Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Halhatatlanság titka

Cobra Logo
  1. augusztus 20., csütörtök

A Halhatatlanság titka


A Fényerők egyik legmélyebb okkult titka a fizikai halhatatlanság titka, amit még soha nem árultak el senkinek, aki nem ért el egy bizonyos rezgési frekvenciát, egy bizonyos belső tisztaságot és a Fényhez való elköteleződés egy bizonyos fokát.

Most felfedek annyit ebből a felszíni lakosságnak, amennyit bölcs dolog felfedni.


A fizikai halhatatlanság egy bizonyos átalakító folyamaton keresztül érhető el, amelyet az alábbi három tényező megfelelő kombinációjával végzünk:

  1. Az entrópia folyamatainak megfordítása a mitokondriumokban

    (Részletesebb cikk a mitokondriumokról:

    http://www.termeszetvilaga.hu/tv98/tv9811/genetika.html – a ford.)

https://web.archive.org/web/20161123055339/http://www.breatharian.com/ascension.html

(http://www.breatharian.com/ascension.html)

  1. Az entrópia folyamatainak megfordítása az energiatestekben. Ez a női és férfi polaritás szakrális egyesülésével érhető el belső és külső alkímiával.

  2. Az élet elixírjének rendszeres bevitele a folyamat támogatására. A két elérhető változat közül az ásványi változat hatékonyabb és erősebb, mint a gyógynövényes változat.

Sun Moon

Az archónok és a cabal többi tagja soha nem értették meg teljességében ezt a folyamatot, de ennek ellenére keresik a halhatatlanságot. Csak egy töredékét értették meg annak, amit a Memphis-Misraim szabadkőműves páholytól loptak el. Nem sikerült megérteniük, hogy ahhoz, hogy elérjük a fizikai halhatatlanságot, csökkenteni kell a személyiségünk entrópiáját addig a pontig, hogy a bennünk lévő jóság teljes mértékben felülkerekedjen a bennünk lévő gonoszon.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Entr%C3%B3pia

A fizikai halhatatlanság a fizikai testen belül jelenlévő Istennő végső megnyilvánulása, és ezt soha nem lehet elérni azzal a háborús mentalitással, amellyel a cabal rendelkezik.

A Csillag Testvériségének 12 véne a Himalája egy bizonyos, fel nem fedett föld alatti részén, 26000 éve ugyanabban a fizikai testben él. A Csillag Testvérisége Xi WangMu-n, a Halhatatlanság Istennőjén keresztül átadta a halhatatlanság titkait a Kék Sárkányoknak több ezer évvel ezelőtt:

Magyarul itt lehet olvasni róla:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Hszi-vang-mu – a ford.

http://www.suppressedhistories.net/goddess/xiwangmu.html

https://web.archive.org/web/20171119071715/http://www.pantheon.org:80/articles/x/xi_wang-mu.html

(http://www.pantheon.org/articles/x/xi_wang-mu.html)


Tanításai alapján a Kékek "fejlettebb" tagjai képesek voltak ugyanabban a testben élni több száz évig.

A Csillag Testvériség tagja, az alkimista Flamel Miklós eljuttatta a tanításokat a halhatatlanságról Nyugatra is.

A Csillag Testvériségének több tagja is nagy befolyásossal rendelkezett Nyugaton a Sion Rendben és a Rózsakeresztesek köreiben. Az egyikük, Rene d'Anjou, olyan kulcsfontosságú személy, aki mindenkinél többet tett az elmúlt ezer évben az emberi történelem jobb irányba fordításáért. Ő volt az, aki meggyújtotta a reneszánsz lángját:

http://www.ancient-origins.net/history-famous-people/rene-anjou-littlefinger-pre-renaissance-game-thrones-003036

https://web.archive.org/web/20160325155817/http://quintessentialpublications.com/twyman/?page_id=44

(http://quintessentialpublications.com/twyman/?page_id=44)


Jelképe, a Lotharingiai Kereszt, a Fény és a sötétség háromszögelésének okkult szimbóluma, a hatalmas Fény alapelve, amely elnyeli a sötétséget és feloldja azt az alkímiai átalakulás során.

A Lotharingiai régió egy nagyon fontos Istennő örvény, amely az untersbergi és a velencei Istennő örvényekkel együtt a Fényt tartja Európa számára. A chimerák megpróbálták elnyomni ezt az Istennő örvényt (is), komplex föld alatti tér-idő torzulást okozó kamrák építésével, amelyek kapcsolatban álltak Long Island-del, de a Fényerők már megtisztították ezeket:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/fakesecondcoming/fakesecondcoming11.htm


A Fényerők, főleg a Csillag Testvérisége és néhány "fejlett" Kék Sárkány támogatta a Lotharingiai Istennő örvényt, az Art Nouveau (Új Művészet - magyar irányzata a szecesszió) üvegkészítő központok inspirálásával Nantes-ban, amely Lotharingia központi városa. Az ebből az időszakból származó üvegművészet számos alkotásába beépítettek Fénykódokat, amelyek aktiválják az Istennő jelenlétet. Daum, aki a magas minőségű művészi üvegek fő készítője volt az Art Nouveau időszakban, a Lotharigiai Kereszttel írta alá az alkotásait:

Lorraine Cross

A Lotharingiai Keresztnek az egyik üzenete az, hogy minden archón vagy fekete nemesi családban vannak olyanok, akik inkarnálódott Fény lények, és titokban vagy nyíltan a Fénynek és a cabal tervei ellen dolgoznak.

Francesco Colonna, a híres archón Colonna család egyik tagja a példa erre, akit a Csillag Testvérisége vezetett, hogy felébressze az embereket kódolt üzeneteivel izgalmas Hypnerotomachia Poliphili című könyvén keresztül:

https://en.wikipedia.org/wiki/Hypnerotomachia_Poliphili


Ez a könyv egy másik könyvvel, Achile Bocchi Embléma Könyvével együtt felfedi a halhatatlanság titkának néhány r. A fehér nemesi családok közül néhánnyal, főleg az Este és a Medici családokkal egykor kapcsolatba lépett a Csillag Testvérisége és tulajdonképpen még mindig ők az Istennő bizonyos misztériumainak őrzői, melyeket generációról generációra adnak tovább a családon belül. Ezúton szeretném kérni ennek a két családnak a tagjait, vagy más fehér nemesi családokat, akik a misztérium őrzőinek a leszármazottai, hogy vegyék fel velem a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: cobraresistance@gmail.com. Az Istennő békét akar és béke lesz!


A Fény győzelme!


Magyar Cobra Csoport


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások