csütörtök


SZABADÍTSUK FEL A KOLÓNIÁKAT!


2015. május 30.


Itt az idő, hogy újra cselekedjünk! Itt az ideje, hogy saját kezünkbe vegyük a világunk és a Naprendszer sorsát! Ezért idén május 30-án találkozunk kisebb és nagyobb csoportokban, egyénileg és párokban. Sokan összegyűlünk és segítünk a Naprendszer Multidimenzionális Művelet (MOSS) áttörésében, hogy támogassuk a Fényerőket, akik most szabadítják fel Naprendszerünket a sötétség utolsó maradványaitól.

A múltban sok ember túszként, rabszolgasorban élt a Naprendszer számos olyan telepein, amelyek a különböző titkos űrprogramokhoz tartoztak. E programok viszonylag pontos összefoglalóját itt olvashatjátok:

http://exopolitics.org/corporate-bases-on-mars-and-nazi-infiltration-of-us-secret-space-program/

http://exopolitics.org/multiple-moon-bases-u-s-military-space-shuttles-as-cover-programs/


2012-ben a Fényerők megtisztították a Naprendszerünket minden titkos űrprogramtól és azok kolóniáitól, amelyeket nem védett meg közvetlenül a chiméra csoport.

Sajnos, a Naprendszerben a chiméra strangelet bombái egy viszonylag kevés számú kolóniát és implantációs állomást megvédtek, és ezeken a helyeken az emberek még mindig rabszolgasorban élnek, és általánosságban a rituális abúzusok mértéke ezeken a kolóniákon felülmúlja azt, amit az emberek a Földön tapasztaltak.

Most ezeket a telepeket MOSS jelenlegi fázisában a Fényerők megtisztítják, és az ott fogságba esett embereket kiszabadítják és meggyógyítják.


Chim

Olvass tovább …

A Ganümédész Portál

Cobra Logo
  1. április 19., Vasárnap

A Ganümédész Portál

A Jupiter legnagyobb holdján található Ganymede portál a Naprendszerünk legfontosabb helye.

A legerősebb energetikai átjáró Naprendszerünkben, amely a Galaktikus Központi Naphoz vezet. A Szíriusz az egyik egy köztes állomás a Galaktikus Központ és a Ganümédész Portál között, amely lecsökkenti a Galaktikus Nap energiájának rezgését olyan szintre, amelyet a Naprendszerünk magába tud szívni.

Olvass tovább …

A szövetségi flotta

Cobra Logo
  1. március 31., kedd


Az 1996-os arkhón invázió óta intenzív háború folyik ebben a Naprendszerben.

Közvetlenül 1996 után a közös drákó-reptilián flotta, az Illuminátusok titkos űrprogramjának számos frakciójával együtt, szinte teljes mértékben átvette az irányítást ebben a Naprendszerben. Sok embert arra kényszerítettek, hogy rabszolgaként dolgozzon nekik, és aszteroidákat bányásszon. A drákó seregek inkább a külső Naprendszer kolóniáit foglalták el, míg az Illuminátusok inkább az aszteroidaövre, a Marsra és a Holdra koncentráltak.

A Holdon a közeli és a távoli oldal között hagyományosan megosztottság volt jellemző. A közeli oldalt többnyire pozitív fajok foglalták el, a fő kivétel ez alól a korábban, 1977-ben lerombolt Archimédesz bázis volt, amely a Solar Warden programhoz tartozott. A drákók, a reptiliánok és az Illuminátusok bázisai többnyire a túlsó oldalon voltak. Ennek az az oka, hogy tevékenységüket el akarták rejteni a felszíni emberiség kíváncsi szemei elől, ugyanakkor nem rendelkeztek olyan fejlett álcázási technológiával, mint a Fényerők. Ugyanezen okból festették titkos űrhajóikat fekete színűre, hogy csökkentsék albedójukat (fényvisszaverő képességüket), hogy a felszíni hivatásos és amatőr csillagászok ne észleljék őket. Emellett a repülési pályákat is módosítaniuk kellett, hogy az észlelés kockázatát minimalizálják.

SSPLunar

Olvass tovább …

Az Újraindítás Napja (2015. március 17-e)

Cobra Logo
  1. március 6., péntek


Miközben készülünk az Eseményre, el kell végeznünk a belső újraindítást (magunkban is vissza kell állítanunk, újra kell indítanunk valamit – a ford.).

A belső újraindítás minden adósság megbocsátását jelenti, legyen az fizikai, energetikai, érzelmi vagy spirituális. Ez azt jelenti, hogy megbocsátunk önmagunknak és másoknak. Ez ebből következően a pénzügyi adósságok elengedését fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege ismeri fel, hogy nem tartozunk a bankároknak semmivel. Ez pedig ennek következményeként a karma végét fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege ismeri fel, hogy spirituálisan semmivel nem tartozunk sem az arkhónoknak, sem a guruknak, sem Istennek:

(http://americankabuki.blogspot.com/2015/03/why-should-i-continue-to-pay.html)

A szerkesztő megjegyzése – a fenti blogbejegyzés már nem létezik, itt még megtalálható:

https://web.archive.org/web/20150313040406/https://americankabuki.blogspot.com/2015/03/why-should-i-continue-to-pay.html

Olvass tovább …

Ordo Bucintoro

Cobra Logo

Thursday, October 14, 2014

Ordo Bucintoro

Van egy bizonyos pozitív titkos társaság, akik drámai hatással voltak a Bolygó sorsára, mivel létrehozták a jelenlegi energiát, amely közvetlenül felelős az űrkutatásért, és amely eredménye lesz az Első Kapcsolatfelvétel is.

Olvass tovább …

Plazma és bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. október 7., kedd

Plazma és bolygószintű helyzetjelentés

A Kiméra csoport felszámolása folytatódik. A Long Island-i erődjüket nem könnyű eltávolítani, mert kapcsolódik a Fátyol gerincét alkotó plazma skaláris hálóhoz, amely a felszín felett 8,6 mérföld magasságig terjed. Pontosan ez az pont, ahol a Kiméra és az Arkhónok egyesítik erőiket, hogy megvédjék a Föld körüli karantént.

Olvass tovább …

Ezüst Kapu és Arany Kapu

Cobra Logo

Saturday, September 27, 2014

Ezüst Kapu és Arany Kapu

A kapuk története az ókori egyiptomi krónikákon keresztül jutott el hozzánk, és valószínűleg az atlantiszi örökséghez tartozik. Két űrbéli pontot említ, amelyek az ekliptikus és a galaktikus középsík találkozási pontján helyezkednek el.

Az ekliptika az a sík, amely a Föld keringési tengelyén helyezkedik el. Azok a csillagképek, amelyekre mutat, azok pedig az állatövi csillagjegyeink:

Ecliptic

Olvass tovább …

Untersberg

Cobra Logo
  1. szeptember., 24. szerda

Untersberg

Untersberg egy hegy a német-osztrák határon, amely a planetáris felszabadulás egyik kulcsfontosságú örvény pontja.

Sok ezer éven át szolgáltak a hegy barlangjai belépési pontként a hatalmas földalatti alagútrendszerekbe, melyek az Agartha hálózatba vezettek:

Unter1

Majd 1220-ban Isais Istennő (aki Isis egyik megjelenési formája) megjelent egy bizonyos Hubertus Koch nevű templomos lovag előtt, amikor Irakban utazott Ninive közelében, amely nagyon közel van a Hassuna-Szamarra Istennő örvény középpontjához. Az Istennő utasította őt, hogy építsen egy Istennő szentélyt Untersberg közelében, és vigye oda az Istennő örvényt, mert a mongol invázió közeledett a Szamarra örvényhez. Adott neki egy darab Cintamanit is, egy követ a Szíriusz csillagrendszerből, hogy vigye Untersbergbe. Ezután alapította meg Koch az úgynevezett Fekete Kő Urai templomos csoportot, akik a kő, és az Istennő örvény őrzői lettek.

A követ később odaadták a katharoknak, majd a templomosoknak Franciaországban, rövid ideig Adam Weishauptnál, az Illuminátusok alapítójánál volt, később Edward Bulwer-Lytton kezébe került, aki megírta a The Coming Race című híres regényét, majd a fia vitte vissza a Fekete Kő Urainak Bécsbe.

A Cintamani kő a Szent Grál köve, amelyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, határozott lilás fekete színe miatt. A kő célja az implantátumok hálózatának feloldásara és a Fátyol szétesésének elősegítése.

Karl Haushofer egy fekete mágus volt, aki megismertette a Chimera csoportot az emberiséggel. Sikerült rávennie egy csoport plejádi kontaktát, az úgynevezett Vril Lányokat (die Vrillerinnen), és a Fekete Kő Urainak egyik képviselőjét, hogy Berchtesgaden közelében hozzák létre a Vril társaságot, ahol azonnal űrprogramjuk fejlesztésébe kezdtek Winfried Otto Schumann irányítása alatt. Ez volt az első űrprogram kezdete a bolygó felszínén (a nyugati civilizációban. a ford). Schumann, aki később a Gémkapocs hadművelet révén az Egyesült Államokba került, a Wright-Patterson bázison a katonai-hadiipari komplexumnak dolgozott, és jól ismert volt a gyakran félreértett, róla elnevezett Schumann rezonanciáról:

http://www.viewzone.com/vril22.html


Az Aldebaraniak (a plejádiak egyik korábbi frakciója) belementek egy együttműködésbe a Vril társasággal, amely cserébe megígérte, hogy a náci rezsim nem irtja ki tömegesen a zsidókat. Amikor a nácik elkezdték üldözni a zsidókat, a plejádiak 1938 táján minden kapcsolatot megszüntettek a náci rezsimmel.

A nácik az egyik legfontosabb erődjüket Berchtesgaden térségébe helyezték, Untersberg közelében, mert ki akarták használni az Istennő örvény jelenlétének okkult előnyeit.

A II. Világháború után a terület a Chimera csoport egyik legfontosabb erődítményévé vált. Berchtesgaden egy tál alakú völgyben fekszik, hegyekkel körülvéve, ami ideális hely a skaláris hullám technológia kísérletekhez:


Unter4

(http://www.gate-testbed.com/en/gate-overview.html)

https://web.archive.org/web/20190907161359/http://www.gate-testbed.com/en/gate-overview.html

http://de.academic.ru/dic.nsf/dewiki/487146


Nemrégiben (2014-ben - a ford. megjegyzése) a chiméra csoportot eltávolították a területről. Most ez az egyik legerősebb Fénypont a bolygón, sok rejtett bejárattal az Ellenállási Mozgalomhoz, és a plejádi csillagrendszerbe vezető további portálokhoz.

Az egész terület egy nagyon erős interdimenzionális portál, amelyet erős mágneses anomália jelez ugyanezen a területen:


Unter5

Az Istennő örvényt a közelmúltban újra aktiválták a Fényerők az Isais Istennő tóban Untersberg közelében:


Isais

Egy darab Cintamani kő visszakerült Untersbergbe. Isis Istennő jelenleg egész Európában harmonizálja az energiákat az Untersberg örvényen keresztül.


U.I.


A Chimera helyzetről frissítést fogok kitenni, amikor eljön az ideje, ami lehet, hogy nem mostanában lesz.


A Fény győzelme közel!


Fordította: MCCS


https://2012portal.blogspot.com