Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. április 14., vasárnap


A Fényerők a tervek szerint eltávolítják a sötét atlantiszi hálózatot. Miután az Afrikai Illuminátus és IBC hálózatokat megtisztították, Afrikában érezhető megkönnyebbülés tapasztalható:

https://thecradle.co/articles/the-sahels-axis-of-resistance


Most már egy kicsit több információt is nyugodtan közzé lehet tenni. 2023 decemberében a sötét atlantiszi hálózatnak sikerült sötét portálokat nyitnia e naprendszer és más univerzumok között, hasonlóan ahhoz, ami 1996-ban történt, de sokkal kisebb mértékben. Ezt úgy hajtották végre, hogy fizikai és éteri atombombákat robbantottak a Kuiper-övben.

Ezek a sötét portálok lehetővé tették sok, más univerzumból származó hüllő entitás beáramlását a Naprendszerbe, amelyeket a belépésük után azonnal eltávolítottak:

https://www.livescience.com/62558-parallel-universe-aliens-survive-dark-energy.html


A Fényerők április 3-án teljesen lezárták a sötét kapukat, amelyek lehetővé tették a reptiliánok bejutását, és ettől kezdve a sötét entitások sehonnan sem léphetnek be a Naprendszerbe, egyszerűen nem lehetséges többé. Az egyedüli sötét portálok, amelyek még mindig aktívak a mi naprendszerünk és más univerzumok között, lehetővé teszik a szubkvantum anomália bizonyos mértékű beáramlását a Naprendszerbe. Ezek a portálok is hamarosan bezárulnak.

Az egész művelet a sötét erők részéről nagy stratégiai hiba volt, mert amikor a Fényerőknek sikerül lezárniuk a sötét portálokat, akkor helyettük Fényportálokat tudnak nyitni ugyanazon a helyen. Ez drasztikusan javítja a kommunikációt a Naprendszerünk és a más univerzumok Fényerői között. Már számos erősítés érkezett a Fényerőkhöz más világegyetemekből, akik most helyezkednek el anyahajóikon a heliopauzánál (A Naprendszer külső plazma burka).

Sokan ezek közül a Fénylények közül új, fejlett technológiákat hoztak, amelyek a Lurkerrel foglalkoznak, és új, gyorsabb hiperdimenziós féreglyukakat, amelyek gyorsabb és kényelmesebb utazást tesznek lehetővé az univerzumok között.

Április 3-án elég anomália oldódott fel ahhoz, hogy az igazi Fény sok évtized után végre lehorgonyozódjon a fizikai síkon Sedonában, körülbelül 20 percre. Pontosan ugyanebben a pillanatban villám csapott a Szabadság-szoborba New Yorkban, amely egyértelmű jele volt a Fény győzelmének:

Victory

https://petapixel.com/2024/04/04/photographer-captures-statue-of-liberty-getting-zapped-by-lightning/

https://nypost.com/2024/04/04/us-news/crazy-photos-show-boat-sinking-lightning-striking-statue-of-liberty-during-wild-ny-storm/

Mindkét műhelytalálkozó Sedonában és Rochesterben sikeres volt, a beszámolókat itt olvashatod el:


https://votl628.blogspot.com/2024/04/personal-notes-from-new-atlantis.html

https://votl628.blogspot.com/2024/04/personal-notes-from-rochesters-new.html


A napfogyatkozás a Rochester közelében a felszakadozott felhőzeten keresztül egy pillanatra láthatóvá vált, így elkészíthettem ezt a képet:

Eclipse

Az Egyesült Államokból mintegy 20 000 ember vett részt a tömeges meditációkon a napfogyatkozás pillanatában, április 8-án. Bár a kritikus tömeget nem sikerült elérni, a meditációnak mégis jótékony hatása volt, és az Egyesült Államok egy pozitívabb idővonal felé tolódik:

https://amgreatness.com/2024/03/20/our-perilous-magnificent-perilous-future/


Bár mindez nagy előrelépés, még nem tartunk a végén. A közel-keleti helyzet ismét eszkalálódott. A Fényerők arra kérik a lehető legtöbb embert, hogy 4 óránként vegyenek részt az Irán és Izrael közötti békéért végzett meditációban:

https://www.welovemassmeditation.com/2024/04/urgent-meditation-for-peace-between-iran-and-israel-every-4-hours.html


Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2024/04/surgos-meditacio-az-iran-es-izrael.html


Továbbá, egy bizonyos konkrét küldetéshez önkéntesre van szükség Kolumbiában, lehetőleg Bogotában. Ha ott élsz és szívesen együttműködnél, kérlek, írj a cobraresistance@gmail.com címre.


A Fény Győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások