Telos

Spirituális hírek, fordítások

2024.06.28 (Az idővonal felgyorsítása)


  1. június 28., péntek


sdo-solar-flares-may-2024-social

Körülbelül 2 hónappal ezelőtt a Felszíni Fénymunkások egy bizonyos csoportja úgy döntött, hogy közvetlenül kapcsolatba lép a Forrással, hogy felgyorsítsa a Felszabadítási Folyamatot. Közvetlenül kapcsolatba léptek a Galaktikus Központtal, és arra kérték a Forrást, hogy végre indítsa el a végső felszabadítási ciklust. Magas mágiában képzettek voltak, így a jelenlegi Felszabadítási Folyamatot is a lehető legrövidebb idővonalak egyikére helyezték át. Néhány nappal később hatalmas napviharok sújtották a Földet, amelyeknek csodálatos sarki fénye világszerte ámulatba ejtette az embereket.

https://www.space.com/giant-sunspot-ar3664-solar-storms-aurora


VVzbeeQVyLLodd9wG9LFqR-650-80

A naptevékenység tovább fog növekedni, és ez egyben fizikai előjel is a közelgő napvillanásra vonatkozóan. A média is kezdi ezt felismerni.

https://www.nature.com/articles/d41586-024-01715-z


Az emelkedő energiák és a lerövidült idővonal miatt az is igaz, hogy viharos utazás áll előttünk. A lakosságon belüli megosztottság jelentősen növekszik, legyen az politikai, vallási, nemi alapú, stb. A cabal most már egyre inkább elkezdte nyilvánosan is megtámadni azokat a bábokat, akik kiléptek a sorból:

https://www.politico.eu/article/slovakia-robert-fico-announce-halt-military-aid-ukraine/

https://www.reuters.com/pictures/pictures-slovak-pm-life-threatening-condition-after-being-shot-2024-05-15/

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2024/06/21/germany-no-longer-smells-the-same-says-orban/

https://www.reuters.com/world/europe/police-escort-hungary-pm-orban-involved-crash-officer-dies-2024-06-24/


Továbbra is nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy a NATO-orosz konfliktus tovább eszkalálódik, ahogy egyre több vörös vonalat lépnek át, és Oroszország kénytelen lesz előbb utóbb reagálni.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/u-s-drone-appears-to-have-provided-target-coordinates-for-ukraine-strike-on-russian-civilians-at-beach


Természetesen a Közel-Kelet is a figyelem középpontjában marad.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/us-germany-canada-and-netherlands-urge-their-citizens-to-immediately-leave-lebanon


Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani, hogy a cabal még mindig kijátszhat egy másik világjárvány kártyát, legalábbis bizonyos forgatókönyvekre még mindig folynak az előkészületek.

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/eu-secure-40-million-avian-flu-vaccines-15-countries-officials-2024-06-10/


Az is feltűnő, hogy sok választás idén szinkronban zajlik itt Nyugaton, amely annak a jele lehet, hogy a cabal azt akarja, hogy az összes bábkormányuk a helyén legyen, mielőtt valami nagyobb dologba kezdenének. Meglátjuk, hogy mit döntenek pánikban, de ezt csak arra az esetre akartam megemlíteni, ha a közeljövőben nagyobb geopolitikai események történnének.


photo_2024-06-28_22-31-45

A plejádi flotta mostanra visszatért a Föld közelébe. Ez, és egy másik jel, hogy most lépünk a Felszabadítás végső fázisába az a tény, hogy az elmúlt két hétben a tudatuk átvitelével a felszínről egy kis számú Kulcs-Fénymunkást vittek a hajóikra. A fedélzeten ezek a Fénymunkások további negatív implantátumok eltávolításán estek át, és pontos utasításokat kaptak a végső fázisra. Ezután visszaküldték őket a napi tudatosságukba, hogy a felszínen lévő többi Fénymunkást tanítsák, és felkészítsék őket a végső Felemelkedési Folyamatra.

Ezek a hajókra történő átvitelek csak egy nagyon kis számú Csillagmagot érintettek, mivel ez jelenleg nem teljesen biztonságos (a reptiloid támadások miatt), de úgy gondolom, hogy ez a szám a jövőben növekedni fog, ahogy a Felszabadítási folyamat előrehalad.

Továbbá, a Fényerők jelenleg is azon vannak, hogy semlegesítsék, megtisztítsák és visszafoglalják a felszínen lévő utolsó portálokat, amelyek a sötét erők birtokában vannak. Ez végleg elvágja számukra az összes utánpótlási és menekülési útvonalat.

Ami ezt a blogot illeti, mivel most lépünk a Felemelkedés kritikus szakaszába, a blog elleni támadások is egyre erősebbek, ezért masszívan csökkentettem a bejegyzések számát, és csak akkor írok majd, amikor jelentős események zajlanak, vagy amikor döntő fontosságú frissítéseket kell megosztani. De feltételezhető, hogy a közeljövőben rengeteg olyan helyzet lesz, amikor a lehető leghamarabb jelentkezni fogok.


Köszönöm, hogy elolvastad.


https://fm144.blogspot.com/

Hozzászólások