Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rózsa Rendje

Cobra Logo
  1. május 27., kedd

Rózsa Rendje

Atlantiszon az Istennő papnői tizenkét fős körökben gyűltek össze, hogy lehorgonyozzák a béke és a harmónia energiáját. A Rózsa Rendjének hívták őket (angolul: Sisterhood of the Rose – a Rózsa nővérisége). Később az ókori Egyiptomban Ízisz papnőiként jelentek meg újra, mivel a rózsa Ízisz istennő szent szimbóluma. A keresztes háborúk idején a Rózsa Rendje volt a Templomos lovagok női megfelelője. A II. Világháború alatt megpróbáltak hatást gyakorolni néhány náci vezetőre a legfelsőbb körökből, és néha sikerült is rábeszélniük őket békésebb megoldásokra, sok életet mentve így meg.

2004-ben és 2012-ben a Vénusz-Nap tranzit kódolt üzenet volt az égen arra, hogy újra aktiváljuk a Rózsa Rendjét:

Venus1

Ezen a nyáron az Eris-Lilith-Chariklo nagy hármasa mélyebb szinten fogja aktiválni a bolygón az Istennő archetípusát, mint korábban valaha. Érdekes megjegyezni, hogy ugyanebben az időben a külső Naprendszer objektumai, a Chariklo, a Pholus és az Ixion hármasa áll majd együtt a Nyilas végén, közel a Galaktikus Központhoz. Ez azt jelenti, hogy az elnyomott Istennő archetípusa a bolygószintű kollektív tudattalanból a felszínre tör. Az emberi történelem során a női szexuális energia ellenőrzésével és manipulálásával az arkhónok végig elnyomták a női princípiumot. A női minőség felszabadításának kulcsa pedig az, hogy a nők megengedjék maguknak, hogy érezzék a szexuális energiájukat, összhangba kerüljenek a szívükkel, és a saját módjukon fejezzék azt ki.

GoddessLove

Június 21-én a nyári napforduló pillanatában az Istennő archetípus bolygószintű aktiválásának folyamata elkezdődik. Az Ellenállási Mozgalomból és a Plejádi flottából sok nő fogja aktiválni meditációval és azzal, hogy az emberiség felé irányítják szeretetük energiáját. Csatlakozhatsz ehhez a meditációhoz a magad módján. A nyári napforduló középidő szerint 10:52-kor (GMT) lesz, ami Egyiptomban és Közép-Európában helyi idő szerint 12:52-nek felel meg, Londonban 11:52-nek, New York-ban 6:52-nek, Chicagóban 5:52-nek, Denverben 4:52-nek, és Los Angelesben hajnali 3:52-nek.

A fő csoportunk Ibizán fogja lehorgonyozni ezeket az energiákat. Ibiza Tanit Istennő szent szigete. Ő a vizek Istennője, forrásai és szökőkútjai gyógyító, megfiatalító hatásúak, és összehangolják a testünk elektromágneses mezőjét az energiamezőnkkel. Kozmikus Istennő, a rómaiak Juno Caelestis-nek (Caelestis = ég istennő) hívták. Ő és a szigete támogatni fogják utunkat az egyéni, bolygószintű és kozmikus egyesülésben. Nagyon szívesen látunk, ha csatlakozol hozzánk:

http://portal2012.org/Ibiza.html


A Fényerők azt kérték, hogy azok a nők és férfiak, akiknek belső kapcsolata van az Istennővel, kezdjenek el csoportokban összegyűlni, hogy újraaktiválják a Rózsa Rendjét. Ezeknek a csoportoknak fizikailag kell találkozniuk legalább hetente egyszer és behívniuk az Istennő energiát saját egyedi módjukon, hogy a bolygón béke legyen. Az Esemény idején ezek a csoportok lesznek a planetáris átalakulást támogató női oldal, míg az Esemény Támogató Csoportok a férfi oldalt képviselik.

A Fényerők azt kérték, hogy az Esemény idején minden Rózsa Rendje csoport találkozzon, meditáljon a békés átmenet érdekében, és hívják be a Szeretet és harmónia Istennő energiáit.

Itt olvashatsz még az Istennőről, és arról, hogy hogyan kapcsolódj hozzá:

(http://www.cybele2.com/)

https://web.archive.org/web/20140701232009/http://www.cybele2.com/


Sok Istennő szentély fog épülni az Esemény után. Addig is, meggyújthatsz egy gyertyát Ízisz e virtuális templomában:

(http://nshrine.com/shrine/Isis)

https://web.archive.org/web/20140702001800/http://nshrine.com/shrine/Isis


A Fény győzelme!


Fordította: MCCS.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások