Telos

Spirituális hírek, fordítások

Jelentés a tajvani Felemelkedés Konferenciáról

Cobra Logo

  1. március 13., hétfő


A Felemelkedés Konferenciánk stratégiailag fontos helyen, Tajpejben zajlott, a legsűrűbben lakott terület központjának közelében, az egyik olyan helyen, ahol a bolygón a legnagyobb a Fénymunkások és Fényharcosok aránya.

Csoportunk bámulatos volt és elindítottunk bizonyos projekteket. Ezek a projektek kivitelezésük előrehaladottabb szakaszában kerülnek majd nyilvánosságra.

Néhány ilyen projekt összefügg Az őszibarack-virágos forrás (Peach Blossom Spring) című könyvvel:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Peach_Blossom_Spring


A témáról magyarul itt olvashatsz:

http://hungarian.cri.cn/341/2010/03/30/2s122378.htm


Peach

A konferenciát megelőző utolsó hetekben és főleg szombaton brutális arkhón támadás ért a bolygón élő bizonyos kulcsfontosságú Fénymunkásokat, és a Fényerők ezt végül megelégelték.

Szombaton tajpeji idő szerint kb. 23:30-kor a Fényerők drasztikus akcióba léptek, amikor megkezdték a „Maat Igazsága” kódnevű műveletet. Ez a művelet kb. 21 órán át tartott, és ennek következtében semmilyen negatív nem-fizikai entitás sem kerülheti el, hogy eltávolítsák, és a Galaktikus Központi Napba küldjék. Ennek eredményeként jelentősen felgyorsult a Yaldabaoth entitás fejének eltávolítása.

Mindez rendkívüli változásokat hozott létre a Schumann rezonanciában, amely szombaton tajpeji idő szerint körülbelül 23:50-kor kezdődött, és 21 és fél órán keresztül tartott:

http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7


Schumann2

Az Ellenállás arról is tájékoztatott, hogy a Cabal sok kulcsfontosságú, testben élő fizikai tagja “most megette, amit főzött". Erről nem mondhatok többet. Összefoglalva, a Chimera csoport kivételével az összes negatív frakció nagyon meggyengült.


A Fény győzelme! Maat igazsága!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások