Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés a bolygóról és jelentés a Phoenix-ben tartott konferenciáról

Cobra Logo

  1. február 18., vasárnap


Körülbelül 15 perccel azelőtt, hogy a Plútó belépett a Vízöntőbe, a következő kis aszteroida csapódott a bolygó felszínébe Berlin közelében:

https://en.wikipedia.org/wiki/2024_BX1

Magyarul is megjelent:

https://www.idokep.hu/hirek/magyarorszagrol-is-latszodott-a-berlin-felett-felizzo-tuzgomb


A Plútó Vízöntőben járásával a földalatti alagúthálózatok létezése általánosan ismertté válik:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/israeli-military-now-says-its-impossible-destroy-vast-hamas-tunnel-network?ref=biztoc.com

https://libertarianinstitute.org/news/israeli-military-says-it-will-be-unable-to-destroy-half-of-hamass-tunnel-network/

Magyar cikk az alagúthálózatokról:

https://www.vg.hu/kozelet/2024/01/megdobbento-a-gaza-alatt-huzodo-alagutrendszer-meg-az-izraeli-hadsereget-is-meglepte


Ahogy a Plútó a Vízöntőn keresztül halad, a felszínen lévő sötét erők egyre jobban és jobban félelembe esnek:

https://clifhigh.substack.com/p/deep-fear


Az indiai és afrikai illuminátus hálózatok felszámolása teljes sebességgel halad. Néhány nappal ezelőtt az összes bázisukat a Naprendszerben sikerült kitakarítani, és amikor az aldebaraniak eltávolították az utolsó hajóikat az alacsony Föld körüli pályáról, erre felhívták a felszíni kormányok figyelmét:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-launch-on-feb-9-causes-u-s-national-security-threat-today


És nem, nem az oroszok voltak:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-denies-space-based-weaponry-claim-says-trick-to-get-ukraine-funding

Magyarul:

https://telex.hu/kulfold/2024/02/15/usa-oroszorszag-muhold-elleni-atomfegyver-panik


Az indiai és afrikai illuminátus hálózatból már csak körülbelül 50 000 tag maradt az indiai templomok alatti alagutakban, és körülbelül 70 000-en maradtak a szubszaharai Afrika alatti alagúthálózatokban. Várhatóan ezeket is néhány héten belül kiürítik.

A fő probléma a felszíni illuminátus hálózaton kívül az Illuminátus Szakadár Komplexum (Illuminati Breakaway Complex) egy maradványa, amely 2018 és 2020 között megúszta a tisztítási folyamatot, és egészen mostanáig inaktív volt:

http://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.html

Magyarul a cikk itt olvasható:

https://telos.hu/posts/2018/Cobra/01/16/20180116/


Február 8-án az Orsini család aktiválta az IBC-t, hogy megakadályozza, hogy az ellenállási mozgalom megkezdje a felszíni műveleteket.

Először is aktiválták a fizikai biocsipek egy részét, amelyek elkerülték a Fényerők figyelmét, és eddig inaktívak voltak. A biochipeknek ez a része egyfajta tartalék processzor, amely képes az agyi szinapszisok jelzéseiből a mobiltelefontorony-hálózaton keresztül képet és hangot továbbítani a fő feldolgozóközpontba, amely a források szerint egy földalatti létesítményben található Guinea és Sierra Leone határának közelében. Bár ez a biocsip-tevékenység gyenge, mégis a felszíni lakosság felett gyakorolt ellenőrzés egy újabb rétegét jelenti, és meglehetősen zavarja az Ellenállás felszíni műveletekre vonatkozó terveit. A Fényerők a technológiáikat arra fogják használni, hogy viszonylag gyorsan deaktiválják a fizikai biocsipek ezen részét.

Az IBC-nek jelenleg mintegy 18 millió, főként hüllő és drákó tagja van a fizikai síkon humanoid testekben, szétszórva a Naprendszer bázisain, főként a Kuiper-övben, és egy kisebb bázison ami még a Marson található. Ezeket a bázisokat ugrószoba-hálózat köti össze. Ezeket is viszonylag gyorsan ki fogják tisztítani.


Reptilian

Képfelirat: Minden alkalommal, amikor mosolyogsz, egy hüllő éhes lesz


A fizikai síkon az IBC fő erőssége a földalatti alagúthálózat Nyugat-Afrikában, különösen Szenegál déli részén, Gambiában, Guineában, Sierra Leonéban, Libériában, Elefántcsontparton, Ghánában, Togóban, Beninben és Nyugat-Nigériában. Ez a hálózat körülbelül 100 000 humanoid testbe inkarnálódott hüllőből és drakóból áll. Néhányuk a felszínre jön, majd migránsnak adva ki magát, Dél-Olaszországon keresztül beszivárog Európába.

Egy másik kisebb erődítmény egy Kolumbia és Brazília északnyugati része alatti alagúthálózatban található, ahol körülbelül 15 000 emberi testbe költözött hüllő és drakó él. Néhányuk a felszínre jön, majd migránsokként az USA-ba csempészik őket a Darién régión keresztül:

https://www.zerohedge.com/political/rapes-robberies-shootout-darien-gap-bidens-border-crisis-spreads-chaos

https://www.hrw.org/news/2023/10/10/how-treacherous-darien-gap-became-migration-crossroads-americas

Magyarul itt olvashattok róla bővebben:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dari%C3%A9n_r%C3%A9gi%C3%B3


Az IBC mindkét fizikai felszín alatti erődítménye ugrószobákkal kapcsolódik a Naprendszer bázisaihoz, folyamatosan feltöltve a drakók és hüllők készleteit mindkét helyen.

Az IBC nyugat-afrikai fellegvára az afrikai titkos biolaborok hálózatához is kapcsolódik, amelyek mindegyike az Orsini család ellenőrzése alatt áll:

https://www.nyamile.com/news/investigative-american-bio-labs-in-africa-do-they-really-exist/

https://tammy.ai/summaries/health/global-health-concerns/us-secret-biolabs-in-africa

https://www.aa.com.tr/en/europe/russia-claims-us-moved-part-of-biological-projects-to-africa/3039185


Guinea és Bissau-Guinea egy reptilián sötét örvény portál központja, amely elnyomja az Istennői energiát. Ez vezet a nők szörnyű életkörülményeihez azon a területen:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Guinea

https://www.unfpa.org/news/women-guinea-bissau-speak-out-against-female-genital-mutilation-%E2%80%9Ci%E2%80%99m-lucky-be-alive%E2%80%9D

Magyarul:

https://www.hazipatika.com/eletmod/veszelyben/cikkek/orszagok-ahol-szinte-minden-not-megcsonkitanak


Nyugat-Afrika egész területe, amely ma a földalatti IBC komplexum helyszíne, évszázadokon át részt vett a transzatlanti rabszolga-kereskedelemben, és ez szörnyű energetikai körülményekhez vezetett abban a régióban:

https://en.wikipedia.org/wiki/Atlantic_slave_trade

Magyarul:

https://hu.abcdef.wiki/wiki/Atlantic_slave_trade


Sok gyógyulásra van ott szükség, és a Fényerők azt kérik, hogy minél több Cintamani és Galaktikus Cintamani követ helyezzenek el biztonságosan Nyugat-Afrikában, ahol az IBC komplexum található (kék ellipszis a térképen), és általában a fekete-afrikai részén.

Ahogy a térképen is látható, nagyon kevés ott a Cintamani-kő:


Africa

A Phoenixben tartott Felemelkedési Konferenciánk nagyon sikeres volt. Leraktuk az alapját annak az energiamunkának, amelyet az Egyesült Államoknak ebben az évben kell elvégeznie, hogy a lehető legharmonikusabb és legbékésebb módon történhessen az átmenet.

A konferencia jegyzetei:

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2024/02/phoenix-ascension-conference-day-1.html

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2024/02/phoenix-ascension-conference-day-2.html


Violet-Flame

Kínai csapatunk nagyon érdekes alkalmazást fejlesztett ki, amely világszerte összekapcsolhatja a Fénymunkásokat.

Az app angol nyelvű változata innen tölthető le:

https://starseedsland666.com/


És a kínai változat innen:

https://starseedsland777.com/


A Fény győzelme!


https://ellenallas1111.blogspot.com/2024/02/bolygoszintu-helyzetjelentes-es-phoenix.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások