Telos

Spirituális hírek, fordítások

Ordo Bucintoro

Cobra Logo

Thursday, October 14, 2014

Ordo Bucintoro

Van egy bizonyos pozitív titkos társaság, akik drámai hatással voltak a Bolygó sorsára, mivel létrehozták a jelenlegi energiát, amely közvetlenül felelős az űrkutatásért, és amely eredménye lesz az Első Kapcsolatfelvétel is.

1510-ben alapította Velencében egy velencei dózse, akinek a neve Leonardo Loredan volt, és tagja volt az egyik legfontosabb velencei Fehér Nemesi családok egyikének. Abban az időben ő volt az egyik legspirituálisabban fejlett ember a Nyugaton, és most felemelkedett lény, nem tévesztendő össze Paolo Veroneseval, aki a Velencei Mester néven ismert.

A titkos társaságot akkor Causa Nostrának (vagy Cause) hívták, ma már Ordo Bucintoro néven ismerik.

A Bucintoro név egy régi velencei legendából származik: Egyszer volt egy pompás arany hajó, amely egy híres dózsét az égbe vezetett. Leírhatjuk egyszerűbben, hogy ez a hajó egy felemelkedett anyahajó volt és a folyamat felsugárzás volt vagy teleportálás. Bucintoro volt hivatalosan a velencei uszály neve és titokban a kódneve a Galaktikus Konföderáció anyahajójának.

Bucintoro

1512-ben Muranoban alapították meg a székhelyüket és az Ordo Bucintoro innen hozta létre a kiterjedt hálózatotát egész Olaszországban, Németországban, Ausztriában és Svájcban.

1516-ban Julietta Montefeltro, a Csillagok Rendjének egyik beavatottja csatlakozott az Ordo Bucintorohoz. Ő egy Vénuszi Papnő volt. Vénusz a védőszentje, Istennője Velencének. Velence pedig az egyik legfontosabb Istennő örvénye a bolygónak.

Mint a Csillagok Rendjének beavatottja, Julietta ismerte a halhatatlanság és a felemlkedés titkát, és ezt a tudást át is adta az Ordo Bucintoro számára egy Spiritus Eros nevű okkult doktrinán keresztül, mely magában foglalta a menyegzői kamra és más Istennő Misztériumok szentségét.

Az Ordo Buncintoro célja az volt, hogy felkészítse az emberiséget egy új korszakra, amelynek érkezését a 2000-es évek környékére várták akkoriban. Az emberi szuverenitást vizionálták, mely mentes az egyház befolyásától, ahol az emberek a saját sorsukat határozzák meg és érdemeik szerint tartják őket tiszteletben, nem pedig a vérvonaluk miatt. Egy új pénzügyi rendszert terveztek, amely tiltaná a kamatot és a visszaélések elkerülése érdekében akadályozná a gazdagság felhalmozását.

Ordo Bucintoro tagjai gondosan megtervezték az inkarnációjukat egy 500 éves időkeretben egészen 2000-ig, hogy felkészüljenek a Bolygó új korszakának megérkezésére.

Birtokukban volt a Garil, a Szent Grál fehér köve.

Saint Germain, Cagliostro és Casanova mind beavatottak voltak a Ordo Bucintoroban Velencében. Casanova Vénusz, Cagliostro Ízisz papja lett és létrehozták Misraimot, egy szabadkőműves rendszert, hogy megújítsák Ízisz misztériumát közel 2000 éves kihagyás után. Sajnos, szinte azonnal beszivárogtak a legtöbb Misraim szabadkőműves páholyba a jezsuiták és az olasz Fekete Nemesség a saját negatív céljai érdekében használta fel őket.

Mozart szintén Ízisz pap volt, aki Ízisz titkait adta át a zenéjén keresztül és egy bizonyos Templomos társaság tagjaként a misztériumok beavatottja volt. Ez a társaság erős kapcsolatban állt az Ordo Bucintoroval Untersbergben, Salzburg közelében.

A Velencei Köztársaság bukása után az Ordo Bucintoro külső formájában feloszlott és egy bizonyos pozitív Misraim páholy vette át a helyére Velencében.

Az Ordo Bucintoro okkult jelenléte nagy hatással volt a planetáris eseményekre, a színfalak mögött inspirálta az embereket a csillagok elérésére és űrprogram kidolgozására.

Sajnos ez a programot is manipulálták az Archónok és a Chiméra csoport a Vril és a Thule társaságokban.

Otto Skorzeny, a Thule Társaság tagja és a Fekete Nemesi családból származó Junio Valerio Borghese megpróbálta újraépíteni az Ordo Bucintorot és negatív célokra felhasználni. Átnevezte Palazzo Csillagrendnek. A kísérletek nem jártak sikerrel.

Vannak olyan csoportok, amelyek azt állítják, hogy az Ordo Bucintoro leszármazottai. Állításaik lehet, hogy igazak, lehet, hogy nem.

A Fény győzelme!

Victory of the Light!

Fordította: MCCS

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások