Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Chiméra bukása

Cobra Logo
 1. október 14., kedd

A Chiméra bukása

Eljött az idő, hogy több hírrel szolgáljunk a Chiméra csoportról. Egyes részletek talán hihetetlennek fognak tűnni egyes emberek számára, de az igazság furcsább, mint a fikció.

Ez a csoport az Androméda galaxisból származik és a sötét erők vezetői. Humanoid testekben jöttek a Földre 25 000 évvel ezelőtt és karantén alá helyezték a Bolygót. Egy skalár, elektromágneses korlátot építettek a Föld köré (a fátyol), hatásosan megelőzve a pozitív földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételt és így elzárva az emberiséget. Építettek óriási földalatti városhálózatokat, drakonidákat rabszolgahajcsárként és reptiliánokat rabszolgákként használva, és onnan kontrollálták a felszíni lakosságot.

Bucintoro

Abban az időben a fő erődjeik Afrika, Kína és Tibet alatt voltak. Nem voltak közvetlen kapcsolatban a felszíni lakossággal egészen a 20. század elejéig. Ez az időkeret érdekes okkult fejlesztéseket hozott.

Először, 1917-ben a Fényerők megalapították a Thule Társaságot Németországban. Nagyon hamar beszivárgott az Archónok által irányított Rothschild ügynök, Adolf Schicklgruber (Hitler) és a sötétség eszközévé vált, majd később átalakult a Vril társasággá, mely megvalósította a német Titkos Űrprogramot:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_vril08.htm


Amikor a Chiméra csoport látta ezt, rájöttek, hogy a felszíni emberi lakosság elérte a kellő technológiai fejlettséget, hogy elérjék a csillagokat és megfúrják a fátyolt. Hogy elnyomják ezt, először léptek kapcsolatba a felszíni lakossággal, Karl Haushoferen keresztül, tibeti utazásai során. Miután létrejött ez a kapcsolat, a Chiméra által irányított Haushofer lett a fő okkult erő a náci Németország mögött:

(http://www.gnosticliberationfront.com/Karl%20Haushofer%20Geo-Politics%20and%20the%20Occult%20Third%20Reich.htm)

https://web.archive.org/web/20140901144729/http://www.gnosticliberationfront.com/Karl%20Haushofer%20Geo-Politics%20and%20the%20Occult%20Third%20Reich.htm

Miután a nácik elvesztették a második világháborút, importálták őket az Egyesült Államokba a Gémkapocs Művelet során, ahol a katonai ipari komplexum gerincét alkották, folytatva a Titkos Űrprogram fejlesztését és mély, földalatti katonai bázisokat kezdtek építeni a Yamashita arannyal fedezve mindezt. A Chiméra csoport állt a színfalak mögött, gondosan figyelve az USA katonai ipari komplexumát és biztosítva a Bolygó karantén alatti állapotának fenntartását és sértetlenségét. A Negatív Katonaság növekvő nukleáris arzenálja mélyen aggasztotta a Galaktikus Konföderációt, ezért kísérletet tettek az 1954-es Castle Koon-i nukleáris teszt termonukleáris bombájának teljesítményének minimalizálására:

http://en.wikipedia.org/wiki/Castle_Koon

Miután a Konföderáció sikeresen csökkentette a bomba teljesítményét majdnem 90%-kal, a katona-ipari komplexum megijedt, és egyesítette erőit a "magas fehérektől" kapott fenyegetés ellen. Pontosan úgy történt, ahogy a Chimera akarta, mivel mostanra van egy egyesült Negatív Katonaságuk világszerte, amely a karantén fenntartásán dolgozik. Nagyon szigorú titoktartási protokollokat hoztak létre és nem toleráltak semmiféle, a karantén bomlasztását okozó kiszivárogtatást "háttéreseményekről". Ezért nem találni sehol sem igazi bizonyságot a földönkívüli civilizációk létezéséről és a legtöbb "bizonyítékot" a CIA készítette, ezzel is még jobban összezavarva az ügyet. Ezért is van az, hogy nem lehet találni mélyebb információkat az interneten, csak jól ismert tények végtelen ismételgetését. Biztosan észrevettétek azt is, hogy a legtöbb infó UFO-król és mély földalatti katonai bázisokról már évtizedek óta elérhető.

James Casbolt interjújában található az egyetlen említés a Chiméra csoporttal kapcsolatban. Ő azon nagyon kevesek egyike, aki hozzáfér mélyebb hírekhez és a nyilvánosság elé állt. Bár itt nem minden teljesen igaz, megéri elolvasni:

http://educate-yourself.org/mc/casboltagent6chap.shtml

A chimera csoport a Fekete Napot imádja, amivel ők a Galaktikus Központi Napot jelképezik. A vezetőjük még mindig a birtokában van egy darab Fekete Kőnek, amely egy darab nehéz, sűrített top/antitop kvarkanyag. Rigelről hozták a Földre 1996-ban. A Fekete Kő az az elsődleges kozmikus sötétség-anomália központja és sokkal veszélyesebb, mint a strangelet bomba, mivel a top kvarkok sokkal nehezebbek, mint a strange kvarkok:

http://cerntruth.wordpress.com/2011/12/14/how-it-will-happen-earthquakes/

A Chiméra csoport vezetői az elektromágnese null zóna őrzői.

A Chiméra csoportnak megvolt a saját földalatti bázishálózatuk egészen addig, míg a közelmúltban ki nem iktatta az Ellenállás. A bázisok nagy sebességű vasútrendszerrel voltak összekötve. Hogy tisztázzuk a helyzetet, ezidáig három földalatti vasútrendszer létezett: az egyik összekötötte a Negatív Katonaság földalatti bázisait, a másik összekötötte a Chiméra bázisait és a harmadik pedig összekötötte az Ellenállás bázisait. Az Ellenállás vasútrendszerét láttam 1977-ben. A Negatív Katonaság földalatti vasútrendszerének létezése ezen a RAND dokumentumon keresztül szivárgott ki a felszíni lakosság felé:

http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/The_Tubes.html

Mostanra az Ellenállás földalatti vasútrendszere teljesen működőképes. A Chiméra csoport főképp a felszíni katonai bázisok legfelső földalatti részlegeiben tartózkodik, a felszíntől legfeljebb 30 méter mélyen. A főbb erődjeik, melyeken keresztül a bolygó felszínét irányítják, a következők:


 • Borgo Santo Spirito, Róma, Olaszország

 • Aviano NATO bázis, Olaszország

 • Egy bizonyos titkosított helyszín, Közép-Európa

 • Egy másik, szintén titkosított helyszín, Közép-Európa

 • Ramstein NATO bázis, Németország

 • Fairford RAF bázis, Egyesült Királyság

 • Montauk, NY

 • Wright-Patterson AFB, OH

 • Sandia / Los Alamos, NM

 • White Sands / Area 6413, UT

 • Nellis AFB / Area 51, NV

 • Edwards AFB, CA


Minden egyes helyszínen található egy-egy strangelet bomba. Ezek a strangelet bombák nagyon veszélyesek és a fő okai annak, hogy a Pozitív Katonaság miért nem tesz lépéseket az Esemény érdekében:

http://cerntruth.wordpress.com/2010/03/29/open-letter-to-science/

http://cerntruth.wordpress.com/2011/12/27/119-terrorists-will-start-production-of-strangelets-irony-or-destiny/

Van egy kilépő/belépő pont Montauk közelében, Cold Spring Harbor, amely egy genetikai laboratórium, ahol a Chiméra csoport top Cabal tagok klónjait állítja elő, néhány meg nem erősített forrás szerint:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Spring_Harbor_Laboratory

http://alcuinbramerton.blogspot.com/2008/01/bilocation-of-hillary-clone-clinton.html

A Galaktikus Konföderáció erői folyamatosan monitorozzák a létesítményt és véget vetnek a klón programnak, amint a helyzet készen áll rá:

http://www.ufostalker.com/ufostalker/UFO+Landing+in+Cold+Spring+Harbor+New+York+United+States+on+September+4th+2013/50441

A chimera csoport átvette a globális pénzügyi rendszer irányítását a központi bankárok kezéből az utóbbi évtizedben a PROMIS szoftveren és egyéb nagy sebességű kereskedelmi programokon keresztül. Az Ellenállás és a Szervezet (az Ellenállás előfutára) régóta tudatában volt ezen programoknak és képes volt elszívni hozzávetőlegesen 70 trillió dollárt a Cabal fekete alapjaiból. Ezt a pénzt vissza fogják szolgáltatni az emberiségnek a Pénzügyi Újraindítás után, a járulékos bankszámlákon keresztül.


Bucintoro

A Chiméra csoportot nem szabad összekeverni a szakadár civilizációval. A szakadárok a náci Titkos Űrprogramból bontakoztak ki, alakultak át katonai ipari komplexummá, sok fekete projekttel, míg a Chiméra csoport a vezető erő a szakadár civilizáció mögött, manipulálva azt a Föld bolygó karantén státuszának fenntartásának segítésére. A határvonal a Chiméra csoport és a szakadár civilizáció között az úgynevezett fázishatár, amiről semmi többet nem lehet mondani nyilvánosan, és az Eseményt / Compression Breakthrough-t (Kompressziós Áttörést) lehet szakaszos átmenetnek is nevezni.

A Fényerők kidolgoztak egy módszert a Chiméra csoport legyőzésére, amely végrehajtás alatt áll.


A Fény Győzelme közel.


The Victory of the Light is near.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások