Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. április 22., szombat


Most, hogy a Cabalnak nem sikerült közvetlenül kirobbantania a III. világháborút:

http://www.bbc.com/news/world-asia-39638012


az elektronikus hadviseléshez fordultak.

A sokszor említett plazma skaláris fegyverek mellett most az irányított energiafegyvereket is maradéktalanul felhasználják, hogy célba vegyék a kulcsfontosságú Fénymunkásokat és Fényharcosokat, egy nyilvánvaló kísérletet téve arra, hogy eltávolítsák őket a bolygó felszínéről, mivel a Cabal globális háború kirobbantására vonatkozó terveiben az egyik fő akadályt a Fénymunkások és a Fényharcosok jelentik egyesített tudatosságuk erejével.

Az irányított energiafegyverek olyan fizikai rádiófrekvenciák, lézer-, mikrohullám-, hang- vagy plazmasugár fegyverek, amelyekkel harcképtelenné lehet tenni a célpontot:

https://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon

https://en.wikipedia.org/wiki/Active_Denial_System

https://en.wikipedia.org/wiki/Pulsed_energy_projectile


Magyarul bővebben erről a témáról itt:

https://htka.hu/2007/11/21/iranyitott-energiaju-fegyverek-1/


A Cabal ügynökei a világon mindenhol használják ezeket a fegyvereket, ezekkel kínozva a civil lakosság egy nagyon fontos szegmensét:

http://nesaranews.blogspot.com/2017/04/urgent-national-security-and.html

Magyarul itt:

https://web.archive.org/web/20170629075830/http://2012portal-hungary.blogspot.com/2017/05/helyzetjelentes-20170422-i-hivatkozasa.html


https://web.archive.org/web/20170424041409/https://sitsshow.blogspot.com/2017/04/gang-stalking-directed-energy-weapon-mind-control-technology-targeted-individuals.html


A Cabal az átlagemberek közül is sokat megvesztegetett, hogy tudattalanul társ-elkövetőkké váljanak ezekben az emberiség ellen elkövetett bűntettekben. Ezek a birkák azt hiszik, hogy csak furcsa kinézetű távcsövekkel kémkednek a célpontjaik után, mikor valójában irányított energiafegyverekkel sugároznak a célpontjaikra:

https://stop007.org/home/how-is-it-all-possible/


Egy bizonyos elit különítmény nemzetközileg is elkezdte eltávolítani ezeknek a bűntetteknek az elkövetőit. Ők “először lőnek és csak aztán kérdeznek”. Kiadtak egy figyelmeztetést, amelyben kijelentik, hogy “bárki, aki irányított energiafegyvert használ egy civil célpont ellen, akár tudatosan, akár tudattalanul, bűncselekményt követ el az emberiség ellen, és számíthat rá, hogy elszámolnak vele.” Azt is kijelentették, hogy “hamarosan kirobbanhat egy messzemenő következményekkel járó nemzetközi diplomáciai és politikai botrány, amely leleplez majd bizonyos kulcsfontosságú embereket az USA-ban, akik ezekért a civil lakosságot célzó fegyverek használatáért felelősek.”


Stardust

Képfelirat: CSILLAGPOR


Egy másik forrás szerint a “király bejelentette a vadászidény kezdetét”. A “király” ezen kijelentését illetően érdemes megjegyezni, hogy az id. George Bush figyelmeztetést kapott Maat-tól:

https://truthearth.org/2017/04/19/justice-of-maat-george-bush-sr-hospitalized/

http://www.cbsnews.com/news/george-h-w-bush-to-remain-in-hospital-spokesman-says/


Múlt hétfőn a plejádiak kapcsolatba léptek az orosz katonai személyzet legfelsőbb szintű vezetőivel az irányított energiafegyverek ügyében. Ha a Fénymunkások és Fényharcosok elleni támadásokat nem hagyják abba, akkor a most tárgyalt lehetőség az, hogy az ezeket a bűntényeket elkövető kulcsfontosságú szervezeteket egy szelektív elektromágneses impulzus-csapással vagy más, hasonló elektronikus hadviselési művelettel teszik működésképtelenné. Az első két említett célpont a DARPA és a Raytheon volt.


LL

Kedden tesztelték az orosz elektronikus hadviselés alkalmasságát, amikor az orosz elektronikus hadviselési rendszer, a Khibiny sikeresen bénította meg a NORAD-ot egész Alaszkában, ahogy azt ebben a részben helytálló jelentésben olvashatjátok:

http://www.whatdoesitmean.com/index2285.htm


Itt kell elmondanom, hogy amíg a NORAD leállt, a plejádiak bizonyos akciókat hajtottak végre a bolygó felszínén.

Az alábbi cikk a DARPA-n és az amerikai légierőn belüli negatív frakcióknak szóló figyelmeztetésként jelent meg:

http://tass.com/defense/942027


Ezen kívül a San Francisco-ban, Los Angeles-ben és New York-ban történt áramszünet SEM volt véletlen:

(https://www.rt.com/usa/385646-blackouts-hit-la-ny-sf/)

https://web.archive.org/web/20170625181625/https://www.rt.com/usa/385646-blackouts-hit-la-ny-sf/

https://www.inverse.com/article/30643-power-outage-nyc-sf-la-coincidence


Jelenleg minden Fénymunkás és Fényharcos számára az a legeslegfontosabb, hogy behívják és lehorgonyozzák a Fényt, amennyit csak emberileg lehetséges, bár teljesen tudatában vagyok annak, hogy a határokat meghaladóan próbára tesznek minket. Itt van egy nagyon jó és hatékony példa arra, hogy hogyan tegyük ezt meg:

https://higherdensity.wordpress.com/tag/merging-with-i-am-presence/


Lightrigger.jpg

Képfelirat: AMIKOR ÚGY DÖNTESZ, HOGY RAGYOGTATOD A BELSŐ FÉNYEDET, MÁS EMBEREKET ARRA INSPIRÁLSZ, HOGY ŐK IS UGYANEZT TEGYÉK


Magyarul itt olvasható:

https://web.archive.org/web/20170720165810/http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/05/helyzetjelentes-20170422-i-hivatkozasa_1.html


Egy másik rendkívül fontos dolog, hogy a lehető legtöbb embert ébresszük rá, hogy az irányított energiafegyverek valóban léteznek. Ennek az a legkönnyebb módja, ha a blogjainkon és társas hálónkon keresztül terjesztjük az alábbi cikket:

http://nesaranews.blogspot.com/2017/04/urgent-national-security-and.html


Magyarul itt olvasható:

https://web.archive.org/web/20170829230538/http://2012portal-hungary.blogspot.com/2017/05/helyzetjelentes-20170422-i-hivatkozasa.html


Egyesített éberségünk és tudatosságunk átalakítja majd ezt a helyzetet, ahogy azelőtt is számtalan helyzetet alakított át.


A Fény győzelme!

Hozzászólások