Telos

Spirituális hírek, fordítások

ÁLOMORSZÁG v1.4 aktiválva

Cobra Logo

  1. február 22., csütörtök 14:20


Novusod hozzászólása

  1. február 22-én 15:07-kor

Cobra mindig azt mondja nekünk, hogy manifesztáljuk a bőséget, de azt soha nem mondja el, hogy hogyan. Azt mondja, hogy „tegyetek lépéseket, cselekedjetek”, de most ez így működik. Egy duális világban élünk. Minden cselekvés (akció) kivált egy azzal egyenlő erejű, azzal ellentétes re-akciót.

Ezt a reagáló erőt „az egymást kiegyenlítő erők törvényének” nevezik. Ez a „vonzás törvényének” ellentéte, amely kimondja, hogy valahányszor magadhoz vonzol valamit, akkor az annak az ellenkező pólusát (ellentétét) is vonzza magával. Minden cselekvésnek van egy azzal egyenlő, ellentétes pólusú ellenhatása (reakció). Ha egy jó dolgot vonzol az életedbe, akkor egy rossz dolog is érkezik vele az életedbe, hogy a jót ellensúlyozza. A mátrix nem engedi meg senkinek, hogy hosszú távon bármilyen formában boldogságot érjen el. Ha túlságosan erőlteted egy cél elérését, a vonzás törvénye mintegy visszahajlik önmagába. Olyan lesz, mint a saját farkába harapó kígyó. Nem a célt fogod magadhoz vonzani, hanem ehelyett a cél eléréséért folytatott "küzdelem" fogja beárnyékolni magát a célt. Ez az a küzdelem, amiből a végén még többet fogsz magadhoz vonzani, mert az energiádat erre irányítod. Az univerzum mindig elmozdítja a célt, hogy te tovább folytathasd a küzdést. Innen ered a mondás, hogy csak küzdelem árán lehet valóban elérni valamit.

Hogyan lehet megbirkózni ezzel:

  1. Értsd meg, hogy bármi, amivel direkt módon szembemész, csak még jobban megerősödik. Ezért nem működött jól a január 6-a az érintettek számára. Az emberek cselekedtek, de a tetteik csak még erősebbé tették az ellenséget, mert nem számoltak a reakcióként visszaható erővel. Ebben a duális világban bármit is teszünk, az olyan, mintha széllel szemben próbálnánk meg vitorlázni. Azonban lehetséges a széllel szemben vitorlázni úgy, hogy semmi mást nem használunk, csak magát a szelet. Ezt minden valamirevaló tengerész tudja. Van egy módszer, amelyet a vitorlázásban ide-oda fordulásnak (tacking) neveznek.


Tack

Amikor egy hajó egyik oldalról a másik oldalra cikk-cakkban mozog, akkor a szél irányával ellentétesen, a széllel szemben is képes haladni. Ahhoz, hogy elérd a célodat, soha ne próbálj meg egyenesen a célod felé hajózni. Először egy ál-célt kell kitűznöd, és abba az irányba kell először elvitorláznod, majd ki kell tűznöd egy másik ál-célt is, az azzal ellenkező irányban. A két hamis cél szintézise fog elvezetni a valódi célod felé. Igazából innen ered az az erő, amit a hegeli filozófia ír le. Fogod a tézist (A – ál-cél) és annak antitézisét (B – ál-cél), és egyesíted őket, hogy megkapd a valódi célt, amely a szintézis. Ez a dualitás mátrixában történő manifesztáció titka.

  1. Próbáld meg kezelni az elvárásaidat. Soha ne engedd meg magadnak, hogy túlságosan boldog legyél, mert az bevonzza az ellenkezőjét, és hamarosan szenvedés fogja követni. A boldogság megtagadásának célja, hogy megteremts egy állandó középutat. Kerülj el és maradj távol a hedonizmus minden formájától. Ehelyett keresd a csendes nyugalmat, ahol nem történik semmi igazán jó, de semmi igazán rossz sem. Ez gyengíteni fogja a mátrix feletted gyakorolt uralmát úgy, hogy csökkenti a kettősséget (dualitást) az életedben. A csendes nyugalom segít majd leküzdeni és meghaladni a mátrixot, hogy túlléphess rajta.

Ha szeretnél többet is megtudni az egymást kiegyenlítő erők törvényéről, keresd a "Reality Trans-Surfing" című könyvet.

https://www.libristo.hu/hu/konyv/reality-transurfing-steps-i-v_17657647

Reality-Ttransurfing

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások