Telos

Spirituális hírek, fordítások

Cintamani Frissítés

  1. december 8., kedd

Cintamani Frissítés

Mióta közzétettem a Cintamani kövekkel kapcsolatos információkat, ennek a szent kőnek rengeteg darabja találta meg az útját az elkötelezett Fénymunkások és Fényharcosok kezeihez, és az Eseménykor, a kompressziós áttörés energiáinak átadására fog szolgálni:

http://2012portal.blogspot.si/2015/06/cintamani.html

A magyar fordítás itt érhető el:

http://telos.hu/posts/2015/Cobra/06/20150608/

A Cintamani kő kiválasztott darabjait elhelyezték a bolygó energiahálózatának tucatnyi, legfontosabb kulcs rács örvénypontjába, hogy stabilizálják a transzformációs folyamatot az Eseménykor. Ez a Cintamani energia hálózat a bolygó körül már majdnem teljes.

Az ősi tibeti jöventölés szerint eljön majd az idő, amikor a King of the World (A Világ Királya) felszínre jön a seregével a földalatti birodalmából, hogy legyőzze a sötétség erőit és bevezesse és bejelentse az Aranykor eljövetelét. Ez az idő most van. A Cintamani kő kulcsszerepet fog játszani ebben a folyamatban:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_shambahla11.htm

A Cintamani kő a tiszta Fény kiáradása és a Lelkünk tisztaságának külső manifesztációja:

http://gadal-catharisme.org/origin-the-stone_9_96_en.htm

Nemrégiben, a Cintamani kövek limitált számban elhelyezésre kerültek a StratoProbe 4-en, egy űrközeli járművön, melyet a csapatommal együtt bocsájtottunk fel. A StratoProbe 4 elérte a kb. 24 km-es maximális magasságot:

Nemrég kis mennyiségű Cintamani követ helyeztünk le a StratoProbe 4 nevű kis rakétán, amelyet a csapatommal együtt lőttünk fel. Hozzávetőlegesen 15 mérföld (24 km) magasságig sikerült feljutni:

Near

A StratoProbe 4 a röppálya legmagasabb pontján a készítette ezt a fényképet a kis földönkívüli hajó flottáról, akik a küldetésünket támogatták:

UFO

Azt az utasítást kaptam, hogy egy másik köteg Cintamani követ készítsek elő. Legtöbbjük, beleértve néhány darabot a StratoProbe 4-ről, elérhető volt az elszánt Fénymunkások és Fényharcosok számára. Ez a köteg Cintamani kő elkelt, de fenntartottunk egy adagot azoknak a Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak, akik pénzügyi nehézségekkel küzdenek és ők ingyen fognak kapni a kövekből.

A csapatommal együtt keressük azt a személyt, aki a közeljövőben az Antarktiszra utazik. Szükségünk van egy önkéntesre a Cintamanival kapcsolatos küldetéshez azon a távoli kontinensen. Ha magadra ismersz, kérlek, hogy vedd fel a kapcsolatot velünk: cobraresistance@gmail.com

A Fény Győzelme!


Frissítés:

Ha valaki rendelni szeretne magának követ, akkor Robert Potter oldaláról is megteheti, bár az itt vásárolható Cintamani kő nem tachyonizált:

https://thepromiserevealed.com/cintamani-stone/?fbclid=IwAR2StJnP0l1QuVCcxSpnYX4YUkOFmVP6FMkFeahlH_Hywt85GSU4i2cUCP4


Fordította: MCCS

Magyar Cobra Csoport


Victory of the Light!

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások