Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Vörös és a Kék

Cobra Logo

  1. február 20., Péntek


Új ciklusba léptünk, a kínai Kecske évébe. Ez az az idő, amikor a győzelem szelídséggel, és nem brutális erővel érhető el:

Stronger

Minél erősebbé válsz, annál szelídebb legyél


Benne vagyunk az új ciklusban, ezért itt az ideje, hogy átadjak néhány információt a Vörösről és a Kékről.

A Kék Sárkányok az Agartha Hálózathoz kapcsolódó titkos taoista csoportokból származnak. A titkos Püthagoraszi Renddel együtt ők gyújtották meg az olasz reneszánsz szikráját:

http://www.gavinmenzies.net/china/1434-2/


Érdekesség képpen megjegyzem, hogy Leonardo da Vinci híres "találmányai" pusztán a régi kínai szövegek másolatai voltak.

Nem mondhatok többet a Kékről, kivéve, hogy közülük néhányan a portálok őrzői.

A Vörös Sárkányok a Ming-dinasztia katonai erőiből származnak.

Az Arkhónok meg akarták semmisíteni a Ming-dinasztia hatalmát. Első támadásuk alkalmával megdöntötték a Ming-dinasztiát az Arkhónok irányítása alatt álló Mandzsu törzsek segítségével, akik Északról támadtak, elfoglalták Pekinget és megalapították a Csing-dinasztiát (Qing-dynasty):

http://www.chinahighlights.com/travelguide/china-history/the-qing-dynasty.htm


Ezután a Csing Kang-hszi császár behívta Kínába a jezsuitákat:

http://www.chinahighlights.com/travelguide/china-history/emperor-kangxi.htm

A Vörös Sárkányok titokban a Csing császári udvarban és a hadseregben a mandzsu és jezsuita megszállók ellen dolgoztak:

Red Dragon

A Csing császári udvarban a 18. században bekövetkezett események sokkal nagyobb hatással vannak a jelenlegi geopolitikai helyzetre, mint az a legtöbben felismerik.

A 19. század elején a Rothschildok az ópiumháborúkon keresztül átvették az irányítást Kína felett:

http://www.zerohedge.com/news/2015-02-16/hsbc-bank-secret-origins-laundering-worlds-drug-money


A Vörösök kénytelenek voltak visszahúzódni, de a Nyolc Trigram titkos társaságnak álcázva mégis sikerült később megszervezni a Bokszerlázadást és megkísérelték a Jezsuitákat és a Rothschildokat kiszorítani Kínából:

http://www.britannica.com/EBchecked/topic/76364/Boxer-Rebellion


A Rothschildok azonban a 20. században még inkább megszilárdították a hatalmukat Kínában:

http://henrymakow.com/china_power_elite_are_illumina.html


A fenti cikkben a legtöbb információ helyes, kivéve, hogy Csang Kaj-sek a valóságban sohasem a Cabalt támogatta, hanem a Sárkányokat.

Itt néhány magyarázatra van szükség. A triádok NEM a Sárkányoknak dolgoznak, sokkal inkább a Cabalnak. Azonban számos sárkányügynök szivárgott be a Triádok közé, és az utóbbi időben néhány - de még az is lehet, hogy a legtöbbjük, talán igen, talán nem - segítenek titokban megszabadulni a Cabaltól:

http://www.rense.com/general77/chinsec.htm


A Rothschildoknak még mindig erős ellenőrzés alatt tartják a kontinentális Kínát, sok ügynök szivárgott be a kormányzati struktúrába, működési bázisuk Hong Kongban van. Az utóbbi időben azonban a Vörösök taktikai támogatást nyújtanak a kínai kormánynak a Rothschild beszivárgás kigyomlálásához.

Makaó a fekete nemesség és a jezsuita műveletek működési bázisa Kínában. Henry Breakspear, az Arkhónok egyik fő vérvonalának vezetője Makaóban él.

Tajvan sok pozitív Sárkány család működési bázisa. A kommunista forradalom után kellett elhagyniuk a Kontinentális Kínát.

A Vörös Sárkány családok a Drakonida faj pozitív frakciójából származnak. Céljuk fő ellenségeik, a Jezsuiták (Androméda/Orion hibridek) és a Rothschildok (Orion fekete mágia) legyőzése. Hősies védelmezők és az igazság őrzői.

Meg kell értenünk, hogy a Vörös Sárkányok manapság nem azonosak Ming császár katonáival. Lépést tartottak a technológia fejlődésével és jelentős katonai erőhöz is hozzáférnek, amit itt nem írunk le. A számítógépes szakembereik szintén elég hozzáértőek ahhoz, hogy egy gombnyomással újraindítsák a globális pénzügyi rendszert, ha a szükség úgy hozza.

A (2015-ös) kínai új év óta a Vörösök egyre aktívabbak. Megvannak a saját terveik az szentségtelen négyesre vonatkozóan. Ők a Putyin mögött álló titkos erő:

http://stateofthenation2012.com/?p=8159

https://2012portal.blogspot.com/2015/02/the-red-and-blue.html

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/05/a-voros-es-kek.html


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások