Telos

Spirituális hírek, fordítások

X-bolygó

Cobra Logo

  1. január 27., szerda


A fősodratú médiában mostanában sok szó esett az X-bolygó, vagy ahogy most hívják, a kilences bolygó lehetséges felfedezéséről:

http://www.sciencemag.org/news/2016/01/feature-astronomers-say-neptune-sized-planet-lurks-unseen-solar-system

https://en.wikipedia.org/wiki/Planet_Nine


Bár ez még NEM az X-bolygó hivatalos felfedezése, de egy lépés a jó irányba. Ez része a jelenleg zajló óvatos közzétételi folyamatnak. A Cabal évtizedek óta elhallgatja, hogy tud az X-bolygó létezéséről. Talán tudni akarjátok, hogy a Chiméra által ellenőrzött Maui Nagy Teljesítményű Számítógépes Adatközpont (MHPCC) a világ összes nagy csillagászati obszervatóriuma által gyűjtött összes adatot lehallgatja, és minden olyan adatot töröl, amely az X-bolygó közvetlen felfedezéséhez vezethet:

https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Force_Maui_Optical_and_Supercomputing_observatory


Nyolc évvel ezelőtt Patryk Lykawka japán tudós egy tudományos cikket publikált, amely egy olyan feltételezett bolygó létezését jósolta meg, amely keringési tulajdonságait tekintve nagyon közel áll a valódi X-bolygóhoz:

http://allesoversterrenkunde.nl/!/!/actueel/artikelen/_detail/gli/the-mystery-of-planet-x/

http://arxiv.org/abs/0712.2198

http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/0712/0712.2198.pdf


Természetesen az ő tanulmánya nem kapott akkora nemzetközi sajtóvisszhangot, mint Mike Brown mostani bejelentése, mert az túlságosan közel járt az igazsághoz.


X

Csak hogy felfrissítsem a memóriátokat, itt vannak a valódi X-bolygó jellemzői, amelyeket a Plejádiak adtak meg nekem:


-Sugara: 7.500 km

-Tömege: a Föld tömegének 0,76-szorosa

-Fél nagytengely^: 70 CSE (csillagászati egység)

-Dőlésszög: 40 fok

-Excentricitás: 0,25


Semimajoraxis

(^A fordító megjegyzése: fél nagytengely – a bolygó elliptikus keringési pályájának hosszabbik sugara, amit csillagászati egységben adnak meg. Egy csillagászati egység a Nap-Föld távolságnak felel meg. A szemléltető ábra nem Cobrától van.)

Az X-bolygó kőzetmaggal, vízjégből álló köpennyel és fagyott metánból álló vékony felszíni réteggel rendelkezik. Ha egy űrszonda távolról meglátogatná az X-bolygót, ezüstös, kékes színű felszínt találna, nagy kiterjedésű, sima terepszakaszokkal, és geológiailag dinamikus felszínfoltokkal, amelyeken jégvulkán-tevékenységre utaló jelek láthatók. Ha ez a szonda elég közel érne ahhoz, hogy kameráinak felbontása meghaladja a 10 métert pixelenként, akkor a felszín egyes részein különös, négyszögletes, erősen tükröződő vonásokat fedezne fel. Ezek az Ellenállási Mozgalom és a Galaktikus Konföderáció flottájának felszín alatti bázisainak üvegplafonjai.

És ha még nem jöttél volna rá, az X-bolygó NEM a Nibiru.


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások