Telos

Spirituális hírek, fordítások

Az Esemény

Cobra Logo

Monday, April 4, 2016

Az Esemény

Az "Esemény" a "Kompressziós Áttörés" pillanata a Földön.

A4

Az ESEMÉNY akkor következik be, amikor a Galaktikus Központi Nap által kibocsátott nagy szoláris hullámok ESEMÉNYHORIZONT-ja eléri a Földet és aktiválja a "Kompressziós Áttörést". Ekkor találkoznak "középen" a bolygó felszíne felett és alatt lévő Fény Erők – vagyis a bolygó felszínén.

Az esemény dátuma nem jósolható meg. Számos csoport vesz részt világszerte, sok információnak titokban kell maradnia a műveletek biztonsága érdekében. Csak annyit mondhatunk, hogy egyre közeledünk hozzá. A lakosság felkészültsége érdekében hozták létre az információs és támogató hálózatokat.

Ez a rabság hosszú korszakának vége.

A Földet és lakóit 25 000 éve bebörtönözték és karanténban tartják (fekete lyuk). Eddig a sötét oldal, -vagy ahogy hívjuk őket az Elit (Cabal) irányította és manipulálta az emberiséget. De most 25 000 év börtön után végre kiszabadulunk a fekete lyukból. A mi bolygónk az utolsó a galaxisban, amely felszabadításra vár. Ez a lépés az ESEMÉNY HORIZONT vagy AZ ESEMÉNY.

Az ESEMÉNY lesz bolygónk számára a fizikai és nem fizikai áttörés pillanata.

A nem fizikai síkokon: érzékelni lehet majd a nagy hullámát vagy villanását az Isteni energiának és fénynek, amely a Galaktikus Központi Napból fog a bolygó felszínére érni. (A Galaktikus Központi Nap egy objektum a Nyilas csillagképben.) A Központi napból kiáradó energia a Napunkból villanást vagy speciális fénysugárzást vált ki, amely áthatol a Földön és az emberiség egészén.

Nyugalmat fog árasztani az emberek felé a szeretet energia fényében és véget vet a kettősségnek (dualitásnak). Ilyen nagyszerű és erőteljes energia eddig nem volt látható vagy érezhető a Földön. Mindenki tudni és érezni fogja, hogy valami történt. Ez még számunkra is meglepetés lesz, amikor majd megtörténik. Ilyen még nem történt ezelőtt. Egyáltalán nem lesz sokkoló, inkább nagyon pozitív esemény lesz.

A fizikai síkon a következők fognak történni:

  • Az Elit letartóztatása (már elkezdődött).

  • A Pénzügyi Rendszerek újraindítása.

  • A földönkívüliekről szóló információk nyilvánosságra hozatala.

  • Egy új igazságos pénzügyi rendszer kezdete, amely jóléti alapokat biztosít mindenki számára.

  • ÚJ Kormányzati/Politikai rendszer, Oktatási rendszer, Egészségügyi rendszer, stb.

  • Az emberiség lassú és fokozatos ráébresztése arra a tényre, hogy léteznek pozitív földönkívüli fajok, és hogy milyen galaktikus kapcsolataink vannak.

  • Új, fejlett technológiák bevezetése

  • A spirituális fejlődés és gyógyítás lehetősége minden ember számára elérhető lesz a bolygón.

  • És még sok-sok minden, amelynek örömmel nézünk elébe.

    Remélem, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a Naprendszerünkön belül léteznek különböző frakciók, akik a fény oldalán állnak és támogatják a bolygó felszabadítását. Vannak továbbá különböző frakciók, akik a bolygó felszíne alatt élnek és támogatják a fényt és a bolygó felszabadítását. Ezek a csoportok haladnak előre a bolygó felszíne felé, mert a bolygó felszíne a fő csatatér és ennek a helyzetnek a fókuszpontja, amely nemcsak a Föld bolygóra korlátozódik. Amikor az áttörés megtörténik, azt hívjuk mi "Eseménynek".

Az Esemény pillanatában tulajdonképpen nagyon sok minden történik egyszerre. Ekkor fogják a Fény Erők átvenni az irányítást a tömegmédia felett és ekkor fognak információkat kibocsátani a földönkívüliek közreműködéséről, a Cabal bűneiről, a fejlett technológiákról, egyszóval ez lesz a TELJES NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL. Ez is része ennek.

Része a Cabal tömeges letartóztatása.

Része a pénzügyi rendszer újraindítása is, amelyen a Keleti Szövetség már nagyon régóta dolgozik.

És persze fokozatosan haladunk előre az első kapcsolatfelvétel felé, ami tulajdonképpen a hivatalos kapcsolatfelvétel lesz a földi civilizáció és a galaxisban létező más pozitív földönkívüli fajok között. Az Esemény lesz a kezdőlökés, amely elindítja a folyamatot.

Ez az Esemény rövid leírása. Természetesen ott van még a galaktikus Központi Nap pulzálása is. A Galaktikus Központi Nap élő entitás és alkalmanként ennek a pulzálásnak az energiája összhangba kerül a globális tudatosságunkkal, ennek a tudatosságnak a szintjével és a felébredettség mértékével. És amikor a kompressziós áttörés bekövetkezik, a tudatosság szintje elég magas lesz ahhoz, hogy képes legyen fogadni a Galaktikus Központ megnövelt energiaimpulzusát.

Forrás:

https://prepareforchange.net/2016/05/13/joint-cobra-corey-goode-interview-by-rob-potter-part-1/

Mit tehetsz az ESEMÉNY előtt?

Készülünk arra, hogy együtt örüljünk az emberiség EGÉSZÉRE váró fényes és szép jövőnek, amely a bolygó erőszakmentes felszabadítása után lesz érzékelhető.

Felszabadítás

Nem tudjuk az Esemény pontos dátumát, ezért bölcs dolog lenne, ha követnél néhány egyszerű elővigyázatossági szabályt:

  • Mostantól kezdve tarts otthon plusz 2 hétre elegendő élelmet.

  • Bizonyosodj meg róla, hogy számodra és szeretteid számára van elég gyógyszer, stb., amire szükség lehet.

  • Tarts otthon rejtett készpénztartalékot.

  • Tankold meg az autódat és tankolj újra, ha már félig üres.

  • Tanulj és tanítsd barátaidat, családtagjaidat.

  • Csatlakozz az egyik munkacsoporthoz a 6 közül a Prepare for Change weboldalon és segédkezz a gyönyörű bolygónk felszabadításában.

  • Alkossatok csoportokat minden vasárnap és csináljátok meg a Heti Felemelkedési Idővonal Meditációt és koncentráljatok az Istennői Energia áramoltatására.

  • Legyen otthon sok elem és zseblámpa.

  • Néz vissza erre a weboldalra a frissítések miatt.

A meditáció itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=VLKVaOH5gK0&list=PLMyuAXws7tmVSrluQ_1L3FVmhyJDHNpJg&index=6

Amikor az Esemény megtörténik, mindenki tudatában lesz a levegőben lévő változásoknak, de tudnod kell, hogy NEM SZÁMÍTUNK SEMMILYEN NEGATÍV KIMENETELRE AZ ALÁBBI INFRASTRUKTÚRÁKKAL KAPCSOLATBAN:

NEM számítunk:

  • Áramkimaradásra,

  • Vízhiányra,

  • Mobiltelefon zavarokra,

  • Polgári engedetlenségre,

  • Sem az orvosi ellátás, sem a normál sürgősségi szolgálatok fennakadására.

Teljes valószínűséggel az internet a legtöbb helyen működőképes lesz.

Ennyit mondhattunk az Eseményről, nem többet.

Mi fog történni az Esemény után a gazdasággal?

https://prepareforchange.net/?p=20

Az emberiség belép az Aranykorba, az ökoszisztéma meggyógyul, mindenkinek fedezik az alapvető szükségleteit, mindenki szabadon teremthet és szabadon utazhat. Ez megnyitja az utat evolúciónk további, a jelenlegi megértésen túlmutató lépéseihez.

Sunset Party

A felszabadulás közel!

https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/06/az-esemeny-1-resz.html

https://prepareforchange.net

Hozzászólások