Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Ganümédész Portál

Cobra Logo
  1. április 19., Vasárnap

A Ganümédész Portál

A Jupiter legnagyobb holdján található Ganymede portál a Naprendszerünk legfontosabb helye.

A legerősebb energetikai átjáró Naprendszerünkben, amely a Galaktikus Központi Naphoz vezet. A Szíriusz az egyik egy köztes állomás a Galaktikus Központ és a Ganümédész Portál között, amely lecsökkenti a Galaktikus Nap energiájának rezgését olyan szintre, amelyet a Naprendszerünk magába tud szívni.

A Ganümédészen található a Galaktikus Konföderáció hatalmas földalatti bázisa, egy olyan központ, ahol az összes intelligens, pozitív faj a Naprendszerünk, és különösképpen Földünk felszabadításán dolgozik.

Ez a bázis a Jupiter Parancsnokság fő támaszpontja, ők működtetik a portált a Galaktikus Központ felé.

A bázis a Galileo-régió közepe közelében helyezkedik el:

http://en.wikipedia.org/wiki/Galileo_Regio


A Ganümédész Portál a Fény fő világítótorony Naprendszerünk számára, beleértve a bolygónkat is. Ha ez a portál nem lett volna nyitva, az emberiség nem élte volna túl az arkhónok invázióját 1996-ban és mára kihalt volna. Az exopolitikai események sokkal nagyobb befolyással bírnak a geopolitikai helyzetre, mint ahogy azt a legtöbb ember gondolja. Az arkhónok okosan "őrültnek" bélyegeztek mindenkit, akit egy kicsit is jobban érdekel a Kozmosz, biztosítván ezzel azt, hogy az emberek sose fedezzék fel a bolygónkat érintő problémák valós forrását.

Két kiváló összefoglalót olvashatunk a bolygó helyzetének exopolitikai hátteréről:

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event/true-matrix-cobra

http://prepareforchange.net/2015/04/06/a-solar-system-overview-update/


Energetikailag össze is kapcsolódhatunk a Ganümédész Portállal meditáció közben, mivel ez a spirituális Fény legerősebb forrása a Naprendszerünkben:

Gan160

Ahogy a MOSS következő fázisa májusban aktiválásra kerül, a Ganümédész Portál aktivitása drámaian meg fog növekedni. Ez a portál lesz az energiák fő közvetítője a Galaktikus Központi Napból az Esemény idején.

Az Esemény után a cabal azon tagjai, akik nem úgy döntenek, hogy a Fényt választják, vagy nem képesek azt elfogadni, egy osztályozó létesítményben kerülnek kiértékelésre, amely a Ganümédész földalatti bázisának egyik részében helyezkedik el. Azt követően, e cabal tagok közül sokakat a Galaktikus Központi Napba visznek majd átalakításra.

A Ganümédész Portál megtisztítja a plazma növelő örvény szálakat (Set alagútjait), amelyek a Föld bolygónkból terjednek ki a Naprendszerünkön túlra, a Helyi Buborékba. (Egy olyan, hatalmas üreg/tér a csillagközi anyagban, amelyben a Nap és számos közelebbi csillag található - a szerk.):

http://www.daviddarling.info/encyclopedia/L/Local_Bubble.html


Mindeközben a Naprendszerünk a Galaxis egy olyan szektorába lép be, amely még drasztikusabb változásokat fog előidézni, sokkal hamarabb, mint ahogy azt a tudósok el akarják ismerni:

http://www.sciencedaily.com/releases/2010/05/100521191114.htm


Számtalan tudományos bizonyíték gyűlt össze az Oort felhőben történő szokatlan tevékenységgekkel kapcsolatban. A csillagászok rádiójeleket észlelnek, amelyek a Gömbökből származnak a 2001-es érkezésük óta:

http://etheric.com/is-et-the-source-of-the-mysterious-fast-radio-bursts/


Az exopolitikai és geopolitikai helyzetre potenciálisan pozitív hatással bíró, hatalommal bíró emberek olvassák ezt a blogot. Emiatt és más okokból kifolyólag, szeretném megkérni őket, hogy ha tudomásuk van mélyreható információkról a Titkos Űrprogrammal kapcsolatban, akkor vegyék fel velem a kapcsolatot egy lehetséges jövőbeli együttműködés érdekében ezen az email címen: cobraresistance@gmail.com


Fordította: Takács Anikó

https://cobrarozsa.blogspot.com/2019/01/a-ganumedesz-portal.html

Victory of the Light!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások