Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rövid Helyzetjelentés Frissítés

Cobra Logo

  1. április 24., szerda


A Fényerők a terv szerint távolítják el a sötét atlantiszi hálózatot. A színfalak mögött nagyon kényes és kockázatos műveletekben vesznek részt, és erről jelenleg semmi többet nem mondhatok.

Meglepődtem, amikor más univerzumok létezése nyilvánvalóvá vált számomra. A Fényerők körülbelül 25 évvel ezelőtt adtak nekem információt arról, hogy az összes többi univerzum integrálódott ebbe az univerzumba. Időközben új univerzumok létezését fedezték fel, és nemrégiben tudomásomra hozták ezeket.

A Fényerők közölték, hogy az információkat fokozatosan kell közzétenni, csak olyan ütemben, amilyen gyorsan biztonságosan integrálhatók anélkül, hogy túl sok anomáliát idéznének elő, amelyet azután nem tudnának elég gyorsan feldolgozni, és problémát okozna.

A sötétség jelenléte ezekben a más világegyetemekben minimális és sokkal alacsonyabb, mint ami jelenleg ezen a bolygón létezik. A többi univerzum leginkább problematikus részén lévő fő támaszpontot, a hüllők bolygóját nemrégiben szabadították fel rendkívül súlyos harcok során, sok áldozattal mindkét oldalon. Várhatóan hamarosan minden megmaradt sötétséget felszámolnak ezekben az univerzumokban.

A többi világegyetemben jelen lévő sötét entitások egyike sem tud többé ebbe az univerzumba bejutni. Egyedül a Fényerők tudnak más világegyetemekből utazni, akik erősítést hoznak a végső felszabadításhoz.

Negatív kvantum féreglyukak még mindig léteznek e világegyetem és más világegyetemek között, de hamarosan ki lesznek iktatva.

Egy hatalmas Felemelkedési portál, amelyet már röviden említettem az egyik korábbi frissítésemben, elkezdte éreztetni jelenlétét más univerzumokban. Pontosabban, ez a buborékmagképződés folyamatának kezdete, amely része a hamis vákuumból a valódi vákuumba való átmenetnek a Multiverzumban:

https://en.wikipedia.org/wiki/False_vacuum

https://www.szomagyarito.hu/szocikk.php?id=17994

A mi bolygónk továbbra is a sötétség fő bástyája a Multiverzumban, és a fő megoldandó probléma. Remélhetőleg néhány héten belül, miután bizonyos helyzetek megoldódnak, konkrétabb információkat tudok közölni a bolygó helyzetéről.

Addig is, szívesen látunk benneteket a kolumbiai Bogotában megrendezésre kerülő Új Atlantisz műhelytalálkozónkon:

Bogota

Ott fogom tudni először felfedni a Smaragdtáblák valódi jelentését és a smaragdok használatát Agartha kapujaként.


A Fény Győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások