Telos

Spirituális hírek, fordítások

Esemény helyzetjelentés

Cobra Logo

Sunday, December 3, 2023


A Forrás végre elkezdte közvetlenül eltávolítani az Elsődleges Lurkert (Ólálkodót), amely az idők kezdetén jött létre, amikor a Forrás egy szikrát vetített ki magából az elsődleges anomáliába. A Forrás most kvantumszinten leválasztja az univerzumot a Lurkerről. Amikor elegendő tömeg eltűnik a Lurkerről, a Forrás elkezdi közvetlenül a felszíni emberiségtől függetleníteni, és amikor ez a függetlenítés elér egy bizonyos szintet, akkor bekövetkezhet az Esemény.

Az Esemény után a Forrás az összes Lurker maradványtól megszabadítja az emberiséget, és ez a folyamat a Napvillanással és a hozzá kapcsolódó cunamival ér véget, ami a legvalószínűbb a következő szoláris maximum idején, 2037 vagy 2049 körül. A becslések még mindig 2025-re teszik az Esemény időpontját, bár senki sem tudja, hogy mikor lesz a valódi időzítés. Az Esemény és a Napvillanás közötti időszak lesz az emberiség számára a nagy gyógyulás időszaka:

1001

A képen: Az Esemény pillanata a kritikus hőáramlás pillanatát jelenti, a mátrixtársadalom összeomlik, megtörténik a kapcsolatfelvétel, a régi társadalom entropikus elemeit gyors ütemben eltávolítják, és belépünk a negyedik fázisba.

A negyedik fázist „Instabil Filmréteg” (Unstable Film Boiling) fázisnak hívjuk. A Mennybuborékok a bolygó felszínén stabil hálózattá (filmréteggé, hártyává) kapcsolódnak össze, amely majd az új társadalom gerincét alkotja, miközben maga a társadalom, mint egész, instabil, de fejlődik, integrálódik és stabilizálódik. A Fényszigetek az aktív kapcsolatfelvétel kíséretében teljesen kialakulnak.

Az ötödik fázist „Stabil Filmréteg” (Stable Film Boiling) fázisnak hívjuk. A bolygó felszínén lévő Fényszigetek aktív konverziós/inverziós zónákká válnak, és ezeken keresztül zajlik az egyéni és a csoportos Felemelkedési folyamat. Megtörténik az első Felemelkedési hullám, amikor több ezer ember emelkedik fel. Néhányuk Felemelkedett lényként visszatér a felszínre, és előkészítik a második Felemelkedési hullámot, amikor több százezer ember emelkedik majd fel. Néhányan a második hullám során felemelkedettek közül visszatérnek a felszínre, és előkészítik a felszíni lakosságot a harmadik hullámra.

Az ötödik fázis során a felszíni lakosság teljes mértékben integrálja a fejlett technológiákat és meggyógyul eléggé ahhoz, be tudja fogadni a Fényt a maga teljességében.

A hatodik fázist a „Végső Villanás” (Final Flash) fázisának hívjuk. A fázisátmenet ezzel teljesen befejeződik. A Galaktikus Központi Nap előidézi a Naptevékenységből eredő eseményt, valamint a bolygó pólusváltását. Emberek milliói fognak felemelkedni a harmadik hullám során, az emberiség fennmaradó részét pedig majd evakuálják a bolygó felszínéről a Galaktikus Flotta fedélzetére, amely elszállítja őket egy arra megfelelő bolygóra a plejádi csillaghalmazba, amely az emberiség új otthonául fog szolgálni.


Kép, magyarázat a 2019-es cikkben:

https://telos.hu/posts/2019/Cobra/02/06/20190206/


Közben a felszíni emberiség felgyorsíthatja a Lurker eltávolítását a kapcsolati és szexuális jellegű sérülések gyógyításával, mert ez a legmélyebb réteg, ahol a Lurker el szokott rejtőzni.

Megjegyzés: A fent említett témával kapcsolatban egy csodálatos könyv jelent meg magyarul, amelyet Cobra is ajánlott korábban, itt olvashattok részletesen róla:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2023/12/i-j-weinstock-az-angyalok-titkos.html

Jó hír, hogy az összes Lurkert, amely az elsőt követő kozmikus ciklusokban jött létre, már eltávolították és csak az elsődleges maradt meg.

A bolygó felszínére vonatkozó asztrológiai rezonanciaminták mostantól meglehetősen pozitívak, ami azt jelenti, hogy a pozitív idővonal stabil és stabil is marad, amelyet itt részletesen kifejtenek:

https://libraspacegirl.blogspot.com/2023/10/about-stabilzed-positive-timeline.html


Az Ashtar Parancsnokság a Neptunusz-Plútó szextil idején, 1952. július 18-án lépett be ebbe a Naprendszerbe:


A7

Van Tassel

A képen: "1952. július 18.

"Üdvözletem. Portla vagyok, 712-es kivetítés, 16.hullám, Schare birodalom. Közeledünk a naprendszeretekhez ventlával, a főnökünk is a fedélzeten van, aki a Schare állomás parancsnoka, az első négy szektor felelőse. A járműve hamarosan a központotok felett lesz. Addig is átsugárzunk nektek egy anyagot a jobb vétel érdekében. Itt várunk felettetek 72.000 mérfölddel, hogy üdvözölhessük vezetőnket, aki most először lép be ebbe a naprendszerbe. Ő tájékoztatni fog benneteket szervezetetek céljáról Schonling, Saochane, a Tizenkét Úr Tanácsa és a Hét Fény Tanácsa közvetlen sugallatára. Szétkapcsolás."

"Üdvözlet nektek, Shan lényei. Szeretetben és békében üdvözöllek benneteket. Ashtarnak hívnak, a negyed szektor, a Schare őrállomás, minden vetület, minden hullám parancsnoka vagyok. Üdvözletem. A Hét Fény Tanácsa által kerültetek ide, a belső fénytől vezettetve, hogy segítsetek embertársaitokon. Ti halandók vagytok, és más halandók csak azt érthetik meg, amit embertársaik megérthetnek. E szervezet célja bizonyos értelemben az, hogy megmentse az emberiséget önmagától. Néhány évvel ezelőtt, a ti időtökben....."

(George W. van Tassel - I Rode a Flying Saucer)


Az Ashtar Parancsnokság anyahajóinak belépését és áthelyezését a Kuiper-övben 1952. július 19-én rögzítette a Palomar Obszervatórium:

https://www.sciencealert.com/three-stars-vanished-from-the-sky-in-1952-we-still-cant-find-them


A Neptunusz-Plútó szextil 2025-ben ismét bekövetkezik.

A Neptunusz-Plútó rezonancia máris a közzétételt váltott ki:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12796167/CIA-secret-office-UFO-retrieval-missions-whistleblowers.html


Egyesek 2027-re várják a teljes Közzétételt, ami jóval a Neptunusz-Plútó szextil keringési körén belül van, de nagyon valószínű, hogy ennél sokkal hamarabb bekövetkezik:

https://www.the-express.com/news/us-news/108317/aliens-reveal-themselves-ex-CIA-agent


Az aldebaraniak elkezdték egy nagyon fontos terv megvalósítását, amely várhatóan 2024-ben fejeződik be. Nagyszámú katonai támaszpontot fognak elhelyezni az óceánok fenekén és a bolygó felszínének távoli területein. Ezeket a katonai bázisokat álcázzák, és a felszíni lakosság haditechnikája nem fogja érzékelni őket.

Ezek a katonai bázisok lesznek azok a kiindulópontok, ahonnan az Esemény műveletei elindulnak, amikor eljön az ideje. Az Esemény hadműveleteiben az Aldebaran és az Ellenállás személyzete is részt fog venni a bolygó felszínén. Az Ellenállás már végez néhány előkészítő műveletet a felszínen, főként a Doom33 sötét ügynökeinek hatástalanítását és a Stardust technológia hatékonyságának tesztelését, amely jelenleg körülbelül 90%-os hatékonyságú.

Az aldebaraniak építenek már egy katonai bázist a Hold túlsó oldalán lévő Ciolkovszkij-kráterben, ahonnan hamarosan további műveletek indulnak a Föld felszíne felé:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tsiolkovskiy_(crater)

Magyarul egy pár szóban itt:

https://www.csillagaszat.hu/hirek/gyonyoru-felvetel-a-hold-tulso-oldalarol/


Az aldebaraniak különösen az andromédaiakkal, de a szíriusziakkal, a plejádiakkal és arktúrusziakkal is együttműködnek ebben a nagyszabású műveletben. Szintén segít a korábbi Titkos Űrprogramok (SSP) sok tagja, akik elfogadták a Fényt, és most a Galaktikus Konföderációval működnek együtt. Közülük érdemes megemlíteni Maria Orsicot a Vril lányokkal. Egy másik érdekes példa egyes német tábornokok, akik a náci háborús gépezet részei voltak Németországban, majd átkerültek Új-Svábföldre, majd a Sötét Flottához, végül pedig az aldebaraniak fogságába estek. Aztán rájöttek, hogyan manipulálták őket a náci ideológiával, teljesen elfogadták a Fényt, és most a Galaktikus Konföderációnak dolgoznak.

Amikor az Aldebaraniak katonai bázisainak hálózata teljesen működőképes lesz, elkezdik felfedni magukat. Kapcsolatba lépnek a világ bizonyos kulcsfontosságú politikusaival, és akkor kezdődik az igazi móka, hosszú távú geopolitikai és exopolitikai következményekkel.

Ez a kapcsolatfelvétel eleinte titkos lesz, és ezek a katonai bázisok elrettentésül fognak szolgálni a világháborút kirobbantani próbáló cabal ellen, és az Aldebaran víz alatti csillaghajói láthatóvá fogják tenni magukat a ballisztikus rakéta hordozó tengeralattjárók számára:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ballistic_missile_submarine


Továbbá, ez az aldebarani katonai hálózat fog az új kvantum pénzügyi rendszer gerinceként szolgálni, ugyanúgy, ahogyan az USA katonai bázisai világszerte támogatják a petrodollárt.

Az OGA (Office of Global Access - CIA), és az AFOSI (Air Force Office of Investigation - A Légierő Vizsgálati Hivatala) cáfolhatatlan bizonyítékot kapott arra, hogy az aldebaraniak terve valós és meg fog valósulni. A cabal egyes tagjai most nagyon félnek.

A plejádiak mostantól kezdve arra fognak összpontosítani, hogy kapcsolatba lépjenek és együtt dolgozzanak azokkal a Fénymunkásokkal, akik természetes vonzódást éreznek a plejádiak iránt, és fokozatosan fogják velük a valódi bizalom kiépítését végezni, hogy amikor a tényleges fizikai kapcsolatfelvétel megtörténik, zökkenőmentesen menjen. Mindazok, akik érdeklődnek és vonzódnak a Plejádiakhoz, és továbbra is részt akarnak venni a Plejádi Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektben, és szeretnék, ha a 12:21-es segítő csapataikban lennének plejádiak, ezt a kérésüket teljesíteni fogják. A Plejádiak továbbra is teljes odaadással dolgoznak majd a Tachyon Kamrák hálózatával és a Fény planetáris éteri hálózatával, gyógyítva a bolygószintű Ley-vonalakat és Meridiánokat.

Megjegyzés: A Kapcsolatfelvételről itt olvashatsz:

https://telos.hu/posts/2018/Cobra/03/18/20180318/


Most, hogy egy bizonyos mennyiségű anomália eltűnt a bolygó felszínéről, végre megkezdődhet az Isteni Férfi Energiák aktiválása. Ezt nagymértékben támogatni fogják az érkező Aldebaran űrcsapatok.

Ennek az Isteni Férfi aktiválásnak az egyik központi eleme a Sárkány Ley-vonalak aktiválása. Ezek a Sárkány Ley-vonalak többnyire a bolygó fő hegyvonulatait követik, és itt kell aktiválni a Tachyon Kamrák, a Cintamani és a Galaktikus Cintamani kövek hálózatát. Azok számára, akik a kövek telepítésére vonatkozó irányelveket keresik, itt találják:

https://cosmic-seedsofhope.com/cintamani-grid-guidelines


A Galaktikus Cintamani kövek szintén aktiválódnak a régi Atlantiszi Egyenlítő mentén. Ezeknek a Galaktikus Cintamaniknak az lesz a célja, hogy meggyógyítsák a szubkvantum anomáliát és behozzák Iona Istennő energiáját.

Mindez része az Új Atlantisz projektnek, amelyet Saint Germain kezdeményezett évekkel ezelőtt.

A Mjölnir technológia jelenleg körülbelül 7%-os kapacitáson üzemel, és az intenzitása az elkövetkező hónapokban jelentősen növekedni fog. A Mjölnir fokozásnak az egyik eleme a különböző tektitek aktiválása lesz, köztük a Cintamanik, Galaktikus Cintamanik, Moldavitok és Tibeti tektitek.

A tudományos közösségben rengeteg téves információ van jelen a tektitek eredetével kapcsolatban, feltételezve azok földi eredetét, és e gyönyörű kozmikus kövek némelyikét még tovább degradálják pszeudotektitekké.

A tektitek valójában a csillagközi térből származnak:

http://earthsci.org/space/space/tektites/tektites.html


Különböző csillagrendszerekben alakultak ki, ahol angyali lények megpróbáltak egy bolygót az éteri síkról a fizikai síkba manifesztálni, és a manifesztációs folyamat során a bolygó kvantum anomáliával találkozott és felrobbant. Ennek a robbanásnak a darabjai minden irányba szétszóródtak, és néhányuk tektitként a Földre került:

Moldavite Alcyone

Ezek a tektitek magas rezgésű kódokat tartalmaznak azokból a csillagrendszerekből származó csillagfajtákból, amelyekből származnak: Cintamanik a Szíriuszról, Moldavitok a Plejádokról, Galaktikus Cintamanik a Galaktikus Központhoz közeli naprendszerből...

Mint már említettem, vannak még nagyon ritka tibeti tektitek az Aldebaranról, és valamivel gyakoribbak az Andromédáról származó tibeti tektitek, amelyeket Tibet Ali (Ngari) régiójában találtak, és amelyek többnyire átlátszatlanok, és néha ibolyaszínű árnyalatúak. A Himalája hegység tibeti oldalán található nagyon-nagyon ritka tibeti tektitek is vannak, amelyeknek nagyon különleges funkciójuk lesz az elkövetkező években, és amelyeket még titokban kell tartani. A nyilvánosan "tibeti tektitként" árult tektitek túlnyomó többsége valójában Vietnámból származik. Valódi tibeti tektiteket nagyon nehéz találni.

A 2023-as év végéhez közeledve ismét repedések mutatkoznak a régi pénzügyi rendszerben:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/reports-ubs-group-failed-to-deliver-bonds-due-nov-22-dtcc-deleted-those-bond-cusip-numbers-sec-concealing-failure-to-deliver-data-since-september


Ezek a repedések egyre nagyobbak és nagyobbak lesznek, ahogy az adósságalapú gazdaság túllépi azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút:

https://www.zerohedge.com/markets/endgame-interest-us-debt-skyrockets-above-1-trillion-first-time-ever


Az összeomlás látványos lesz:

https://www.theburningplatform.com/2023/11/22/the-crash-will-be-spectacular/


És akkor egy új világ fog születni.


A Fény győzelme!


Fordította: MCCS

https://ellenallas1111.blogspot.com/2023/12/esemeny-helyzetjelentes-frissites.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások