Telos

Spirituális hírek, fordítások

Ízisz misztériumai

Cobra Logo
  1. január 29., vasárnap

Ízisz misztériumai

Ízisz misztériumai az eredeti Istennő-rejtelmek maradványai, amelyeket a Központi Faj sok százezer évvel ezelőtt hozott Atlantiszra.

Goddess Galaxy

Ezeket a rejtélyeket számtalan évezreden át zavartalanul gyakorolták a bolygó felszínén az istennőnek szentelt szent templomokban. Az Istennő jelenlétével, az egyértelmű isteni női archetípussal közvetlenül a Forrásból eredő élő kapcsolat volt a társadalom stabilitásának és harmóniájának alapja.

Miután a sötét erők zavaró hatása megkezdődött a bolygón, és különösen a 26 000 évvel ezelőtti arkhón invázió után, a tökéletes kapcsolat a Forrás női jellegével megszakadt.

A Szíriusz csillagrendszerből érkezett Astara vállalta magára az elmúlt 26 000 éves ciklus során az Istennő jelenlétének megőrzését a bolygó felszínén.

Az egyiptomiaknál Aszet, a görögnél Ízisz néven ismerték. Ezt a nevet használjuk ma is széles körben.

Az egyiptomi misztériumiskolák a lehető legtisztább módon próbálták megőrizni az atlantiszi misztériumiskolák tudását??? ismereteit. Az egyiptomi, majd a görög-római misztériumiskolákban tanított Ízisz-misztériumok a következőket tartalmazták:

A tiszta Szeretet és Fény isteni teremtés síkjának létezését, ahol nem létezik sötétség. Olyan technikákat, amelyekkel a tudatosságunkkal hozzáférhetünk ehhez a síkhoz.

A Lélek halhatatlanságát és azt az utat, amelyen ezzé a Lélekké válhatunk.

Módszereket az arkhónok elkerülésére, és a Fény birodalmába jutásra a halál után.

Az Istennő jelenlétének megtestesítését, és hogy hogyan váljunk az Istennő jelenlétének élő megtestesülésévé a mindennapi tevékenységünk során.

A földalatti királyság rejtelmeit.

A szent egyesülés rejtelmeit (hieros gamos=szent házasság).

A misztériumokat csak a beavatottak számára tanították, míg a tömegek Íziszt, mint megszemélyesített istenséget imádták olyan védőként, aki a bajok idején segíthet:

https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%8Dzisz


Az ókorban, két évezreddel ezelőtt, Ízisz imádata volt a legnépszerűbb és legelterjedtebb vallás a Földközi-tenger térségében:

http://www.ancient-origins.net/ancient-places-europe/isis-egyptian-goddess-who-spread-her-wings-across-europe-006377?nopaging=1


Az Istennői energiák jelentős hatása miatt a fátyol elkezdett feloldódni, ezért az arkhónok tervet dolgoztak ki az akkoriban fejlődésnek indult kereszténység eltérítésére és elme-programozási kultusszá változtatására, minden istennő-tisztelet elnyomására és a nikaiai–konstantinápolyi hitvallás bevezetésére:

Isis Mary

http://www.oneworldofnations.com/2015/03/the-council-of-nicea-council-that.html

Ízisz misztériumait titokban kellett tartani (sub rosa).

http://www.kislexikon.hu/sub_rosa.html

A rózsakeresztes alkimisták több mint 1000 évvel később megpróbálták újraéleszteni ezeket a misztériumokat, de az igazi visszatérésük csak a 18. században következett be, amikor Saint Germain gróf beavatta Cagliostro grófot a rejtélyekbe, és azt a feladatot adta neki, hogy terjessze a misztériumokat egész Európában:

Cagliostro St. Germain

Saint Germain gróf instrukciói alapján Cagliostro gróf beavatott sok, a felsőbb társadalmi rétegből származó francia nőt azért, hogy elkezdődjön a társadalom reformja és felvilágosítása. Ezek a nők kódolt üzeneteket küldtek jelnyelven, mint az a következő képeken látható (a kéztartásokat érdemes figyelni):

http://madameisistoilette.blogspot.com2013_12_01_archive.html

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Y9qAtD9DUS0J:madameisistoilette.blogspot.com/2013/12/+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu


De Lamballe hercegné, akit Cagliostro gróf avatott be, abban az időben Ízisz főpapnője volt, és gyakori kapcsolatban állt Saint Germainnel.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Lamballe_hercegn%C3%A9


Mozart szintén Cagliostro gróf tanítványa volt, aki zenéjével, különösen híres operájával, a Varázsfuvolával terjesztette Ízisz misztériumait:

http://www.occult-mysteries.org/symbolism.html

Mozart

Christian Jacq könyvsorozatot írt Mozartról és az Ízisz misztériumokkal való kapcsolatáról, ami sokkal közelebb áll az igazsághoz, mint gondolnánk:

https://www.amazon.com/Son-Enlightenment-Mozart-Christian-Jacq/dp/0743295218


Itt az idő Ízisz misztériumainak újjáélesztésére.

Ezt megteheted zenehallgatással:

https://mihaildoman.com/


A szexuális energia táplálásával:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/06/language-of-love-meditation.html


Ha kapcsolódunk az Istennő művészetéhez a múltból:

http://mini-girlz.tumblr.com/


Azáltal, hogy kapcsolódunk az idő természetes ritmusához a 13 holdcikluson keresztül.

http://mikephilbin.blogspot.com/2017/01/free-planet-timings-of-new-millennium.html


És az Eseményre való felkészüléssel, úgy, hogy a Galaktikus Istennőhöz kapcsolódunk:

https://www.youtube.com/watch?v=v7xECRiZGaU&feature=share&list=PL0NrT0O8GyQhF5KeJUf0VmT-gSdY9mHKX&index=4


A Fény győzelme!


Magyar Cobra Csoport


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások