Telos

Spirituális hírek, fordítások

Új Atlantisz

Cobra Logo
  1. január 4., Szerda

Új Atlantisz

Új Atlantisz a kódneve annak az energiarácsnak a bolygó felszíne körül, amely támogatni fogja a "végső áttörést" és ez a kódneve az Esemény után megalakuló új társadalomnak is.

A 75000 évvel ezelőtt történt pólusváltás előtt, a Régi Atlantiszon az egyenlítő máshol helyezkedett el, ezért az egész planetáris energiarács is eltérő volt.

Polshift

Olvass tovább …

Financial Liberation Just Ahead

Monday, April 4, 2016

Financial Liberation Just Ahead

Mission

The Financial Group will 1.) Educate and inform the public of the up-coming financial changes around the world. 2.) We will inspire all to initiate and maintain a bridge of stability between providers of goods and services and purchasers in need of those same services during the first two weeks immediately following the Event. 3.) Help implement humanitarian services.

Voucher

Read more …

X-bolygó

Cobra Logo

  1. január 27., szerda


A fősodratú médiában mostanában sok szó esett az X-bolygó, vagy ahogy most hívják, a kilences bolygó lehetséges felfedezéséről:

http://www.sciencemag.org/news/2016/01/feature-astronomers-say-neptune-sized-planet-lurks-unseen-solar-system

https://en.wikipedia.org/wiki/Planet_Nine


Bár ez még NEM az X-bolygó hivatalos felfedezése, de egy lépés a jó irányba. Ez része a jelenleg zajló óvatos közzétételi folyamatnak. A Cabal évtizedek óta elhallgatja, hogy tud az X-bolygó létezéséről. Talán tudni akarjátok, hogy a Chiméra által ellenőrzött Maui Nagy Teljesítményű Számítógépes Adatközpont (MHPCC) a világ összes nagy csillagászati obszervatóriuma által gyűjtött összes adatot lehallgatja, és minden olyan adatot töröl, amely az X-bolygó közvetlen felfedezéséhez vezethet:

https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Force_Maui_Optical_and_Supercomputing_observatory

Olvass tovább …

Cintamani Frissítés

  1. december 8., kedd

Cintamani Frissítés

Mióta közzétettem a Cintamani kövekkel kapcsolatos információkat, ennek a szent kőnek rengeteg darabja találta meg az útját az elkötelezett Fénymunkások és Fényharcosok kezeihez, és az Eseménykor, a kompressziós áttörés energiáinak átadására fog szolgálni:

Olvass tovább …

Cobra Q/A Interview by Rob Potter

Cobra Logo

Thursday, november 02, 2015

Cobra Q/A Interview by Rob Potter

Hello, ladies and gentlemen. Welcome to another special edition for the Victory of Light radio show.

I wish to thank Cobra for coming on here today and especially to give him a special feeling of love and embrace. I also want you to know that I do have a deep level of love and respect for Cobra.

Yoda

Read more …

Galaktikus proxy háború Szíriában

Cobra Logo
  1. október 19., hétfő


Folytatódik a Chiméra csoport megtisztítása. Erről most nyilvánosan nem mondhatok sokat.

Másrészről viszont a Chiméra drákói és reptilián szolgáinak tisztogatása mostanra elég intenzíven folyik, és a lakosság nagy része már tud a létezésükről:

(http://sputniknews.com/politics/20151018/1028720468/end-new-world-order-russia-shifts-balance-power.html)

https://web.archive.org/web/20151019131357/https://sputniknews.com/politics/20151018/1028720468/end-new-world-order-russia-shifts-balance-power.html

(http://www.veteranstoday.com/2015/10/14/putins-wild-card-in-syria/)

https://web.archive.org/web/20151114092001/https://www.veteranstoday.com/2015/10/14/putins-wild-card-in-syria/


Kurgan

Olvass tovább …