Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Titkos Űrprogram

Cobra Logo

  1. április 24., szerda


Eljött az ideje, hogy végre kiadjak néhány információt a Titkos Űrprogramról. A Titkos Űrprogram rejtett célja az volt, hogy előkészítse a terepet, hogy a drakonidák (sárkányok) és a reptiliánok (hüllők) átvegyék az irányítást a bolygó felett. A hatalomátvételi kísérlet nem sikerült, és a Fényerők a drakonida ellenőrzés utolsó maradványait - a cabalt - is hamarosan eltörlik ezen a bolygón.

A Titkos Űrprogram Németországban kezdődött, közvetlenül az I. Világháború befejezése után:

http://thirdreichocculthistory.blogspot.com/2011_09_01_archive.html


1934-ben a drakonida birodalom számos faja lépett kapcsolatba a világ vezetőivel és kötött velük titkos szerződéseket, melyek keretében fejlett katonai technológiát ajánlottak, cserébe az emberi lakosság tömeges rabszolgaságba hajtásáért. Ez volt a fő oka a nagy technológiai haladásnak az 1930-as években. Ezeket a projekteket mind finanszírozni kellett, és ezt a magántulajdonban lévő aranyak elkobzásával érték el, az 1934-es Aranytartalék Törvény segítségével.

A II. Világháború alatt a drakonida erők megpróbálták nyíltan átvenni az egész világ feletti uralmat a náci Németországon keresztül. Ez a kísérlet kudarcba fulladt a Szövetséges erők győzelme miatt, és a drakonidák egy burkoltabb megközelítést fogadtak el.

Mintegy 2000 náci vezetőt importáltak az Egyesült Államokba a Gémkapocs Hadművelet (Operation Paperclip) során, és ezek a nácik közül sokan még mindig annak az árnyékkormánynak a gerincét alkotják, amely a dolgokat jelenleg is irányítja ezen a bolygón.

A háború után több százezer tonna Jamasita aranyat helyeztek el kereskedelmi programokban, melyek finanszírozást nyújtottak a hatalmas földalatti katonai bázisok megépítéséhez szerte a világon. Azokat a bázisokat azért építették, hogy előkészítsék a terepet a 2000-re tervezett drakonida invázióhoz. Az 1950-es években a Titkos Űrprogram tovább bővült, és magába foglalta a Holdon és Marson lévő bázisokat is. A Földfelszín alatti bázisok építése már folyamatban volt, és az 1990-es évek közepére már kb. 120 bázis létezett az Egyesült Államokban, és mintegy 400 bázis szerte a világon.


Underground

A porjekthez további pénzügyi támogatásra volt szükség, és valójában a bolygón élő minden ember hozzájárult ezekhez a titkos projektekhez fizetésének mintegy 25%-ával, az adófizetői pénzek elszívásán keresztül:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_USAP.htm


A Titkos Űrprogramokat és a földalatti bázisok építését a Rockefeller-Kissinger-Bush-Rumsfeld-Halpern-Cheney katonai-ipari komplexum irányítása alatt álló olyan vállalatok működtették, mint a Halliburton, a Bechtel, a Rand, a Sandia, a Wackenhut, a Morton Thiokol, a Raytheon, a Blackwater ...

A Titkos Űrprogram színfalai mögött álló ember John Dale Halpern volt. Fedőcége a Halpern, Denny & Co. továbbra is irányítása alatt tartja a Halliburtont, a Monsantot, a Raytheont és az Academit (a korábbi Blackwatert).

A Titkos Űrprogram számos fejlett technológia kifejlesztéséhez vezetett, ahogy az itt látható:

http://thepromiserevealed.com/secret-technology-photo-gallery/


Titkos technológiák

Miután a Fényerők az 1990-es évek elején jelentős haladást értek el, a drakonida szövetség úgy döntött, hogy hamarabb szállja meg a Földet, és 2000. helyett már 1995 végén megkezdték inváziójukat. Az invázió kitűzött dátumának napján, 1996. január 11-én úgy döntöttek, hogy elpusztítják azt a nagyon kevés embert, akiknek tudomása volt a terveikről. Azon a bizonyos napon ölték meg Phil Schneidert, és engem is megtámadtak, illetve még pár kulcsembert. Phil Schneider nyíltan beszélt a földalatti katonai bázisokról:


http://www.apfn.org/apfn/phil.htm


1996 és 1999 között mintegy 500 millió reptilián lépett be klónozott humanoid testekbe ezeken a földalatti bázisokon. 1999 után az Ellenállási Mozgalom elkezdte megtisztítani ezeket a földalatti bázisokat, és eltávolította az összes hüllőt, kivéve a bolygó felszínén lévő nagyon kevés egyedet. A bázisok mélyebb részeit 2003-ban tisztították meg. Ezután a Fényerők jelentős haladást értek el.

2008 és 2011 között a Plejádiak oly mértékben növelték jelenlétüket a Föld körüli pályán, hogy a NASA kénytelen volt leállítani a hivatalos, embereket szállító űrprogramját, mert különben nem tudták volna megakadályozni a bizonyítékok kiszivárgását a Plejádiak jelenlétéről.

2012-ben az Ellenállási Mozgalom eltávolította a cabal kezében lévő fizikai arany túlnyomó többségét. Ez jelentős mértékben megbénította a cabal működését. Most Lichtensteinben rejtegetik a megmaradt pénzük néhány trillióját. Annak a ténynek köszönhetően, hogy napi 2-3 milliárd dollárra van szükségük a showműsoruk működésben tartásához, ez az összeg 2-3 évig is kitarthat, ha a forrásaik érintetlenek maradnak, de persze nem maradnak azok.

2013 elején az Ellenállási Mozgalom az Underlord Művelet során a cabal összes földalatti létesítményét megtisztította. Most már nincs hova bújniuk, és kezdenek aggódni.

Holnap, a Holdfogyatkozás napján a katonai-ipari komplexum felső vezetői egy titkos helyszínen fognak találkozni, Bush texasi birtokának közelében, hogy megvitassák a helyzetet. Nem fognak megoldást találni.


A Fény győzelme közel van!


Fordította: MCCS


https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/01/a-titkos-urprogram.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások