Telos

Spirituális hírek, fordítások

ISIS?

Cobra Logo
  1. június 18., szerda

ISIS?


Nemrég egy dzsihádista csoport hatolt be Szíriából Irakba és elfoglalta területének egy jelentős részét:

http://www.businessinsider.com.au/isis-controls-shocking-percentage-of-iraq-and-syria-2014-6


A céljuk, hogy egy totalitárius Iszlám államot hozzanak létre ezen a területen és Irak és Szíria Iszlám Államának (ISIS-nek - az angol megfelelő rövidítése) hívják őket.

Ez a csoport a Szaúdiak és az egyesült államokbeli Cabal közös szervezete (a jezsuitákkal és az ő Blackwater/Academi barátaikkal a színfalak mögött):

http://nsnbc.me/2014/06/15/isis-unveiled-identity-insurgency-syria-iraq/

http://nsnbc.me/2014/06/13/natos-terror-hordes-iraq-pretext-syria-invasion/

Az amerikai Cabalnak az terve, hogy ürügyet kreáljon a katonai megszálláshoz és ezzel meghosszabbítsa a petrodollár élettartamát.

http://philosophyofmetrics.com/2014/06/13/us-attempting-overthrow-of-iraqi-government/

A katonai-ipari komplexum pedig szép kis profitot zsebelhessen be:

http://www.infowars.com/war-industry-stands-to-make-billions-off-isis-threat/

Mélyebb szinten okkult háború zajlik. 4300 évvel ezelőtt a Cabal Annunaki Arkhón nagykutyái létrehozták az Akkád Birodalmat:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Akkád_Birodalom

Az Akkád Birodalom rendkívül erőszakos és patriarchális társadalom volt, amelyet azért hoztak létre, hogy elnyomjon egy nagyon fontos Istennői energiaörvényt, amelyet ugyanabban a régióban több, mint 7000 évvel ezelőtt teremtett meg a Halaf és a Haszúna-Szamarra Kultúra:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Halaf-kultúra

https://hu.wikipedia.org/wiki/Hasszuna-kultúra


Jelenleg ugyanazok az Arkhónok - akik a Fekete Nemesi családokba inkarnálódtak - a horror egy sötét birodalmát akarják létrehozni pontosan ugyanabban a régióban, hogy még inkább elnyomják ezt az Istennői energiaörvényt.

Összevethetitek a Halaf/Haszúna/Szamarra kultúrák térképét:

Bucintoro

Az Akkád Birodalom térképével:

Akkád birodalom

Valamint az Iszlám Állam (ISIS) jelenlegi státuszának térképével:


Akkád Isis

Érdekes itt megemlítenünk, hogy az ISIS zsoldosainak inváziója Szamarra városában kezdődött, amely ennek az Istennői örvénynek a közepe, és amely az Abbászida Kalifátus székhelye is volt. Az Abbászida dinasztia a IX. században a titkos Fehér Nemesi vérvonalakkal állt kapcsolatban, és ők indították be az Iszlám aranykort a tudományok és a művészet területén történt jelentős fejlődéssel:

http://naptimewriter.blogspot.com/2010/10/abbasid-caliphate.html

Az Arkhónok igen jól képzett okkultisták. Azt csinálják, hogy fogják a Fény egy szimbólumát és a tömegmédia propagandája felhasználásával idomítják az embereket, hogy az adott szimbólumot a sötétséggel, fájdalommal és szenvedéssel hozzák összefüggésbe, valamint hogy elnyomják az Istennői energiát. Ezáltal megakadályozzák, hogy hatalmas mennyiségű Fény áramoljon az emberek elméjébe és szívébe. Ezt tették a 666-os számmal is (amely egykor Vénusz Istennő szentséges száma volt, most pedig a tömegek fejében a sötét erők egy szimbóluma), a pentagrammával (amely egykor Vénusz Istennő szakrális szimbóluma volt, most pedig a képzetlen tömegek számára a fekete mágia egyik jelképe), Luciferrel (aki valaha Vénusz Istennő - Fényhordozó - Esthajnalcsillag szimbóluma volt, ma pedig a tudatlanok számára a sötét erők vezetője), a Svastikával (amely a spirituális evolúció szimbóluma volt egyszer, most pedig a nácizmussal kapcsolják össze).

Erről itt olvashattok egy jó cikket:

http://www.wakingtimes.com/2014/06/03/reclaiming-spiritual-symbols-hijacked-used-us/

Az arkhónok szándékosan választották az ISIS nevet a dzsihádista csoport és az Iszlám Államuk számára, hogy az Isis nevet (aki a Fény Istennője) a sötétséggel és horrorral hozzák összefüggésbe az emberek tömegeinek elméjében, különösképpen most, miután részben megnyitottuk az IS:IS portált, így további lehetőség van az Istennő ébredésére 2014-ben. Ezért Isis nem egy cabal-barát Istennő, az Illuminátus csak próbálja eltéríteni az ő gyönyörű energiáját a saját bűnös céljaira. Ironikus, hogy az Illuminátus név megvilágosodottakat jelent, miközben a valóságban azok az emberek állnak a lehető legtávolabb a spirituális megvilágosodástól.

Hogy tisztázzuk a helyzetet, Isis Istennő nem támogatja az ISIS-t. Isis békét akar és béke lesz.


A Fény győzelme!


Fordította: MCCS


Victory of the Light!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások