Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. január 13. szombat


Eljött az ideje, hogy további információkat közöljünk a színfalak mögötti aktuális eseményekről.

Miután a Forrás december elején elkezdte közvetlenül tisztítani a szubkvantum anomáliát, a Sötét erők teljesen kiborultak, mert sarokba szorítva és csapdában érezték magukat.

Az indiai illuminátus hálózat egyes tagjai aktiválták azokat az ősi ugrókamrákat, amelyek Indiában, néhány hindu templom alatti földalatti alagútban voltak elhelyezve. Némelyik ugrókamra évszázadokig, sőt egyes kamrák évezredekig használaton kívül voltak. Ezeken az ugrókamrákon keresztül mintegy 300 millió hüllőszerű lényt teleportáltak az éteri síkról humanoid fizikai testekbe, és megpróbálták visszafoglalni a Naprendszert úgy, hogy ezeket a reptoidokat a Naprendszert átívelő ősi ugrókamra-hálózaton keresztül teleportálták, amely szintén évszázadokig inaktív volt. Még a Fényerők néhány bázisára is be tudtak szivárogni az X bolygón, amelyeket a Fényerők - mindkét oldalon súlyos veszteségekkel - gyorsan elhárítottak.

Sikerült visszaverni a sötét erőknek ezt a kísérletét, hogy visszafoglalják a Naprendszert. A Kuiper-övben és azon túl lévő távoli aszteroidákon lévő különböző bázisokon folyó súlyos harcok után január elején fordult a kocka, és a Naprendszer várhatóan néhány héten belül teljesen megszabadul ettől a sötétségtől.

Ez az indiai illuminátus hálózat sok reptoidot is teleportált a bolygó felszíne alatti ősi ugrókamra hálózaton keresztül, és egyesítette azt az ősi atlantiszi sötét hálózattal, amely Afrika alatt található. Ezek a sötét földalatti hálózatok is tisztítás alatt állnak.

A 300 millió reptoidból sokan már elpusztultak, és most már csak valamivel több mint 100 millió maradt.

Az indiai illuminátus hálózat a kurgán arkhón invázió során jött létre, körülbelül 5000 évvel ezelőtt, amikor a kurgánok egyik ága betört az Indus-völgybe, és megteremtette Indiában a védikus patriarchális civilizációt, szigorú kasztrendszerrel. Ők voltak azok, akik meghonosították az elmét programozó karma hitet. Ennek a hálózatnak a maradványai leginkább Rádzsasztánban és Gudzsarátban maradtak fenn.

Az afrikai illuminátusok hálózata 14 000 évvel ezelőtt, a késő atlantiszi időszak utolsó poláris eltolódásakor alakult ki. Amikor az egyenlítő a jelenlegi helyzetébe került, a sötét erők sötét templomok hálózatát építették ki a jelenlegi egyenlítő mentén, olyan ugrókamrákkal felszerelve, amelyeken keresztül a hüllő entitások humanoid klónozott testekbe inkarnálódhattak. Így jutott be sok reptoid a késő Atlantisz óta az emberi felszíni népességbe, és alakította ki saját hálózatát néhány fekete nemesi család irányítása alatt. Ez a hálózat még mindig elég erős Fekete-Afrikában, különösen Kamerunban, Gabonban és Kongóban, Dél-Amerikában Venezuelában, Kolumbiában, Ecuadorban és Brazíliában. Közép-Amerikában pedig Nicaraguában, Hondurasban és Guatemalában, valamint Indiában Sri Lankán, Keralában és Tamil Naduban.

Mindkét hálózat a Pallavicini család ellenőrzése alatt áll, amely a BRICS-szövetséget is irányítja titkos izraeli kapcsolatai révén. Mind az indiai, mind az afrikai illuminátus hálózat végső, intenzív eltávolítása folyamatban van. Ennek a tisztulásnak a jelei mindenütt láthatók:

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/israeli-officials-said-in-talks-with-congo-others-on-taking-in-gaza-emigrants/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12942605/Inside-secret-tunnel-built-extremist-Jewish-students-linking-historic-cleansing-bath-Brooklyn-synagogue-discovered-homeowner-heard-suspicious-noises-night.html


Az Orsini család irányítja a nyugati illuminátus hálózatot, a NATO szövetséget és a biolaborokat. Van néhány fontos információ a nyugati illuminátus hálózatról, amit egyelőre titokban kell tartani.


A sötétség kitisztulásának eredményeként a Galaktikus központi Nap fokozza aktivitását.

Először a mi Napunkat aktiválta szilveszter éjjelén, és egy X5-ös napkitörést váltott ki:

https://www.livescience.com/space/the-sun/monstrous-x5-solar-flare-launched-on-new-years-eve-could-bring-auroras-to-earth-tonight

https://www.newsweek.com/solar-flare-radio-blackout-space-weather-1857855


Másodszor, a Galaktikus Központi Faj teljes egészében aktiválta a Föld energiahálózatának végső felszabadításának energetikai folyamatát.


Crystal

Január elején a Galaktikus Központi Faj aktiválta az összes rejtett atlantiszi kristályt, beleértve a 9 méter magas Astar kristályt, amely a tengerfenék alatt található a Bermudák közelében:

https://www.moyracaldecott.co.uk/wdp/atlantis-the-crystal-in-the-bermuda-triangle/


Azok az atlantiszi kristályok most összekapcsolódnak a Cintamani és Galaktikus Cintamani rácsokkal és megerősítik őket.

A Galaktikus Központi Faj aktiválta az atlantiszi korszakból származó szunnyadó űrhajókat is, amelyek a Gízai komplexum, az Amazonas dzsungele, az Antarktisz és más helyszínek alatt vannak eltemetve. Ezek az űrhajók most összekapcsolódnak a bolygó energiahálózatával, és összekapcsolják azt a bolygóközi űrállomásokkal, amelyeket a Galaktikus Központi faj az ősi időkben épített, és amelyek az egész Naprendszerre kiterjednek.

Reaktiválták a Chaco kanyon területét is:

https://jamesmahu.com/wingmakers-com/about/ancient-arrow-site/


Galactic central

Ezeknek a fejlesztéseknek az eredményeképpen, a Fényerők képesek voltak 10-12%-kal növelni a Mjölnir-technológia hatékonyságát.

Már csak néhány hét választ el minket a Plútó Vízöntőbe való belépésétől, és a cabal mélységes félelemben van. Ezért készülnek a rendszer visszaállítására egy globális kibertámadással:

https://alt-market.us/obamas-weird-new-movie-and-americas-extreme-vulnerability-to-cyber-attack/


és túlélni a visszaállítást a bunkereikben:

https://modernity.news/2024/01/09/mega-rich-are-forcing-out-millionaires-on-billionaires-bunker-island/


Az elmúlt évtizedben számos jelentést kaptam arról, hogy a megagazdagok olvassák a blogomat, és úgy tűnik, sikerült némi őszinte félelmet ébresztenem bennük az Eseménnyel kapcsolatban:

https://www.youtube.com/watch?v=vEk79bjYnv0


Mivel a Plútó a Bak utolsó fokán halad át, mielőtt belép a Vízöntőbe, máris vannak a Közzétételre utaló jelek:

https://twitter.com/wow36932525/status/1742506832147464447


Vannak első kísérletek arra is, hogy az emberiséget csillagközi szintre emeljék:

https://www.universetoday.com/165116/nasa-selects-bold-proposal-to-swarm-proxima-centauri-with-tiny-probes/


A Plútó január 20/21-én lép a Vízöntőbe, és az alábbi meditációval részt vehetsz ebben az erős energetikai eseményben:

https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12791062294.html


2024 kulcsfontosságú év lesz az Egyesült Államok számára, amely befolyásolja a planetáris helyzetet, mivel április 8-án teljes napfogyatkozás, november 5-én pedig választások lesznek.


Conference

Nagyon fontos, hogy a Fénymunkások a lehető legtöbbet Fényt horgonyozzanak le ebben az évben az USA-ban. Ezért meghívok mindenkit, hogy vegyen részt a Phoenixben megrendezésre kerülő Felemelkedési konferenciánkon, ahol fontos információk kerülnek nyilvánosságra az USA-ról és 2024-ről:

https://2012portal.events/events/ascension-conference-phoenix-arizona-usa-2024/


Az embereket a Csillag- és Felemelkedett Mesterek gyógyító sugarai is várják, amelyek megnyitják a központi csatornájukat, és felkészítik őket azokra az erős energiákra, amelyek az elkövetkező hónapokban és években érik majd a bolygót:

https://2012portal.events/events/ray-initiations-phoenix-arizona-usa-2024/


A Fény Győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások