Telos

Spirituális hírek, fordítások

Misztériumiskolák

Cobra Logo

  1. április 15., hétfő


Mielőtt 26.000 évvel ezelőtt (az arkhónok) megszállták ezt a bolygót, a Felemelkedett Mesterek szabadon jártak az emberiség között, és épen tartották a kapcsolatot az Egy jelenlétével. Misztériumiskolájuk Atlantisz fő szigetén volt:

Atl

A Felemelkedett Mesterek a tiszta Fény és Szeretet lényei, akik fejlődésük során meghaladták a dualitást. Itt olvashattok egy nagyon jó leírást a munkájukról és tevékenységükről a bolygónkon:

http://www.sacred-texts.com/eso/um/


A Felemelkedett Mesterek azért vonultak vissza a bolygó felszínéről, mert azt a sötét erők egy platóni évvel (26.000 földi évvel) ezelőtt elfoglalták. A fő atlantiszi misztériumiskola lassú hanyatlásnak indult, mivel elveszett a közvetlen kapcsolat a Felemelkedett Mesterekkel. Egy időben Egyiptomba költöztették, ahol beavatási templomokat és piramisokat építettek a Szakkara és a Gízai-fennsík közötti területen. Az utolsó atlantiszi özönvíz idején, i. e. 9.564-ben az összes atlantiszi misztériumiskola elpusztult, tudásuk és bölcsességük nagy része pedig elveszett.

Giza.jpg

Az özönvíz után a misztériumiskolák az atlantiszi örökség megmaradt töredékeiből lassan újjáéledtek a Közel-Keleten, és ihletet kaptak a pozitív földönkívüli fajokkal való alkalmi kapcsolat révén (ahogy például az Ízisz misztériumok a Szíriusszal való közvetlen kapcsolat eredményei), valamint a földalatti Agarthiai-hálózattól (mint például a delphoi misztériumok). A misztériumiskolák egy része a Fátyol megerősítésének következtében elkorcsosult, és az Illuminátusok rendje ebből az ágból származik.

A misztériumiskolák újjáéledése a Földközi-tenger térségében 2.000-2.500 évvel ezelőtt következett be a Galaktikus Központi Nap fokozott aktivitásának eredményeként. Abban az időben e misztériumiskolák beavatottjai tudatára ébredtek bolygónk karantén státuszának és az arkhónok jelenlétének. Ezeknek a misztériumiskoláknak az elpusztítása volt a 4. században a khazar arkhón invázió fő célja, a kereszténység tudatprogramozó kultuszának felemelkedését pedig azért szervezték meg, hogy eltöröljék az igaz Gnózis (tudás) utolsó maradványait.

Saint Germain elevenítette fel a régi egyiptomi misztériumokat, 1775-ben pedig misztériumiskolát hozott létre Párizsban. Ezt a misztériumiskolát a Csillag Testvériség működtette még egy évszázadon át, és az egyik tagjuk írta ezt a gyönyörű könyvet, amely számos kódolt üzenetet tartalmaz a Felemelkedési folyamatról:

http://www.sacred-texts.com/sro/botd/


Könyv formájában is elérhető:

https://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/1434485382/internetsacredte

Jelenleg is sok "misztériumiskola" van a bolygón, töredékes tudással és bölcsességgel. Igazi misztériumiskolákat csak az Esemény, és különösen az Első Kapcsolatfelvétel, után alapítanak majd.

Addig is elolvashatjátok ezt a két könyvet, amelyek elég jó áttekintést adnak az Emberről, az Univerzumról és a Tervről:

http://www.amazon.com/The-Star-Borne-Remembrance-Awakened-Ones/dp/1878246348/ref=tmm_pap_title_0

http://www.aurora2012.net/Book.html


Az első magyarul is kapható Csillagszülöttek címen:

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Solara_Csillagszulottek&type=20&id=157142

A második e-book formájában magyar nyelven is megrendelhető (az oldal alján, a rendelés gombnál kell átállítani a magyar verzióra. Ára 15 EUR).


A Fény győzelme és az Aranykor hajnala közel van!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások