Telos

Spirituális hírek, fordítások

Az Újraindítás Napja (2015. március 17-e)

Cobra Logo
  1. március 6., péntek


Miközben készülünk az Eseményre, el kell végeznünk a belső újraindítást (magunkban is vissza kell állítanunk, újra kell indítanunk valamit – a ford.).

A belső újraindítás minden adósság megbocsátását jelenti, legyen az fizikai, energetikai, érzelmi vagy spirituális. Ez azt jelenti, hogy megbocsátunk önmagunknak és másoknak. Ez ebből következően a pénzügyi adósságok elengedését fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege ismeri fel, hogy nem tartozunk a bankároknak semmivel. Ez pedig ennek következményeként a karma végét fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege ismeri fel, hogy spirituálisan semmivel nem tartozunk sem az arkhónoknak, sem a guruknak, sem Istennek:

(http://americankabuki.blogspot.com/2015/03/why-should-i-continue-to-pay.html)

A szerkesztő megjegyzése – a fenti blogbejegyzés már nem létezik, itt még megtalálható:

https://web.archive.org/web/20150313040406/https://americankabuki.blogspot.com/2015/03/why-should-i-continue-to-pay.html


Egyesek nehezen bocsátanak meg a Cabalnak. Az igazi megbocsátás a Cabalnak csak akkor történhet meg, miután megállítják őket abban, amit most tesznek. Ezt megelőzően konstruktívan felhasználhatjátok a haragotokat azáltal, hogy segítitek a bolygó felszabadításának folyamatát. Könnyebb lesz megbocsátani a Cabalnak, ha megértitek, hogy azokból a traumákból cselekszenek, amelyeket ők maguk szenvedtek el a múltban. Miután megállították őket, az erőszak semmit sem fog megoldani. Azok, akiket nem lehet helyrehozni (jóvá tenni – a ford.), a Galaktikus Központi Napba mennek újrastrukturálásra, a többiek pedig azt fogják érezni, hogy a lelkiismeretük nagyon nehéz lesz, amikor végre rájönnek, hogy mit is tettek:

http://2012portal.blogspot.com/2012/05/removing-cabal-normal-0.html


A megbocsátás könnyű, ha megértitek, hogy ezen a bolygón mindenkinek volt néhány igazán traumatikus élménye ebben vagy valamelyik előző életében. Minden egyén egyedi módon reagál ezekre a tapasztalatokra. A kulcs az új valósághoz a múlt elengedése, és az, hogy tanuljunk belőle. El kell kezdenünk arra összpontosítani, hogy hogyan lehet elérni, hogy a dolgok működjenek az új társadalomban. A megbocsátás megnyitja majd a kozmikus Szeretet áramlását e bolygó felszínén, és pontosan ez az az energia, amire a fejlett földönkívüli fajoknak szükségük van ahhoz, hogy az Első Kapcsolatfelvétel után lehorgonyozzák itt a hajóikat.

Forgiveness

Képfelirat: Ho’oponopono; A megbocsátás folyamata


Március 17-én, az utolsó Uránusz-Plútó kvadrát idején meditálhatsz a magad módján, és ezt a napot annak szentelheted, hogy minél több mindent megbocsáss, és így elvégezz egy belső Újraindítást.

Ezen a napon nem végzünk semmilyen globális aktiválást, a belső Újraindítás csendben történik a Szívetek legbensőbb kamrájában.

Ez jelzi a Lehetőségek Ablakának befejezését. A Fényerők előrehaladása a bolygó felszíne felé olyan mértékű, hogy nincs szükség több Lehetőség Ablakára az Esemény elindításához, bár bizonyos időpontokban még szükség lehet portál-aktiválásokra.

Ettől a naptól kezdve valójában egyetlen hatalmas Lehetőség Ablakában leszünk, amely az Eseményben fog lecsapódni, amikor elérkezik az ideje. Mindenesetre a komplexitás hullámelemzés azt mutatja, hogy a március közepe és május vége közötti időkeret az emberiség történelmében az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező időszak.


Közel az Áttörés!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások