Telos

Spirituális hírek, fordítások

Pénzügyi Rendszer frissítés

Cobra Logo
  1. december 18., szerda

Pénzügyi Rendszer frissítés


Sok minden zajlik a színfalak mögött a pénzügyi rendszerben. Megosztottság van a fekete nemesi családokban azzal kapcsolatban, hogy hogyan folytassák a terveiket.

Az egyik fekete nemesi frakció az értékpapír visszavásárlási piacon keresztül akarja összeomlasztani a rendszert, amilyen hamar csak lehetséges, és az IMF által centralizált kripto pénzügyi rendszerrel akarják helyettesíteni, amelyben az emberek az okostelefonjaikkal fizetnének, és a viselkedésüket egy társadalmi pont kreditrendszeren keresztül figyelnék meg és értékelnék ki.

A JP Morgan és a Deutsche Bank is fontos játékosok a közelgő pénzügyi krízisben, és mindkettő mögött ez a fekete nemesi frakció áll. Ez a frakció áll az IMF mögött és az ECB politikája mögött, Christine Lagarde pedig az egyik fő játékosuk:

https://en.wikipedia.org/wiki/Christine_Lagarde

(Magyarul: https://hu.wikipedia.org/wiki/Christine_Lagarde – a szerk.)


A Deutsche Bank szeptember 16-án csatlakozott a JP Morgan által vezetett globális blockchain (blokklánc) hálózathoz:

https://www.financemagnates.com/fintech/payments/deutsche-bank-joins-blockchain-network-led-by-jpmorgan/

(A blokkláncokról magyarul itt találsz információt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Blokkl%C3%A1nc - a szerk.)


Abban a pillanatban ez a frakció úgy érezte, hogy még aznap készen áll a következő lépésre, és egy hatalmas anomáliát indítottak be az értékpapír visszavásárlási piacon, amit a JP Morgan még jobban kiterjesztett azzal, hogy más bankoktól visszatartotta a likviditást (a pénz áramlását, a fizetőképességet):

https://seekingalpha.com/article/4303050-was-september-repo-spike-anomaly


Szeptember és december között ez a frakció folytatta terveit:

(https://www.jpmorgan.com/global/treasury-services/IIN)

https://web.archive.org/web/20200229054940/https://www.jpmorgan.com/global/treasury-services/IIN

(A cikkhez kapcsolódó információ itt olvasható magyarul:

https://g7.hu/penz/20190918/elfogyott-a-dollar-new-yorkban-a-valsag-ota-eloszor-lepett-kozbe-a-fed-a-penzpiacon/- a szerk.)


Úgy volt, hogy a rendszerük béta tesztelését ebben a hónapban kezdik meg Kínában:

https://cointelegraph.com/news/chinas-central-bank-to-lead-real-world-pilot-of-digital-yuan-report

https://www.scmp.com/business/banking-finance/article/3036543/chinas-digital-currency-tsar-says-e-payment-platforms-may


Az volt a tervük, hogy bedöntik a jelenlegi pénzügyi rendszert az értékpapír visszavásárlási piacon keresztül, majd Újévig megvalósítják az új rendszert:

https://pro.paradigm-press.info/p/awn_sdrblockchainv2_0418/EAWNV509/Full


A terveik múlt héten kezdtek bedőlni, amikor a másik fekete nemesi frakció akcióba lendült.


System-Failure

Ez a másik frakció támogatja a jelenlegi központi banki adósrabszolgaság rendszerét, és nem akarja, hogy a rendszer összeomoljon, és a FED-et is ők támogatják.

Ez a másik frakció az alábbi cikket jelentette meg:

https://www.zerohedge.com/markets/its-about-get-very-bad-repo-market-legend-predicts-market-crash-days


Ez a cikk ráirányította a közvélemény figyelmét az értékpapír visszavásárlási piacon lévő helyzetre, és a FED rájött, hogy ha nem avatkoznak közbe, akkor a rendszer Újévig összeomolhat. A reakciójuk erős és gyors volt: azt tervezik, hogy a következő néhány héten 500 milliárd dollárnyi likviditást pumpálnak a rendszerbe:

https://www.zerohedge.com/markets/avoid-repo-crisis-fed-will-flood-market-gargantuan-365-billion-year-end-liquidity


Ettől lenyugodott a helyzet, és az első fekete nemesi frakció, amelyik könyörtelenül össze akarja omlasztani a rendszert, most folyamatosan veszít a hatalmából.

A blokklánc rendszer béta tesztelése Kínában kezd meghiúsulni:

https://www.ledgerinsights.com/china-central-bank-digital-currency-dc-ep-pilot-renminbi/


Nem lesz Újévre globális pénzügyi összeomlás, de a FED beavatkozása nélkül közelebb álltunk a teljes összeomláshoz, mint a történelem során bármikor.

A Fényerők NEM akarják a rendszer könyörtelen összeomlasztását, hanem fokozatos és kiegyensúlyozott rendszerösszeomlást akarnak, megnövekedett tudatossággal kombinálva, amely elvezetne a pozitív pénzügyi Újraindításhoz.

Emiatt azt kérik, hogy a lehető legtöbb ember vegyen részt az alábbi meditációban:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditation-to-stabilize-the-financial-system-every-4-hours.html?m=1

Magyarul:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/12/surgos-meditacio-4-orankent-penzugyi.html


Ezt a meditációt magáig a tényleges Vízöntő Kora aktivációig fogjuk végezni.

A január 13. és 17. közötti kereskedési héten van a legnagyobb valószínűsége annak, hogy a pénzügyi piacokon kialakult helyzet teljes válságba fog torkollni, ami a jelenlegi pénzügyi rendszer összeomlásához fog vezetni.

A New York-i értéktőzsde január 13-i hétfői 9:30-as (EST időzóna szerint) nyitásának asztrológiai képlete egy erőteljes pontos Nap-Szaturnusz-Plútó-Ceres négyes együttállást mutat, amelyben ezek az égitestek mind csupán 8 fokpercen belül tömörülnek, míg a Szaturnusz a Földről nézve valójában a Napkorong mögött lesz!


NYSE

Néhány ember január 15-e körül várja a Deutsche Bank összeomlását:

https://hksar.org/5-signs-of-deutsche-bank-collapse


Martin Armstrong pénzügyi elemző a piaci ciklusokat tanulmányozza, és arra a következtetésre jutott, hogy a gazdaságba vetett bizalom ciklusa január 18-19-e körül éri majd el a legalacsonyabb pontját.

Két független forrás azt közölte, hogy az európai intézmények nem fogják hagyni, hogy a Deutsche Bank összeomoljon, és az utolsó pillanatban meg fogják menteni, ehhez hasonlóan:

https://www.thisismoney.co.uk/money/news/article-2415003/ALISTAIR-DARLING-INTERVIEW-Britain-hours-away-total-social-collapse--Former-Chancellor-crisis-erupted-FIVE-years-ago-week.html


Mindenesetre a jelenlegi adósságalapú pénzügyi rendszert nem lehet már tovább fenntartani, és az európai központi bankok már készülnek az összeomlásra:

https://www.voimagold.com/insight/german-central-bank-gold-is-the-bedrock-of-stability-for-the-international-monetary-system


Exter1

A központi bankok és az Exter-féle piramis: Amikor Weidmann kijelentését olvassuk, Exter fordított pramisa jut eszünkbe. John Exter egy amerikai közgazdász volt, aki az 1960-as években kitalálta a pénzügyi eszközök fordított piramisát. A piramis alján az arany található, amely a legtöbb megbízható érték alapját képezi; a piramison belül a vagyonelemek minden osztálya az egyre magasabb szintek felé haladva egyre több kockázattal bír. Exter néha adósságpiramisként utalt modelljére, így az aranyat azon kívülre helyezte, mivel az az egyetlen eszköz, amelynek nincs passzívája (kötelezettsége).


Exter1

Következtetés: John Exter szerint, amikor az adósságpiramis kiterjedése megnő, és instabillá válik, kipukkannak a buborékok. A befektetők - biztonságot keresve - lerohannak a létrán, amíg szilárd talajt nem találnak (az alapkövet). Ez az alapkő az arany, amely nem tud megszűnni, és nem lehet önhatalmúlag leértékelni.


Nem lehet tudni, hogy a közelgő válság, amely elvezet a pénzügyi Újraindításhoz, hogyan fog végződni, de itt vannak a lehetséges forgatókönyvek:

https://www.armstrongeconomics.com/products_services/products/the-truth-behind-the-repo-crisis/

http://gnseconomics.com/wp-content/uploads/2012/03/Q-review-2_2016.pdf


Néhány napon belül posztolni fogok egy újabb frissítést a Vízöntő Kora aktivációnkról, azt remélve, hogy ez alkalommal el fogjuk érni a kritikus tömeget.


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások