Telos

Spirituális hírek, fordítások

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. április 7., péntek


A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők folyamatosan intenzíven távolítják el a Yaldabaoth entitás fejét az összes plazma anomáliával és plazma toplet bombákkal, illetve a Fátyol összes skaláris technológiájával együtt. Ahogy a Chimera egyre inkább rádöbben, hogy veszíteni fog, rendkívül brutális módon fokozta a plazmatámadásokat a kulcsfontosságú Fénymunkások és Fényharcosok ellen.

Confederation

Szerdán a Galaktikus Konföderáció és az Ashtar Parancsnokság Fényerői teljes erővel megkezdték az összes plazma negativitás aktív eltávolítását a bolygó felszínének közelében. A Konföderáció seregeinek minden közvetlen beavatkozása a Föld karanténon belül a Chimera megtorlását váltja ki, amit először azzal kezdtek, hogy az USA és Észak-Korea között kölcsönös nukleáris támadást próbáltak kiprovokálni:

https://www.rt.com/usa/383652-keane-north-korea-nuclear/

https://www.youtube.com/watch?v=jV0GRuR99ZM&feature=youtu.be


Bár szerdán az egyik föld alatti bázison történt egy korlátozott nukleáris támadás, ami egy bizonyos számú, a Chimerának dolgozó drákóniait "elporlasztott", a Fényerők NEM engedélyeznek semmilyen nukleáris támadást a bolygó felszínén, a kisebb atombomba kísérleteken kívül.

Mivel a Chimera kezd rájönni, hogy nem lesz lehetősége nukleáris háborút indítani, ahhoz folyamodott, hogy hagyományos fegyverekkel próbáljon globális háborút kirobbantani.

A Chimera az Arkhón és jezsuita hálózatokon keresztül nyomást gyakorolt Trumpra, hogy támadja meg Szíriát:

https://www.rt.com/news/383782-us-strikes-syria-tomahawaks/


Trump ezt a Kongresszus beleegyezése nélkül tette meg, amely az Alkotmány egyértelmű megsértése:

http://www.washingtonexaminer.com/tim-kaine-trump-has-no-congressional-authorization-for-syria-strike/article/2619644


Ez a katonai akció segíti az Arkhónok Palmüra (Palmyra) visszafoglalására tett kísérletét. Palmüra a szíriai pentagramma egyik döntő fontosságú örvénypontja:

Pentagram
Zenobia

http://www.presstv.ir/Detail/2017/04/07/517062/Syria-Daesh-Palmyra-US-Russia-airbase

https://www.rt.com/news/383826-isis-used-us-airstrike-syria/


A sötét erőknek az a terve, hogy Törökországot és Izraelt is bevonják a konfliktusba, és kiterjesztik az egész Közel-Keletre:

http://presstv.ir/Detail/2017/04/06/516998/Turkey-Iraq-PKK


Abban reménykednek, hogy provokálhatják Putyint, de Putyin zseniális plejádi katonai stratégákkal áll kapcsolatban, és az a legvalószínűbb, hogy bölcsen fog játszani, felhasználva a diplomácia, a nemzetközi közvélemény és a szíriai hadsereg katonai támogatását, mint hogy közvetlen konfrontációba kerüljön az Egyesült Államokkal.

A nemzetközi nagyközönség egyre inkább tisztában van azzal, hogy az Idlib-ben (város Szíriában) történt vegyi gáztámadás, amit Trump ürügyként használt fel arra, hogy megtámadja Szíriát, hamis-zászlós művelet volt:

http://russia-insider.com/en/politics/real-justice-syria-gas-attack-moscow-submits-evidence-new-resolution-unsc/ri19455

https://sputniknews.com/middleeast/201704051052334782-idlib-chemical-attack-no-facts/

http://theduran.com/confirmed-chemical-weapons-in-idlib-were-stashed-by-terrorists/

(https://sitsshow.blogspot.com/2017/04/ron-paul-says-chemical-attack-in-syria-makes-no-sense-all-signs-point-to-a-false-flag.html#more)

https://web.archive.org/web/20170511225047/https://sitsshow.blogspot.com/2017/04/ron-paul-says-chemical-attack-in-syria-makes-no-sense-all-signs-point-to-a-false-flag.html


A Fehér Sisakosok közreműködésével:

http://www.veteranstoday.com/2017/04/06/swedish-medical-associations-says-white-helmets-murdered-kids-for-fake-gas-attack-videos/

http://humansarefree.com/2017/04/chemical-weapons-attack-in-syria.html


A Trump-imádók most végre kezdenek kijózanodni:

http://www.mirror.co.uk/news/politics/donald-trump-bombed-syria-biggest-10178367


A Fényerők minden tőlük telhetőt meg fognak tenni, hogy olyannyira korlátozzák ennek a katonai konfliktusnak a kiterjedését, amennyire csak lehetséges. Sárkány források újra megerősítették, hogy ez rövid, intenzív, de korlátozott kiterjedésű konfliktus lesz. Az Ellenállás arra számít, hogy ez a helyzet jövő hét kedden éri el a tetőpontját.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

Ui.: Épp, amikor közzé akartam tenni ezt a helyzetjelentést és a következőt, ami még ennél is fontosabb lesz, a blogger blogkészítő felület néhány órára világszerte leállt, késleltetve a bejegyzésem megjelenését:

http://downdetector.com/status/blogger


Érdekes „véletlen”.


Ez a bejegyzés videóként és hanganyagként a YouTube-on is elérhető:

https://www.youtube.com/watch?v=hHelVCH6yWo


A Fény győzelme!

Forrás:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2017/04/bolygoszintu-helyzetjelentes.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások