Telos

Spirituális hírek, fordítások

TERJESSZÉTEK! SZABADÍTSUK FEL A KOLÓNIÁKAT!

Cobra Logo

  1. május 21. csütörtök


SZABADÍTSUK FEL A KOLÓNIÁKAT!


2015. május 30.


Itt az idő, hogy újra cselekedjünk! Itt az ideje, hogy saját kezünkbe vegyük a világunk és a Naprendszer sorsát! Ezért idén május 30-án találkozunk kisebb és nagyobb csoportokban, egyénileg és párokban. Sokan összegyűlünk és segítünk a Naprendszer Multidimenzionális Művelet (MOSS) áttörésében, hogy támogassuk a Fényerőket, akik most szabadítják fel Naprendszerünket a sötétség utolsó maradványaitól.

A múltban sok ember túszként, rabszolgasorban élt a Naprendszer számos olyan telepein, amelyek a különböző titkos űrprogramokhoz tartoztak. E programok viszonylag pontos összefoglalóját itt olvashatjátok:

http://exopolitics.org/corporate-bases-on-mars-and-nazi-infiltration-of-us-secret-space-program/

http://exopolitics.org/multiple-moon-bases-u-s-military-space-shuttles-as-cover-programs/


2012-ben a Fényerők megtisztították a Naprendszerünket minden titkos űrprogramtól és azok kolóniáitól, amelyeket nem védett meg közvetlenül a chiméra csoport.

Sajnos, a Naprendszerben a chiméra strangelet bombái egy viszonylag kevés számú kolóniát és implantációs állomást megvédtek, és ezeken a helyeken az emberek még mindig rabszolgasorban élnek, és általánosságban a rituális abúzusok mértéke ezeken a kolóniákon felülmúlja azt, amit az emberek a Földön tapasztaltak.

Most ezeket a telepeket MOSS jelenlegi fázisában a Fényerők megtisztítják, és az ott fogságba esett embereket kiszabadítják és meggyógyítják.


Chim

A felszabadítási műveletek egy nagyon kritikus és érzékeny része május 30-án, szombaton fog megtörténni. A Fényerők a felszíni lakosság támogatását kérték, hogy a felszabadítási műveletek a lehető leggördülékenyebben és legbékésebben menjenek végbe.

A mi vizualizációnk és meditációnk támogatni fogja a Fényerők harcosait e cél elérésében. Meg tudjuk csinálni! Terjesszétek ezt a hírt! Sok embert kell elérnünk, hogy elérjük a kritikus tömeget, hogy minél többen csatlakozzanak hozzánk! Kérjük, jelentessétek meg a honlapjaitokon és blogjaitokon! Hívjatok meg spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk! Ha ismertek valamilyen alternatív média lehetőséget, nekik is elküldhetitek. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, amelyek a lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek erről egy videót is, amit kitesztek a YouTube-ra.

Tudományos tanulmányok megerősítették a tömeges meditációk pozitív hatásait az emberi társadalomra, tehát amit teszünk, annak valóban van hatása:

(http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/proof-that-group-meditation-can-change-the-world/)

https://web.archive.org/web/20150413162809/http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/proof-that-group-meditation-can-change-the-world/

Meditációnkra május 30-án kerül sor, amikor a Naprendszerben a legnagyobb a feszültség, amint azt ebben a heliocentrikus asztrológiai horoszkópban láthatjátok:


FreeColonies

Mindannyian ugyanabban az időben, csendes-óceáni idő szerint délután 2 óra 11 perckor fogjuk elvégezni ezt az aktiválást. Ez Denverben 15:11 órát jelent MDT szerint, Chicagóban 16:11 órát CDT szerint, New Yorkban 17:11 órát EDT szerint, Londonban 22:11 órát BST szerint, Közép-Európában 23:11 órát CEST szerint, valamint május 31-én, vasárnap 5:11 órakor CST szerint Tajpejben.

Az aktiválás pontos időpontját számos helyen itt nézheted meg:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=FREE+THE+COLONIES!&iso=20150530T141111&p1=137


Instrukciók:

  1. Lazítsd el az elmédet és a testedet azzal, hogy néhány percig figyeled a légzésedet.

  2. Vizualizáljátok, hogy a Fényerők felszabadítják az összes megmaradt titkos űrprogram-kolóniát a Naprendszerben, kiszabadítják az összes érző lényt, akiket jelenleg fogva tartanak ezeken a helyeken, és eltávolítanak minden sötét entitást. Képzeljétek el, hogy ez a folyamat az egész Naprendszerben békésen és zökkenőmentesen zajlik. Képzeljétek el, hogy a Naprendszerünk végre megszabadul a sötétségtől és a rabszolgaságtól, megszabadul minden gonosz lénytől és korrupt entitástól.

  3. Képzeljétek el a Naprendszerünk fényes új jövőjét, ahol a különböző kozmikus fajok békében és harmóniában élnek. Képzeljétek el, ahogy az emberiség megismerkedik Naprendszerünk hatalmas kiterjedésével, ahogy az emberek élvezik szépségét, és ahogy holdról holdra és bolygóról bolygóra utaznak a Fény hajóiban.

Több mint 15 éve várok erre a pillanatra. Mennyi idő telt el az X bolygó felszabadítása óta! Végre boldogan továbbíthatom ezt a kódolt üzenetet a kolóniák kulcsembereinek:

L4/Light is ON


Miután az összes kolóniát felszabadították, a Fényerők átalakítják az épületeket és az infrastruktúrát ezeken a helyeken az emberiség javára és örömére. Az Első Kapcsolatfelvétel után képes leszünk meglátogatni ezeket a helyeket. A kolóniák így a szenvedés helyeiből az öröm helyeivé alakulnak át. A Fényerőknek a színfalak mögött már most is vannak olyan projektjei, amelyek az emberiséget erre készítik fel:

http://www.cnet.com/news/spacex-posters-space-tourism-vintage-nasa/

(http://www.examiner.com/article/spacex-to-create-mars-colony-antigravity-technology-makes-possible-a-decade)

https://web.archive.org/web/20150524232517/http://www.examiner.com/article/spacex-to-create-mars-colony-antigravity-technology-makes-possible-a-decade


Colony

Itt az áttörés a Naprendszerünk számára, a következő a Föld!

Friss hírek a "Szabadítsuk fel a kolóniákat!" aktiválásról:

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások