Telos

Spirituális hírek, fordítások

Eseményhorizont

Cobra Logo

  1. május 22., szerda


Minden egyes lehetőség-ablak, minden egyes portál egy kvantumugrás, amely közelebb visz minket az Eseményhorizonthoz (röviden: az Eseményhez – a ford.). Minden egyes megnyitott portállal több energia keletkezik, és egy bizonyos ponton a megfelelő mennyiségű energia ki fogja váltani az áttörést.

Ez lesz a kompressziós áttörés pillanata, és ez az, amit David Wilcock látott az álmában egy viharról, sok villámcsapással. Minden ilyen villámcsapás egy-egy kompressziós féregjáratot jelképez, ami a Fény hiperdimenzionális átjárója, amely a bolygó felszínét köti össze a felszín feletti és felszín alatti Fénnyel a kompressziós áttörés pillanatában.

Az Esemény erős fényhullámokat fog szétküldeni mindenhová a tér-időben, az időben előre és még visszafelé is. Ezért van az, hogy néhány embernek már voltak álmai, benyomásai és látomásai az Eseményről.

A Drake-től, Fulfordtól és másoktól hallott pletykák és utalások ellenére a május 25-i portál megnyitása még NEM az Esemény időpontja. Ezek a pletykák csak a Fényerők bizonyos műveleteit tükrözik a bolygó felszínén, amely egy szükséges kis lépés az Esemény felé, de még nem maga az Esemény

Expansion

Mielőtt az Esemény megtörténhetne, a nem-fizikai negatív erőket el kell távolítani. Ellenkező esetben a felszínen több mint 2 millió embert egyszerűen aktiválhatnak, akiket a Cabal súlyos traumák révén erős agyprogramozásnak vetett álá az MK-Ultra és a Monarch kódnevű projektjeik keretében. Ezeket a traumatizált egyéneket az arkhónok végjátékuk részeként könnyen aktiválhatják az éteri és az asztrális síkokról, hogy erőszakosan kezdjenek viselkedni önmagukkal és másokkal szemben.

A nem-fizikai negatív erők most nagyon közel gyűltek össze a bolygó felszínéhez, az emberek köré összpontosulva, hogy megpróbálják megakadályozni a Fény bejutását. Azért teszik ezt, hogy fenntartsák az entrópiát és a káoszt, mert ez az egyetlen módja, hogy még egy kicsit tovább életben maradjanak.

Van az entitásoknak egy bizonyos formája, amelyről még nem esett szó. Láthatatlanoknak nevezik őket, mert hajlamosak arra, hogy a környezetükkel annyira összeolvadjanak, hogy energetikailag láthatatlanná válnak. Az alsó mentális síkon laknak. Céljuk az, hogy leállítsák az emberi elme képességeit, és ostobaságot idézzenek elő az emberi népességben, hogy rabszolgasorban tartsák őket. Leginkább a szervezett vallásokon belüli sok torz hitrendszerért felelősek, mostanában pedig a New Age mozgalomért, amely az 1980-as években tisztán indult, de az 1996-os kongói inváziót követően csak egy újabb elmeprogramozott szektává torzult. A Láthatatlanok egyik fő mentális trükkje a "minden rendben van", azt sugallva az embereknek, hogy tagadják azokat a dolgokat, amelyek nincsenek rendben, és így megfosztják az embereket a bennük rejlő erőtől, hogy megváltoztassák azokat a dolgokat, amelyek nincsenek rendben.

Az arkhónok még mindig használják éteri és asztrális HAARP skaláris elektromágneses mező technológiájukat, hogy továbbra is fenntartsák az úgynevezett elsődleges anomáliát. Az elsődleges anomália egy véletlenszerű hullámfüggvény, a Calabi-Yau terek torzulása, mikro fekete lyukak mezője, a kvantumfluktuációk felcsavarodott mezeje, az az életellenes félig tudatos mező, amely alapértelmezés szerint mindig megpróbálja elnyomni a Fényt. Az Univerzum teremtésekor a tiszta potencialitásból (lehetségességből) hozták létre, és az EGY ellentéte. Ez a Teremtés elsődleges hibája és minden szenvedés elsődleges okozója. Az Univerzum összes megmaradt elsődleges anomáliája most e bolygó felszíni oldala körül gyűlik össze, arra várva, hogy végre átalakítsák, hogy lehetővé tegye bolygónk végső felszabadulását, amely így a Fény utolsó pontjává válik, amely csatlakozik a galaktikus unióhoz.

A nem-fizikai arkhónok még mindig ebből a torzult anomáliás mezőből készült féreglyukakat használnak, hogy szabadon utazhassanak az egyik implantációs félgömbből a másikba.

Miután a Fényerők eltávolítják a nem-fizikai elektromágneses HAARP mezőt, a fekete lyuk szingularitások le lesznek csupaszítva, a mikro fekete lyukak elpárolognak majd, a Calabi-Yau terek kiegyenesednek, az elsődleges anomália pedig örökre el fog tűnni az Univerzumunkból. Ez lesz minden szenvedés végének kezdete és az emberiség valódi gyógyulásának kezdete.

Ez az idő nagyon hamar eljön. A Fény végső győzelme közel van!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások