Telos

Spirituális hírek, fordítások

Untersberg

Cobra Logo
  1. szeptember., 24. szerda

Untersberg

Untersberg egy hegy a német-osztrák határon, amely a planetáris felszabadulás egyik kulcsfontosságú örvény pontja.

Sok ezer éven át szolgáltak a hegy barlangjai belépési pontként a hatalmas földalatti alagútrendszerekbe, melyek az Agartha hálózatba vezettek:

Unter1

Majd 1220-ban Isais Istennő (aki Isis egyik megjelenési formája) megjelent egy bizonyos Hubertus Koch nevű templomos lovag előtt, amikor Irakban utazott Ninive közelében, amely nagyon közel van a Hassuna-Szamarra Istennő örvény középpontjához. Az Istennő utasította őt, hogy építsen egy Istennő szentélyt Untersberg közelében, és vigye oda az Istennő örvényt, mert a mongol invázió közeledett a Szamarra örvényhez. Adott neki egy darab Cintamanit is, egy követ a Szíriusz csillagrendszerből, hogy vigye Untersbergbe. Ezután alapította meg Koch az úgynevezett Fekete Kő Urai templomos csoportot, akik a kő, és az Istennő örvény őrzői lettek.

A követ később odaadták a katharoknak, majd a templomosoknak Franciaországban, rövid ideig Adam Weishauptnál, az Illuminátusok alapítójánál volt, később Edward Bulwer-Lytton kezébe került, aki megírta a The Coming Race című híres regényét, majd a fia vitte vissza a Fekete Kő Urainak Bécsbe.

A Cintamani kő a Szent Grál köve, amelyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, határozott lilás fekete színe miatt. A kő célja az implantátumok hálózatának feloldásara és a Fátyol szétesésének elősegítése.

Karl Haushofer egy fekete mágus volt, aki megismertette a Chimera csoportot az emberiséggel. Sikerült rávennie egy csoport plejádi kontaktát, az úgynevezett Vril Lányokat (die Vrillerinnen), és a Fekete Kő Urainak egyik képviselőjét, hogy Berchtesgaden közelében hozzák létre a Vril társaságot, ahol azonnal űrprogramjuk fejlesztésébe kezdtek Winfried Otto Schumann irányítása alatt. Ez volt az első űrprogram kezdete a bolygó felszínén (a nyugati civilizációban. a ford). Schumann, aki később a Gémkapocs hadművelet révén az Egyesült Államokba került, a Wright-Patterson bázison a katonai-hadiipari komplexumnak dolgozott, és jól ismert volt a gyakran félreértett, róla elnevezett Schumann rezonanciáról:

http://www.viewzone.com/vril22.html


Az Aldebaraniak (a plejádiak egyik korábbi frakciója) belementek egy együttműködésbe a Vril társasággal, amely cserébe megígérte, hogy a náci rezsim nem irtja ki tömegesen a zsidókat. Amikor a nácik elkezdték üldözni a zsidókat, a plejádiak 1938 táján minden kapcsolatot megszüntettek a náci rezsimmel.

A nácik az egyik legfontosabb erődjüket Berchtesgaden térségébe helyezték, Untersberg közelében, mert ki akarták használni az Istennő örvény jelenlétének okkult előnyeit.

A II. Világháború után a terület a Chimera csoport egyik legfontosabb erődítményévé vált. Berchtesgaden egy tál alakú völgyben fekszik, hegyekkel körülvéve, ami ideális hely a skaláris hullám technológia kísérletekhez:


Unter4

(http://www.gate-testbed.com/en/gate-overview.html)

https://web.archive.org/web/20190907161359/http://www.gate-testbed.com/en/gate-overview.html

http://de.academic.ru/dic.nsf/dewiki/487146


Nemrégiben (2014-ben - a ford. megjegyzése) a chiméra csoportot eltávolították a területről. Most ez az egyik legerősebb Fénypont a bolygón, sok rejtett bejárattal az Ellenállási Mozgalomhoz, és a plejádi csillagrendszerbe vezető további portálokhoz.

Az egész terület egy nagyon erős interdimenzionális portál, amelyet erős mágneses anomália jelez ugyanezen a területen:


Unter5

Az Istennő örvényt a közelmúltban újra aktiválták a Fényerők az Isais Istennő tóban Untersberg közelében:


Isais

Egy darab Cintamani kő visszakerült Untersbergbe. Isis Istennő jelenleg egész Európában harmonizálja az energiákat az Untersberg örvényen keresztül.


U.I.


A Chimera helyzetről frissítést fogok kitenni, amikor eljön az ideje, ami lehet, hogy nem mostanában lesz.


A Fény győzelme közel!


Fordította: MCCS


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások