Telos

Spirituális hírek, fordítások

A szétválasztás

Cobra Logo

  1. július 4., csütörtök


A sötét atlantiszi hálózatokat teljesen eltávolították. Mindez messzemenő következményekkel jár.

Ebből kifolyólag végre megkezdődött a Lurker és a felszíni lakosság szétválasztásának folyamata. Ennek a folyamatnak az első, körülbelül egy hónapja a tesztelési fázis lesz, ahol a Fényerők kiértékelik a felszíni lakosság reakcióját a leválasztási folyamatra. Az eredményeknek megfelelően módosításokat fognak végezni. Miután a tesztelési fázis befejeződött, megkezdődik a tényleges szétválasztás.


Call

A képen: Felhívás minden Fénymunkásnak és Mennyei Angyalnak a Földön.


Ezt a folyamatot tekinthetjük bolygók ördögűzésének is. A sötétség, amely eddig kvantumosan és szubkvantumosan összefonódott az emberi személyiségekkel, végre elkezd távozni. Egy átlagos emberi lény több mint 90%-ban fertőzött a Lurkerrel, és egy átlagos Fénymunkás még mindig körülbelül 80%-ban fertőzött. Ahogy a folyamat kibontakozik, a fertőzés százalékos aránya csökkenni fog, és az emberi lények elkezdenek jobban összehangolódni a Fénnyel, és jobban fogják érezni magukat.

Augusztus és október között ennek a folyamatnak a kellős közepén leszünk. Ez a mély belső munka és a Fénnyel való belső kapcsolat megerősítésének időszaka lesz.

Továbbá, elegendő anomália került eltávolításra ahhoz, hogy elinduljon a Naprendszer végső összehangolási folyamata a Szeretet Galaktikus tengerével. A Nap plazmája még mindig jelentős mértékben a Lurker irányítása alatt áll, de a heliopauzánál (a Naprendszer szélén) az összehangolási folyamat már megkezdődött. Sok különböző csillagfaj közvetlenül a heliopauzán túl elhelyezkedő flottáik segítségével Fénysugarakat küld a Naprendszerbe, és leválasztja azt a Lurkerről. Segíthetitek ezt a folyamatot azzal, hogy cintamanival vagy különböző tektitekkel meditáltok, és Fényszálakkal összekötitek egymással a Naprendszerünket ls azt a csillagot, ahonnan ezek a tektitek származnak.

A Galaktikus Központi Faj (az Építők) tömegesen beléptek a Naprendszerbe, és számos ősi csillagkaput aktiváltak a különböző holdakon, aszteroidákon és a Marson.

Ez segíteni fog a pozitív Atlantisz emlékeinek aktiválásában, hogy elkezdjék az emberi tudatosságot felkészíteni az Új Atlantisz születésére:

https://sacred-texts.com/atl/soa/index.htm

https://www.unariunwisdom.com/atlantis-the-sons-of-the-law-of-one-the-sons-of-belial/

https://www.lulu.com/shop/frank-alper/exploring-atlantis/ebook/product-1yz4mmvm.html?page=1&pageSize=4

https://www.amazon.com/Children-Law-Lost-Teachings-Atlantis/dp/0966001532

https://www-museodelaesmeralda-com-co.translate.goog/el-misterio-de-la-tabla-esmeralda/?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc


Az Agartha-hálózat folytatja a Fény energetikai portáljainak aktiválását a bolygó felszínén, ezzel segítve a felszabadulási folyamatot. A smaragdmeditációval kapcsolódhattok az Agarthához:

https://www.youtube.com/watch?v=MUOcOpOUwLc


A bolygó felszínén lassan kiépül az Istennő templomok hálózata. Ez a hálózat energetikailag segíteni fogja a bolygó átalakulási folyamatának kiegyensúlyozását:

https://goddess-temple.earth/en/temple-list/


Rise1
Rise2

A bolygó felszínén is különböző pozitív Sárkány-csoportok aktiválódnak energetikailag. Ha részt szeretnétek venni ebben a folyamatban, akkor szívesen látunk benneteket a Sárkányok felemelkedése műhelytalálkozónkon Tajvanon:

https://taiwanworkshop.com/


Vagy Malajziában:

https://malaysiaworkshop.com/


A Fény Győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások